Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 04 Apr 2011, 09:49 
Diva

mariko scrie:
Eu! am 2 liniute si sapt viitoare control la medic,ar fi cam 6 saptamini :-S Chestia e ca ,desi anul trecut doar asta visam,acum e cum nu se poate de prost,imi da toata cariera peste cap,toate lucrarile,planurile...stiu ca veti zice ca am luat-o razna,dar acum,in momentul de fata eu aveam alte prioritati,care tineau doar de mine si ii excludeau pe ceilalti ,dar se pare ca a iesit ca sotul...de acum asta e! sper sa fie ok si sa nu stau mai mult de 2 luni acasa dupa :cry:

felicitari iubita!!! sa ai o sarcina usoara fara nici un fel de probleme %%- uite cum apar bebelusii...unul dupa altul...cine este urmatoarea acum :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 09:51 
Diva

elyt1000 scrie:
Bine ai revenit Lily ....cum a fost mini vacanta...relax total?

buna dimineata!! a fost foarte bine...relax si rasfat pt amandoua :p acum trebuie sa ne revenim...mai ales Erika care s-a obisnuit tot timpul cu cineva langa ea si s-a si rasfatat...deja se vede schimbarea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 10:48 
Diva

lily scrie:
felicitari iubita!!! sa ai o sarcina usoara fara nici un fel de probleme %%- uite cum apar bebelusii...unul dupa altul...cine este urmatoarea acum :nlol:

multumesc,Lily

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 10:53 
Diva

mariko scrie:
Eu! am 2 liniute si sapt viitoare control la medic,ar fi cam 6 saptamini :-S Chestia e ca ,desi anul trecut doar asta visam,acum e cum nu se poate de prost,imi da toata cariera peste cap,toate lucrarile,planurile...stiu ca veti zice ca am luat-o razna,dar acum,in momentul de fata eu aveam alte prioritati,care tineau doar de mine si ii excludeau pe ceilalti ,dar se pare ca a iesit ca sotul...de acum asta e! sper sa fie ok si sa nu stau mai mult de 2 luni acasa dupa :cry:

acum , daca ai intrat in hora trebuie sa joci.
In general cred ca toata viata ai planuri si in general nu suntem pregatite pt schimbarea asta.Dar , in momentul in care il ai, iti dai seama ca asta e cel mai bun plan in viata.E de ajuns sa iti zambeasca sau sa te stranga in brate si nimic nu mai conteaza.
Sarcina usoara , Alina!Ai grija de tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 10:56 
Diva

poate o sa vad lucrurile asa mai incolo,acum am drci pe toti si toate,mi s-a dus naibii cursul pe care voiam sa-l fac,s-a dus dracului tot operativul,o sa putrezesc in birou :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 10:58 
Diva

buna dimineata!
Gabi, alina, felicitari ptr bebei. sa aveti sarcini usoare si niste bebei sanatosi

Eu de abia astept sa treaca acei doi ani impusi intre cezariene ptr al doilea bb. Vreau neaparat un fratior sau o surioara pt mihai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:03 
Diva

Nico,sa nu astepti 7,ca mine :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:03 
Diva

mariko scrie:
poate o sa vad lucrurile asa mai incolo,acum am drci pe toti si toate,mi s-a dus naibii cursul pe care voiam sa-l fac,s-a dus dracului tot operativul,o sa putrezesc in birou :wall:

Lasa ca o sa ai timp si de cariera.Daca tot iti doreai 2 copii, nu era bine nici sa tot amani.Baietelul tau e destul de mare deja.cel mai bine pt tine si pt sarcina e sa te linistesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:07 
Diva

da,Laura,ai dreptate,dar ai vazut drac mort?parca sint pe ghimpi,ma sucesc,rasucesc...la munca n-am spus inca nimic...mi-e groaza sa stau inchisa in birou,imi era dor se umblat aiurea pe strazi si acum,cind eram din nou in forma...sper sa treaca repede,sa fie bine si sa ma intorc repede in echipa mea de nebuni.din punctul meu de vedere,nu trebuia acum,sa mai fi lasat 7-8 luni :-S sa-mi fi terminat tot ce voiam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:09 
Diva

mariko scrie:
da,Laura,ai dreptate,dar ai vazut drac mort?parca sint pe ghimpi,ma sucesc,rasucesc...la munca n-am spus inca nimic...mi-e groaza sa stau inchisa in birou,imi era dor se umblat aiurea pe strazi si acum,cind eram din nou in forma...sper sa treaca repede,sa fie bine si sa ma intorc repede in echipa mea de nebuni.din punctul meu de vedere,nu trebuia acum,sa mai fi lasat 7-8 luni :-S sa-mi fi terminat tot ce voiam.

Si dupa 7-8 luni apare altceva.Eu , se stie ca nu imi doresc 2 copii si cred ca as plange non stop daca s-ar intampla.Dar e usor cand dai sfaturi :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:12 
Diva

[quote="laura_sandu]

Si dupa 7-8 luni apare altceva.Eu , se stie ca nu imi doresc 2 copii si cred ca as plange non stop daca s-ar intampla.Dar e usor cand dai sfaturi :~*[/quote]
pai cam asta fac eu acum,daca nu fac criza de nervi si reprosuri ca mi-a stricat viata :~* si replica lui:""ai in cap doar stelele de pe umerii tai" :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:21 
Diva

mariko scrie:
pai cam asta fac eu acum,daca nu fac criza de nervi si reprosuri ca mi-a stricat viata :~* si replica lui:""ai in cap doar stelele de pe umerii tai" :eek:

nu trebuie sa iti para rau. Copii nu vin niciodata cand ii programam. Vin cand vor sa vina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:49 
Diva

mariko o sarcina usoara si multa liniste :~*
eu nu pricep fetelor de ce va plangeti ca vin bebelusi intr-un mom " neasteptat", sunt atatea metode contraceptive care ar putea preintampina aspectul asta :)
cred ca e doar un moment greu de digerat si atat, teama de nou, restu vine de la sine si sunt convinsa ca trece in lunile care urmeaza :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 11:55 
Diva

amely85 scrie:
eu nu pricep fetelor de ce va plangeti ca vin bebelusi intr-un mom " neasteptat", sunt atatea metode contraceptive care ar putea preintampina aspectul asta :)
cred ca e doar un moment greu de digerat si atat, teama de nou, restu vine de la sine si sunt convinsa ca trece in lunile care urmeaza :~*

exact :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 12:13 
Diva

amely85 scrie:

Amely,teama de nou nu are de ce exista,am 6 ani de "mamicit" deja,era ideea ca desi imi doresc al 2lea copil,dupa 4 luni de incercari in care nu a fost sa fie,a venit acum cind aveam alte prioritati eu,nu noi ca familie,cind imi luasem gindul ca o sa se mai intimple.Era o chestie ce tinea doar de mine si de cea ce voiam profesional,nu ca nu era cazul de un alt copil sau nu erau posibilitati materiale,sau era un moment neasteptat.Am spus ca,din punctul meu de vedere,e un moment prost care amina niste alte lucruri in ceea ce ma priveste pe mine si cariera mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 12:33 
Diva

mariko cum ai zis si tu 4 luni ti-ai dorit si nu a fost sa fie pt ca de obicei asa se cam intampla cand vrem, nu ne iese, cand ne iese din gand atunci se intampla :roll:
pregatita poate nu erai nici acum 4 luni, tine totul de ce ne punem in minte si cum vrem sa evaluam situatia pt moment :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 12:47 
Diva

mariko scrie:

Felicitari Mariko......sarcina usoara...lasa ca va fi bine.....voi sa fi-ti sanatosi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 12:52 
Diva

amely85 scrie:

sunt intr-ul totul de acord cu ceea ce ai spus Amely.....mai bine de atat nu se putea :hug:
eu astept fetele care nu au nici un bebe sa ne de-a o veste buna si apoi il fac si eu pe al2lea
cine urmeaza: Ramona,Corina,Clara,Amely,Simo,Oana.....haideti fetelor...tinem pumni si trimitem barzuca si la voi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 13:18 
Diva

Si eu sustin cele spuse de Amely :napplause:
Pup Ely draga mea si tot astept barzuca aia de la tine dar e distanta mare Olanda-Romania(s-o fi ratacit pe drum) :mellow:
Felicitari si tie Alina chiar daca nu e un moment fericit pentru tine personal,asa a fost sa fie,destinul "isi spune cuvantul"asa ca sunt sigura ca va fi bine si-ti vei gasi linistea si bucuria apropo de sarcina asta :hug:
Va pup pe toate dragele mele :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2011, 13:21 
Diva

SimoBobo scrie:
Si eu sustin cele spuse de Amely :napplause:
Pup Ely draga mea si tot astept brazuca aia de la tine dar e distanta mare Olanda-Romania(s-o fi ratacit pe drum) :mellow:
Felicitari si tie Alina chiar daca nu e un moment fericit pentru tine personal,asa a fost sa fie,destinul "isi spune cuvantul"asa ca sunt sigura ca va fi bine si-ti vei gasi linistea si bucuria apropo de sarcina asta :hug:
Va pup pe toate dragele mele :flowers:

:hug: hai ca o aduc la vara cu mine cand vin,e bine asa? te pupam dulce....si un pupic mare de la Veronique ptr Bogdanel

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]