elyt1000 scrie:
buna dimineata !!
fetelor,socrul meu este internat de miercuri in spital,are cip la inima si ptr un minut i s-a oprit,deci in concluzie si inima lui a incetat ptr un minut sa mai bata......binenteles ca l-au internat de urgenta.....pana ieri cand a fost mutat a fost la spitalul la care am nascut si eu,acum l-au transferat la Centrul Universitar de Medicina Gronigen.......aseara am fost cu sotul in vizita la el,fetelor am avut un soc teribil......nu am vazut in viata mea asa ceva.....un spital imens cat un orasel,mai ceva ca aeroportul Schipol......parcare subterana pe 3 nivele....am urcat cu liftul sa ajungem in ''spital'''......o frumusete,magazine,supermarketuri,coafor,restaurante...o curatenie si un lux de nedescris.....va imaginati ca ne-a plimbat cam 45 min ca sa ii gasim camera socrului meu,cu intrebari in stanga si in dreapta......salon imens unde poti sta cu vizitele tale ,poti bea cafea,ceai,ciocolata calda,totul gratis,cu terase care sunt in interiorul cladirii,Doamne ,nu mi-am imaginat niciodata asa ceva.....incredibil,dar adevarat......si ptr sotul meu a fos prima oara,am fost placut surprinsi si impresionati
luni asteptam sa ii scoata cipul vechi si sa vada cu ce i-a afectat inima si apoi ii introduce un altul nou.....totul este pe calculator ,cu laser,aparatura de ultima generatie.....am trait sa vad si asa ceva....
Multa sanatate socrului tau Eli.
Eu sunt putin trista, un foarte bun prieten de-al nostru a avut accident de masina si este in coma de 3 zile

.
Foarte frumoasa experienta voastra, ca ati vazut cum arata acel spital, foarte frumos din descrierea facuta de tine.