Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 13 Dec 2010, 14:31 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna dimineata...ce liniste e pe aici?
puffy_is scrie:
buna dimineatza....

Buna ziua fetelor

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 15:36 
Diva

buna sino! ce faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 16:00 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna ziua fetelor

buna simo, ma bucur tare mult sa te vad pe forum din nou :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 17:35 
Diva

buna fetele!!!
nico cum te mai simti? eu am inchilozat de gat,nu pot sa intorc capul in partea dreapta deloc,ma doare cu umar cu tot,ingrozitor,am luat 2 paracetamol(faimos aici)dar nu mi-a trecut deloc....si vreau sa-mi fac bradutzul azi,mi s-a pus pata rau si nu ma las,cu gatul stramb sau fara vreau sa-l fac :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 17:42 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
nico cum te mai simti? eu am inchilozat de gat,nu pot sa intorc capul in partea dreapta deloc,ma doare cu umar cu tot,ingrozitor,am luat 2 paracetamol(faimos aici)dar nu mi-a trecut deloc....si vreau sa-mi fac bradutzul azi,mi s-a pus pata rau si nu ma las,cu gatul stramb sau fara vreau sa-l fac :lol:

buna fetele !!!

si eu vreau sa fac bradutul sapt asta, sa vad daca si reusesc :D, n-am nicio idee cum il vreau anul asta :(.

Ely, da-ti cu un gel pt musculatura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 17:52 
Diva

Buna seara fetelor....simo ma bucur tare mult ca te vad pe aici.....
ce frumos fetelor ca vreti sa faceti pomul :( vreau si eu sa il fac dar pana saptamana viitoare sigur nu reusesc....
astazi am stat 3 ore sa fac curat prin dulapurile de la bucatarie......am crezut ca innebunesc....dar arata a dulapuri ,si ceva ordine generala prin casa......mai raman lucrurile minore...:)
fetelor in rest o sa imi bat capul cu porcul nostru Ghita :nlol: :nlol: :nlol: ca il taie miercuri dimineatza....:D cine vrea shoric sa vina la mine:P :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 18:36 
Diva

si eu vreu sa fac pomul sapt asta ca sapt viitore(joi) mergem la vl si vreau sa ma bucur si eu putin de el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 20:36 
Diva

Va pup din suflet...si eu incurajata de Gabi mi-am facut bradutul.
Tot binele din lume vi-l doresc tuturor...eu...cum ma stiti :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 21:47 
Diva

Ayrun scrie:
si eu vreau sa fac bradutul sapt asta, sa vad daca si reusesc :D, n-am nicio idee cum il vreau anul asta :(.

Ely, da-ti cu un gel pt musculatura

de ala gen bengay(sau cum i-o spune)? care miroase ingrozitor....mai fetelor nu mi-a trecut deloc,parca e mai rau,daca nu-mi trece ma duc la urgenta in seara asta,dar bradul tot l-am facut :lol: ca si acum 2 ani rosu cu argintiu...mie imi place culoarea rosu de Craciun......
Anca de ce nu-l faci maine de ex,asa stii sigur ca mai apuci si cand vei veni acasa cu Is/zabela e gata facut....cum mai esti? emotii mari cred...am eu ptr tine :nwink: .....dar va fi bine.....tinem pumnisori
Simo ne bucuram sa te avem din nou printre noi.....ma bucur ca ti-ai facut si tu braduletul,ce culori ai ales?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2010, 23:59 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
de ala gen bengay(sau cum i-o spune)? care miroase ingrozitor....mai fetelor nu mi-a trecut deloc,parca e mai rau,daca nu-mi trece ma duc la urgenta in seara asta,dar bradul tot l-am facut :lol: ca si acum 2 ani rosu cu argintiu...mie imi place culoarea rosu de Craciun......
Anca de ce nu-l faci maine de ex,asa stii sigur ca mai apuci si cand vei veni acasa cu Is/zabela e gata facut....cum mai esti? emotii mari cred...am eu ptr tine :nwink: .....dar va fi bine.....tinem pumnisori
Simo ne bucuram sa te avem din nou printre noi.....ma bucur ca ti-ai facut si tu braduletul,ce culori ai ales?

Buna seara fetelor!
Da Eli, poti folosi Ben-Gay, Diclofenac, Diclac gel, Nurofen gel, acum sunt mai multe...sigur aveti si voi acolo altele de acest gen, nu sunt toate urat mirositoare.
Si eu imi fac bradul tot rosu si argintiu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 09:31 
Diva

Neata! Simo iti trimit multe :hug: :hug: :hug: :hug:

Eu bradutul nu l-am facut inca, cred ca il voi face in Ajun sau saptamana viitoare, nici nu am mers inca sa vad oferta de brazi de pe piata. Anul acesta ma tenteaza un bradut in ghiveci pe care sa-l plantez dupa in gradina socrilor, sa vad ce gasesc prin magazine. Bradutul va fi impodobit in albastru, rosu, argintiu, in principiu decoratiuni adunate de la mine si de la sot ( e primul Craciun in noua familie :nblink: ). Anul asta nu ne-am permis sa investim in decoratiuni noi pt brad, bebele e mai important, am luat doar beteala, varf de brad si un ingeras argintiu. Zilele astea cand o sa am ceva timp ma voi apuca de confectionat ceva decoratiuni, sa vad ce idei mai am anul acesta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 10:29 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Neata! Simo iti trimit multe :hug: :hug: :hug: :hug:

Eu bradutul nu l-am facut inca, cred ca il voi face in Ajun sau saptamana viitoare, nici nu am mers inca sa vad oferta de brazi de pe piata. Anul acesta ma tenteaza un bradut in ghiveci pe care sa-l plantez dupa in gradina socrilor, sa vad ce gasesc prin magazine. Bradutul va fi impodobit in albastru, rosu, argintiu, in principiu decoratiuni adunate de la mine si de la sot ( e primul Craciun in noua familie :nblink: ). Anul asta nu ne-am permis sa investim in decoratiuni noi pt brad, bebele e mai important, am luat doar beteala, varf de brad si un ingeras argintiu. Zilele astea cand o sa am ceva timp ma voi apuca de confectionat ceva decoratiuni, sa vad ce idei mai am anul acesta.

buna dimineata fetelor!
eu anul asta cred ca ii fac tot rosu...cred ca vineri sau sambata il fac ca intra Laurian in concediu si am mai mult timp liber :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 10:46 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
buna dimineata fetelor!
eu anul asta cred ca ii fac tot rosu...cred ca vineri sau sambata il fac ca intra Laurian in concediu si am mai mult timp liber :had_d:

he he...vad ca mai nou toate persoanele fac bradul inainte, eu am ramas tot pe stilul vechi si il fac in Ajun ascultand colinde...imi place sa fiu inca copil, imi doresc ca si viitorii mei copii (cand o sa fie cazul) sa fie tot asa ca mine :,

Asa ca, pana ce imi impodobesc si eu bradul astept poze cu brazii vostrii, sa vedem idei noi :,
Eu il fac rosu cu argintiu cum am spus si mai sus, dar vreau sa mai cumpar niste accesorii pt brad, ceva ingerasi dragalasi am vazut la 7-8 lei buc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 10:47 
Diva

Buna dimineata fetele
eu anul asta vreau sa fac pomul caramiziu..culoarea aia intre maro si auriu..am vazut o gramada de decoratiuni din culoarea aia si tare ma tenteaza. :nblink: si mov e iar in trend anul asta,dar mie nu-mi place cum arata un pom mov. :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 11:07 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
Buna dimineata fetele
eu anul asta vreau sa fac pomul caramiziu..culoarea aia intre maro si auriu..am vazut o gramada de decoratiuni din culoarea aia si tare ma tenteaza. :nblink: si mov e iar in trend anul asta,dar mie nu-mi place cum arata un pom mov. :-S

E foarte frumos caramiziul, am si eu cateva globulete de culoarea aia luate de acum 2 ani cand nu eram hotarata cum sa fac bradul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 11:52 
Diva

eu nu am un tipar de facut bradul:d nici culori nici nimik:) si rosu si albastru , si auriu.....frumos sa fie:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 12:56 
Diva

mai fetelor, ma inebuniti cu bradutul si imi vine sa il fac si eu mai repede :~* :lol:
Noi il facem portocaliu.Imi place sa fac bradutul in maxim 2 culori, pt ca oricum are luminitele colorate.
Simo, ma bucur ca ti-ai facut bradut.Viata continua, cu bune si rele.Vei vedea ca in timp vei gasi din nou fericirea in multe lucruri, chiar daca mama ta nu este alaturi de tine.
Trebuie sa te bucuri de relatia minunata pe care o ai cu Emi si sa o luati de la inceput.Va pupam si va dorim niste sarbatori care sa va aduca liniste in suflet.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 14:37 
Diva

carlita scrie:

he he...vad ca mai nou toate persoanele fac bradul inainte, eu am ramas tot pe stilul vechi si il fac in Ajun ascultand colinde...imi place sa fiu inca copil, imi doresc ca si viitorii mei copii (cand o sa fie cazul) sa fie tot asa ca mine :,

Asa ca, pana ce imi impodobesc si eu bradul astept poze cu brazii vostrii, sa vedem idei noi :,
Eu il fac rosu cu argintiu cum am spus si mai sus, dar vreau sa mai cumpar niste accesorii pt brad, ceva ingerasi dragalasi am vazut la 7-8 lei buc.

eu nu pot sa-l impodobesc in ajun pt ca nu sunt acasa...in ajun il impodobim pe cel de la ai mei pt ca atunci ajungem si mama ne asteapta sa fim toate...asa procedam in fiecare an

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 16:17 
Diva

elyt1000 scrie:

o sa-l fac si eu probabil saptamana asta, vreau sa cumpar alte globuri, ca m-am plictisit de albastru cu argintiu :) , poate auriu cu argintiu , habar nu am, in primul rand sa vad daca ajung saptamana asta.

eu sunt bine sanatoasa :D , ma misc in reluare, mi s-a interzis cu desavarsire orice fel de efort si astept cu nerabdare sa ajung la termen care se pare ca s-a modificat, s-a dus pe 30 dec, sper sa nu ma apuce ceva mai devreme, dar chiar daca, spitalul este aproape. emotii? sigur ca am, dar nu neaparat ca nasc , ci pt ca este fetita, e ceva nou :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2010, 16:54 
Diva

Multumesc din suflet Laura draga mea si voua fetelor...liniste nu prea voi avea in suflet,pentru mine vor fi primele sarbatori zbuciumate si triste dar da,probabil ca in timp voi reusi sa-mi regasesc linistea.Acum insa e mult prea devreme...am un mare gol in suflet si "o sabie infipta-n inima"!!!
Rosu,auriu si maro ciocolata sunt culorile bradutului nostru si se pare ca am fost si foarte cuminte anul asta...mosul deja a venit la mine.Sotul meu drag lupta sa-mi readuca zambetul pe buze.
Pup gravidutele noastre dragi,Anca si Nico :lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]