Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 15:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 17 Dec 2010, 22:07 
Diva

Bamba scrie:
felicitari Ely pt primul dintisor!! la voi Tooth Fairy a venit mai repede :))

Fii optimista si nu te gandi la nopti nedormite sau alte chestii....la fiecare nivelul de toleranta al durerii e diferit...poate la Veronique e destul de ridicat cat sa nu faca ff urat...noua ne-au iesit 4 deodata si nici n-am stiut ca n-a zis nici mrrr saraca :)

multumim,multumim :hug:
da,sunt ff optimista,pana acum totul e bine,azi am avut si ultimele vaccine si ea radea cand i-a bagat seringa in piciorus....suntem bine,mancam,dormim bine,sper sa o tinem asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 22:08 
Diva

maryus_cd scrie:
fetelor va pupa miresoiu vostru de iulie 2010.....o sa fiu taticcccccccccccc cred ca pe la sfarsitul lui aprilie o sa fiu cel mai fericit tatic de baietel......

:clap: felicitari.....sarcina usoara sotiei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 22:15 
Diva

Bamba scrie:
...noua ne-au iesit 4 deodata si nici n-am stiut ca n-a zis nici mrrr saraca :)

si noua la fel, chiar nu am avut nicun fel de prob cu dintii si ma bucura f tare ca ii place la nebunie de cand era mai mic, sa se spele pe dinti

felicitari Ely !!! :ndance:
si buna seara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 22:26 
Diva

Ayrun scrie:

si noua la fel, chiar nu am avut nicun fel de prob cu dintii si ma bucura f tare ca ii place la nebunie de cand era mai mic, sa se spele pe dinti

si buna seara

eu stiu cand ii cresc dintisorii....chiar daca e la fel de vesel, doarme mai rau noaptea si nu mai mananca la fel de bine.Bine...oricum trebuia pus putin la cura de slabire :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 22:33 
Diva

pai carlita atunci trebhuie sa iti urez spor la treaba.......oricumj nu ai stat degeaba...:) sper ca nu au tipat colegii:))
eu astazi am spalat usi , frigiderul si congelatorul , baietzii au facut carnatii.....incet incet injcepe sa prinda contur si curatenia.....se elibereaza....
saptamana care vine fac doar mancare si ma i8narmez pentru prajituri de casa......sper sa imi iasa....
maryus sarcina usoara sotiei...si felicitari

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 23:45 
Diva

Ayrun scrie:

si buna seara

multumesc Anca......inseamna ca avem copilasi tare buni mai fetelor.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2010, 23:48 
Diva

puffy_is scrie:
pai carlita atunci trebhuie sa iti urez spor la treaba.......oricumj nu ai stat degeaba...:) sper ca nu au tipat colegii:))
eu astazi am spalat usi , frigiderul si congelatorul , baietzii au facut carnatii.....incet incet injcepe sa prinda contur si curatenia.....se elibereaza....
saptamana care vine fac doar mancare si ma i8narmez pentru prajituri de casa......sper sa imi iasa....
maryus sarcina usoara sotiei...si felicitari

trimite-mi si mie o bucatica de carnat,doar daca e facut de casa,mmmmmm ce pofta imi e......si de sorici,imi ploua in gura.....daca imi lipseste ceva de Craciun,asta e......toate preparatele de porc facute acasa si soriciul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 09:46 
Diva

Bună fetelor. Vă scriu din maternitate. Ieri am avut contractii la 2 min şi am venit aici. Pt că bebe mai trebuie să stea în burtică şi pt că nu s-a rupt apă m-au pus pe tratament, fac nişte injecţii în fund şi stau de azi noapte cu o perfuzie care pare că nu se mai termină. Contractiile sunt acum rare cam la 1-2 ore. Nu mai suport să stau aici, aştept să văd dacă tine doctorul meu pe la mine sau un alt doctor. Noroc cu internetul pe mobil, aşa mai trece timpul. Nu mă pot da jos din pat decât foarte greu şi dacă nu mă ajuta tanti care e cu mine în salon cred că făceam pe mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:25 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Bună fetelor. Vă scriu din maternitate. Ieri am avut contractii la 2 min şi am venit aici. Pt că bebe mai trebuie să stea în burtică şi pt că nu s-a rupt apă m-au pus pe tratament, fac nişte injecţii în fund şi stau de azi noapte cu o perfuzie care pare că nu se mai termină. Contractiile sunt acum rare cam la 1-2 ore. Nu mai suport să stau aici, aştept să văd dacă tine doctorul meu pe la mine sau un alt doctor. Noroc cu internetul pe mobil, aşa mai trece timpul. Nu mă pot da jos din pat decât foarte greu şi dacă nu mă ajuta tanti care e cu mine în salon cred că făceam pe mine.

sanatate multa Nico si un bb sanatos...este foarte naspa in spital mai ales cand mai ai si durerii...se pare ca bb vrea sa va cunoasca mai repede...stai linistita ca nu mai ai ai decat cateva zile pt a ajunge la termen din cate am vazut eu, deci nu sunt asa mari probleme si cu siguranta o sa reuseasca dr sa-l tina acolo pana la termen

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:30 
Diva

SweetNicoleta scrie:

sanatate multa Nico si stai acolo linistita ca sa stea si bebe la burtica atata timp cat trebuie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:31 
Diva

laura_sandu scrie:

eu stiu cand ii cresc dintisorii....chiar daca e la fel de vesel, doarme mai rau noaptea si nu mai mananca la fel de bine.Bine...oricum trebuia pus putin la cura de slabire :~*

nici noi nu avem probleme foarte mari cand ne ies dintisorii doar ca si noi dormim mai rau noaptea...cu mancatul nu avem probleme...mancam la fel de bine...acum ne ies si noua cei doi incisivii centrali superiorii :clap:
noi de cava vreme ne tot foim noaptea si vrem sa dormim de-a latu numai ca nu are loc in patut si se tot loveste si se trezeste plangand...ma enerveaza de mor...cred ca trebuie sa-i iau un patut mai lat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:32 
Diva

lily scrie:
..stai linistita ca nu mai ai ai decat cateva zile pt a ajunge la termen din cate am vazut eu, deci nu sunt asa mari probleme si cu siguranta o sa reuseasca dr sa-l tina acolo pana la termen

Lili, mai are o saptamana si pana la termen, nu cateva zile si chiar si asa, e bine sa mai stea bebe acolo :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:33 
Diva

lily scrie:
...cred ca trebuie sa-i iau un patut mai lat

asta se intampla cu mai toti copiii la un moment dat, dc nu o culci in tarc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:45 
Diva

Ayrun scrie:

asta se intampla cu mai toti copiii la un moment dat, dc nu o culci in tarc?

pai si tarcul unde sa-l pun? ca nu o pot culca pe jos, iar in alta camera nu pot ca uneori se mai trezeste noapte si imi este greu sa ma tot duc la ea...in dormitor nu mai am loc si de tarc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:48 
Diva

lily scrie:
pai si tarcul unde sa-l pun? ca nu o pot culca pe jos, iar in alta camera nu pot ca uneori se mai trezeste noapte si imi este greu sa ma tot duc la ea...in dormitor nu mai am loc si de tarc...

pai nu stiu sa-ti spun eu asta :nlol: , cautati o solutie, faceti ceva mutari, Sabin a dormi ceva timp in tarc , dar vara, imi parea ca doarme mai bine, in rest a dormit la el in pat si avea lateralele de protectie puse cat sa nu se loveasca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 11:54 
Diva

Ayrun scrie:

pai nu stiu sa-ti spun eu asta :nlol: , cautati o solutie, faceti ceva mutari, Sabin a dormi ceva timp in tarc , dar vara, imi parea ca doarme mai bine, in rest a dormit la el in pat si avea lateralele de protectie puse cat sa nu se loveasca

pai si ea are lateralele puse dar tot se loveste...pt tarc chiar nu am loc sa-l pun in dormitor...poate doar sa-mi schimb toata mobila ceea ce nu ma incanta sub nici o forma...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 12:48 
Diva

lily scrie:
pai si ea are lateralele puse dar tot se loveste...pt tarc chiar nu am loc sa-l pun in dormitor...poate doar sa-mi schimb toata mobila ceea ce nu ma incanta sub nici o forma...

pai acum depinde si de laterale, nu sunt pline? in sfarsit, gasesti tu o solutie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 14:37 
Diva

pfaiii fetelor sunt treaza de la 5 dim...am niste nervi ca nu mai pot dormi de innebunesc :) fata mea s-a trezit la baie si numai bine mie mi-a sarit somnul :wall: :wall:

Anca, lily cred ca se referea ca mai are cateva zile pana la termen pt ca ii 36 sapt si 2 zile...ii considerat la termen ce ii de la 37 de sapt in sus...

lily, cum se loveste de patut daca are chestiile alea protectoare? si alexia mai doarme de-a latul patului sau in tot felul de pozitii ciudate..dar n-am avut niciodata probleme sa se trezeasca din cauza asta...si acum inca ii in patutul de bebe...nu i l-am schimbat inca...are inca loc destul in el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 15:00 
Diva

Bamba scrie:
Anca, lily cred ca se referea ca mai are cateva zile pana la termen pt ca ii 36 sapt si 2 zile...ii considerat la termen ce ii de la 37 de sapt in sus...

da, inteleg asta, doar ca termen este considerat ce e intre 38 si 42, cel putin mie asa mi s-a spus si asa am citit ""( bebelusii cu varsta cuprinsa intre 38 si 42 de saptamani sunt considerati a fi nascuti la termen - un bebelus nascut inainte de 38 de saptamani este considerat prematur iar unul nascut dupa 42 de saptamani este considerat dupa-termen)."" http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap37

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 15:14 
Diva

interesant...inseamna ca e alta diferenta de opinii aici de la o medicina la alta...Alexia s-a nascut la 37 de sapt in cap si eu eram stresata ca e prematura...ori de la spital mi-au zis sa stau linistita ca e un full term baby....ce ii peste 37 de sapt aici e considerat full term...n-am vrut sa te contrazic numai de dragul discutiei :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]