Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 03 Ian 2011, 12:58 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 11:44 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna dimineata!

neatza fetelor..............

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 11:47 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 14:08 
Diva

Buna dimi fetelor si multumim pt urari ! La multi ani pe 2011

noi abia ieri am venit acasa si incepem sa ne acomodam. v-am pus cateva poze aici http://www.facebook.com/album.php?aid=4 ... 3e7b5e7d44

le poate vedea si cine nu are facebook

pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 14:40 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimi fetelor si multumim pt urari ! La multi ani pe 2011

noi abia ieri am venit acasa si incepem sa ne acomodam. v-am pus cateva poze aici http://www.facebook.com/album.php?aid=4 ... 3e7b5e7d44

le poate vedea si cine nu are facebook

pupici

Buna Anca......Am vazut pozele....ai o fetita superba....Felicitari...Sa iti traiasca , sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 16:29 
Diva

Buna fetele!!!
Anca si eu am vazut pozicile cu ingerasul Isabella (cu 2 L ?)Maria......sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.....multa sanatatea
cum e? ii dai san? doarme noaptea? poate ne spui cate ceva.....tu cum esti? cum a fost nasterea? gata,prea multe intrebari :hug: un pupic mare ptr Sabin si Isa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 17:09 
Diva

elyt1000 scrie:
Buna fetele!!!
Anca si eu am vazut pozicile cu ingerasul Isabella (cu 2 L ?)Maria......sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.....multa sanatatea
cum e? ii dai san? doarme noaptea? poate ne spui cate ceva.....tu cum esti? cum a fost nasterea? gata,prea multe intrebari :hug: un pupic mare ptr Sabin si Isa

multumesc frumos fetele pt mesaje , va pup cu drag.

pai Elly, ce sa-ti spun, am nascut miercuri 30 dec la 8.45 dimi, ea a fost bine sanatoasa 2.900kg si 47 cm, eu am stat mai mult de 24 de ore la terapie intensiva pt ca nu mi-a fost prea bine si am pierdut si f mult sange apoi mi-a fost rau si de la anestezie si mai multe adunate, bine ca sunt acasa , ieri abia am ajuns si noi acasa. acum ma simt cat de cat bine, adica mai am dureri, dar suportabile sa zicem, ii dau laptic de la mine si momentan e cuminte, azi-noapte s-a trezit de 2 ori sa pape pe la 11 si pe la 4 si ne-am trezit pe la 10 fara ceva, acum vom vedea mai departe cum va fi :flowers:

pupici si de la noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 17:32 
Diva

Bun venit pe lume fetitei tale,Anca!
felicitari!sa va traiasca,sa fiti sanatosi si sa va iubiti!
am vazut si eu pozele,superb!foarte frumoasa fetita la fel ca si baietelul!sa va traiasca! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:23 
Diva

felicitari Anca!! sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea...este o scumpa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:32 
Diva

Ayrun scrie:

pai Elly, ce sa-ti spun, am nascut miercuri 30 dec la 8.45 dimi, ea a fost bine sanatoasa 2.900kg si 47 cm, eu am stat mai mult de 24 de ore la terapie intensiva pt ca nu mi-a fost prea bine si am pierdut si f mult sange apoi mi-a fost rau si de la anestezie si mai multe adunate, bine ca sunt acasa , ieri abia am ajuns si noi acasa. acum ma simt cat de cat bine, adica mai am dureri, dar suportabile sa zicem, ii dau laptic de la mine si momentan e cuminte, azi-noapte s-a trezit de 2 ori sa pape pe la 11 si pe la 4 si ne-am trezit pe la 10 fara ceva, acum vom vedea mai departe cum va fi :flowers:

pupici si de la noi

ma bucur din suflet ca acum sunteti acasa bine sanatoase......nu a fost asa usor de data asta,dar lasa ca te recuperezi tu incet incet.....ma bucur ca Isa e o bebelina cuminte si sanatoasa.....va pupam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Ian 2011, 21:47 
Diva

Anca, ai o fetita superba, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 00:39 
Diva

Ayrun scrie:

pupici si de la noi

Anca...esti o norocoasa daca Isa doarme asa de bine....Daca se trezeste la ora 10......ce mult mi-as dori si eu:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 11:53 
Diva

neatza fetelor.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 12:04 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:27 
Diva

Scrisoare pentru mami (II)

Offfffffff mami…49 de zile!
Mor de dorul tau,plang pana la epuizare,sufar ca un caine si ma gandesc numai la tine.Unde esti tu acum oare?Ma vezi?Nu mai inteleg nimic pe lumea asta,nu mai stiu cine sunt si ce vreau,ce e viata?Mi-am pierdut echilibrul,dorinta de-a trai si speranta.Simt ca sunt singura pe lume si neinteleasa.Nu mai rezista nici Emi,a cedat la atata tristete si lacrimi….de revelion la 12 noaptea strigam disperata in gand in timp ce ma uitam la artificii:offfff mami cum sa trec in noul an fara tine?cum sa fac asta mami?Totul se derula parca cu incetinitorul in jurul meu…lacrimile imi curgeau siroaie pe fata,mi-a fost groaza de momentul asta…incheiam un an mult prea “puternic”pentru mine si Emi s-a suparat teribil ca am inceput anul plangand,a cedat si m-am simtit singura pe lume,m-am ascuns in baie ca sa pot plange,sa-mi pot elibera sufletul…am facut poze cu lacrimi in ochi si in suflet…a fost GROAZNIC !
Simt ca nu sunt normala si caut pe internet solutii…ce sa fac?cum sa ma ajut pe mine?care e calea?pe unde sa o iau?Psihologi buni in Tulcea nu-s,m-am interesat si te pun sa mirosi niste betisoare,porcarii!O sa-mi caut un Duhovnic,cica mergi la un preot care-ti asculta suferinta si ti-o alina…asta o sa fac.Ma ajuta enorm sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asta…ma face sa simt ca nu-s nebuna si ca asa “se simte”cand pierzi pe cineva drag.
Sunt racita praf de vreo 10 zile zi imi lipsesti enorm…cum aveai tu grija de mine,cum ma sunai intr-una sa fii sigura ca sunt bine,veneai la mine si faceai tot si ma mangaiai si-mi aduceai supa mea preferata la pat si-mi spuneai:”of ma mama ma tare nu-mi place cand te vad asa…parca rupi ceva din mine!!!” Ah cat ma hranesc zilele astea cu amintiri,cum imi imaginez ca ai tu grija de mine,cum ma uit la telefon asteptand parca sa ma suni…cum zac eu singurica si cat imi lipsesti tu suflete!
Cum sa fac mami?Ma gandesc la tine si stiu ca parca ieri traiai si-mi vorbeai si ma hranesc cu amintirile astea mami.Tre sa-mi gasesc putere sa merg mai departe asa…cu sufletul ciuntit la propriu,cu lacrimi in ochi in fiecare clipa cand ma gandesc la tine si cu inima sfasiata de dorul tau!Cea mai mare provocare a vietii mele de pana acum…sa invat sa traiesc cu toate astea.Stiu ca am o familie,prieteni,il am pe Emi dar e tare greu….prietenii nu au cum sa ma inteleaga in adevaratul sens al cuvantului,tata si Nico au sufletul negru ca si mine iar in prezenta lor eu sunt cea puternica si-mi joc rolul…si-mi iese!Iar Emi e langa mine si mi-e mila de el ca tre sa suporte toate astea si ma chinui pentru el,fac eforturi mari sa zambesc sa “lucram”la un copil chiar daca stiu ca nu ne va iesi decat atunci cand imi voi gasi linistea si nu voi mai simti atata disperare in suflet.Ma mint in fiecare zi ca de maine ma apuc de invatat,de sala,imi gasesc un duhovnic si de fiecare data sunt slaba si n-am puterea necesara sa-mi traiesc viata normal.Tot timpul ma gandesc la tine,imi amintesc rasul tau,vocea,glumele…zambesc putin si apoi ma cuprinde sentimentul de disperare…de unde te mai iau eu acum pe tine?Aseara am ramas singura acasa pentru 2 ore…Doamne cum m-am eliberat,am plans,am urlat si m-am tavalit pe jos cu poza ta la piept….si am vorbit cu tine…of!
Stiu ca trebuie sa merg mai departe,stiu ca tu asta-ti doresti,stiu ca asa e viata:ne nastem ca sa murim!dar e greu…e al dracului de greu!
Il idolatrizai pe Emi si te aud tot timpul cum imi spuneai:"ai grija mama de el ca e tare deosebit,te iubeste mult mama..asculta la mine ca eu stiu ce e bine pentru tine!" Si auzind vorbele astea tot timpul ma simt vinovata si ma chinui sa fiu cat de cat normala,sa fiu sotie!Si el sufera si te iubeste si-i lipsesti….ti-a facut un om de zapada la mormant si de fiecare data cand plecam ramane in urma si susoteste ceva aplecat la cruce…nu stiu ce dar ma induioseaza maxim momentul!
A inceput un nou an in viata mea si nu numai….voi fi alt om,alta femeie cu alt suflet!
Ce stiu sigur e ca viata nu inseamna nimic altceva decat momentele,trairile si clipele petrecute cu cei mai dragi noua:sotul,fratele,sora,mama,tata,copii.Mesele in familie,plimbarile prin parc,intalnirile cu prietenii,zambetele,momentele de iubire,imbratisarile,bunatatea,un te iubesc….ASTA E TOT si e atat de simplu !!!
Te iubesc cu toata fiinta mea si mi-e tare dor de tine….sufletul meu drag,inimioara mea…MAMA!

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:31 
Diva

La multi ani dragele mele!!! Tot binele din lume alaturi de cei mai dragi voua,un an nou plin de impliniri,sanatate,fericire,dragoste si liniste sufleteasca !!!
Va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 20:39 
Diva

SimoBobo scrie:
La multi ani dragele mele!!! Tot binele din lume alaturi de cei mai dragi voua,un an nou plin de impliniri,sanatate,fericire,dragoste si liniste sufleteasca !!!

la multi ani iubit!!! si noi te pupam si te imbratisam...iti doresc tot binele din lume...un an nou plin de realizari si de cat mai putina suferinta! sper din tot sufletul sa apara bebele cat mai repede posibil...sunt sigura ca el va fii cel care te va ailina si te va face sa fii fericita...atunci cu siguranta nu vei mai suferii atata pt ca te vei gandii la el si la binele lui
Erika iti trimite un pupic si o imbratisare cu toate ca si ea este varza...de 2 zile avem rosu in gat, febra continua si tot tacamul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2011, 22:22 
Diva

SimoBobo scrie:

La multi ani draga mea!!! Fie ca noul an sa'ti aduca linistea de care tu ai cea mai mare nevoie acum, sanatate si fericire. Te pupam si noi si te imbratisam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 00:32 
Diva

La multi ani Simo!Sincer i mokentul asta imi inghit lacrimile .....nu sunt in situatia ta dar parca simt prin ce treci....Este dureros , dar un sfat daca tu crezi ca vrei sa il asculti : Nu lasa sa se transforme intr-o suferinta psihica...nu va duce la nimic bun......Asta este ciclul vietii...este o durere sufleteasca , mult prea greu de suportat...dar trebuie sa incerci sa iti revii pt tot restul familiei....tata , sora , nepotelul tau care il adori atat de mult...si in special pentru Emi...Niciodata nu o vei uita pe mama ta...nici nu ai cum...dar daca iti hranesti si mintea cu atata suferinta , vei ajunge sa suferi din ce in ce mai mult....sincer ma doare foarte tare cand vad prin ce treci....Nici nu stiu cum sa te alin.Iti trimit o imbratisare mare mare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 00:58 
Diva

Off Simo imi rupi inima...plang si eu cu tine cand citesc prin ce treci...as vrea sa te pot ajuta cu ceva si nu stiu cu ce...vorbele nu au nici un rost parca...

Du-te si vorbeste cu un preot ca poate te ajuta...dar fa ceva Simo ca asa nu mai poti sa mai traiesti...te distrugi...trebuie sa se intample ceva sa te faca sa mergi inainte...tu inca traiesti in trecut :(( ma gandesc ca, cu oricine ai vorbi despre sentimentele tale (ma refer la preot, psiholog etc) te-ar ajuta sa treci peste mai usor

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]