Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 10:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 05 Noi 2010, 13:29 
Diva

laura_sandu scrie:

stai mai...de ce te-ai atacat asa?Nu cred ca Gabi s-a suparat.Este o impresie generala treaba asta cu toxoplasma si cu pisicile.Oricum, medicii buni nu te intreaba daca ai pisica sa te puna sa faci analizele de toxoplasma.Pur si simplu trebuie sa le faci.
Nu trebuie sa te superi.Cred ca pana la urma toata lumea a inteles postarea Alinei(Mariko), care a fost foarte detaliata.

poate sunt eu mai putin toleranta azi da' propozitia "nu inseamna ca restul de noi care nu avem suntem proaste...sau ignorante ca avem asa o parere..." implica destul de clar ca parerea mea e ca dc nu stii cum se ia toxoplasmoza, esti un prost. si pot sa ascult explicatii si pareri fara nicio pb, insa afirmatiile cu mesaj educational ma enerveaza. stiu si eu sa respect parerea si crezul altora. mult mai mult ca altii. deci m-am enervat, nu m-am suparat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 14:49 
Diva

"ca altfel nu inteleg cum de sunt asa multe persoane care cred prostia asta..."

de aici provine propozitia respectiva...nici eu nu m-am suparat ci ma enervasem...instantaneu...poate ca ieri a fost o zi proasta din toate punctele de vedere (inspectii in ploaie de m-a udat pana la piele nu m-au facut sa imi incep ziua intr-o nota prea vesela) si am sa o pun pe seama asta...

stiu ce inseamna toxoplasmoza...si m-am uitat pe hartiile de la analiza din timpul sarcinii...intrebarea din chestionar era daca avem pisici sau consumam carne cruda sau nu gatita indeajuns...la amandoua raspunsul a fost negativ

ideea mea a fost ca principala modalitate de transmitere si cea mai directa expunere este prin intermediul pisicilor...prin curatarea cutiei unde isi fac treburile...de aia este indicat ca altcineva sa faca treaba asta pe perioada sarcinii...urmatoarea cale de transmitere este prin carne infectata....ceea ce la mine nu e cazul pt ca nu mananc decat carne care e gatita fara sa mai aiba sange...si porc nu mananc (care din ce research am facut e vinovatul nr 1)...fructe nespalate la fel nu mananc (ceea ce tine de igiena zilnica dupa mine)...asa ca la mine cel putin, raman pisicile ca si posibil motiv de infestare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 16:08 
Diva

Buna ziua doamnelor :flowers:
Am fost azi la medicul de familie si sunt foarte placut surprinsa...a fost atat de incantata de mine si de faptul ca vreau sa-mi fac analize prenatale si ca sunt informata incat chiar m-a binedispus,nu-i venea sa creada ca stiu toate analizele si semnificatia fiecaruia si ca stiu cand voi fi la ovulatie etc etc etc.I-am dus o lista cu tot ce vreau si a primit-o cu placere plus ce a mai crezut ea de cuviinta.Mi-a dat reteta compensata pe tot acum sa vad luni cat imi acopera laboratorul din ce-i acolo...oricum sunt multumita macar jumate sa nu platesc ca suma totala e aprox 500ron.
Acu am terminat si mancarea,azi am fost gospodina,"mi-am incarcat din nou bateriile" in casuta mea draga cu activitatile mele dragi....ce-i drept ma tin cam putin "bateriile"chiar si dupa o zi ca asta dar ma lupt si eu cum pot :-S
De azi mi-am reluat stilul sanatos de a trai,gata cu prostiile ca nu mai tine:2l de apa(numai apa restu e peste),3 mese pe zi(ultima cu 4 ore inainte de culcare),multe legume crude si fructe si mers pe jos minim o ora in fiecare zi :ok:
Saptaman viitoare imi fac analize si merg la dentist.
Va pup pe toate si nu va mai contrati ca nu se merita...nimeni nu castiga nimic decat mahnire :hug: !

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 16:58 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna ziua doamnelor :flowers:
Am fost azi la medicul de familie si sunt foarte placut surprinsa...a fost atat de incantata de mine si de faptul ca vreau sa-mi fac analize prenatale si ca sunt informata incat chiar m-a binedispus,nu-i venea sa creada ca stiu toate analizele si semnificatia fiecaruia si ca stiu cand voi fi la ovulatie etc etc etc.I-am dus o lista cu tot ce vreau si a primit-o cu placere plus ce a mai crezut ea de cuviinta.Mi-a dat reteta compensata pe tot acum sa vad luni cat imi acopera laboratorul din ce-i acolo...oricum sunt multumita macar jumate sa nu platesc ca suma totala e aprox 500ron.
Acu am terminat si mancarea,azi am fost gospodina,"mi-am incarcat din nou bateriile" in casuta mea draga cu activitatile mele dragi....ce-i drept ma tin cam putin "bateriile"chiar si dupa o zi ca asta dar ma lupt si eu cum pot :-S
De azi mi-am reluat stilul sanatos de a trai,gata cu prostiile ca nu mai tine:2l de apa(numai apa restu e peste),3 mese pe zi(ultima cu 4 ore inainte de culcare),multe legume crude si fructe si mers pe jos minim o ora in fiecare zi :ok:
Saptaman viitoare imi fac analize si merg la dentist.
Va pup pe toate si nu va mai contrati ca nu se merita...nimeni nu castiga nimic decat mahnire :hug: !

uite simo, mai sunt si doctori care isi fac mesaria asa cum trebuie. Multa bafta cu analizele sa iasa totul in regula :nlol: si spor la conceput bebele :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 23:18 
Diva

clarut scrie:

poate sunt eu mai putin toleranta azi da' propozitia "nu inseamna ca restul de noi care nu avem suntem proaste...sau ignorante ca avem asa o parere..." implica destul de clar ca parerea mea e ca dc nu stii cum se ia toxoplasmoza, esti un prost. si pot sa ascult explicatii si pareri fara nicio pb, insa afirmatiile cu mesaj educational ma enerveaza. stiu si eu sa respect parerea si crezul altora. mult mai mult ca altii. deci m-am enervat, nu m-am suparat...

Sunt aiurea nervii astia.Eu cred ca amandoua ati avut o zi complicata :)
Eu recunosc ca am crezut ca e de la pisici si stiam de carnea cruda.Nu ma simt nici proasta, nici ignoranta si cel mai tare ma intereseaza ca nu am boala.Nu conteaza din ce motive.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 13:19 
Diva

neatza fetelor......eu abia acum reusesc sa imi beau cafeaua:P asa ca cine nu a mai reusit astazi , o astept la mine:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2010, 10:14 
Diva

Buna dimineata,sa traiasca cu numele toti sarbatoritii si o saptamana superba sa aveti doamnelor :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2010, 12:32 
Diva

Buna fetelor!

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume azi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2010, 20:38 
Diva

La multi ani fetelor, tot ce va doriti voua si celor dragi, mai ales sanatate %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 10:10 
Diva

neatza fetelor.......va invit la o cafelutza......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 10:27 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor.......va invit la o cafelutza......

neata! Eu vin la o cafea..ca mi-e atat de somn...ma tine treaza numai gandul ca e ultima sapt de lucru :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 10:35 
Diva

SweetNicoleta scrie:

neata! Eu vin la o cafea..ca mi-e atat de somn...ma tine treaza numai gandul ca e ultima sapt de lucru :eek:

gata, de acum vei intra in concediu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 10:39 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 11:20 
Diva

laura_sandu scrie:

gata, de acum vei intra in concediu?

da, de luni o sa fiu in concediu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 14:36 
Diva

SweetNicoleta scrie:
da, de luni o sa fiu in concediu

ce fainutz.......profita din plin de aceasta vacanta,ca dupa vine bebe si nu o sa mai ai vacanta deloc.....nu-i asa fetelor care aveti copilasi?.....s-a terminat cu gioaca,incepe distractia :lol:
eu numai am timp de nimic......zboara timpul asta
dar maine sunt programata la coafor,yupi yupi,sunt super stresata :lol: ,nici macar ptr la nunta nu am fost asa stresata de cum imi va arata parul...ciudata mai sunt :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 14:44 
Diva

elyt1000 scrie:
ce fainutz.......profita din plin de aceasta vacanta,ca dupa vine bebe si nu o sa mai ai vacanta deloc.....nu-i asa fetelor care aveti copilasi?.....s-a terminat cu gioaca,incepe distractia :lol:
eu numai am timp de nimic......zboara timpul asta
dar maine sunt programata la coafor,yupi yupi,sunt super stresata :lol: ,nici macar ptr la nunta nu am fost asa stresata de cum imi va arata parul...ciudata mai sunt :lol:

Dar ce-ti faci draga la par de esti stresata?schimbare totala?
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 14:48 
Diva

corina1 scrie:
Dar ce-ti faci draga la par de esti stresata?schimbare totala?
:)

ei da,ti-ai gasit.....sper sa fie o schimbare....totala?....in nici un caz.....doar putin asa,imi e frica sa-mi tai parul :lol: .....zici ca sunt clasa a1a si mami nu vrea sa-mi mai faca codinte si trebuie sa ma tunda.......pe de alta parte mi-as dori o schimbare radicala.....nu ti-am spus eu ca sunt ciudata? :rofl: .....da si sunt stresata,ptr ca vacile astea habar nu au sa tunda si daca ma cioparteste o gatui pe aia si nici nu-i platesc....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 14:54 
Moderator Ghidul Miresei

Chiar cred ca ai avea nevoie de o schimbare radicala, te-ai simti mult mai bine...sau nu stiu :)
Eu cel putin, cand imi pun ceva in cap aia fac, si de multe ori ma face sa ma simt foarte bine o schimbare. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 15:02 
Diva

carlita scrie:
Chiar cred ca ai avea nevoie de o schimbare radicala, te-ai simti mult mai bine...sau nu stiu :)
Eu cel putin, cand imi pun ceva in cap aia fac, si de multe ori ma face sa ma simt foarte bine o schimbare. :D

sunt sigura de asta Carlita dar nu indraznesc....oricum vreau o coafura cu breton .....am tot cautat pe net,dar sincer parca toate sunt la fel....unele prea taiate cu ciobul....in sfarsit,o sa ma tund maine,sa vedem ce va iesi....ca am programare,de dat inapoi nu mai dau....ca m-am saturat sa fiu si asa,cu parul in coada de calutz :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2010, 15:03 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
sunt sigura de asta Carlita dar nu indraznesc....oricum vreau o coafura cu breton .....am tot cautat pe net,dar sincer parca toate sunt la fel....unele prea taiate cu ciobul....in sfarsit,o sa ma tund maine,sa vedem ce va iesi....ca am programare,de dat inapoi nu mai dau....ca m-am saturat sa fiu si asa,cu parul in coada de calutz :lol:

numai sa nu ajungi acolo si sa zici ca vrei doar sa-ti taie din varfuri :)))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]