Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 01:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 13 Mai 2011, 22:41 
Diva

Bamba scrie:
clarut...de data asta a durat putin...3 luni...ma simt mai bine decat cu alexia...numai greata dar nu varsaturi asa rele ca si cu ea...asa ca sunt optimista....plus ca nici nu am inceput sa pun pe mine de la inceput ca si cu fiica-mea :) inca un plus :)

Ely vrem sa stim...in jur de 18-20 sapt o sa aflam :) n-am rabdarea necesara sa stau pana la sfarsit si plus eu trebuie sa am camera gata pe cand vine altfel nu pot sta calma :)

Nici eu nu am pus la inceput cu Alexandru.Am inceput cam din luna a 5-a.....dar am pus pana la sfarsit , cat am putut duce.
Noi abia acum i-am facut camera lui Alexandru.E asa frumoasa , ca imi vine sa dorm eu in ea.Pe el in schimb nu il incanta foarte tare, din pacate.Poate daca se obisnuia de la inceput in ea , era altfel. :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 22:42 
Diva

Mama...ce activitate.Noroc cu Clarut ca a revenit si am prins si noi viata :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 22:58 
Diva

nu vreau baiat pt ca sunt obisnuita cu fata...baiat am vrut sa fie primul...n-a fost acum nu mai vreau....am atatea haine de fete care Alexia abia le-a purtat o data sau de 2 ori...am nume de fata...plus ca fetele is mai dragute...le poti rasfata in tot felul de rochite... :)) pitici de ai mei pe creier :))

alexia doarme la ea in camera de la 5-6 luni...deci ii obisnuita de cand a inceput sa constientizeze ce ii in jurul ei....si ii place f mult acolo...inca ii in crib si nu da nici un semn ca nu mai vrea sa stea in el...acum weekendul asta ii dau jos laterala sa se poate da jos si urca singura...is curioasa sa vad cum reactioneaza :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 22:59 
Diva

apropo de camera Ely...nu ii asa usor..ca trebuie sa stiu sexul ca sa stiu ce culoare de mobila sa iau....pai cum asa? :)) ca alb imi place la fetite dar la baieti vreau culoarea lemnului...vezi ce probleme am si eu....daca ar fi numai culoarea pe perete aia ar fi relativ usor :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 23:13 
Diva

Bamba scrie:
apropo de camera Ely...nu ii asa usor..ca trebuie sa stiu sexul ca sa stiu ce culoare de mobila sa iau....pai cum asa? :)) ca alb imi place la fetite dar la baieti vreau culoarea lemnului...vezi ce probleme am si eu....daca ar fi numai culoarea pe perete aia ar fi relativ usor :))

:lol: :lol: hai mai Gabi ca esti culmea,ce are culoarea alba la mobila ptr baietel? mie personal imi place......
si Veronique doarme de la 5 luni in camera ei,fara probleme.....se pare ca ii place......si eu am vrut la fel in primele luni sa dorm cu ea in camera atat de mult imi placea(si inca imi mai place) camera ei :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 23:21 
Diva

Bamba scrie:
nu vreau baiat pt ca sunt obisnuita cu fata...baiat am vrut sa fie primul...n-a fost acum nu mai vreau....am atatea haine de fete care Alexia abia le-a purtat o data sau de 2 ori...am nume de fata...plus ca fetele is mai dragute...le poti rasfata in tot felul de rochite... :)) pitici de ai mei pe creier :))

alexia doarme la ea in camera de la 5-6 luni...deci ii obisnuita de cand a inceput sa constientizeze ce ii in jurul ei....si ii place f mult acolo...inca ii in crib si nu da nici un semn ca nu mai vrea sa stea in el...acum weekendul asta ii dau jos laterala sa se poate da jos si urca singura...is curioasa sa vad cum reactioneaza :)

Crede-ma ca sunt haine frumoase si de baieti.Asta e cea mai mica problema :lol: :lol:
Eu...mama de baiat spun ca nu sunt mai dragute toate fetele :~* .Chiar nu l-as da pe Alexandru pe 10 fete :-* :hug:
Noi l-am pus direct in pat normal.Si dimineata se da jos si vine la noi in dormitor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 23:23 
Diva

Bamba scrie:

La noi , camera e zugravita in alb si mobila e din lemn , asa ca se potriveste si la fata si la baiat.Am dar culoare camerei din covor si lenjeria de pat.
Gabi...chiar ai probloeme grave :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2011, 23:42 
Diva

si eu mi-am dorit fata, crezand ca nu ma voi descurca cu un baiat, ca sunt haine mai frumoase pt fete decat pt baieti ( si acum cred asta), ca fetele stau mai mult cu mama...eu nu ma vedeam mama de baiat. Si acum mi-ar placea ca al doilea bebe pe care il voi avea sa fie tot baiat :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 00:49 
Diva

cred ca o data ce esti obisnuit cu un fel, vrei tot de felul ala :)

ti-am zis Laura ca am probleme majore :))

tu Ely asa mi s-a pus pata...nu imi place mobila de baieti sa fie alba....eu mobila alba o sa asociez cu fetite, roz, mov, printese si din astea...aia culoarea lemnului cu baieti, albastru, masini, maro din astea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 02:00 
Diva

si noi i-am facut in sfarsit camera lui Andrei. n e place atat de mult incat, vb laurei, ne vine sa dormim noua in ea. sunt tare curioasa ce reactie va avea Andrei cand va vedea.
noi i-am facut-o crem, culoarea care predomina ion toata casa, singurele pete de culoare fiind o masuta, lustra si covorul.
sincer sa va spun, nu-mi plac camerele zugravite in culori specifice. mi se par obositoare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 10:05 
Diva

anidaaa scrie:
si noi i-am facut in sfarsit camera lui Andrei. n e place atat de mult incat, vb laurei, ne vine sa dormim noua in ea. sunt tare curioasa ce reactie va avea Andrei cand va vedea.
noi i-am facut-o crem, culoarea care predomina ion toata casa, singurele pete de culoare fiind o masuta, lustra si covorul.
sincer sa va spun, nu-mi plac camerele zugravite in culori specifice. mi se par obositoare.

Sunt sigura ca o sa ii placa, Adina.Alexandru cand a vazut covorul prima data , sarea prin camera si striga Wowww, wowww!!La mobila nu a avut nici o reactie, cred ca nu a fost foarte spectaculoasa
pentru el :lol: Important e sa se simta atrasi, sa vada jucarii si lucruri care sa ii atraga in camera.
I-ati cumparat pat , sau il culcati in patut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 12:06 
Diva

laura_sandu scrie:
Sunt sigura ca o sa ii placa, Adina.Alexandru cand a vazut covorul prima data , sarea prin camera si striga Wowww, wowww!!La mobila nu a avut nici o reactie, cred ca nu a fost foarte spectaculoasa
pentru el :lol: Important e sa se simta atrasi, sa vada jucarii si lucruri care sa ii atraga in camera.
I-ati cumparat pat , sau il culcati in patut?

i-am luat o canapea. ne-am gandit ca este mult mai buna o canapea pt ca trecerea din patul nostru in camera lui, singur, se va face treptat si la un moment dat va trebui sa dorm la el in camera o perioada pana se invata cat de cat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 12:53 
Diva

anidaaa scrie:

i-am luat o canapea. ne-am gandit ca este mult mai buna o canapea pt ca trecerea din patul nostru in camera lui, singur, se va face treptat si la un moment dat va trebui sa dorm la el in camera o perioada pana se invata cat de cat

Vezi sa nu ramai prea mult cu el in camera, pt ca se va obisnui asa.
Noi il adormim de cand ne-am intors de la Mures in dormitor ca face figuri.Si apoi il mutam in patutul lui.
Singurul lucru pe care l-am facut altfel decat am calculat....i-am cumparat tv in camera.M-am gandit caii mai pun desene pe DVd.Dar nu sta sa se uite.Asa ca a fost o investitie proasta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 13:20 
Diva

clarut scrie:
da :flowers:
ce-ti fac micutii?

ce sa zic? :D micutii cresc pe zii ce trece, Sabin vorbeste toata ziua , joaca, veselie, Isabella de curand a facut 4 luni si nu-mi vine sa cred ce mai trece timpul asta, cat de repede, in mare sunt bine, sanatosi

te asteptam si pe tine sa ne dai vestea :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 13:26 
Diva

Bamba scrie:
la raport clarut! :) 9 weeks and counting :) ar fi fost cazul ca deja fiica-mea face aproape 4 ani pe cand il nasc pe asta si deja ii mare diferenta intre ei...

eu cred ca e baiat Ely de tura asta si nu ma face fericita...totul e diferit fata de sarcina cu Alexia...Anca la tine au fost diferite sarcinile cum au fost diferiti copiii? incerc sa dezvolt teorii pana ma duc la ultrasound...barbatul meu ar fi super fericit dar eu tot fetita vreau :(

Gabi, intr-adevar sarcinile au fost diferite, fata de prima data acum am avut greturi si ceva varsaturi, dar nu pt mult timp si nu asa grav ca atunci, am luat mult mai putin in greutate, iar Isabella e la fel ca Sabin, nu am avut colici, face nani noaptea, e doar putin mai rasfatata si vrea bagare-n seama mereu :p

si eu mi-as fi dorit sa fie tot baiat, dar acum sunt fericita ca a fost fetitza .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 14:07 
Diva

anidaaa scrie:

asteptam poze Adina cu camera lui Andrei.....sunt tare curioasa sa vad cum arata.....
na,fiecare cu piticul ei pe creieras,eu am vrut winnie de pooh camera sa se potriveasca si la fetita si la baiat si mobila alba.....ce sa facem? gusturile nu se discuta...... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 14:08 
Diva

Bamba scrie:
tu Ely asa mi s-a pus pata...nu imi place mobila de baieti sa fie alba....eu mobila alba o sa asociez cu fetite, roz, mov, printese si din astea...aia culoarea lemnului cu baieti, albastru, masini, maro din astea :)

da,am inteles.....abia astept sa vedem ce este......si daca e fetita o muti in camera lui Alexia si ii faci ei o alta camera?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 14:19 
Diva

SweetNicoleta scrie:
si eu mi-am dorit fata, crezand ca nu ma voi descurca cu un baiat, ca sunt haine mai frumoase pt fete decat pt baieti ( si acum cred asta), ca fetele stau mai mult cu mama...eu nu ma vedeam mama de baiat. Si acum mi-ar placea ca al doilea bebe pe care il voi avea sa fie tot baiat :lol:

eu sincer mi-am dorit tare mult un baietel ptr ca mi se parea si inca am aceeasi parere mult mai usor(la imbracaminte ma refer).....un tricou si un pantalon si gata treaba....la fetite,fustite,bolero,parul in codite,bentite si mai stiu eu ce :lol: .....acum imi place tare mult si Veronique e papusa pe care nu am avut-o cand eram mica(glumesc) :lol: .....
dar vreau sa am si un baiat daca se poate si o da Dumnezeu.....vreau ambele experiente

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 15:25 
Diva

Felicitari,simona! sa fiti sanatosi si tu si bebele :hug:
Noi evoluam ok,facem sport in continuare,ma simt super bine,nu se vede ca as fi graviduta,am 53 kg :) la 3 luni...umblu toata ziua,am reusit deocamdata sa fentez biroul,sper sa o fac cit mai mult timp.
eu as spera sa am tot un baiat,nu cred ca m-as descurca cu o fata,sint prea mofturoase pt gustul meu...asa,am partener de meciuri,de sala,de bicicleta,de karate,poate si eu sint fff baietoasa si de asta.Cred ca as innebuni sa stau sa impletesc codite :lol: La urma urmei sa fie ce o fi,sanatos sa fie,de "baietit" o s-o "baietesc " eu pina la urma :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 15:30 
Diva

elyt1000 scrie:
asteptam poze Adina cu camera lui Andrei.....sunt tare curioasa sa vad cum arata.....
na,fiecare cu piticul ei pe creieras,eu am vrut winnie de pooh camera sa se potriveasca si la fetita si la baiat si mobila alba.....ce sa facem? gusturile nu se discuta...... :hug:

eu am camerele albe,iar la maimutoi am optat pentru canapea verde si covor crem cu verde-culoarea lui preferata e verdele,la geam avem draperii cu ratze :lol: ,iar pe pereti personaje din desene animate,de la marimi medii la mari cit jumate de perete-Vrajitoarea din Alba ca zapada,piticii,Duhul din Alladin,pisicile aristocrate...,plus jucariile de rigoare.Are pc lui in camera si isi da singur la tv sau desene,jocuri...dar el e mare si unele din decizii le ia singur

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]