Ultima vizită a fost: Acum este 08 Mai 2025, 01:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vand rochie de mireasa realizata la Adore Couture
MesajScris: 22 Dec 2010, 14:36 
Nou Venit

Buna ziua, viitoare mirese!
Nunta mea a trecut ...a fost o nunta de vis...iar acest lucru s-a datorat in parte si rochiei mele de mireasa,in care m-am simtit extraordinar,eleganta si foarte usoara.Nu vreau sa o tin in sifonier sa treaca timpul peste ea acolo,mai bine se bucura de ea si alta mireasa...asa ca am scos-o la vanzare.Este facuta la comanda dupa modelul Cassia de la Maggie Sotero,o rochie vaporoasa,usoara,in care am avut deplina libertate de miscare.Nu ne poate acuza nimeni de vreun "plagiat" pentru ca nu am vrut o copie exacta,ci mai degraba o adaptare a acelui model la dorintele mele,ca de exemplu lungimea bretelelor,corsetul de la spate,care nu se regaseste la original,sistemul de prindere al trenei... Cei care au realizat-o sunt cei de la salonul Adore Couture,cei care aduc la noi in tara rochiile Slanovskiy,iar cine le-a trecut pragul si-au dat seama de profesionalismul lor si calitatea serviciilor oferite.Rochia mea s-a conturat incetul cu incetul,pentru ca eu sunt destul de pretentioasa si daca ceva nu mi-a placut am trimis-o la modificat pana a iesit exact cum am vrut,deci nimic nu a fost facut pe graba.Motivul pentru care nu am optat pentru modelul original a fost ca pur si simplu mi s-a parut prea costisitor iar durata comenzii era de 5 luni.Se potriveste unei fete cu trasaturi mignone,inalta cam de 1,65-1,68,potrivita ca si greutate,adica pe la 55-60 kg(cam un 38-40, sa zicem,sau M,eu cam atat port la camasi,sacouri,sau alte rochii).Siretelul de la corset permite si o usoara depasire a acestei greutati...Nu ma pricep foarte bine la descrieri,asa ca cel mai bine e sa o vedeti voi,deci am atasat mai multe imagini,in diferite ipostaze,ca sa va dati seama cum se aseaza,sau cum cade...Eu am achizitionat-o la pretul de 2600 ron si o dau la 1300 ron,dar nu e batut in cuie...negociem...
Va astept la o vizionare live,eventual o proba,care se face in Bucuresti .

Fişiere ataşate:
fata8.jpg
fata8.jpg [ 40.02 KiB | Vizualizat de 3766 ori ]
fata7.jpg
fata7.jpg [ 49.72 KiB | Vizualizat de 3766 ori ]
fata5.jpg
fata5.jpg [ 33.44 KiB | Vizualizat de 3766 ori ]
fata4.jpg
fata4.jpg [ 61.6 KiB | Vizualizat de 3766 ori ]
fata2.jpg
fata2.jpg [ 48.43 KiB | Vizualizat de 3766 ori ]
Sus