Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 19:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 20 Oct 2010, 11:14 
Diva

lily scrie:
imi dau seama ca asa o sa fie...eu am o gramada de flori prin casa sper sa nu i se puna pata pe ele... acum incepe distractia si pt noi

sunt putini copii care nu ataca florile din cate stiu eu.Asa ca sunt vise ca totul o sa arate ca si pana acum.Florile mele(nu aveam oricum prea multe) sunt mutate pe casa scarii sau in dormitor.
Vasele sunt scoase zi de zi din dulap, papucii din hol adusi in mijlocul livingului....asa ca am o casa perfecta numai buna de primit musafiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 11:19 
Diva

laura_sandu scrie:

Deja l-am dat....dar abia luni vom sti sigur pentru ca mai sunt cateva chestii de lamurit.

si raspunsul a fost da? :) dc nu sunt (prea) indiscreta :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 11:21 
Diva

clarut scrie:

si raspunsul a fost da? :) dc nu sunt (prea) indiscreta :D

Raspunsul a fost da, dar ti-am spus ca nu e sigur inca.Abia peste o saptamana vom sti.In principiu plecam....de la 1 noiembrie Ionut si de la 1 dec si noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 11:37 
Diva

laura_sandu scrie:
sunt putini copii care nu ataca florile din cate stiu eu.Asa ca sunt vise ca totul o sa arate ca si pana acum.Florile mele(nu aveam oricum prea multe) sunt mutate pe casa scarii sau in dormitor.
Vasele sunt scoase zi de zi din dulap, papucii din hol adusi in mijlocul livingului....asa ca am o casa perfecta numai buna de primit musafiri.

asta este cand ai copii...nu avem de ales...nepotica mea nu a avut treaba cu nimic in casa...in afara de jucariile ei nu a atins nimic...eu chiar avea grija de flori si te certa daca le atingeai din gresala

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 11:47 
Diva

lily scrie:
asta este cand ai copii...nu avem de ales...nepotica mea nu a avut treaba cu nimic in casa...in afara de jucariile ei nu a atins nimic...eu chiar avea grija de flori si te certa daca le atingeai din gresala

super...alexandru are treaba cu tot ce nu e voie.Oricum, daca te certa ca le atingi era mai mare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 11:57 
Diva

laura_sandu scrie:

Raspunsul a fost da, dar ti-am spus ca nu e sigur inca.Abia peste o saptamana vom sti.In principiu plecam....de la 1 noiembrie Ionut si de la 1 dec si noi.

nu stiu eu toate detaliile da' cred ca dc nu risti, nu castigi, asa ca dupa mine ati luat decizia cea mai buna! si sper sa se clarifice totul si sa fie intr-un ceas bun! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 12:14 
Diva

clarut scrie:

nu stiu eu toate detaliile da' cred ca dc nu risti, nu castigi, asa ca dupa mine ati luat decizia cea mai buna! si sper sa se clarifice totul si sa fie intr-un ceas bun! :flowers:

Asa cred si eu.Iti dai seama ca am intors-o pe toate partile, am analizat si am ajuns la concluzia ca e decizia buna.E o oportunitate extraordinara pentru Ionut.Eu sigur imi gasesc ceva, nu-i stres.Deja sunt in discutii in cateva locuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 12:16 
Diva

laura_sandu scrie:

Asa cred si eu.Iti dai seama ca am intors-o pe toate partile, am analizat si am ajuns la concluzia ca e decizia buna.E o oportunitate extraordinara pentru Ionut.Eu sigur imi gasesc ceva, nu-i stres.Deja sunt in discutii in cateva locuri.

o sa fie bine pt amandoi! si eu sunt sigura ca-ti vei gasi ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 12:22 
Diva

laura_sandu scrie:
super...alexandru are treaba cu tot ce nu e voie.Oricum, daca te certa ca le atingi era mai mare.

da dar nici cand a fost mica nu a atins nimic...a fost si este un copil foarte cuminte...in schimb Erika nu cred ca o sa fie nici pe jumatate la fel de cuminte...ea vrea tot ce nu are voie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 12:55 
Diva

Citat:
da dar nici cand a fost mica nu a atins nimic...a fost si este un copil foarte cuminte...in schimb Erika nu cred ca o sa fie nici pe jumatate la fel de cuminte...ea vrea tot ce nu are voie...

ced ca aproapetoti copiii vor ce nu au voie :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 13:55 
Diva

atata vreme cat li se da ce nu au voie...sau li s-a dat o data si s-a creat un precedent

nici eu nu imi aduc aminte sa se joace Alexia cu ghivecele de flori...si am doua uriase, unul chiar langa jucariile ei....i-am zis ca nu nu de vreo 2 ori cand s-a apropiat de ele si nu nu a fost...de masuta de la tv cu dvd-urile pe ea a fost atrasa mai mult si mi le-a scos afara de cateva ori dar tot asa i-am zis ca nu ne jucam cu alea si acum ii ok...in schimb jucariile ei fereasca sfantul cum le imprastie prin toata casa....dar mi-i mai mare dragul sa o vad cum isi aduna blocurile de la LEgo si le pune inapoi in cutie si incearca sa puna si capacul peste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 14:00 
Diva

Bamba scrie:
atata vreme cat li se da ce nu au voie...sau li s-a dat o data si s-a creat un precedent

nici eu nu imi aduc aminte sa se joace Alexia cu ghivecele de flori...si am doua uriase, unul chiar langa jucariile ei....i-am zis ca nu nu de vreo 2 ori cand s-a apropiat de ele si nu nu a fost...de masuta de la tv cu dvd-urile pe ea a fost atrasa mai mult si mi le-a scos afara de cateva ori dar tot asa i-am zis ca nu ne jucam cu alea si acum ii ok...in schimb jucariile ei fereasca sfantul cum le imprastie prin toata casa....dar mi-i mai mare dragul sa o vad cum isi aduna blocurile de la LEgo si le pune inapoi in cutie si incearca sa puna si capacul peste :)

Iti dai seama ca si eu ii spun ca nu e voie, nu ma uit la el si rad ca proasta ca e nazdravan.Dar, ii plac ghivecele, cum ii placea Alexei telefonul de exemplu.In principiu, nu ar avea voie cu nimic in afar de jucariile lor.
Oricum, poate e mai curios Alexandru, habar nu am .Eu stiu ca si eu aveam treaba cu florile cand eram mica, multe prietene de-ale mele au problema asta , asa ca o vad ca pe o chestie generala.Exceptiile sunt copiii cuminiti, ca Alexia :~* :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2010, 14:05 
Diva

ei stai linistita ca nu e cuminte pe cat mi-as dori eu....si e incapatanata pana in panzele albe...a luat de la amandoi tot ce a fost mai rau :)

ei exploreaza acum ce li se da voie si ce nu....si ne testeaza...sa vada cat li se permite si ce...bine Alexandru e micutz inca dar sa vezi un pic mai incolo pe la un an jumate-doi cat de smecheri sunt si cat de usor cazi in capcana

Alexia in schimb avea treaba cu florile de afara...am certat-o rau o data cand mi-a rupt flori pe care abia le plantasem...ei...si sta si se uita tinta la tine cand ii spui ca nu...si dupa aia intr-o miscare brusca o rupe :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 09:26 
Diva

Buna dimineata fetelor. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 11:18 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 12:51 
Diva

buna dimineata si de la noi!!!
piuuuuu,ploua de 4 zile in continu la noi....sper sa se mai opreasca......ieri am fost la piata si aratam ca din filmele cu prosti.....carutul ful de cumparaturi,fata in maxi cosi pe carut...cand am iesit din magazin pana la masina a inceput ploaia ,baga fata repede in masina si tu Elena stai si baga toate cumparaturile in portbagaj,m-a facut ciuciulete,dupa ce am terminat si m-am urcat si eu in masina s-a oprit si ploaia....tipic ptr mine :wall: :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 13:44 
Diva

elyt1000 scrie:
buna dimineata si de la noi!!!
piuuuuu,ploua de 4 zile in continu la noi....sper sa se mai opreasca......ieri am fost la piata si aratam ca din filmele cu prosti.....carutul ful de cumparaturi,fata in maxi cosi pe carut...cand am iesit din magazin pana la masina a inceput ploaia ,baga fata repede in masina si tu Elena stai si baga toate cumparaturile in portbagaj,m-a facut ciuciulete,dupa ce am terminat si m-am urcat si eu in masina s-a oprit si ploaia....tipic ptr mine :wall: :nerv:

am patit si noi asa odata...ne-am imbracat noi frumos sa mergem la restaurant ca aveam rezervare si ploua foarte tare afara...ne-am udat bine pana la masina, iar cand am ajuns s-a oprit si a aparut si soarele...eram super nervoasa dar am crezut ca tine mai mult...
ce mai faceti Ely? ce iti mai face printesa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 14:45 
Diva

lily scrie:
am patit si noi asa odata...ne-am imbracat noi frumos sa mergem la restaurant ca aveam rezervare si ploua foarte tare afara...ne-am udat bine pana la masina, iar cand am ajuns s-a oprit si a aparut si soarele...eram super nervoasa dar am crezut ca tine mai mult...
ce mai faceti Ely? ce iti mai face printesa?

suntem bine,multumim lily,in sfarsit doarme si ea de 3 ore si am reusit sa-mi fac unghiile,sa aspir toata casa si sa intind 2 masini,acum mananc si eu repede,ca poate se trezeste si ea e prioritatea nr.1.....ti-a venit tarcul? l-ai montat? si noi l-am montat duminica,ii place tare mult in el....va pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 15:19 
Diva

elyt1000 scrie:
suntem bine,multumim lily,in sfarsit doarme si ea de 3 ore si am reusit sa-mi fac unghiile,sa aspir toata casa si sa intind 2 masini,acum mananc si eu repede,ca poate se trezeste si ea e prioritatea nr.1.....ti-a venit tarcul? l-ai montat? si noi l-am montat duminica,ii place tare mult in el....va pupam :hug:

da, l-am montat si sta in el...are mai mult spatiu decat in patut si este si mai jos si se poate agata de el sa se ridice in picioare
dar nu este prea mica pt tarc? in tarc este ok atunci cand sta in fundulet sau macar poate sa se invarta pe toate partile dar voi sunteti inca mici pt asta...tu cum o pui in tarc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 15:29 
Diva

daca ii din ala de care ma gandesc eu lily, unele tarcuri au un atasament care se pune deasupra si se face ca un patut...bassinet...intr-unul din ala a dormit Alexia primele 6 luni la noi in dormitor...pana am mutat-o sus la ea in camera unde are patutul ei

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]