Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 11 Noi 2010, 22:53 
Diva

lily scrie:
ce ma bucur ca esti multumita Ely :clap: poate faci si cateva poze sa te vedem si noi

mersic lily......am sa incerc sa fac poze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2010, 23:20 
Moderator Ghidul Miresei

Asteptam poze Eli :) sunt curioasa cum iti sta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 09:26 
Diva

Neata,

Eli, ma bucur ca ai reusit sa te tunzi asa cum vroiai.

Azi e ultima mea zi de munca :party: :party:

Tot azi e si ziua nepotelei mele, face 4 ani si din pacate nu ma pot duce la ei in vizita, fratiorul ei are varicela :cry: Ma oftic de nu mai pot, ca nu pot merge si eu la petrecerea ei :cry: Ma gandeam sa ma duc si sa o rog pe sora-mea sa o trimita afara sa o pupacesc si sa-i dau cadoul de ziua ei. Trebuie sa fac eu cumva sa o vad macar de ziua ei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 11:11 
Diva

buna dimineatza......
elly vrem poze:P
nico ai sa gasesti tu o solutie sa o vezi pe nepotzica ta.....:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 11:46 
Diva

ce mai faceti voi fetelor? eu nu prea mai fac nimic....:P
si nici nu am mai reusit sa intru sa vad ce faceti....am mai intrat asa sa va citesc:P
elly ma bucur ca ti-a iesit tunsoarea asa cum vrei tu......si cum am mai zis....sa poui poze:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:38 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Neata,

Eli, ma bucur ca ai reusit sa te tunzi asa cum vroiai.

Azi e ultima mea zi de munca :party: :party:

Tot azi e si ziua nepotelei mele, face 4 ani si din pacate nu ma pot duce la ei in vizita, fratiorul ei are varicela :cry: Ma oftic de nu mai pot, ca nu pot merge si eu la petrecerea ei :cry: Ma gandeam sa ma duc si sa o rog pe sora-mea sa o trimita afara sa o pupacesc si sa-i dau cadoul de ziua ei. Trebuie sa fac eu cumva sa o vad macar de ziua ei :)

La multi ani nepoatei tale! :)
De ce nu poti sa mergi daca are varicela, ca sa nu iei tu? Nu ai avut varicela? Sau nu e indicat in sarcina ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:45 
Diva

carlita scrie:
De ce nu poti sa mergi daca are varicela, ca sa nu iei tu? Nu ai avut varicela? Sau nu e indicat in sarcina ?

am avut varicela cand eram copil, dar totusi nu vreau sa risc si sa-l afecteze pe bebelusul meu. Mai bine sa previn decat sa suport consecintele dupa. Bolile copilariei sunt foarte periculoase in sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:46 
Diva

laura_sandu scrie:

daca tu spui....:)dar mai aproape nu ai gasit?
Eu nu m-as duce 60 de km sa ma tund... :~* Nu inteleg ce e cu criza asta de stiliste...

din cate inteleg eu ely sta intr-un orasel mititel si pe aici oamenii fac naveta si cumparaturi in orase care sunt la 45-60 de km distanta fara nicio pb. e ca si cum ar merge la mall :)
mie mi se pare ciudata tb asta, in primul rand pt ca eu n-am rabdare :-` da' cred ca e o chestiune de mentalitate. noi vedem naveta ca pe un chin, ei ca pe un obicei normal...bine, ii ajuta si infrastructura...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:49 
Diva

carlita scrie:

buna fetele!!!
pai daca nu a avut varicela ea nu e indicat sa mearg,fiind gravida.....eu iti dau un sfat Nico:mai bine nu te duce,virusul e in casa si nu vrei sa risti acum pe ultima suta de metri sa ai complicatii...
sa-ti traiasca nepotica,multa sanatate si numai bine......nu e nici o drama daca nu te vei duce anul asta de ziua ei,cadouasul il va primi cu siguranta de la voi mai devreme sau mai tarziu....eu lipsesc in fiecare an de la zilele de nastere ale nepoteilor mei din Ro,dar le trimit mereu cadouri.....am noroc ca pun un pachet ptr toti 3 odata....nepotul e nascut pe 31 ianuarie si nepotelele amandoua pe 3 februarie(nu sunt gemene,sunt verisoare,nascute la un an diferenta precis in aceeasi zi)......nu e nici o drama,credema.....important e acum,ca tu si bebele tau sa fi-ti bine,eu stiu ca tu iti doresti sa mergi dar.....in fine,tu stii cel mai bine ce sa faci
fetele promit cum fac poze le pun.....acum nu prea am timp de poze si nici nu are cine sa mi le faca......trebuie sa merg la scoala,apoi sa-i i-au lapticul la fata.......si dupa la dr cu fata,i-am facut programare,i-au iesit pe corp niste bubite mici si rosi...habar nu am ce sunt si de la ce sunt,dar nu vreau sa risc si vreau sa stiu ce sunt......sper sa fim bine.....o zi buna fetele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:54 
Diva

ah, si ely, ma bucur ca esti multumita. coafeza mea pleaca in uk :( am gasit alta care sa ma vopseasca insa la tuns iar o sa ma enervez de cateva ori pana sa gasesc una ca lumea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:55 
Diva

clarut scrie:
din cate inteleg eu ely sta intr-un orasel mititel si pe aici oamenii fac naveta si cumparaturi in orase care sunt la 45-60 de km distanta fara nicio pb. e ca si cum ar merge la mall :)
mie mi se pare ciudata tb asta, in primul rand pt ca eu n-am rabdare :-` da' cred ca e o chestiune de mentalitate. noi vedem naveta ca pe un chin, ei ca pe un obicei normal...bine, ii ajuta si infrastructura...

ei nici chiar asa.....eu locuiesc intr-un sat.....dar primul orasel unde imi fac eu cumparaturile,sunt supermarketuri,magazine este la 3 km....vara imi fac cumparaturile(cand nu sunt f multe) pe bicicleta.....iar Drachten unde merg si la scoala e un orasel la 10 km distanta......am ales sa merg asa departe la coafor doar ptr fata asta,ca stiu ca tunde bine,dar cum am mai spus ,eu merg poate de 3 ori pe an la coafor....deci e tocmai placut sa conduc pana acolo si inapoi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:57 
Diva

clarut scrie:
ah, si ely, ma bucur ca esti multumita. coafeza mea pleaca in uk :( am gasit alta care sa ma vopseasca insa la tuns iar o sa ma enervez de cateva ori pana sa gasesc una ca lumea :)

multumesc frumos clara.....ce nasol ca se muta.....asa am patit si eu,dar na,trebuie sa gasesti alta pana la urma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 12:58 
Diva

SweetNicoleta scrie:

am avut varicela cand eram copil, dar totusi nu vreau sa risc si sa-l afecteze pe bebelusul meu. Mai bine sa previn decat sa suport consecintele dupa. Bolile copilariei sunt foarte periculoase in sarcina.

daca ai avut varicela, nu cred ca ai sanse sa faci din nou.Varicela se face o data in viata din cate stiu eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:02 
Diva

laura_sandu scrie:
daca ai avut varicela, nu cred ca ai sanse sa faci din nou.Varicela se face o data in viata din cate stiu eu.

da asa e.....o singura data se face.....dar bebele ei inca nu a avut si e risc...cel putin asa mi-au spus mie aici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:02 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
pai daca nu a avut varicela ea nu e indicat sa mearg,fiind gravida.....eu iti dau un sfat Nico:mai bine nu te duce,virusul e in casa si nu vrei sa risti acum pe ultima suta de metri sa ai complicatii...
sa-ti traiasca nepotica,multa sanatate si numai bine......nu e nici o drama daca nu te vei duce anul asta de ziua ei,cadouasul il va primi cu siguranta de la voi mai devreme sau mai tarziu....eu lipsesc in fiecare an de la zilele de nastere ale nepoteilor mei din Ro,dar le trimit mereu cadouri.....am noroc ca pun un pachet ptr toti 3 odata....nepotul e nascut pe 31 ianuarie si nepotelele amandoua pe 3 februarie(nu sunt gemene,sunt verisoare,nascute la un an diferenta precis in aceeasi zi)......nu e nici o drama,credema.....important e acum,ca tu si bebele tau sa fi-ti bine,eu stiu ca tu iti doresti sa mergi dar.....in fine,tu stii cel mai bine ce sa faci
fetele promit cum fac poze le pun.....acum nu prea am timp de poze si nici nu are cine sa mi le faca......trebuie sa merg la scoala,apoi sa-i i-au lapticul la fata.......si dupa la dr cu fata,i-am facut programare,i-au iesit pe corp niste bubite mici si rosi...habar nu am ce sunt si de la ce sunt,dar nu vreau sa risc si vreau sa stiu ce sunt......sper sa fim bine.....o zi buna fetele

Eli, dar ce aparat foto ai? Nu ai setare ca-l pui pe birou/masa/dulap.etc si-l setezi sa faca poza? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:04 
Diva

clarut scrie:

da e adevarat.Ely vede altfel distantele.
Cum vad si fetele din Bucuresti fata de fetele din oasele mici.Tin minte ca anul trecut, prietena mea din Bucuresti mi-a spus sa mergem pe jos pana la o cafenea care era "la doi pasi">si am facut mai mult de o ora.....In timpul asta parcurg aproape tot Clujul pe jos.... :~* :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:04 
Diva

carlita scrie:
Eli, dar ce aparat foto ai? Nu ai setare ca-l pui pe birou/masa/dulap.etc si-l setezi sa faca poza? :)

ba da...dar ma enerveaza teribil sa-mi fac poze singura.....asta am incercat ieri...mi-am facut 3 poze si nici una nu mi-a placut...le-am delete pe toate :rofl: :rofl: .......
hei fetelor diseara am bingo.....ce super fain,abia astept......il las pe Jan cu Veronique ptr prima data,sa vedem ce iese.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:07 
Diva

laura_sandu scrie:
da e adevarat.Ely vede altfel distantele.
Cum vad si fetele din Bucuresti fata de fetele din oasele mici.Tin minte ca anul trecut, prietena mea din Bucuresti mi-a spus sa mergem pe jos pana la o cafenea care era "la doi pasi">si am facut mai mult de o ora.....In timpul asta parcurg aproape tot Clujul pe jos.... :~* :lol:

acum da,de cand am carnet si imi sui curul in masina,imi e usor si nici nu bag de seama daca sunt 20 km sau 5 km.....inainte cand circulam numai cu bicicleta( si ce bine era ptr corpul meu) si 1km conta
fetele cum e vremea la voi? la mine e ingrozitot,4 grade ,ploaie si un vant de te darama.....urat domne urat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:09 
Diva

elyt1000 scrie:
ba da...dar ma enerveaza teribil sa-mi fac poze singura.....asta am incercat ieri...mi-am facut 3 poze si nici una nu mi-a placut...le-am delete pe toate :rofl: :rofl: .......
hei fetelor diseara am bingo.....ce super fain,abia astept......il las pe Jan cu Veronique ptr prima data,sa vedem ce iese.....

si eu urasc faza asta sa imi fac poze singura.De ce atata disperare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2010, 13:11 
Diva

laura_sandu scrie:
si eu urasc faza asta sa imi fac poze singura.De ce atata disperare?

pai chiar asa....eu nici acum nu am vazut poze cu noua coafura a lui Simo.....voi a-ti vazut? poate le-am ratat eu....
mai e timp destul,nu creste el asa repede... :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]