Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 06 Ian 2011, 13:24 
Diva

Simo, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele astea :hug:

Va scriu si eu desi imi este greu, ma gandesc ca poate asa mai scap si eu de stesul care ma apasa. In saptamana de dinainte de revelion, am fost la controlul obisnuit la medicul de familie si am descoperit o tensiune mult prea mare 15.9. Am ramas socata, toata sarcina am mers bine si nu am avut probleme cu tensiunea. M-a pus pe regim alimentar, fara sare si m-a chemat din nou la control, am oprit medicamentele date din maternitate....tenisiunea tot nu s-a stabilizat. Mi-a dat pastile pentru tensiune....Cu mult stres, stiind ca pot sa fac eclamsie, am trecut peste revelion si am asteptat cu sufletul la gura ziua de luni cand ma intalneam cu medicul ginecolog, I-am spus ca am HTA, mi-a verificat si ea tensiunea si aveam 12.7. M-am linistit brusc. A urmat ecografia....pentru a treia oara consecutiv, a gasit stomacul gol al bebelusului. In momentul in care mi-a zis ca trebuie sa-i spuna neonatologului mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu puiul meu. Mi-a explicat ca e posibil sa aiba atrezie de esofag si ca din acest motiv sa nu incghita lichid amniotic...Nu am inteles nimic in acea seara, eram mult prea socata. M-a chemat initial luni sa-mi faca testul non-stres si apoi s-a razgandit si mi-a zis ca mai bine ma interneaza luni, facem testul si apoi vedem cum facem cu nasterea. Toata seara am fost ganditoare, nu aveam curajul sa ma intersez ce inseamna "atrezie de esofag". A doua zi am fost la medicul de familie, oarecum bucuroasa pt ca cu o seara inainte aveam tenisiunea aproape de valoarea normala. Insa din nou surpriza: 15.9. A mai scos un tensiometru, a verificat si cu acela si mi-a zis " Nico, tot nu e bine, ai 15 cu 9, nu avem ce face marim doza de Dopegyt si ne vedem din nou joi". Deja era devastata...nu mai intelegeam nimic..de unde au aparut toate problemele acum la final....Acasa mi-am facut curaj si am cautat pe net sa vad exact ce inseamna atrezia de esofag si am aflat ca este o malformatie congenitala destul de grava.....de atunci nu mai am liniste, ma rog la Dumnezeu ca bebelusul meu sa fie sanatos si sa traiasca. Astept ziua de luni cu mari emotii, mi-e foarte frica...Doar atunci voi afla soarta copilului meu. Un copil pe care mi-l doresc din toata inima. Ieri ma uitam la surorile mele cum isi alaptau copii si eu nu ma puteam gandi decat la faptul ca eu voi putea face acest lucru cu bebelusul meu pe care l-am purtat in burtica 9 luni de zile. Incerc sa fiu optimista, ma abtin cu greu sa nu mai plang, stiu ca ii fac mai rau lui daca eu plang si ma agit. Ii urmaresc fiecare miscare, ma linistesc atunci cand il simt, incerc sa vorbesc cu el si ma apuca plansul...
Ieri mi-a venit scaunelul de masina pt bebe, comandat inainte de rev...m-am uitat la el minute in sir si ma rugam ca sa apuce sa il plimb in el. Pentru sambata aveam planuri sa-i cumparam patutul, salteaua si lenjeria de pat. Acum refuz sa ii mai cumpar ceva, e ceva ce ma opreste...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 13:36 
Diva

nico,iti tin pumnii,sa fiti bine amindoi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 15:01 
Moderator Ghidul Miresei

Simo, iti doresc in acest an multa liniste!!! Descarca-te mai des si vorbeste cu noi, nu tine in tine, Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe si sa fi ok, sa-ti revii din aceasta mare durere. Te pup :-*

Nico, iti doresc din tot sufletul multa sanatate, sper sa fie totul ok pana la urma, cel putin sa se nasca bebelusul tau complet sanatos si sa nu mai ai nici tu probleme mai tarziu. Mi-au dat lacrimile cand te-am citit, nu imi pot imagina cat de mare este durerea si gandurile care te chinuie pentru ca nu sti ce se va intamla. Iti tin pumnii sa fie totul ok. Multa sanatate si pupici :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 15:19 
Diva

Nico iti doresc din tot sufletul multa sanatate si tie si bebelusului tau...Va fi totul bine , ai incredere in Dumnezeu.Intr-adevar stresul si agitatia il afecteaza si pe el.....Incearca sa te linistesti si tu .....Iti tinem toate pumnii si iti trimitem o imbratisare :hug: si multi pupici :kiss: :-* :-* :-* Ai grija de tine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 15:54 
Diva

Nicoleta, nici nu stiu ce sa-ti spun, decat ca va doresc din suflet ca bebeul sa vina sanatos pe lume, sa ai o nastere usoara pt amandoi.
Incearca sa gandesti pozitiv si sa te linistesti cat de cat, stiu ca este greu, nu te gandi la lucruri negre. Va tin pumnii si multa, multa sanatate va doresc !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 17:03 
Diva

Nico ma rog cu toata puterea mea sa fie bine !!!
Nu-mi vine sa cred saracuta de tine prin ce treci...offfff Doamne :(
Sunt sigura ca va fi bine si ca vei aduce minunea pe lume...fii puternica si lupta cu toata fiinta ta.
Ma rog si la ingerul meu pazitor sa va aiba de grija si voua.Tot binele din lume scumpa mea.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 19:08 
Diva

Nico iti tin pumnii iubita,sper din tot sufletul ca totul sa fie bine,trebuie,nici nu-mi imaginez altfel......stai calma,numai plange ,nu te stresa ca intr-adevar ii faci lui mult mai rau,stiu ca e greu dar trebuie sa faci tot posibilul acum pe ultima suta de metri sa fii tare......ai sa vezi ca o s afie bine,Dumnezeu nu te va lasa.......mult succes,sanatate maxima..te pupacim :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2011, 20:28 
Diva

Buna seara!!!
La multi ani fetelor , va doresc un an plin de bucurii si implniri!!!

Nico, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine ,sa se remedieze problemele si sa aveti un bebelus sanatos!!!! multi pupicei!!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 00:03 
Diva

SimoBobo scrie:
La multi ani dragele mele!!! Tot binele din lume alaturi de cei mai dragi voua,un an nou plin de impliniri,sanatate,fericire,dragoste si liniste sufleteasca !!!
Va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate :flowers:

Iubita.....astept ziua in care sa aplici ce am discutat.Trebuie sa ai o viata din nou.Nu te poti trai tot din amintiri , cand tu ai oameni langa tine care asteapta un strop de dragoste si de atentie.Sunt sigura ca si prietenele tale te pot ajuta(daca incerci sa te lasi ajutata).Ahhh....ce-as vrea sa vin la tine, sa stam vreo 2-3 zile impreuna.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 00:18 
Diva

Nico, sper sa fie totul in regula.Tensiunea, creste la multe mamici in ultima perioada.Nu ar fi chiar asa probloeme daca esti tinuta sub observatie.Dar nu inteleg cu bebelul.Pana acum nu s-a descoperit la ecografii?Probabil e doar o greseala.

Multa sanatate.Tinem pumnii si asteptam vesti bune!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 01:12 
Diva

Nico, imi pare rau sa aud c ai probleme. daca te ajuta cu ceva iti pot spune ca si mie pe la sfarsitul sarcinii, la o banala eco, mi-au zis ca am un copil cu probleme, ca nu i se oxigeneaza creierul, posibil sindromul lui Dawn, ca o sa aiba retar psihic....iti dai seama si eu prin ce am trecut.
din pacate medicii din rom nu sunt la cel mai inalt nivel profesional, pot gresi, unii nu stiu sa citeasca o eco..
sunt convinsa ca bebelul tau nu are nimic, ca este furtuna intr-un pahar cu apa. nu te mai stresa, linisteste-te si bucura-te de cat ti-a mai ramas din sarcina. te pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 09:37 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor !!!

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume :flowers: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 11:13 
Diva

La multi ani, de Sf Ioan.La multi ani sotului meu, tatalui si socrului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 11:38 
Diva

buna dinineata!
la multi ani si din partea mea pt cei care isi serbeaza astazi ziua de nume!
la multi ani sotului, tatalui si socrului tau Laura!!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
la multi ani surorii mele si cumnatului!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 11:45 
Diva

Nico imi pare foarte rau ca aud asta...tensiunea poate sa creasca in timplul sarcinii si poate sa difere de momentul zilei si de activitatile care le dasfasorii...poate cand ai fost la dr de familie erai mai stresata sau ai facut mai mult efort...stai linistita ca nu este chiar asa de grav...sunt sigura ca si micutul tau este bine si ca este doar o gresala...este adevarat ca multi medici nu stiu sa lucreze cu ecrografe mai profesionale sau se pot insela foarte usor din diferite cauze...eu cred ca daca chiar era sa fie cu probleme micutul tau nu s-ar fii dezvoltat normal si ar fii aparut probleme mai devreme...stai linistita si gandeste pozitiv...sunt sigura ca totul o sa fie bine cu tine si micutul tau...noi iti suntem alaturi si va uram multa sanatate si nastere usoara! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 12:05 
Diva

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!! sa va traiasca cu numele toate persoanele dragi voua!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 12:09 
Diva

elyt1000 scrie:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!! sa va traiasca cu numele toate persoanele dragi voua!!! :hug:

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor......
la multi ani laura sotului , tatalui si scorului tau
la multi ani lili si surorii tale si a cumnatului....
La multi ani si sotului , tatalui si fratelui meu......sarbatorim azi...
Va urez o zi cat mai frumoasa! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 16:06 
Diva

La multi ani tuturor sarbatoritilor cu numele. :nchampagne: :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Ian 2011, 17:33 
Diva

La multi ani, Pufi si Serene va incadrati si voi? oricum la multi ani :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2011, 04:05 
Diva

fetelor sa imi tineti pumnii ca urmatoarele 3 sapt sa treaca rapid ca vantul si ca gandul :) peste 4 ceasuri imi sosesc socrii in vizita pana in 2 febr... :unsure: ma incearca sentimente extrem de amestecate...dupa toata experienta cu cumnata-mea parca deja mi-i frica de musafiri in casa :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]