Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 19:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 21 Oct 2010, 15:37 
Diva

Bamba scrie:
daca ii din ala de care ma gandesc eu lily, unele tarcuri au un atasament care se pune deasupra si se face ca un patut...bassinet...intr-unul din ala a dormit Alexia primele 6 luni la noi in dormitor...pana am mutat-o sus la ea in camera unde are patutul ei

stiu la ce te referi tu Gabi si este adevarat ca in aceelea pot sa doarma si bebelusi...noi vorbeam de tarc din lemn care se pliaza si se pune direct pe jos fara saltea...sau cel putin despre asta vorbeam cu fetele pe facebook...cred ca nici Ely nu a inteles despre ce tarc vorbeam noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 15:40 
Diva

lily scrie:
stiu la ce te referi tu Gabi si este adevarat ca in aceelea pot sa doarma si bebelusi...noi vorbeam de tarc din lemn care se pliaza si se pune direct pe jos fara saltea...sau cel putin despre asta vorbeam cu fetele pe facebook...cred ca nici Ely nu a inteles despre ce tarc vorbeam noi

mai sincer aici i se spune box......si cred ca Gabi are dreptate...oricum am atasat pe facebook poze sa vedeti cum e......nu este de acela care se pliaza si se pune pe jos fara saltea........asta se poate face pe 4 nivele(daca ii pot spune asa)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 15:41 
Diva

Bamba scrie:
daca ii din ala de care ma gandesc eu lily, unele tarcuri au un atasament care se pune deasupra si se face ca un patut...bassinet...intr-unul din ala a dormit Alexia primele 6 luni la noi in dormitor...pana am mutat-o sus la ea in camera unde are patutul ei

eu sincer nu as lasa-o sa doarma in asa ceva,dar cred ca sunt diferite.....mi se pare mult prea incomod ptr dormit......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 15:53 
Diva

elyt1000 scrie:
mai sincer aici i se spune box......si cred ca Gabi are dreptate...oricum am atasat pe facebook poze sa vedeti cum e......nu este de acela care se pliaza si se pune pe jos fara saltea........asta se poate face pe 4 nivele(daca ii pot spune asa)

am vazut poza pe facebook dar noi nu vorbeam de acelea...le stiu si pe acestea dar nu sunt ce imi trebuia mie pt Erika...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 16:05 
Diva

am vazut si eu pozele pe facebook...stiu de care zici lily...si noi am avut dar de plastic...nu a vrut sa stea in el cu nici un chip...pana la urma ne-am pus pe noi in tarc...birourile noastre ca sa nu ajunga la ele si ea a ramas stapana pe restul camerei :) al nostru se deschidea si puteai sa il folosesti ca si gard numai
uite asa http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2266978

ely al nostru a fost din material nu de lemn...alea de la Chicco sigur le-ai vazut...nu sunt asa de tari...oricum pt ei e bine sa fie mai tare salteaua....pt coloana vertebrala
uite asa era http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2983691

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 16:22 
Diva

Bamba scrie:
am vazut si eu pozele pe facebook...stiu de care zici lily...si noi am avut dar de plastic...nu a vrut sa stea in el cu nici un chip...pana la urma ne-am pus pe noi in tarc...birourile noastre ca sa nu ajunga la ele si ea a ramas stapana pe restul camerei :) al nostru se deschidea si puteai sa il folosesti ca si gard numai

ely al nostru a fost din material nu de lemn...alea de la Chicco sigur le-ai vazut...nu sunt asa de tari...oricum pt ei e bine sa fie mai tare salteaua....pt coloana vertebrala

asa este si am meu numai ca este din lemn si se pliaza, nu se deschide...momentan sta in el dar o sa vedem cat o sa dureze...probabil ca in momentul cand o sa inceapa sa mearga nu o sa mai stea in el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 17:12 
Diva

Bamba scrie:

oooo da,asta e cu totul altfel.....super fainutz.....offff cate si mai cate ptr copilasi nostri in ziua de azi....bani si spatiu sa ai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 18:13 
Diva

mai bine nu ai putut zice ely...sa vezi cum imi arata casa...fereasca sfantu...jucarii si prostii la tot pasul...ridicol de-a dreptul :)) niste rasfatati copiii astia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 20:31 
Diva

Bamba scrie:
mai bine nu ai putut zice ely...sa vezi cum imi arata casa...fereasca sfantu...jucarii si prostii la tot pasul...ridicol de-a dreptul :)) niste rasfatati copiii astia :)

asa e mai.....a mea are doar 2 luni si are in camera de sus plina cu jucarii de ma sperie si stai ca vine Craciunul sa vezi ce o mai primi.....imi este si mila de copii aia care nu au nici macar o papusa sau o masinuta...dar asta e viata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 22:35 
Diva

elyt1000 scrie:
asa e mai.....a mea are doar 2 luni si are in camera de sus plina cu jucarii de ma sperie si stai ca vine Craciunul sa vezi ce o mai primi.....imi este si mila de copii aia care nu au nici macar o papusa sau o masinuta...dar asta e viata

si mie imi este mila de ei si chiar vorbeam cu o prietena despre asta...eu vreau sa strang toate hainutele si tot ce nu mai folosesc pt ea si sa le duc la o casa de copii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 22:40 
Diva

lily scrie:
si mie imi este mila de ei si chiar vorbeam cu o prietena despre asta...eu vreau sa strang toate hainutele si tot ce nu mai folosesc pt ea si sa le duc la o casa de copii...

super lily.....eu le pastrez ptr urmatorul nepot sau nepoata din Romania....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2010, 23:24 
Diva

Bamba scrie:

Asa tarc am si eu la mama si doarme in el.Sa il poata aduna cand nu e aici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2010, 10:12 
Diva

elyt1000 scrie:
super lily.....eu le pastrez ptr urmatorul nepot sau nepoata din Romania....

buna dimineata fetelor!
eu nu le pastrez pt urmatorul nepotel sau nepotica decat cateva hainute care imi plac mie mult in rest le dau sa se bucure si alti copii de ele ca noi ne permitem sa luam altele pt ceilalti nepotii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2010, 14:15 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!
eu nu le pastrez pt urmatorul nepotel sau nepotica decat cateva hainute care imi plac mie mult in rest le dau sa se bucure si alti copii de ele ca noi ne permitem sa luam altele pt ceilalti nepotii

eu pastrez tot....si le trimit in romania cand am un pachet mare.....asa fac mereu...sa pun mai multe kg de odata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2010, 21:12 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!

i noi ne permitem toti din familie sa ne cumparam haine si pentru noi si pt nepotii nostri, dar eu o sa ii dau multe haine nepotelului lui ionut, pt ca fratele lui o sa fie tatic.Nu vad de ce sa dau cuiva daca nu simt nimic pentru ca nu isi permite si sa pun la cheltuiala pe cineva din familie.
dar...daca voi va permiteti...ma scuzi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2010, 21:54 
Diva

laura_sandu scrie:
i noi ne permitem toti din familie sa ne cumparam haine si pentru noi si pt nepotii nostri, dar eu o sa ii dau multe haine nepotelului lui ionut, pt ca fratele lui o sa fie tatic.Nu vad de ce sa dau cuiva daca nu simt nimic pentru ca nu isi permite si sa pun la cheltuiala pe cineva din familie.
dar...daca voi va permiteti...ma scuzi.

eu nu m-am referit la asta Laura...cu siguranta toate ne permitem sa cumparam haine pt copii si nepotii...eu ma ziceam de acei copii amarati care nu au...
eu nu vreau sa opresc nimic pt ca sora mea nici macar nu este maritata si nici nu are de gand cu atat mai putin sa faca copii...nu vreu sa le tin ani de zile pana se hotaraste ea ca face copii...o sa faca cumnata-mea cat de curand probabil dar pt ea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2010, 22:26 
Diva

sincer si eu vreau ca tot ce poarta Veronique acum sa ajunga la cineva din familia mea care stiu ca le va purta cu mare placere,sunt lucruri de calitate pe care nu si le-ar permite si in plus binenteles ca le voi cumpara si cadouri,dar eu simt ca e mai bine asa sau cel putin le dau la cineva care imi este cunoscut,imi este mila de copilasi care nu au parintii posibilitati dar am vazut si astfel de parintii care pur si simplu stergeau pe jos cu hainutele primite ptr copilasi lor si m-ar durea sufletul sa fie asa........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2010, 06:23 
Diva

eu nu le dau la nimeni si mi le tin pt urmatorul copil :) asa am impacat pe toata lumea :)) sper sa fie tot fetita daca nu fiul meu o sa aiba o mare dezamagire cand o sa imbrace rochite cu volanase :))) pacat de ele haine ca abia is purtate o data sau de doua ori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2010, 09:29 
Diva

elyt1000 scrie:
sincer si eu vreau ca tot ce poarta Veronique acum sa ajunga la cineva din familia mea care stiu ca le va purta cu mare placere,sunt lucruri de calitate pe care nu si le-ar permite si in plus binenteles ca le voi cumpara si cadouri,dar eu simt ca e mai bine asa sau cel putin le dau la cineva care imi este cunoscut,imi este mila de copilasi care nu au parintii posibilitati dar am vazut si astfel de parintii care pur si simplu stergeau pe jos cu hainutele primite ptr copilasi lor si m-ar durea sufletul sa fie asa........

eu vreau sa le dau la o casa de copii nu la niste familii care sa stearga pe jos cu ele...initial vroiam sa le pun intr-o punga si sa le duc jos langa tomberon ca poate le ia cineva dar apoi m-am gandit ca cine stie cine le ia si isi bate joc de ele...asa mai bine le duc acolo pt ca stiu sigur ca macar le poarta cineva...o sa opresc si eu ce imi place mie mult de tot si ce nu a apucat sa poarte prea mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2010, 09:55 
Diva

lily scrie:
eu vreau sa le dau la o casa de copii nu la niste familii care sa stearga pe jos cu ele...initial vroiam sa le pun intr-o punga si sa le duc jos langa tomberon ca poate le ia cineva dar apoi m-am gandit ca cine stie cine le ia si isi bate joc de ele...asa mai bine le duc acolo pt ca stiu sigur ca macar le poarta cineva...o sa opresc si eu ce imi place mie mult de tot si ce nu a apucat sa poarte prea mult

mesajul tau a sunat aiurea....de-asta ti-am raspuns asa.
Eu langa tomberon nu le-as duce pentru nimic in lume.Sunt multe haine pe care am dat o gramada de bani si abia sunt purtate.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]