Buna seara dragele mele !
A trecut si nunta mea... acum m-am hotarat sa vand rochia care m-a facut fericita in ziua nuntii (10.10.2010

) ! Am cumparat-o de la Pronovias si face parte din colectia Manuel Mota 2010 - Tripoli (am factura originala, am cumparat-o in luna septembrie). Rochita are o trena foarte frumoasa care se prinde intr-un nasturel la spate, se inchide cu fermoar, dar acesta este mascat si este cea mai usoara rochie pe care am gasit-o disponibila pe piata: este din dantela si voal, tip clasic, fara aplicatii, iar la spate are o funda superba. Se potriveste unei mirese intre 1,60 - 1,65 m ce are dimensiunile: 90 - 67 - 90 (daca lipsesc unul sau 2 centimetri, nu este o problema). De asemenea trebuie sa stiti ca am purtat tocuri de 10 cm si ca bonus, ofer pantofii din ziua nuntii ( sunt de la Vicina, nr. 37). Rochia a fost curatata, este in perfecta stare si asteapta sa fie probata de viitoare miresici numai in Bucuresti. Pretul ei este 900 Euro, negociabil. Pentru mai multe poze si detalii, va astept cu un mail la adresa:
[email protected]