Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 26 Oct 2010, 11:44 
Diva

Ayrun scrie:
asta ar fi super indicat, doar ca nu-i asa de simplu precum pare, iti trebuie timp, timp care pt o perioada cam lipseste, iar la cezariana mie nu mi-a dat voie 3 luni de zile, apoi e chiar indicat. eu am facut masaj pe timpul sarcinilor, acum fac de 2 ori pe saptamana, pt ca ma relaxeaza enorm. inainte mai faceam cate o juma de ora de bicicleta cand prindeam o fereastra, dar cam atat

si eu am zis inainte sa nasc ca ma apuc de masaj numai ca nici pana acuma nu am reusit...imi fac singura dar as fii preferat sa-mi faca un profesionist dar am tot amanat la fel cum fac si cu mersul la sala...abia aseara am reusit sa ajung

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:49 
Diva

carlita scrie:

contabilitate si asistent medical generalist :) 2 la nr. :)

da, probabil ca asa este cum spui tu...o sa ma interesez, oricum o sa fim tot timpul protejati cu masti si manusi... :)
abia astept anul 3 cand o sa mergem la gine si o sa vedem cezariene si nasteri naturale :nlol: sper sa mai vreau sa fac copii apoi :rofl:

sa ai grija!
te-ai orientat f bine. stii ca diplomele de asistenti sunt recunoscute oriunde in ue asa ca dc te bate gandul sa pleci iti va fi f usor. mai ales ca astia pe aici au nevoie. oricum, sper sa fii o asistenta draguta si generoasa! ca sa dai exemplu si altora :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:51 
Diva

laura_sandu scrie:
eu fac masaj de vreo 2 luni.Si m-am mai modelat.Sport....poate daca m-as organiza mai bine as putea face.Dar vei vedea...copilul iti ocupa foarte mult timp si cand ai timp liber vrei sa stai cu sotul si copilul , sa mergeti la plimbare sa iti faci cumparaturile(asa a fost in cazul meu).
Nu mai ai timp chiar de tot ce faceai inainte sa ai un copil.Viata se va schimba radical.Si oricat de implicati sunt barbatii....mamele duc tot greul.

da...m-am gandit si eu la asta...pai dc mamele duc greul eu o sa arat ca un tar :) ceea ce nu e bine si nu vreau! :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:53 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
da, Carlita se fac 3 doze...nu mai stiu exact cum se numeste dar pe noi nu ne-a costat nimic...l-am primit de la fac gratis...acum mai nou se plateste?
o sa vezi ce naspa o sa fie cand va trebui sa nati dupa ce o sa vezi si o sa sti ce implica...eu am fost terorizata si nu pt ca m-a durut ceva si pt ca stiam ce urmeaza si ce se poate intampla...atunci sti care sunt riscurile si chiar daca se intampla destul de rar o sa-ti fie teama sa nu se intample la tine

da, io asa stiu ca trebuie sa ni-l cumparam...cel putin pe asta :) ca in decursul anilor o sa avem nevoie de mai multe vaccinuri :,

eh lasa ca nu oi muri din atata :) am mai vazut o nastere filmata dar a fost chiar ok aceasta :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:54 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
sa ai grija!
te-ai orientat f bine. stii ca diplomele de asistenti sunt recunoscute oriunde in ue asa ca dc te bate gandul sa pleci iti va fi f usor. mai ales ca astia pe aici au nevoie. oricum, sper sa fii o asistenta draguta si generoasa! ca sa dai exemplu si altora :)

da, de aici dupa terminare ne ofera loc de munca in italia :)
dar ma uitam acum 2 zile pe e-jobs si se cauta asistenti medicali generalisti pe tot locul...marea britanie, belgia, elvetia...iar salariile sunt mult mai mari decat la noi :)

oricum sper ca dupa ce termin primul an sa ma duc la un cabinet privat sa mai invat si sa ajut :) ...a spus o colega de-a mamei ca ma ajuta ca ea cunoaste f multi doctori :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:00 
Diva

Ayrun scrie:

asta ar fi super indicat, doar ca nu-i asa de simplu precum pare, iti trebuie timp, timp care pt o perioada cam lipseste, iar la cezariana mie nu mi-a dat voie 3 luni de zile, apoi e chiar indicat. eu am facut masaj pe timpul sarcinilor, acum fac de 2 ori pe saptamana, pt ca ma relaxeaza enorm. inainte mai faceam cate o juma de ora de bicicleta cand prindeam o fereastra, dar cam atat

si cum e masajul pt femei insarcinate? adica ce anume iti maseaza si cum stai? pp ca nu pe burta :nlol:

eu ador sa ma duc la masaj insa intotdeauna mi s-a parut ca ar putea sa apese un pic mai tare...
acum vreau sa ma duc la o chinezoaica aici care face aparent un mesaj ca la carte, adica apasa pe anumiti centri nervosi etc. iar mie mi-a intrat acum in cap ca am migrene si din cauza unor vertebre la ceafa. :) probabil ca spun o prostie dar cand ma doare capul si imi maseaza andrei gatul si capul ma simt un pic mai bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:02 
Diva

clarut scrie:

da...m-am gandit si eu la asta...pai dc mamele duc greul eu o sa arat ca un tar :) ceea ce nu e bine si nu vreau! :wacko:

pai in afara de faptul ca au o responsabilitate in plus, viata barbatilor nu se schimba prea mult.Au in continuare cam aceleasi activitati.
Ionut il adora pe alexandru, cum fac toti tatii normali ...dar...fotbalul e fotbal....mai joaca si tenis din cand in cand...serviciul e la fel...asa ca viata lor nu se schimba prea mult.Tu...cu parere de rau iti spun asta :~* :hug: , o perioada nu vei avea timp de nimic pt tine.Plus ca e foarte greu sa te mai pui pe tine pe primul loc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:05 
Diva

carlita scrie:

da, de aici dupa terminare ne ofera loc de munca in italia :)
dar ma uitam acum 2 zile pe e-jobs si se cauta asistenti medicali generalisti pe tot locul...marea britanie, belgia, elvetia...iar salariile sunt mult mai mari decat la noi :)

oricum sper ca dupa ce termin primul an sa ma duc la un cabinet privat sa mai invat si sa ajut :) ...a spus o colega de-a mamei ca ma ajuta ca ea cunoaste f multi doctori :nlol:

ce faza, mi se pare incredibil ca ti se ofera deja un loc...cati ani faci scoala asta?
da, in belgia castigi mult si ca dr si ca asistent. am un coleg pe care l-am revazut acum la cta si care e medic la floreasca in buc si zicea ca dupa ce termina rezidentiatul pleaca in marea britanie. mi-a zis doar ca-i dificil sa inveti sa folosesti termeni si expresii medicale in alta limba...dar pp ca inveti. altfel n-ar fi asa multi dr romani aici :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:06 
Diva

laura_sandu scrie:

pai in afara de faptul ca au o responsabilitate in plus, viata barbatilor nu se schimba prea mult.Au in continuare cam aceleasi activitati.
Ionut il adora pe alexandru, cum fac toti tatii normali ...dar...fotbalul e fotbal....mai joaca si tenis din cand in cand...serviciul e la fel...asa ca viata lor nu se schimba prea mult.Tu...cu parere de rau iti spun asta :~* :hug: , o perioada nu vei avea timp de nimic pt tine.Plus ca e foarte greu sa te mai pui pe tine pe primul loc.

inteleg asa in teorie...pp ca o sa realizez cu adevart numai cand o sa fiu in situatia asta :) ...dar nu-ti pare rau, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:08 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
ce faza, mi se pare incredibil ca ti se ofera deja un loc...cati ani faci scoala asta?
da, in belgia castigi mult si ca dr si ca asistent. am un coleg pe care l-am revazut acum la cta si care e medic la floreasca in buc si zicea ca dupa ce termina rezidentiatul pleaca in marea britanie. mi-a zis doar ca-i dificil sa inveti sa folosesti termeni si expresii medicale in alta limba...dar pp ca inveti. altfel n-ar fi asa multi dr romani aici :)

Eu fac 3 ani + inca 1 an de diferenta pentru ca nu e la UMF (la UMF scoala de asistenti era 85 mil pe an iard e la anul o sa fie 100, din cate am inteles...iar aici e mult mai ok ca si pret, profesorii fiind aceeasi de la universitate si materia la fel) ...doar ca se spune ca la noi in tara daca termini la UMF ai cu 5% salariul mai mare.
In anul 2 o sa avem si noi module in limba engleza, ca sa invatam termenii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:08 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
inteleg asa in teorie...pp ca o sa realizez cu adevart numai cand o sa fiu in situatia asta :) ...dar nu-ti pare rau, nu?

Clarut, vrei sa faci bebe? :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:16 
Moderator Ghidul Miresei

Eu am plecat :) va doresc o zi buna si spor la povestit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 12:22 
Diva

clarut scrie:

nu imi pare rau ca il am pe Alexandru.Cred ca e evident ca il ador.Dar...am multe momente in care imi doresc viata inapoi.Si sunt constienta ca nu o voi mai avea niciodata.
In legatura cu masajul, eu nu am dureri de cap , dar ma simt excelent cand ma maseaza cineva la tample, la ceafa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 15:56 
Diva

laura_sandu scrie:

nu imi pare rau ca il am pe Alexandru.Cred ca e evident ca il ador.Dar...am multe momente in care imi doresc viata inapoi.Si sunt constienta ca nu o voi mai avea niciodata.
In legatura cu masajul, eu nu am dureri de cap , dar ma simt excelent cand ma maseaza cineva la tample, la ceafa.

da, asta e de la sine inteles. intrebam dc iti pare rau ca nu mai ai viata de inainte. am inteles acum :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 21:53 
Diva

laura_sandu scrie:

si eu simt exact la fel. il iubesc enorm pe andrei, e cel mai important pt mine dar am momente cand imi doresc sa mai fiu stapana pe timpul si pe viata mea. sa pot face ce am chef la un moment dat.
ce as mai da sa mai pot fuma si bea o cafea, in tihna inainte sa plec la serviciu. lucruri marunte pe care nu le apreciai atunci dar care acum ai da orice ca sa le mai retraiesti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2010, 00:03 
Diva

Un an doi fetelor si merg la gradinita si o sa aveti iar timp pt voi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2010, 09:30 
Diva

Bamba scrie:
Un an doi fetelor si merg la gradinita si o sa aveti iar timp pt voi :)

ai timp pentru tine dupa ce cresc, dar mereu ai o responsabilitate in plus.Plus ca marea majoritate nu avem joburi de acasa, ca si tine.Asa ca nu cred ca va rezolva gradinita problema timpului din pacate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2010, 10:00 
Diva

clarut scrie:
si cum e masajul pt femei insarcinate? adica ce anume iti maseaza si cum stai? pp ca nu pe burta :nlol:

eu ador sa ma duc la masaj insa intotdeauna mi s-a parut ca ar putea sa apese un pic mai tare...
acum vreau sa ma duc la o chinezoaica aici care face aparent un mesaj ca la carte, adica apasa pe anumiti centri nervosi etc. iar mie mi-a intrat acum in cap ca am migrene si din cauza unor vertebre la ceafa. :) probabil ca spun o prostie dar cand ma doare capul si imi maseaza andrei gatul si capul ma simt un pic mai bine...

se numeste masaj prenatal si in mod normal nu-l poate face oricine, eu am dat peste o gagica fiziokinetoterapeuta, care vine si acasa. la acest masaj se evita zona sanilor, burtica si anumite puncte din talpa care-ti pot declansa contractiile, in rest pe tot corpul, doar ca aici e vb despre eliminarea groaznicelor dureri de spate, sau pt prevenirea carceilor care uneori pot fi ff durerosi, pentru picioare (umflarea lor), in sfarsit pentru o relaxare totala sa zic asa si in acelasi timp este si un semi masaj anticelulitic si nu e de fitze, e de nevoie, coloana mea este cam in paragina, in ciuda tuturor controalelor care le-am facut dupa ce am nascut , de cel la coloana am uitat complet :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2010, 12:44 
Diva

buna dimineata fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2010, 15:52 
Diva

neata!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]