Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 22 Noi 2010, 10:51 
Diva

Buna dimineata? Ce mai faceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 10:58 
Diva

SweetNicoleta scrie:

Buna Nico..eu la servici..tu cum esti?bebe? :) cum e in concediu???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 11:05 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:

Ciao Nico :)

Eu acum am facut o baita rapida, m-am aranjat putin si dau o fuga pana in centru, am putina treaba...apoi ma intorc, invat si fug la scoala :) am azi o lucrare...si ...uff :| tare groaza mi-e!

Tu ce faci? Bebe cum e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 15:47 
Diva

E tare bine in concediu, am insa momente cand ma plictisesc si momente in care nu stiu ce sa ma apuc sa fac mai intai. Saptamana asta sper sa am mai mult timp pt mine, toata sapt trecuta am alergat, am fost la medicul de familie, la serviciu dupa o adeverinta, inapoi la medic, din nou la munca, iar la medic, iar la firma :curse:
Azi am fost la plimbare si i-am cumparat o salopeta groasa pentru scosul din maternitate si un prosop pt bebe. Mai am sa-i cumpar o caciulita groasa, insa nu am gasit nimic pe plac pana acum. dar mai am timp de cautare :lol:
Azi m-am apucat sa-i spal toate lucrurile lui bebe pe care le-am cumparat deja. Maine sau poimane, cand se usuca sa i le calc si sa stau apoi linistita. Mi se pareau putine, dar cand le-am scos pe pat pentru a le sorta si sa le dau etichetele jos am vazut cate s-au adunat. In principiu am cam tot ce-i trebuie pentru primele doua luni, de abia astept sa il imbrac pe bebe cu ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 16:11 
Diva

puffy_is scrie:
ce face veronique elly? creste nu?:P cred ca esti tare mandra....

hei oana......Veronique e o alintice......toata lumea o i-a in brate si asta nue bine ptr mami cand suntem acasa amandoua.....creste creste...maine facem 3 luni,iuiiiiiiiii ce mai trece vremea....
e mandretea mea.....nu pot sa spun ca o iubesc,o ador..imi vine sa o mananc,chiar si cand plange,ptr ca habar nu are sa planga,mai mult face ai ai ai :lol: ....multumim de intrebare
cum mai este cu tine? au trecut cat de cat problemele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 16:17 
Diva

SweetNicoleta scrie:
E tare bine in concediu, am insa momente cand ma plictisesc si momente in care nu stiu ce sa ma apuc sa fac mai intai. Saptamana asta sper sa am mai mult timp pt mine, toata sapt trecuta am alergat, am fost la medicul de familie, la serviciu dupa o adeverinta, inapoi la medic, din nou la munca, iar la medic, iar la firma :curse:
Azi am fost la plimbare si i-am cumparat o salopeta groasa pentru scosul din maternitate si un prosop pt bebe. Mai am sa-i cumpar o caciulita groasa, insa nu am gasit nimic pe plac pana acum. dar mai am timp de cautare :lol:
Azi m-am apucat sa-i spal toate lucrurile lui bebe pe care le-am cumparat deja. Maine sau poimane, cand se usuca sa i le calc si sa stau apoi linistita. Mi se pareau putine, dar cand le-am scos pe pat pentru a le sorta si sa le dau etichetele jos am vazut cate s-au adunat. In principiu am cam tot ce-i trebuie pentru primele doua luni, de abia astept sa il imbrac pe bebe cu ele.

asa am facut si eu cand eram prin saptamana a30a....spalat ,calcat ...uii si mi s-au parut atat de multe,credeam ca nu se mai termina,ca nu le mai fac fata.....ce frumos nu-i asa?
o sa vezi ca o sa treaca mai repede decat crezi si te trezeste cu Mihaita in brate si o sa-l schimbi si de 3 ori pe zi :rofl:
sotul meu ma intreba acum vreo luna daca am avut papusi cand am fost mica,eu am luat-o in serios si i-am spus ca da am avut de ce? .....mi-a spus ca o schimb pe veronique mult prea des si a crezut ca din cauza ca nu am avut papusele cand eram mica,acum imi i-au revansa pe fetita mea :wall: .......nici chiar asa.....dar chiar asa....daca ii vad o pata cat de mica pe bluzita ii schimb toata costumatia :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 16:56 
Diva

SweetNicoleta scrie:

ooo si sa vezi cate o sa mai primesti...este adevarat ca sunt foarte multe hainute frumoase si nu te poti abtine sa nu cumperii...si Erika are o gramada si a ramas cu cateva care nu am imbracat-o niciodata sau doar de 2-3 ori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 16:57 
Diva

elyt1000 scrie:
asa am facut si eu cand eram prin saptamana a30a....spalat ,calcat ...uii si mi s-au parut atat de multe,credeam ca nu se mai termina,ca nu le mai fac fata.....ce frumos nu-i asa?
o sa vezi ca o sa treaca mai repede decat crezi si te trezeste cu Mihaita in brate si o sa-l schimbi si de 3 ori pe zi :rofl:
sotul meu ma intreba acum vreo luna daca am avut papusi cand am fost mica,eu am luat-o in serios si i-am spus ca da am avut de ce? .....mi-a spus ca o schimb pe veronique mult prea des si a crezut ca din cauza ca nu am avut papusele cand eram mica,acum imi i-au revansa pe fetita mea :wall: .......nici chiar asa.....dar chiar asa....daca ii vad o pata cat de mica pe bluzita ii schimb toata costumatia :rofl:

si eu sunt obsedata cu schimbatul...noroc ca au inventat masina de spalat si scutecele de unica folosinta ca altfel...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 16:58 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
ooo si sa vezi cate o sa mai primesti...este adevarat ca sunt foarte multe hainute frumoase si nu te poti abtine sa nu cumperii...si Erika are o gramada si a ramas cu cateva care nu am imbracat-o niciodata sau doar de 2-3 ori

Nu-i nimic Lili, le pastrezi pentru al doilea bebe, sau le faci cadou :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 17:04 
Diva

carlita scrie:
Nu-i nimic Lili, le pastrezi pentru al doilea bebe, sau le faci cadou :D

cu siguranta o sa le fac cadou ca al 2-lea bebe nu o sa fie :p numai ca ma oftic ca sunt fuper faine dar asta este...o sa se bucure alti de ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 17:39 
Diva

lily scrie:

sunt convinsa de asta....Eu mi-am impus sa nu-i mai cumpar nimic deocamdata, in afara de caciulita, daca o sa-i mai iau ceva pana la nastere vreau sa-i cumpar marime mai mare. Dar e greu, mereu vad cate ceva care ma tenteaza. Stiu ca voi primi multe, in special de la nepotica mea care are 2 luni ( cele care se potrivesc si nu sunt cu roz :hap_w: ), cum iese din ceva hainute, sora-mea mi le face pachet si mi le trimite.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 18:23 
Diva

lily scrie:
si eu sunt obsedata cu schimbatul...noroc ca au inventat masina de spalat si scutecele de unica folosinta ca altfel...

norocul nostru......altfel ar fi trebuit toate spalate cu mana,pana si scutecele si nu cred ca ne-am mai fi permis luxul de a le schimba de 3-4 ori pe zi :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 18:26 
Diva

lily scrie:
cu siguranta o sa le fac cadou ca al 2-lea bebe nu o sa fie :p numai ca ma oftic ca sunt super faine dar asta este...o sa se bucure alti de ele

eu le pastrez ptr al-2lea bebe.....am prins curaj dupa numai 3 luni de la prima nastere :rofl: :rofl: daca e baietel atunci va trebui sa gasesc o fetita sa i le dau.....deocamdata la cutie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 20:08 
Diva

elyt1000 scrie:
eu le pastrez ptr al-2lea bebe.....am prins curaj dupa numai 3 luni de la prima nastere :rofl: :rofl: daca e baietel atunci va trebui sa gasesc o fetita sa i le dau.....deocamdata la cutie

bravo tie :clap: esti o curajoasa atunci...eu nu am curaj si nici nu imi doresc...mie imi ajunge unul...uneori este chiar prea mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 21:40 
Diva

lily scrie:
bravo tie :clap: esti o curajoasa atunci...eu nu am curaj si nici nu imi doresc...mie imi ajunge unul...uneori este chiar prea mult

nu,sigur nu o voi lasa pe Veronique fara o surioara sau un fratior......am spus intotdeauna ca vreau 2 copii,asa ca trag aer adanc in piept si mai incerc odata,cine stie,poate a2a oara va fi mai usor,desi ma indoiesc :lol: ,dar asta peste 1an jumatate 2 ani incolo...intai sa ma bucur de mica mea printesa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 21:41 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
nu,sigur nu o voi lasa pe Veronique fara o surioara sau un fratior......am spus intotdeauna ca vreau 2 copii,asa ca trag aer adanc in piept si mai incerc odata,cine stie,poate a2a oara va fi mai usor,desi ma indoiesc :lol: ,dar asta peste 1an jumate 2 incolo...intai sa ma bucur de mica mea printesa

foarte bine!!! felicitari !
si eu tot 2 vreau :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 21:43 
Diva

carlita scrie:
foarte bine!!! felicitari !
si eu tot 2 vreau :))

pai nu asa e frumos? mi se pare unul prea putin si 3 prea mult :lol: ....asa ca 2 e nr perfect

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2010, 23:39 
Diva

lily scrie:

serios ti se pare prea mult ? asa greu iti este cu Erika?

eu mereu mi-am dorit 2 , e altceva cand ai un frate, sora, sa nu cresti singur, copilaria le este mult mai frumoasa si invata sa aprecieze lucrurile altfel, fata de unii copii ( a nu se simti cineva vizat) care singuri la parinti fiind, sunt egoisti, rai, au impresia ca totul li se cuvine. oricum, :nblink: e minunat sa ai copii , parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2010, 09:57 
Diva

Ayrun scrie:
serios ti se pare prea mult ? asa greu iti este cu Erika?

eu mereu mi-am dorit 2 , e altceva cand ai un frate, sora, sa nu cresti singur, copilaria le este mult mai frumoasa si invata sa aprecieze lucrurile altfel, fata de unii copii ( a nu se simti cineva vizat) care singuri la parinti fiind, sunt egoisti, rai, au impresia ca totul li se cuvine. oricum, :nblink: e minunat sa ai copii , parerea mea

eu nu mi-am dorit niciodata 2 copii si mai mult ca sigur nu o sa mai fac altul...
da, uneori imi este foarte greu cu ea(asta nu inseamna ca nu o iubesc enorm)...eu nu am nici un ajutor din partea nimanui si in 9 luni de zile doar o sapt am stat fara ea(cand am fost in Croatia) in rest nici macar 1ora...bine asta este din vina mea pt ca nu vreu sa o duc la vl si sa stau fara ea...acum sincer nici ea nu vrea sa stea fara mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2010, 10:33 
Diva

buna dimineatza fetelor.....In sfarsit ceva activitate pe aici....Eu va invit la o cafea:P mi-ar prinde bine ceva companie pentru aceste cateva minutzele libere:P Elly ma buxcur tare mult ca Veronique e bine....La multi ani pt cele 3 luni....sa creasca mare si freumaosa...si sa o asculte pe mami , dar in primul rand sanatoasa;)
eu nu mai sunt......in zapacita rau....singurele minute libere sunt de la 11 la 1 noaptea:)) ca atunci nu mai pot dormi...Acuma dadacesc doi oameni pe MAMA si pe bunelu......daca inainte ajutam la bunelu , astazi trebuie pe amandoi.....e greu...tare si vine si mai greu...ca vine craciunul.....apoi merg la facultate , studiu , ore , apoi la sediu la Avon...poate imicreste echipa....si inapoi acasa....treaba , si iar treaba....ma satur cateodata , zic ca am sa plec si ma duc undeva unde nu ma gaseste nimeni:D Seara repetitii....tre sa fiu in forma si sa nu imi pierd tot ceea ce am invatat:P
Totusi nu plec niicodata nemachiata dinn casa:D simt ca e ceva facut pentru mine si ma face sa ma simt bine....de asta ma trezesc cu cel putin o jumatate de ora mai devreme.....Cam atat

Cat despre copii:D si eu imi doresc tot doi.....am plecat dela 5 , dar cred ca o sa ma multumesc cu 2:P
E mai frumos cand ai un fratior sau o surioara....asta e parerea mea....
Va urez o zi cat mai frumoasa....:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]