Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 03 Dec 2010, 10:11 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2010, 11:12 
Diva

Buna dimineata! bbeti o cafea cu mine?
si amsi biscuiti...mincare de birou :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2010, 12:30 
Diva

buna dimineatza...eu beau cafelutza cu tine acum:P si tot cu biscuitzi:D
nu prea imi prieste dimineatza nimic.....
Mie imi place si iarna....:P doar de craciun :D si nu concep craciun fara zapada ...asta e farmecul craciunului ....asta nu inseamna ca iubesc frigul:( chiar il urasc.....dar...daca asa trebuie s fie:)
va urez o zi frumoasa fetelor....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2010, 12:37 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
buna dimineatza...eu beau cafelutza cu tine acum:P si tot cu biscuitzi:D
nu prea imi prieste dimineatza nimic.....
Mie imi place si iarna....:P doar de craciun :D si nu concep craciun fara zapada ...asta e farmecul craciunului ....asta nu inseamna ca iubesc frigul:( chiar il urasc.....dar...daca asa trebuie s fie:)
va urez o zi frumoasa fetelor....

Mie imi place iarna :love: si imi amintesc cu drag iernile trecute.
Tin minte ca atunci cand eram mai mici nu aveam balconul inchis si punea mama hainele la uscat si le aducea in casa inghetate, se simtea un miros foarte placut...sau atunci cand era frig si scoteai capul pe geam se simtea mirosul de iarna, un miros pur si placut.

Sau, mergeam la sanius si ne udam leoarca si veneam in casa inghetati, mama ne dezbraca si ne bagam in pat cu ceaiul langa noi, uneori ne intindeam picioarele pe calorifer :) ...in spatele blocului la batatoarele de covoare ne faceam cetati din zapada, faceam 2 grupe si ne bulgaream de dimineata pana seara, faceam concursuri de cel mai frumos om de zapada, sau de cel mai mare...si acum imi amintesc ca adunam zapada toata de prin jur, aduceam morcovi, fulare si caciuli din casa sa-i imbracam....Doamne, ce frumos era...

Seara, ieseam cu totii afara...eram in jur de 15-20 persoane, toti aveam patine si faceam concursuri, era un drum mai larg langa noi necirculat, foarte frumos :love: ...abia astept sa-mi incalt patinele din nou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2010, 15:57 
Diva

carlita scrie:

Mie imi place iarna :love: si imi amintesc cu drag iernile trecute.
Tin minte ca atunci cand eram mai mici nu aveam balconul inchis si punea mama hainele la uscat si le aducea in casa inghetate, se simtea un miros foarte placut...sau atunci cand era frig si scoteai capul pe geam se simtea mirosul de iarna, un miros pur si placut.

Sau, mergeam la sanius si ne udam leoarca si veneam in casa inghetati, mama ne dezbraca si ne bagam in pat cu ceaiul langa noi, uneori ne intindeam picioarele pe calorifer :) ...in spatele blocului la batatoarele de covoare ne faceam cetati din zapada, faceam 2 grupe si ne bulgaream de dimineata pana seara, faceam concursuri de cel mai frumos om de zapada, sau de cel mai mare...si acum imi amintesc ca adunam zapada toata de prin jur, aduceam morcovi, fulare si caciuli din casa sa-i imbracam....Doamne, ce frumos era...

Seara, ieseam cu totii afara...eram in jur de 15-20 persoane, toti aveam patine si faceam concursuri, era un drum mai larg langa noi necirculat, foarte frumos :love: ...abia astept sa-mi incalt patinele din nou.

ce fain era...dar parca de catva ani la noi nu prea a mai fost iarna ca in copilarie si nici copii nu mai sunt ca noi...acum rar mai vezi copii facand oameni de zapada sau jucandu-se cu bulgarii...toti sunt in casa la tv si calculator...pacat :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2010, 16:47 
Diva

lily scrie:
ce fain era...dar parca de catva ani la noi nu prea a mai fost iarna ca in copilarie si nici copii nu mai sunt ca noi...acum rar mai vezi copii facand oameni de zapada sau jucandu-se cu bulgarii...toti sunt in casa la tv si calculator...pacat :(

exact ,nu mai e cum a fost o dat....nici iernile,nici copii,totul s-a schimbat....copii s-au modernizat,acum stau si asculta muzica la ipod si isi arata ultimele modele de celular cu net pe ele si mai stiu eu ce......nu mai este ce a fost si nici nu va mai fi,pacat,era tare frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 18:04 
Diva

buna fetelor....eu abia astept sa se depuna zapada sa fac si eu oameni de zapada prin curte:P sa pun beculetele prin gradina , sau la casa.....imi plac la nebunie astea...si obiceiurile de craciun.....sunt superbe...
Si eu imi aduc aminte cu drag...cand ieseam afara intr-o pereche de papuci nepotriviti pentru iarna , dar alunecau foarte bine...si ne dadeam pe gheatza...sau cu sania...vasi ce frumos mai era...imi este dor de toate astea....Anul asta mi-am propus s imi scot prietenii sau cumnatele la sanius...sa mergem cu sacul...asa am facut anul trecut cu ai mei.....am fost pe deal cu sacii de ciolofan , cu bureti inauntru si ne-am dat din varful dealului......si imi era frica sa nu cumva sa i-au ceva inainte....:D bineinteles ca de iti este frica nu scapi:d dar a fost frumos.....daca astazi se depune multa zapada , pentru ca in momentul asta ninge tare si foarte frumos , maine ii invadez pe ai mei cu bulgari:)
In mine nu a disparut niciodata sufletul de copil...( nu ca as fi tare mare) , dar cred ca toata viata mea o sa am momente de joaca si copilaresti....mai ales cand o sa am copii:D am sa fioui de-aceeasi varsta:)):))
Sau nu exista an sa nu punem bomboane in pom...cat ma mai chinui eu sa le leg cu ata:)) , si sa pun portocale , banane , dulciuri si dedesubt...frumos na....astept de fiecare data craciunul nerabdatoare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 18:06 
Diva

si eu faceam carlita cazarmate:D cu frate-miu in curte...sau casutze si le acopeream cu carton desupra si aduceam paturile bunicii :rofl: ca sa facem frumos.....Cate amintiri...superbe ....si nu cred ca as vrea sa le dau uitarii....niciodata...chiar sa continui asa sa ii invat si pe copiii mei sa stiue sa se joace,.....nu doar in fatza calculatorului sau a televizorului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 19:39 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
buna fetelor....eu abia astept sa se depuna zapada sa fac si eu oameni de zapada prin curte:P sa pun beculetele prin gradina , sau la casa.....imi plac la nebunie astea...si obiceiurile de craciun.....sunt superbe...
Si eu imi aduc aminte cu drag...cand ieseam afara intr-o pereche de papuci nepotriviti pentru iarna , dar alunecau foarte bine...si ne dadeam pe gheatza...sau cu sania...vasi ce frumos mai era...imi este dor de toate astea....Anul asta mi-am propus s imi scot prietenii sau cumnatele la sanius...sa mergem cu sacul...asa am facut anul trecut cu ai mei.....am fost pe deal cu sacii de ciolofan , cu bureti inauntru si ne-am dat din varful dealului......si imi era frica sa nu cumva sa i-au ceva inainte....:D bineinteles ca de iti este frica nu scapi:d dar a fost frumos.....daca astazi se depune multa zapada , pentru ca in momentul asta ninge tare si foarte frumos , maine ii invadez pe ai mei cu bulgari:)
In mine nu a disparut niciodata sufletul de copil...( nu ca as fi tare mare) , dar cred ca toata viata mea o sa am momente de joaca si copilaresti....mai ales cand o sa am copii:D am sa fioui de-aceeasi varsta:)):))
Sau nu exista an sa nu punem bomboane in pom...cat ma mai chinui eu sa le leg cu ata:)) , si sa pun portocale , banane , dulciuri si dedesubt...frumos na....astept de fiecare data craciunul nerabdatoare....

Da, si noi veneam si ne luam adidasi ca cu cizmele nu alunecam pe derdelus :))

Oana, eu deja am mancat o punga de bomboane de pom =)) intr-adevar in ultimii ani nu le-am mai pus pe brad dar le puneam intr-un cos jos, dar nu lipsesc niciodata...mai ales cele cu jeleu, preferatele mele :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 21:23 
Diva

:d eu anul asta nu am papat inca bomboane de pom...dar urmeaza sa imi cumpar si eu...:)
nici la mine nu lipsesc...nu imi plac asa de mult alea cu jel;eu.....ele sunt preferatele lui tata:D eu sunt cu cat mai multa ciocolata...:))
pai la mine deja zapada s-a depus pana dupa glezna:D sa vii la mine sa ne dam pe derdelush:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 22:02 
Diva

puffy_is scrie:
:d eu anul asta nu am papat inca bomboane de pom...dar urmeaza sa imi cumpar si eu...:)
nici la mine nu lipsesc...nu imi plac asa de mult alea cu jel;eu.....ele sunt preferatele lui tata:D eu sunt cu cat mai multa ciocolata...:))
pai la mine deja zapada s-a depus pana dupa glezna:D sa vii la mine sa ne dam pe derdelush:)

a inceput si la noi sa ninga...deja totul este alb...se pare ca te-ai tinut de cuvant Ely si mi-ai trimis zapada si mie...sper ca nu mi-ai trimis prea multa :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 22:04 
Diva

la noi ninge de pe la 2 dupa-amiaza in continuu ...si ninge din ce in ce mai tare.......viscoleste...daca nu ar bate vantul ar fi bine o bulgareala .....inrest este superb...si miroase atat de bine:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 22:24 
Diva

imi faceti si mie pofta cu zapada aia...maine mergem sa alegem si taiem bradul...poate ninge si aici ca asa imi place sa iau bradul cand ninge sa simt ca e iarna in toata regula :) trebuie sa imi pun si luminile pe casa si barbatul meu s-a dus de acasa fara sa mi le puna pe alea de la al doilea etaj sus :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 23:21 
Diva

ce frumos.......abia astept sa pun si eu beculetzele.......
mi-ar placea sa imi aleg si eu bradul asa:) , dar de acuma s-a cam dus o perioada cred cu bradul natural.....anul trecut erai foarte scumpi la noi brazii....de la 3 mil in sus.....ce era pe la un milion erau vai de capu lor si saraci in crengi...asa ca am optat pt artificial.....dar poate o sa ajungem la un moment dat sa ne luam din nou natural....
Mult spor la pus beculete...as veni eu sa te ajut:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 23:41 
Diva

lily scrie:
a inceput si la noi sa ninga...deja totul este alb...se pare ca te-ai tinut de cuvant Ely si mi-ai trimis zapada si mie...sper ca nu mi-ai trimis prea multa :nlol:

mai,eu m incercat sa ma tin de cuvant.....se pare ca de data asta Doamne Doamne a tinut cu mine......dar na ca nu se mai opreste nici la mine,azi am stat inchisa in casa ptr ca a fost furtuna de zapada si -10grade......nu am scos decat nasul pe usa sa i-au o gura de aer......pe fata am tinut-o in casa.....maine mergem la bunicul in vizita la spital si o scoatem si pe ea putin, din casa pana in masina :lol: 2 pasi.....ca apoi totul e inauntru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2010, 23:44 
Diva

Bamba scrie:
imi faceti si mie pofta cu zapada aia...maine mergem sa alegem si taiem bradul...poate ninge si aici ca asa imi place sa iau bradul cand ninge sa simt ca e iarna in toata regula :) trebuie sa imi pun si luminile pe casa si barbatul meu s-a dus de acasa fara sa mi le puna pe alea de la al doilea etaj sus :(

al meu sot nu vrea de nici o culoare sa punem beculete de jur imprejur la casa si mie imi place de mor.....avem un ren mare pe care il punem in gradina binenteles luminos si ce mai pun eu in geam si braduti artificiali in casa si cam atat.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2010, 00:00 
Diva

si mie imi plac tare mult luminile pe casa...adi anul trecut s-a intrecut pe el ca a pus de jur imprejurul casei...arata ca o casuta de turta dulce...cu siragurile de lumini de jur imprejur :)

anul asta daca trebuie sa le pun singura, o sa fie numai in fata....ca eu nu am curaj sa ma urc pe casa de una singura...mai pun pe braduletii de afara si de-a lungul aleii de la intrare...tare curioasa sunt ce reactie o sa aiba Alexia ca anul trecut nu cred ca a stiut ea prea multe :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2010, 00:02 
Diva

Bamba scrie:

deja faci bradul, gabi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2010, 00:10 
Diva

laura_sandu scrie:
deja faci bradul, gabi?

da, il fac cam de cativa ani incoace pe la inceputul lui dec...sa ma pot bucura de el toata luna :) sta in suport cu apa si se mentine ff bine...cam asa incep pe aici sa faca bradul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2010, 00:43 
Diva

foarte frumos...anul trecut l-am facut si eu la inceputul lunii parca....:D anul asta sigur va fi dupa 17....am cam prea multa treaba de facut:( si sigur nu reusesc pana atunci.....dar de beculete ma ocup cu siguranta mai devreme:) noapte buna fetelor....ma duc la nani:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]