Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 23 Noi 2010, 11:56 
Diva

Ayrun scrie:
eu mereu mi-am dorit 2 , e altceva cand ai un frate, sora, sa nu cresti singur, copilaria le este mult mai frumoasa si invata sa aprecieze lucrurile altfel, fata de unii copii ( a nu se simti cineva vizat) care singuri la parinti fiind, sunt egoisti, rai, au impresia ca totul li se cuvine. oricum, :nblink: e minunat sa ai copii , parerea mea

buna fetele!!!
sunt super de acord cu tine Anca......ptr asta ma mai risc si eu inca odata si mai fac un bebel......e asa fain sa ai frati si surori,am sa-i ofer sper sansa asta si fetitei mele
lily si mie imi este greu,nici nu-ti imaginezi ce greu,parintii tai sunt la Vl la cativa km ai mei sunt la 3000km dar sincer nu ma plang,pana acum multumesc Domnului am un bebel tare cumintel......eiii mai are si show-rile ei dar astea fac parte din program :lol: :lol: .....si credema tu cel putin o cresti pe Erika in cultura romaneasca si faci ce ai invatat la mama si cum iti place,eu mai trebuie sa ma lovesc si de cultura lor si de idioteniile lor......nu pune cercei,nu pune caciula,nu-i face baie asa,de ce ii faci numai stiu ce.......de sunt satula pana peste cap...dar zic ca ei si fac ca mine,doar e copilul meu.....mama masii de treaba
Anca cum mai esti ? cum te simti? vrei sa vina mai repede pe lume Isabela sau mai poate sta la mamica in burtica? multa sanatate si aveti grija de voi
Oana,iti multumim ptr urari,azi avem 3 lunisoare(doamne ce a trecut,parca mai ieri pufaiam pe patul de spital :lol: )
ai grija mai de tine,fff bine ca te machiezi cand iesi din casa,asa cred ca e si normal,mai ales daca te face sa te simti si bine,nu trebuie ca toata lumea sa stie ca ai probleme sau ca esti cu moralul la pamant,capul sus si zambeste.....eu si cand am mers dimineata la spital sa nasc m-am machiat,asa nebuna mai sunt :lol: ......le doresc multa sanatate la bunel si lui mami a ta si tie putere sa treci cat mai repede si usor peste tot...Veronique iti trimite un pupic mare :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2010, 18:03 
Diva

elyt1000 scrie:
Anca cum mai esti ? cum te simti? vrei sa vina mai repede pe lume Isabela sau mai poate sta la mamica in burtica? multa sanatate si aveti grija de voi

sunt bine multumesc, ma misc cam greut dar ma descurc :), despre Isabela/Izabela inca nu ne-am hotarat daca cu s sau z, imi doresc sa stea la burtica cat trebuie, mor de nerabdare sa o vad, dar sper sa se intample cat mai aproape de termen, unde la ultim control mi-a spus ca e mai mica cu 2-3 zile, dar nu e de ingrijorat, asa ca cine stie daca nu ma apuca inainte, cred ca pe la 39 de sapt ma programeaza, vedem la urmat control. multi pupici de la noi :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2010, 23:35 
Diva

buna seara fetelor.....elly multuesc mult de incurajari...mai clachez cateodata si mai cad de ma lovesc rau tare dar ma ridic.....astazi m-am tuns:d parca ma simt mai bine:) nu tare doar breton si ceva scari.....si eu trimit un pup mare pentru veronique.....
Anca mai ai putin si vine fetitza.....va ve-ti decide voi pana la urma daca cu s sai z:D vedeti voi.......iti doresc sa ai un bebe sanatos , puternic , sa iti aduca numai bucurii , iar inainte sa vina pe lume sanatate tie si sa ai o nastere usoara.....

Fetelor in rest stiti ceva de simo?am vazut acuma cateva minute pe facebook un mesaj de la ea care m-a intristat foarte tare....:(
Ii doresc multa putere si sa aiba grija de ea , ca toate trec....asa e viata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2010, 23:51 
Diva

puffy_is scrie:
Anca mai ai putin si vine fetitza.....va ve-ti decide voi pana la urma daca cu s sai z:D vedeti voi.......iti doresc sa ai un bebe sanatos , puternic , sa iti aduca numai bucurii , iar inainte sa vina pe lume sanatate tie si sa ai o nastere usoara.....

Multumesc frumos Puffy, daaaaaaa mai este putin si sper sa fie totul ok :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2010, 00:07 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
Multumesc frumos Puffy, daaaaaaa mai este putin si sper sa fie totul ok :)

Mie imi place cu s :) Isabela :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2010, 01:33 
Diva

si eu am vazut mesajul de la simo pe facebook :( ramo mai stii ceva de ea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2010, 11:08 
Diva

buna dimineata fetelor!
am vazut-o ieri pe forum dar nu cred ca a avut chef de vorba...cred ca are nevoie de putin timp sa isi revina din soc si sa-si reia viata...Simo eu iti urez multa putere sa treci peste... noi iti suntem alaturi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2010, 11:14 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2010, 15:29 
Diva

buna ziua fetelor.........trebuie sa fie totul ok anca...sunt sigura de asta:P
intr-adevar simo sigur are nevoie de timp sa isi revina....am vazut-o si eu...sincer nu am curaj sa ii adresez nimic.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 10:21 
Diva

Scrisoare pentru mami

Buna dimineata mami….azi e a 13a zi de cand tu nu mai esti si prima in care nu m-am trezit plangand si m-am gandit sa-mi descarc sufletul tie asa cum faceam candva si tu ma ascultai,ma mangaiai si-mi stergeai lacrimile…
Am trait si luptat impreuna 2 ani jumate cu boala asta nenorocita,insa cel mai intens a fost asta…anul 2010 a lasat cicatrici adanci in inima,sufletul si gandurile mele,mi-am implinit o dorinta arzatoare de a deveni sotia sufletului meu pereche,ai fost acolo si te-ai bucurat enorm,poate ca-ti doreai asta mai mult decat mine….am facut-o pentru tine,ca sa fiu sigura ca te am langa mine si sa-ti mai aduc putina fericire in suflet,apoi am ramas fara loc de munca si chiar daca m-am speriat la inceput apoi m-am ingrozit de-a deptul pentru ca mi-am dat seama ca asa a fost scris,ca sfarsitul tau se apropie si ca eu trebuie sa ma bucur maxim posibil de tine.La fiecare 3 saptamani mergeam impreuna la chimioterapie,Doamne ce frica iti era mami,Doamne ce te mai mangaiam si sarutam si te asiguram ca o sa fie bine….in iulie te-am facut sa plangi de fericire cand am venit la tine la spital dimineata si ti-am spus ca am luat licenta cu nota mare…..ai plans mult si mi-ai spus ca esti tare mandra de mine ca am reusit asta cu toate ca sufeream mult pentru tine,ca lupta cu nenorocita asta de boala imi ocupa tot timpul…te vad,aud si acum:”Doamne ma mami ce nota mare ai luat….cand ai avut timp si putere sa inveti?offff…desteapta mea!”Apoi in saptamana nuntii noi amandoua tot in spital eram si in loc sa-ti faci griji pentru tine te gandeai la mine si suspinai ca o sa fiu mireasa si nu ma dedic 100%pregatirilor si stiai chiar daca eu nu-ti aratam ca eram agitata….dar am reusit impreuna si in vinerea nuntii te-am adus acasa si luni imediat dupa ne-am intors.Doamne cat de fericita ai fost la nunta mea,n-ai avut nici o durere,ai avut pofta de mancare,ai stat toata noaptea mami si ai plans de fericire pentru mine si a fost din cauza asta cea mai fericita zi din viata mea de pana acum….prezenta ta acolo a fost totul pentru mine…TOTUL.Te aud si acum cum imi spuneai a2a zi plangand:”ai fost cea mai frumoasa mireasa din lume mami,ati fost fericiti si ati zambit intr-una,a fost o nunta de poveste mami nici n-am cuvinte sa exprim cum a fost si ce-am simtit….te iubeste Emi mult mami,sa ai mare grija de el! Te am filmata la nunta cum ne faci o declaratie radiind de fericire si ne spui:”le doresc din inima sa fie fericiti,sa faca 2 copii nu 10 asa cum isi doreste Emi si sa stie ca-i iubesc,va iubeste mama mult mult de tot !!!!”
A trecut nunta si s-a dezlantuit IADUL….ai inceput sa te simti foarte rau dupa chimioterapie,ti-a cazut si parul,ti-ai pierdut si speranta iar eu…plang intr-una zi si noapte ascunzandu-ma de tine.Ai mai rezistat 3 sedinte de cura care au fost crunte….am stat cu tine zi si noapte in spital si te-am ingrijit si te-am iubit si m-am asigurat ca ai parte de tot ce e mai bun posibil…am avut nenumarate discutii cu doctorita in care ea ma asigura asta si-mi spunea ca sunt o femeie tare deosebita si puternica dar la insistentele mele la ultima cura am aflat cumplita veste:”la mami nu mai poate fi vorba de ani in nici un caz,totul se rezuma la cateva luni”
Doamne ce-am simtit incepand din ziua aia 5 octombrie…….......................................
Drumurile Bucuresti-Tulcea si invers erau cumplite…cateodata vroiai la toaleta si trebuia sa ne descurcam in masina cu plosca,cateodata aveai greturi mari si foloseam pungi,tot timpul eram cu privirea pe tine sa vad ca respiri…am facut totul din suflet si cu toata dragostea din lume,nici o secunda nu mi-a fost greu sau scarba,chiar imi spunea Emi:”ma uit la tine iubito cum te dedici lu mamica si ma sochezi…te iubesc enorm”Tot timpul te priveam disperata si constienta ca nu te voi mai avea pentru mult timp,nu mai vroiam sa ma despart de tine nici o secunda,iti vobeam bland si te linisteam ori de cate ori erai speriata,agitata,obosita…eram noi doua.Ce te mai mandreai cu mine cand iti spuneau medicii,asistentele,colegele de salon ca ai o fiica tare frumoasa si iubitoare si tu spuneai tare si apasat:”asta e fata mea,ea e fata lu mama,sufletul meu”
De pe 5 octombrie pana pe 18 noiembrie am trait IADUL…..am vazut cum mami meu,scumpa mea tanara si frumoasa si cicalitoare si grijulie se transforma…..aveai picioarele umflate butuci,nu te-ai mai putut ridica din pat,aveai greturi ingrozitoare,am inceput sa folosim pampers,nu mai puteai sa te hranesti si beai doar apa cu paiul……ai inceput sa slabesti teribil si sa delirezi de la morfina…Doamne Dumnezeule nu am crezut vreodata ca pot supravietui unei asemenea suferinte,ajungeam seara acasa si ma prabuseam langa usa de durere si plangeam pana dimineata!Stateam langa patul tau si te mangaiam si incercam sa vorbesc cu tine,ma priveai direct in ochi dar nu mai erai tu acolo mami,nu mai erai tu……..Aveai dureri mari si cateodata tipai toata noaptea,tare necajiti au fost tati si Nico.Eram disperata,se apropia momentul si nu vroiam sa accept,am vorbit cu doctorita si am facut un plan sa te hidratez acasa…am adus asistente,am cumparat tot ce trebuie si ti-am facut cateva hidratari pana cand m-a sfatuit tot doctorita ca asa nu fac decat sa-ti prelungesc chinul….greu a fost sa nu pot face nimic,stateam asa ca tuta si ma uitam la tine,imi era imposibil,incercam sa te hranesc cate putin,cumparam tot ce citeam si auzeam in speranta ca poate vrei dar iti era imposibil,nu mai aveai putere nici sa vorbesti.Ai ajuns cred ca la 30 de kg…Doamne ce greu imi e si acum sa-mi amintesc,GROAZNIC….nu ma mai puteam abtine si curgeau lacrimile siroaie pe fata mea numai cand intram la tine in camera…era un aer morbid,era durere,tristete si disperare in sulfetele tututror,venea lumea la tine sa te viziteze,cei care stiau ca se apropie sfarsitul si toti au suferit socul vietii lor la vederea ta si toti au plans impreuna cu noi.Ai facut de la statul in pat de o luna escare,rani ingrozitoare,rani deschise pe tot corpul care faceau infectie si tati impreuna cu noi ti le curata cu manutele lui,cu ceaiuri,cu comprese sterile,te bandajam in fiecare zi si tare mai plangeai Doamne…sa te lasam in pace,sa nu te mai chinuim si la sfarsit dupa ce te schimbam,spalam,curatam rani si schimbat lenjerie ne pupai pe toti si-i spuneai lui tati:”asa ma papusica vezi ca se poate si cu frumosul”
In ziua de 18 noiembrie am venit la 7 dimineata la voi….am fost la farmacie sa refac stocul de comprese,leucoplast,crème,pampers….ne-am facut ritualul de zi cu zi de a te curata si toate cele….tare suparata ai fost pe noi,tare ai mai tipat sa te lasam ca tu mori,sa te iubim ca tu azi mori….a fost prima data cand ai spus asa ceva si am inmarmurit toti 3…ne uitam unii la altii ca prostii,toti ingrozitit si cu lacrimi in ochi….ai cerut apa dar nu ai putut sa o bei,nu mai puteai inghiti….deodata ai inceput sa respiri foarte greu,sa te inrosesti si sa spui niste cuvinte pe care nu le prea intelegeam ,mi-am dat seama ca inimioara ta a inceput sa cedeze,Nico chiar a spus cu lacrimi in ochi:”nu mai trece mama de ziua asta!!!!”Te-am pupat intr-una,imi strangeai mana si ti-o simteam calduta si muream pe interior stiind ca data viitoare cand te voi mangaia vei fi foarte rece…erai un schelet cu piele pe el…te pupam pe fata si nu simteam decat oase,inima-mi iesea din piept…Doamne crunte clipe,CRUNTE…..Cred ca 5 minute nu am stat langa tine dar faceam liniste ca sa te auzim respirand,Nico cu tata erau in bucatarie iar eu m-am dus sa-l schimb de pampers pe bubi…am trecut pe la tine,respirai,ai ridicat privirea si te-ai uitat la mine,am fugit la bubi si in urmatoarele 10 secunde am auzit cele mai terifiante cuvinte din toata viata mea spuse de tata:”fetelor nu mai respira,gata…a murit mama !”
Doamne Dumnezeule……….mor de durere mami si acum….am fugit la tine,stateai in pat fara suflare,am tipat,am urlat ca o fiara,am murit cu 10 ani in clipa aia,m-am pus langa tine si-ti pupam manutele,tati plangea ca l-ai lasat singur….jale mare in casa noastra,in sufletele si vietile noastre…..NU VOI UITA TOATA VOATA MEA IMAGINEA TA FARA SUFLARE….poate trebuia sa simt usurare ca te-ai eliberat dar durerea care ma apasa in continuare este mult prea mare…..cele 3 zile de priveghi nu-mi amintesc nimic,nu am vorbit cu nimeni,doar am plans pana am cazut,pana am cedat,pana am simtit ca cel mai bine ar fi sa mor ca sa ajung la tine…am socat pe toata lumea,nimeni nu ma mai vazuse asa dar nu mi-a pasat de nimic…decat de durerea mea imensa !!!Au venit sute de oameni sa te vada,sa te planga,ai primit galeti de flori si coroane de prin toata lumea…ti-am facut o inmormantare ca la carte asa cum imi place mie sa fac totul….sa fii mandra de mine chiar si pe lumea cealalta…dar nu cred ca a mai contat asta pentru cineva….De atunci am stat izolata in casa,cimitir si la voi acasa….nu am raspuns la telefon,nu am aprins laptop-ul decat cateva minute fortata de iubi….vin la tine la mormant si cand citesc numele tau pe cruce imi vine sa urlu,imi vine sa ma jupoi de vie,mi-am umplut casa de poze cu tine,ard non stop lumanari,ascult inregistrarile cu tine,nu-ti sterg numele si poza din telefon…cand ma suna tata imi apare MAMA si o poza cu tine fericita.De 2 zile dorm bine si parca simt din nou cum e sa-ti fie foame,aseara am reusit sa rad si am adormit plangand simtindu-ma vinovata pentru asta….nu mai cred in nimic:in rai,iad,in reincarnare,in faptul ca sufletul tau e cu noi 40 de zile….vreau sa stiu sigur asta,vreau sa simt,vreau sa-mi apari in vis sa-mi spui ceva…TE IUBESC MAMI.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 12:10 
Diva

am citit randurile tale de la inceput pana la ultimu cuv in lacrimi, esti o fata deosebita Simo, durerea ta si ceea ce ai scris e crunt, nimeni nu iti va lua gandurile, trairile si mai ales iubirea pt mama ta, ale tale vor fi vesnic, iar ea te vegheaza de sus si mereu va avea grija sa iti fie bine, ai grija de tine si curaj, lupta pt tine si familia ta :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 12:18 
Diva

Simo imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat...sincer nu stiu ce sa spun...nu am cuvinte...vreau sa sti ca iti sunt alaturi si cand vei simti momentul ca vrei sa vorbesti cu cineva suntem aici sa te ascultam si ajutam...sa ai multa putere sa treci peste toata suferinta si cu siguranta ea va fii langa tine tot timpul chiar daca este acolo sus

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 13:35 
Diva

vai tu simo sunt cele mai superbe cuvinte chiar daca sunt scrise din durere...doamne ce a putut sa fie in sufletul tau si inca mai este...imi pare foarte rau :( ...nici nu stiu ce sa'ti spun ca sa te fac sa te simti mai bine...iubita nu ai de ce sa te simti vinovata ca ai ras, mama ta nu ar fi vrut asta, sti foarte bine ca ea vroia sa te vada fericita asta a vrut tot timpul...oricum ai facut bine ca te'ai descarcat si ca ne'ai impartasit si noua din durerea ta, poate ca noi nu prea putem sa te ajutam dar sa sti ca macar cu gandul, virtual suntem alaturi de tine... si mama ta daca fizic nu mai este alaturi de tine spiritual tot va fi, ea nu te va parasi niciodata...capul sus iubita si incetul cu incetul vei trece peste toata suferinta asta :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 13:53 
Diva

Simo,nu am cuvinte...nu exista durere mai mare.mi se rupe sufletul cand ma gandesc la tine.offff sa iti dea dumnezeu multa putere. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 14:42 
Moderator Ghidul Miresei

Doamne, inainte sa intru pe site mi-am incalzit un bol cu supa sa mananc pentru ca urmeaza sa merg la scoala...am dat pe topicuri sa vad ce e nou, l-am citit cel cu Mos Craciun si am intrat aici...am citit primul mesaj de pe ultima pagina si mi-am dat seama ca a scris Simo ceva...am dat inapoi cu o pagina si am citit aceste cuvinte minunate dar dureroase din suflet...am plans intr-una ca si cum as fi trait clipa, imi dau seama cat este de greu si de dureros....eu sincer nu am cuvinte sa spun acum, cand o sa cred ca este momentul o sa te sun Simo, imi doresc foarte mult sa vorbesc cu tine...hmm...nici sa mananc nu-mi mai arde..

Te imbratisez Simo, sunt alaturi de tine si te voi asculta si citi cu drag de fiecare data. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 15:08 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi!!!

La multi ani Andrei Nicholas!!!
La multi ani Oana Andreea (puffy) !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 16:22 
Diva

simo:(( nici nu stiu ce sa spun....am aflat de la carlita ca ai scris ceva pe forum , caci altfel nu cred ca aveam timp sa intru sa citesc....imi pare nespus de erau ca suferi atat de tare....
toate ranile se vor vindeca in timp.....sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul....ai grija de tine
carla multumesc frumos.....:*:*:* esti o dragutza....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 17:35 
Veteran

Simo, îmi pare foarte rău... citesc a 2-a oara mesajul tău şi plâng... şiroaie de lacrimi !!!
când am auzit vestea n-am avut curaj să spun mai multe... sincer, îmi pare rău de cele întâmplate... trebuie să fi puternică...

"La mulţi ani" celor ce-şi serbează ziua numelui.

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 17:58 
Diva

fetelor eu am citit la cred ca 2 min azi dupa ce simo a postat mesajul....nu am avut puterea nici curajul sa ii scriu nici 2 cuvinte.....imi amintesc doar ca eram cu Veronique in brate si am inceput sa plang atat de tare ca saracutza s-a si speriat......Dumnezeule cata durere....am fost toata ziua terminata....ma bufneste plansul din orice....ori sunt prea sensibila ,ori sunt proasta
simo iti spun doar atat: imi doresc din tot sufletul ca copilasul meu sa ma iubeasca macar pe jumatate cat ai iubit-o tu pe mami al tau....Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2010, 18:10 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor eu am citit la cred ca 2 min azi dupa ce simo a postat mesajul....nu am avut puterea nici curajul sa ii scriu nici 2 cuvinte.....imi amintesc doar ca eram cu Veronique in brate si am inceput sa plang atat de tare ca saracutza s-a si speriat......Dumnezeule cata durere....am fost toata ziua terminata....ma bufneste plansul din orice....ori sunt prea sensibila ,ori sunt proasta
simo iti spun doar atat: imi doresc din tot sufletul ca copilasul meu sa ma iubeasca macar pe jumatate cat ai iubit-o tu pe mami al tau....Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

la fel am facut si eu....nu am putut sa scriu nimic.Am incercat sa o sun pe Simo, dar din pacate inca nu am reusit sa vb cu ea.
Oricum, e crunt.Viata te incearca de multe ori si poate ne da mai mult decat putem duce.Simo, fii puternica!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]