Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 18 Dec 2010, 15:41 
Diva

Bamba scrie:
interesant...inseamna ca e alta diferenta de opinii aici de la o medicina la alta...Alexia s-a nascut la 37 de sapt in cap si eu eram stresata ca e prematura...ori de la spital mi-au zis sa stau linistita ca e un full term baby....ce ii peste 37 de sapt aici e considerat full term...n-am vrut sa te contrazic numai de dragul discutiei :)

e dar nici n-am zis asta, te cred si stiu ca parerile sunt impartite, la noi stii ca lucrurile stau altfel, cum daca are copilul 2 kg poti sa pleci linistit acasa cu el, unde acum cativa ani abia la 2.5 puteai pleca cu el acasa, mi se pare ciudat. dar chestia asta cu 38-42 o stiu de f mult timp,in sfarsit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 15:56 
Diva

Voi sta în spital cel puţin până luni. Degeaba speram eu să plec azi de aici. Acum mă simt bine, mă enervează perfuzia pt că nu mă lasă să mă mişc, iar mersul la baie e un adevărat chin din cauza perfuziei. Vă mulţumesc pt urările de bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 16:13 
Diva

Ayrun scrie:
da, inteleg asta, doar ca termen este considerat ce e intre 38 si 42, cel putin mie asa mi s-a spus si asa am citit ""( bebelusii cu varsta cuprinsa intre 38 si 42 de saptamani sunt considerati a fi nascuti la termen - un bebelus nascut inainte de 38 de saptamani este considerat prematur iar unul nascut dupa 42 de saptamani este considerat dupa-termen)."" http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap37

eu stiu si am invatat la facultate ca la 37 de sapt se considera la termen...la fel mi-au spus si de la bv cand am nascut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 16:16 
Diva

Bamba scrie:
pfaiii fetelor sunt treaza de la 5 dim...am niste nervi ca nu mai pot dormi de innebunesc :) fata mea s-a trezit la baie si numai bine mie mi-a sarit somnul :wall: :wall:

Anca, lily cred ca se referea ca mai are cateva zile pana la termen pt ca ii 36 sapt si 2 zile...ii considerat la termen ce ii de la 37 de sapt in sus...

lily, cum se loveste de patut daca are chestiile alea protectoare? si alexia mai doarme de-a latul patului sau in tot felul de pozitii ciudate..dar n-am avut niciodata probleme sa se trezeasca din cauza asta...si acum inca ii in patutul de bebe...nu i l-am schimbat inca...are inca loc destul in el

ma nu pot sa spun ca se loveste cat sa o doara dar se pare ca nu-i convine pt ca incepe sa plaga...poate nu neaparat din cauza durerii cat pt ca nu are loc sau nu imi dau seama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 16:21 
Diva

lily scrie:
eu stiu si am invatat la facultate ca la 37 de sapt se considera la termen...la fel mi-au spus si de la bv cand am nascut

pai exact ce ziceam, cu trecerea anilor lucrurile se schimba, ca daca stai sa o iei dupa calendarul lor si dupa prima zi a ultim ciclu menstr. la unul de 28 sa zicem , copilul ar avea 37 de sapt, dar de la data conceptiei ar avea doar 35, cum spuneam, nu stiu medicina , dar asa am fost informata si asa am citit, ca si voi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 20:46 
Diva

Bamba scrie:
interesant...inseamna ca e alta diferenta de opinii aici de la o medicina la alta...Alexia s-a nascut la 37 de sapt in cap si eu eram stresata ca e prematura...ori de la spital mi-au zis sa stau linistita ca e un full term baby....ce ii peste 37 de sapt aici e considerat full term...n-am vrut sa te contrazic numai de dragul discutiei :)

si mie mi-a spus medicul ca de la 37 de saptamani este considerat la termen.Eu l-am nascut la 38 .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 20:49 
Diva

lily scrie:
ma nu pot sa spun ca se loveste cat sa o doara dar se pare ca nu-i convine pt ca incepe sa plaga...poate nu neaparat din cauza durerii cat pt ca nu are loc sau nu imi dau seama

si alexandru, chiar daca are laterale protectoare vrea sa doarma in unele nopti pe orizontala si se enerveaza ca nu poate.Ma dispera si pe mine.
O sa duc patul assta la soacra-mea si aduc tarcul de la mama ca acolo nu am probleme.Desi imi place mult mai mult patul de lemn si e mult mai elegant, din punctul meu de vedere.In fine...la anu....schimbari.....momentan suporta amanare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 20:58 
Diva

eu aut la 37 de si 5 zile. stiu ca este copil considerat la termen cel intre 37-42 de saptamani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 22:33 
Diva

poate patul lui alexia ii mai lat...ca ea si acum doarme cateodata de-a latul....si isi scoate picioarele un pic afara printre zabrele..dar altceva nu o deranjeaza...si ii destul de inalta pt varsta ei...

si mie imi plac paturile de lemn f mult, al ei se converteste in pat mare dar inca nu l-am desfacut pana nu da semne ca ar vrea sa iasa....in tarc nici nu mai incape :) l-am scos acum de sarbatori cand am avut musafiri pt un baietel cu un an mai mic ca ea...si dupa ce au plecat a vrut si ea sa stea in el sa vada cum ii....si abia a incaput acolo..."too small mommy" :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 23:04 
Diva

Bamba scrie:
....ce ii peste 37 de sapt aici e considerat full term...n-am vrut sa te contrazic numai de dragul discutiei :)

pai exact ce spuneam, parerile sunt impartite, am citit destul cat sa vad ca asa este, eu nu insist sa va conving ca de la 38 e considerat la termen sau nu, ci doar ca asa stiam, asa am citit si chiar mi s-a si spus, oricum ideea este ca el cu cat sta mai mult acolo, cu atat ii este mai bine si se mai dezvolta, mai putin in cazurile in care necesita sa fie scos mai devreme :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 23:06 
Diva

Bamba scrie:

si mie imi plac paturile de lemn f mult, al ei se converteste in pat mare dar inca nu l-am desfacut pana nu da semne ca ar vrea sa iasa....in tarc nici nu mai incape :) l-am scos acum de sarbatori cand am avut musafiri pt un baietel cu un an mai mic ca ea...si dupa ce au plecat a vrut si ea sa stea in el sa vada cum ii....si abia a incaput acolo..."too small mommy" :))

eu i-am schimbat patutul , gata, am trecut la cel de copil mai mare, inainte de asta ii scosesem o laterala celuilalt, dar am zis ca mai bine ii luam unul sa inceapa sa se obisnuiasca si chiar i-a placut ff tare :D

acum patucul de bebe, il montam pt mica, cat de curand

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2010, 23:31 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Bună fetelor. Vă scriu din maternitate. Ieri am avut contractii la 2 min şi am venit aici. Pt că bebe mai trebuie să stea în burtică şi pt că nu s-a rupt apă m-au pus pe tratament, fac nişte injecţii în fund şi stau de azi noapte cu o perfuzie care pare că nu se mai termină. Contractiile sunt acum rare cam la 1-2 ore. Nu mai suport să stau aici, aştept să văd dacă tine doctorul meu pe la mine sau un alt doctor. Noroc cu internetul pe mobil, aşa mai trece timpul. Nu mă pot da jos din pat decât foarte greu şi dacă nu mă ajuta tanti care e cu mine în salon cred că făceam pe mine.

Nico multa sanatate iubita...sa de-a Domnul sa fie bine....te pupam si iti tinem pumnica totul sa fie bine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2010, 07:03 
Diva

Ayrun scrie:
eu i-am schimbat patutul , gata, am trecut la cel de copil mai mare, inainte de asta ii scosesem o laterala celuilalt, dar am zis ca mai bine ii luam unul sa inceapa sa se obisnuiasca si chiar i-a placut ff tare :D

acum patucul de bebe, il montam pt mica, cat de curand

asa o sa incep si eu sa ii demontez laterala dar incerc sa aman momentul cat mai mult...camera ei e sus la etaj, a noastra e la parter si mi-i frica sa nu incerce sa vina la noi noaptea si sa cada pe scari sau ceva...o sa trebuiasca sa pun iar portita sus la scari sau la usa ei...si mi se pare prea complicat...deocamdata cat sta linistita acolo si are loc inca in el o las asa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2010, 10:27 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata! Va doresc o duminica cat mai frumoasa! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2010, 10:58 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2010, 17:17 
Diva

buna dimi...de fapt buna ziua:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2010, 09:12 
Diva

Bună dimineaţa! Eu sunt tot în spital, aştept să vina doctorul meu să văd cum a evoluat starea mea. Eu zic că sunt bine, acum să văd ce îmi zice. Vreau să plec azi acasă, dar pt bebe meu voi face orice. Ştiţi că vă ziceam că sora mea trebuie să nască vineri. A născut vineri pe la 2 ( coincidenţa a fost că imediat după am început şi eu contracţiile). Bebe s-a născut la 35 săpt şi a avut la naştere 3.200 kg. Vineri moartea s-a învinetit pe tot corpul şi l-au pus în incubaţor, cu 2 perfuzii cu antibioţice. Îmi doresc din tot sufletul să pe facă bine bebe ei şi să trăiască. Cu speranţe că vor fi de revelion bine şi vor pleca acasă. Ieri a reuşit să vina până la mine în salon şi e terminată săracuta. Sper din tot sufletul că bebeluşii noştri să fie bine amândoi şi să ne plimbam cu ei prin parc aşa cum visam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2010, 09:34 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Bună dimineaţa! Eu sunt tot în spital, aştept să vina doctorul meu să văd cum a evoluat starea mea. Eu zic că sunt bine, acum să văd ce îmi zice. Vreau să plec azi acasă, dar pt bebe meu voi face orice. Ştiţi că vă ziceam că sora mea trebuie să nască vineri. A născut vineri pe la 2 ( coincidenţa a fost că imediat după am început şi eu contracţiile). Bebe s-a născut la 35 săpt şi a avut la naştere 3.200 kg. Vineri moartea s-a învinetit pe tot corpul şi l-au pus în incubaţor, cu 2 perfuzii cu antibioţice. Îmi doresc din tot sufletul să pe facă bine bebe ei şi să trăiască. Cu speranţe că vor fi de revelion bine şi vor pleca acasă. Ieri a reuşit să vina până la mine în salon şi e terminată săracuta. Sper din tot sufletul că bebeluşii noştri să fie bine amândoi şi să ne plimbam cu ei prin parc aşa cum visam.

Multa sanatate bebelusilor vostrii, sa se faca bine nepotelul tau si sa fie sanatos copilasul tau, sa mai stea acolo la mami in burtica ca tare bine mai ii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2010, 10:31 
Diva

SweetNicoleta scrie:

multa sanatate bebelusilor vostrii, sa dea DD sa fie amandoi bine iar voi sa fiti fericite alaturi de ei %%-
buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2010, 15:07 
Diva

hello...va scriu de acasa, sunt atat de fericita. Azi m-au externat, mi-am facut o baie calda si ma pun sa dorm, ca in spital nu am dormit mai deloc.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]