Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 19:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DECORATIUNI SALA
MesajScris: 19 Mar 2006, 23:49 
Diva

Citat:

Eu as fi vrut sfesnice cu lumanari pe masa, dar cred ca ar incalzi prea tare atmosfera si nu e cazul. Cat despre lumanari la intrare, una din agentii ne-a propus varianta cu acele faclii de exterior care se gasesc prin metro, la toate dimensiunile. Presupun ca tin destul de mult

si cand sa le aprinzi? ma gandesc ca, atunci cand ajungem la restaurant e inca zi afara...ce rost mai are?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2006, 17:14 
Diva

Citat:
aveti idee?cat costa sa stiu si eu daca imi permit:o

Depinde ce vrei din baloane.Cred ca cu 5 mil faci ceva frumos.Adica inimioare legate cu verigheta, arcada heliu, baloane prin sala.Cauta la furnizori pe site si gasesti si preturi la unii.Bafta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2006, 17:19 
Diva

Citat:
aveti idee?cat costa sa stiu si eu daca imi permit:o

Sau daca vrei ceva din flori te poate costa pana la 10 mil.Nu stiu cum sunt preturile prin Buc, dar pot sa-ti spun ca in Cluj sunt acceptabile(unele cam piperate).Eu am angajat o agentie si la mine e mai ieftin chir si un buchet de mireasa decat la florarie.Le aduc ei, nu lucreaza cu florarii.Iar ca decoratiuni pe mine ma costa undeva la 12 mil cu artificii de podea, perdea de lumini in spatele mesei si in fata ei, husele si baloane si ceva flori.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 18:31 
Diva

Citat:
Sau daca vrei ceva din flori te poate costa pana la 10 mil.Nu stiu cum sunt preturile prin Buc, dar pot sa-ti spun ca in Cluj sunt acceptabile(unele cam piperate).Eu am angajat o agentie si la mine e mai ieftin chir si un buchet de mireasa decat la florarie.Le aduc ei, nu lucreaza cu florarii.Iar ca decoratiuni pe mine ma costa undeva la 12 mil cu artificii de podea, perdea de lumini in spatele mesei si in fata ei, husele si baloane si ceva flori.

La ce restaurant ai nunta?
Si eu mi-am angajat o firma pentru Cluj sa-mi aranjeze sala, dar inca nu am facut calcule sa vad cat imi va iesi exact. Tu cu ce firma vei lucra? Scrie-mi pe mesaje private!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 15:50 
Diva

eu m-am hotarat pentru urmatoarele: masa prezidiu si masa intrare (superbe :love:) cu lumini, vaze inalte cu flori pentru mesele invitatilor, intrare cu sfesnice imbracate in flori si tul, huse de scaune si traverse pentru mese... si cred ca cam atat (tare sunt zuza, deja am uitat :wacko: :love:). tot firma ne mai da si paharele mirilor, cutia pentru dar si... surpriza din partea firmei hihihi, nu stiu ce o fi :D :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 16:04 
Veteran

pt fetele interesate am vazut zilele astea la chinezi in colentina stiti voi exact unde seturi de 2 pahare f frumos decorate zici ca erau facute de o super agentie pt sampanie la doar 130.000 am crezut ca nu e real si set de cutite pt tort(unul mai ingust pt taiat si unul mai lat) tot frumos ornate la acelasi pret:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 16:53 
Veteran

Citat:

Merci:lips: Eu sunt interesata. E bine de stiut ca pot sa gasesc si astea. Ma tot chinui s-ajung de vreo 2 luni da in mai ajung sigur:lips: Merci.

Eu vroiam sa iau pahare sa mi le decorez singura, dar cred ca ies mai ieftin asa.

O sa iau si pt marturii, si cocarde si pahare si setul de tort si poate o sa gasesc si niste corsaje frumoase pt domnisoarele de onoare ca ma gandesc ca florile naturale o sa fie cam incomode daca stau cu ele o zi intreaga la mana:wok:(X)

da.. sunt sanse si pt corsaje uite ca de astea am uitat sa le scriu pe undeva sa le urmaresc!!!:wok: cand mergi acolo intra in niro nu in europa si nu ai cum sa ratezi tarabele respective!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 20:39 
Diva

Citat:
pt fetele interesate am vazut zilele astea la chinezi in colentina stiti voi exact unde seturi de 2 pahare f frumos decorate zici ca erau facute de o super agentie pt sampanie la doar 130.000 am crezut ca nu e real si set de cutite pt tort(unul mai ingust pt taiat si unul mai lat) tot frumos ornate la acelasi pret:ok:

esti tare!! Bravo!! Cand se va face cald voi merge si eu!! Am vezut eu la unirii pahare 600.000 si nu erau prea stralucite!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2006, 15:48 
Diva

Citat:
La noi culorile vor fi alb si auriu, iar ca decoratiuni vom avea flori, lumanari si...restul e surpriza chiar si pt noi :) adica noi am apelat la o firma care va face un "scenariu" pt nunta noastra....tot ce stiu este ca decoratiunile vor avea legatura cu marea, noi ne-am dorit o nunta cu tema, asa ca....ne-am cunoscut la mare, acolo ne-am petrecut aproape toate aniversarile si acolo m-a cerut in casatorie...probabil ca nu vor lipsi niste aranjamente cu nisip, stelute de mare, scoici sau mai stiu eu ce...de la asta si culoarea auriu, culoarea nisipului....sper sa iasa frumos :)

F dragut!:rocker: Si eu aveam in plan sa-mi vopsesc cateva scoici cu marker auriu si sa le pun pe mese.LA fel tema cu marea.:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]