Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 22:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 11 Ian 2011, 12:46 
Diva

incearca si regim,pe linga miscare,Laura.eu am fost tot timpul nu slaba,ca arat naspa slaba-am 55 kg acum la 1.70,parca sint barza,dar am muschii lucrati si de aici si sarcina a fost tinuta altfel,absomenul fiind f solicitat si inainte de nspe mii de exercitii.masajul ajuta mai putin,asta il poti face pe linga aerobic sau fitness,ca o completare.Eu am invatat f multe chestii despre cum sa te mentii de la taica-meu ca e prof de biomecanica si biochimie la facultate si m-a ajutat f mult sa ii urmez sfaturile.de asta va spun atitea...si sa aveti vointa,chiar daca dupa 1 ora de aerobic simtiti ca nu mai aveti muschi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 12:51 
Diva

mariko scrie:
incearca si regim,pe linga miscare,Laura.eu am fost tot timpul nu slaba,ca arat naspa slaba-am 55 kg acum la 1.70,parca sint barza,dar am muschii lucrati si de aici si sarcina a fost tinuta altfel,absomenul fiind f solicitat si inainte de nspe mii de exercitii.masajul ajuta mai putin,asta il poti face pe linga aerobic sau fitness,ca o completare.Eu am invatat f multe chestii despre cum sa te mentii de la taica-meu ca e prof de biomecanica si biochimie la facultate si m-a ajutat f mult sa ii urmez sfaturile.de asta va spun atitea...si sa aveti vointa,chiar daca dupa 1 ora de aerobic simtiti ca nu mai aveti muschi

si eu am facut miscare de cand ma stiu...si in timpul sarcinii si inainte si dupa.Poate nu asa de multa cat ar trebui, dar nu sunt o persoana lenesa.Sala....din pacate nu am ajuns si tot incerc sa ma organizez sa ajung.Dar e foarte greu in conditiile in care nu am cu cine sa las copilul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 12:56 
Diva

cauta o sala care are program si seara pina tirziu,sa il poti lasa pe cel mic cu sotul tau.sau daca ai bicicleta acasa,lucreaza pe ea 40 min de 2 ori pe zi si completreaza cu abdomene in serii de cite 20.dar nu abdomene clasice.sint abdomene speciale ,care lucreaza mai mult muschii:
stai pe spate,picioarele indoite de la genunchi,miinile pe burtica.te ridici cu trunchiul la 45 de grade si cobori.serii de 20.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:03 
Diva

mariko scrie:
cauta o sala care are program si seara pina tirziu,sa il poti lasa pe cel mic cu sotul tau.sau daca ai bicicleta acasa,lucreaza pe ea 40 min de 2 ori pe zi si completreaza cu abdomene in serii de cite 20.dar nu abdomene clasice.sint abdomene speciale ,care lucreaza mai mult muschii:
stai pe spate,picioarele indoite de la genunchi,miinile pe burtica.te ridici cu trunchiul la 45 de grade si cobori.serii de 20.

acasa nu imi place...nu pot.....desi as putea sa fac exercitiile corect.Ionut a terminat facultatea de sport si a facut sport toata viata.Dar pentru sport acasa ...chiar nu am vointa....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:10 
Diva

mariko scrie:
se revine la forma initiala,chiar daca a fost cezariana.ideea e sa ai vointa. :ok: dupa 6 luni poti incepe si antrenamente,fitness sau aerobic.daca nu asa,macar 2 ore plimbare in ritm mai alert.V-am pus poze pe facebook cu mine la 3 luni de la nastere,noi am facut petrecerea de botez intr-un pub,am fost doar tineri.cel mic a ramas acasa cu bunicii

eu ma refer la muschiul abdominal care a suferit 2 cusaturi si care 100% singur sau cu tot aerobicul nu are cum sa mai revina la cum era odata(doar cu ajt chirurgical). da, uterul se va retrage, da grasimea dp solduri si burta o poti da jos, da pot ajunge iar la 50 de kg cu sport, mers, alergare (si eu am 2 sportivi de performanta in fam, unul din ei e chiar Silviu si stiu ce inseamna slabire prin alergare), daaar aceea zona unde exista cusaturile nu-si vor mai reveni vreodata la forma initiala, la asta ma refer :) :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:19 
Diva

la tine dupa 2 ani zona nu arata la fel ca inainte?
la mine nici operatia nu se mai vede :~* cred ca depinde si de "cusatura",de lucrarea medicului.dupa 6 luni de la cezariana zona arata perfect intinsa,doar un firisor rosiatic,iar in timp,acum dupa 6 ani,nu se vede nmic,doar cu degetul de simte ceva ff subtire acolo.incizia mea a fost pe linia de la bikini.muschiul ramine clar sectionat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:22 
Diva

[quote="laura_sandu"]sa nu-mi spui ca sotul tau a lucrat/lucreaza la mediplus exim :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:23 
Diva

mariko scrie:
sa nu-mi spui ca sotul tau a lucrat/lucreaza la mediplus exim :lol:

ba da.de ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:24 
Diva

mariko scrie:
la tine dupa 2 ani zona nu arata la fel ca inainte?
la mine nici operatia nu se mai vede :~* cred ca depinde si de "cusatura",de lucrarea medicului.dupa 6 luni de la cezariana zona arata perfect intinsa,doar un firisor rosiatic,iar in timp,acum dupa 6 ani,nu se vede nmic,doar cu degetul de simte ceva ff subtire acolo.incizia mea a fost pe linia de la bikini.muschiul ramine clar sectionat!

da, inciziile sunt subtiri cat firul de ata, si sunt ceva mai jos de linia chilotului, nu de acelea de la exterior vb eu, ci de cele din interior, unde asa cum spui muschiul ramane clar sectionat si se vede cu ochiul liber, deci nu are cum sa arate ca inainte cand nu aveam copii :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:30 
Diva

[quote="laura_sandu] am avut ocazia sa aj la cluj acum ceva timp cam un an sa verific o baza de date ...si am facut legatura,abia acum,ca ai spus ca a term fac de sport...din poza imi parea cunoscut,dar pina azi nu mi-a picat fisa :~* era o chestie strict legata de serviciu,nu altceva.sper sa nu te superi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:31 
Diva

la nici o operatie,fie ea si de apendicita,muschiul nu va fi la fel in interior.eu vb de refacerea ca silueta,ca depozitare a grasimii,de lasarea pielii....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:41 
Diva

mariko scrie:
la nici o operatie,fie ea si de apendicita,muschiul nu va fi la fel in interior.eu vb de refacerea ca silueta,ca depozitare a grasimii,de lasarea pielii....

da, de refacerea siluetei am aprobat, da, uterul se va retrage, da grasimea dp solduri si burta o poti da jos, da pot ajunge iar la 50 de kg cu sport, mers, alergare , miscare, dar aceea adancitura dp muschi o voi simti si o voi vedea mereu, chiar daca slabesc sa devin manechin :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:52 
Diva

Anca,nu toate au nascut ca noi,prin cezariana,si ele au cum sa revina intru totul la normal.Din punctul meu de vedere ele sunt eroine :flowers: ,eu am fost comoda si am preferat cezariana.nu cred ca rezistam unei nasteri naturale :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 13:58 
Diva

mariko scrie:
Anca,nu toate au nascut ca noi,prin cezariana,si ele au cum sa revina intru totul la normal.Din punctul meu de vedere ele sunt eroine :flowers: ,eu am fost comoda si am preferat cezariana.nu cred ca rezistam unei nasteri naturale :~*

aaaa, asta clar, nu m-am referit decat la cezariana, cele care ati nascut natural sunteti cele mai norocoase,eu nu am preferat cezariana, am fost nevoita sa o fac, inca imi pare rau ca nu am putut :( naste natural, asta este, acum daca mai vreau un bebe tre sa stau cam 3 ani de data asta :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:05 
Diva

da,si mie mi-a zis dupa primul sa stau 2 ani si am stat 5...acum vad ca o sa stau 7,ca nu se prinde nimic de mine :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:29 
Diva

mariko scrie:
da,si mie mi-a zis dupa primul sa stau 2 ani si am stat 5...acum vad ca o sa stau 7,ca nu se prinde nimic de mine :cry:

lasa Alina ca va veni,sunt sigura......trimitem si la tine barza......am trimis-o la 3 fete pana acum si la nici una nu a nimerit adresa,mama masi de treaba,o mai trimitem o data :hug:
si eu vreau la sala,dar la fel ca si Laura nu am cu cine o lasa pe bubulina mea,intr-adevar sunt sali deschise pana la 21:00 dar aceeasi treaba.....sotul e la birou aproape in fiecare seara,deci nu-mi pot face nici un program,doar cel care o include si pe Veronique

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:36 
Diva

elyt1000 scrie:
si eu vreau la sala,dar la fel ca si Laura nu am cu cine o lasa pe bubulina mea,intr-adevar sunt sali deschise pana la 21:00 dar aceeasi treaba.....sotul e la birou aproape in fiecare seara,deci nu-mi pot face nici un program,doar cel care o include si pe Veronique

dar Ely, o poti lua cu tine , Vero e inca mica, la noi sunt cateva sali si cu spatiu de joaca(sunt supravegheati)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:38 
Diva

mariko scrie:
am avut ocazia sa aj la cluj acum ceva timp cam un an sa verific o baza de date ...si am facut legatura,abia acum,ca ai spus ca a term fac de sport...din poza imi parea cunoscut,dar pina azi nu mi-a picat fisa :~* era o chestie strict legata de serviciu,nu altceva.sper sa nu te superi

nu ma supar.Nu am de ce.Nu este un secret.Eram doar curioasa de unde ai aceasta informatie :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:43 
Diva

[quote="elyt1000"]multumesc,ely,de incurajari.N-ajunge saraca pt ca sunt eu nebuna,sunt super stresata,ma bucur ca am 3 zlile libere dupa 24 de munca ,am examenul lui fiu-meu pt centura pe cap luna viitoare-face de 8 luni arte martiale vietnameze,am engleza lui pe cap,arta plastica,sa-l invat sa scrie corect si literele mici de tipar...ma gindesc tot timpul ca o sa trec iar prin ce am trecut,ma tin de alte prostii si uite asa trece timpul in defavoarea mea :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:46 
Diva

Ayrun scrie:

dar Ely, o poti lua cu tine , Vero e inca mica, la noi sunt cateva sali si cu spatiu de joaca(sunt supravegheati)
asa este,ai unde sa ii lasi.eu una cred ca as innebuni sa stau non stop cu fiu-meu,chiar daca acum e maricel.Sunt o mama denaturata,ce sa fac...? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]