SimoBobo scrie:
Pup si multumesc mult fetele....sunt putin socata de schimbare,este mult mai inchis decat ce mi-am imaginat eu dar astept reactiile celor dragi si sa treaca cateva zile poate ma acomodez.....clar e ca imi sclipesc ochii de zici ca-s 2 stele

bine ca ai indraznit sa faci o schimbare....si eu imi doresc tare mult dar nu indraznesc domnule si pace/....imi e o frica de mor.....desi m-am programat ptr noiembrie la coafor inca nu stiu ce vreau...am trecut repede de la blond la ciocolata dar cu taiatul parului e drama....imi place o saptamana si dupa plang ca de ce m-am tuns....sunt o frichi,dar luna viitoare trebuie sa fac si eu o schimbare,m-am saturat de coada de cal
simo sunt sigura ca arati trasnet.....asteptam poze,ne-ai facut curioase
da mai fetelor sunt o fericita ca i-am gasit laptic la printesa,ca ma durea inima cand o vedeam cum ii fierbe burtica si cum plange....nesimtiti au scos cutiile de 500 ml de pe piata si au bagat pachete de 200ml,binenteles ca mult mai scumpe.....si binenteles ca a fost tare greu de gasit.....acum ii luam la 200ml ce sa facem?....nimic nu mai conteaza cand e vb de ingerasi nostri,exact cum a zis si lily
am facut si vaccinurile,a plans decat 5 min si atat.....acum doarme ca un ingeras,sa speram ca nu face temperatura,dar daca facem suntem pregatiti....panadol junior-supozitoare
va pupam......astept sugesti ptr o tunsoare par lung cu ceva breton