puffy_is scrie:
buna dimineatza...eu beau cafelutza cu tine acum:P si tot cu biscuitzi:D
nu prea imi prieste dimineatza nimic.....
Mie imi place si iarna....

doar de craciun

si nu concep craciun fara zapada ...asta e farmecul craciunului ....asta nu inseamna ca iubesc frigul:( chiar il urasc.....dar...daca asa trebuie s fie:)
va urez o zi frumoasa fetelor....
Mie imi place iarna

si imi amintesc cu drag iernile trecute.
Tin minte ca atunci cand eram mai mici nu aveam balconul inchis si punea mama hainele la uscat si le aducea in casa inghetate, se simtea un miros foarte placut...sau atunci cand era frig si scoteai capul pe geam se simtea mirosul de iarna, un miros pur si placut.
Sau, mergeam la sanius si ne udam leoarca si veneam in casa inghetati, mama ne dezbraca si ne bagam in pat cu ceaiul langa noi, uneori ne intindeam picioarele pe calorifer

...in spatele blocului la batatoarele de covoare ne faceam cetati din zapada, faceam 2 grupe si ne bulgaream de dimineata pana seara, faceam concursuri de cel mai frumos om de zapada, sau de cel mai mare...si acum imi amintesc ca adunam zapada toata de prin jur, aduceam morcovi, fulare si caciuli din casa sa-i imbracam....Doamne, ce frumos era...
Seara, ieseam cu totii afara...eram in jur de 15-20 persoane, toti aveam patine si faceam concursuri, era un drum mai larg langa noi necirculat, foarte frumos

...abia astept sa-mi incalt patinele din nou.