Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 18:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 18 Mai 2011, 20:19 
Diva

elyt1000 scrie:
Wow Anca cand am citit ca vrei silicoane am avut pielea de gaina,desi te inteleg si sunt de acord cu asta
eu trag de aproape 2 ani de zile cu mijlocul meu,m-am saturat de diclofenac si fizioterapie si acum dupa nasterea lui Veronique si mai tare.....in sfarsit au fost de acord cu operatia,micsorare de sani,sanii mei sunt imensi,2 monstri,ce ii aveam inainte dar ce ii am acum......astept ca Veronique sa faca 1 an si apoi am vizita la chirurg......sunt ingrozita,stiu ca doare ff tare dupa,ca 15 zile nu poti sa ridici nimic,nici macar pe cap nu te poti spala singura.....dar asta e,sincer numai pot......de la marimea DD inainte ,acum am F cateodata G......bluzele trebuie sa mi le cumpar XL din cauza lor,ii urasc din tot sufletul meu.....sunt imensa numai din cauza monstrilor astia :cry: :cry: ....sper ca Veronique sa nu mosteneasca gena.....
la mine e medical si intra in asigurarea medicala,deci operatia e gratis....

foarte bine faci atunci, la tine cel putin iti afecteaza sanatatea si trebuie, la mine e afectat creierul :nlol: :nlol: :p . si pe sora mea o bate gandul, e cam in aceeasi situatie ca si tine, noi o mostenim pe mama, dar ea a mostenit-o la dublu, eu mai putin :p

oricum, sunt hotarata 100% sa fac pasul asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2011, 21:00 
Diva

Ayrun scrie:
foarte bine faci atunci, la tine cel putin iti afecteaza sanatatea si trebuie, la mine e afectat creierul :nlol: :nlol: :p . si pe sora mea o bate gandul, e cam in aceeasi situatie ca si tine, noi o mostenim pe mama, dar ea a mostenit-o la dublu, eu mai putin :p

oricum, sunt hotarata 100% sa fac pasul asta

eu am mostenit-o pe sora mamei......sau mai bine sa spun ca am luat tot si nu am lasat nimic si ptr surorile mele....una are cat de cat sani cupa B dar cea mica - A saraca...tot timpul ii spun ca ii dau jumatate din ai mei :lol: :lol: .....asa ca nu stiu ce sa mai spun si cu gena asta
mie personal mi-au nenorocit mijlocul si cred ca merg si cocosata,desi incerc din rasputeri sa merg dreapta,simt ca ma trag in fata....eu nu le inteleg pe astea care isi pun silicoanele alea imense.....pur si simplu nu poti dormi pe burta si sunt tare greu de purtat :lol: ,in plus nici lenjerie frumoasa nu imi mai pot gasi,doar ptr mama Saveta,oribil.....sutiene de-alea de dantela care imi fac rau de la stomac numai cand le vad si mai costa si o caruta de bani......
sper pana de craciun sa rezolv treaba asta si apoi merg la cumparaturi de sutiene :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2011, 21:31 
Diva

Carlita, pe ce site ai gasit rochia asta? :nblink:

Fişiere ataşate:
33093_rochii_de_ocaziex3ssqa7ny8.jpg
33093_rochii_de_ocaziex3ssqa7ny8.jpg [ 33.26 KiB | Vizualizat de 6706 ori ]

MesajScris: 18 Mai 2011, 22:08 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
Carlita, pe ce site ai gasit rochia asta? :nblink:

Crezi ca mai stiu? ...Cand am pus-o pe site? acum 2 ani de zile? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2011, 22:27 
Diva

carlita scrie:

Crezi ca mai stiu? ...Cand am pus-o pe site? acum 2 ani de zile? :nlol:

habar n-am :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2011, 22:35 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
habar n-am :nlol: :nlol:

esti nasa din nou?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2011, 22:48 
Moderator Ghidul Miresei

http://rochii.e-ivory.ro/rochii-de-mire ... ss.for.it/

nu-ti place? :D

http://rochii.e-ivory.ro/
uita-te aici daca vrei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 00:06 
Diva

carlita scrie:
http://rochii.e-ivory.ro/rochii-de-mireasa/terani/rochie-terani-95416gl.dress.for.it/

nu-ti place? :D

http://rochii.e-ivory.ro/
uita-te aici daca vrei.

Si cea albastra si cea galbena sunt foarte frumoase.
Si eu caut o rochie deosebita pt o nunta.Dar ma apuc doar in august sa caut , ca sper sa mai slabesc pana atunci.Oricum...nu sunt nasa asa ca nu-i stres.Vreau doar sa fie o rochie frumoasa si sa nu vad pe inca vreo invitata imbracata la fel :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 06:35 
Diva

Ayrun scrie:
nu cred ca e vb de cat mananca bebe la o masa, dar cred ca laptele ca si cantitate in sani, are de-a face. la mine diferenta se vede, nu mai sunt la fel de fermi si s-au lasat, bine si eu cer cam multe acum, avand doar 4 luni de cand am nascut, dar oricum, o diferenta este.

ma intrebam daca are importanta cat mananca bebe in sensul ca daca organismul produce mai mult decat ii cererea atunci sanii se umfla de pomana cu lapte, nu se golesc daca copilul nu mananca tot samd...iar cand se termina laptele se lasa daca au fost tot timpul mai plini decat era nevoie...asta era rationamentul la care ma gandise :)

apoi acum chiar ca nu ai numai 4 luni....nu mai alaptezi sau cum ti-ai dat seama ca nu mai revin la ce au fost inainte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 08:37 
Diva

Bamba scrie:
ma intrebam daca are importanta cat mananca bebe in sensul ca daca organismul produce mai mult decat ii cererea atunci sanii se umfla de pomana cu lapte, nu se golesc daca copilul nu mananca tot samd...iar cand se termina laptele se lasa daca au fost tot timpul mai plini decat era nevoie...asta era rationamentul la care ma gandise :)

apoi acum chiar ca nu ai numai 4 luni....nu mai alaptezi sau cum ti-ai dat seama ca nu mai revin la ce au fost inainte?

da, exact la asta ma refeream si eu, dar acum din cate am tot citit despre asta, sanii nu se lasa din cauza alaptarii, ci din cauza cresterii si scaderii in volum din timpul sarcinii si de dupa (in cazul in care asta se intampla), asa cum se lasa si in cazul in care te ingrasi si slabesti foarte mult mult.

ma, eu nu mai alaptez de la 2 luni, sanilor le trebuie oricum ceva timp sa-si revina cat de cat, dar crede-ma ca eu acum fara sutien nu pot umbla, si dupa nastere mai ales , eu cel putin nu m-am putut descurca fara sutien cat timp am avut lapte, trebuia sa dorm cu el pe mine,nu puteam sa stau pe burta, groaznic, (o inteleg si pe Ely), erau foarte grei si nu puteam sta fara. acum depinde si de materialul fiecarei femei

cum spuneam mai sus, vreau sa o fac pt mine, pt ca sunt tanara si inca vreau sa arat bine :D, hai ca la corp cu ceva sport ma mai modelez eu, dar la tzitzi am nevoie de ajt :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 08:38 
Diva

carlita scrie:
esti nasa din nou?

da Carlita :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 08:39 
Diva

laura_sandu scrie:
Si cea albastra si cea galbena sunt foarte frumoase.
Si eu caut o rochie deosebita pt o nunta.Dar ma apuc doar in august sa caut , ca sper sa mai slabesc pana atunci.Oricum...nu sunt nasa asa ca nu-i stres.Vreau doar sa fie o rochie frumoasa si sa nu vad pe inca vreo invitata imbracata la fel :\

e frumu si cea galbena, dar imi place ff tare cea albastra :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 09:23 
Diva

by the way,cit mai dau nasii la o nunta? ca noi cununam in septembrie si tot dam cu presupusul.nunta e la buzau...aici stim "pretul",dar in sud...?! :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 09:41 
Diva

mariko scrie:
by the way,cit mai dau nasii la o nunta? ca noi cununam in septembrie si tot dam cu presupusul.nunta e la buzau...aici stim "pretul",dar in sud...?! :nbump:

Alina, cred ca aici depinde de buzunarul fiecaruia si de nunta, noi ne invartim in jurul sumei de 1000e, daca ne ies pasentele cum trebuie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 09:42 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

La multi ani doamnei administrator Corina :~* :flowers: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 09:44 
Diva

neata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 09:46 
Diva

Ayrun scrie:

Alina, cred ca aici depinde de buzunarul fiecaruia si de nunta, noi ne invartim in jurul sumei de 1000e, daca ne ies pasentele cum trebuie

noi ne gindeam cam 2000 e,ca mi-e var si fin de botez mirele.In plus nici nu ma bag deloc in ceea ce vor,nu imi dau cu parerea,ii las sa faca ce vor ei,e nunta lor,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 10:31 
Diva

mariko scrie:

noi ne gindeam cam 2000 e,ca mi-e var si fin de botez mirele.In plus nici nu ma bag deloc in ceea ce vor,nu imi dau cu parerea,ii las sa faca ce vor ei,e nunta lor,nu?

la 2000e nu cred ca ajungem, poate daca era sormea da :p faceam un maaare efort, renuntam la silicoane :nlol: , cum am zis, depinde si de buzunarul fiecaruia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 10:35 
Diva

conteaza si relatia cu cei pe care ii cununi,noi sintem rude si oricum mi-e ca un frate,de asta ne gindeam la suma asta.Deci nu e nici mult,nici putin...mersi mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2011, 11:45 
Diva

mariko scrie:
conteaza si relatia cu cei pe care ii cununi,noi sintem rude si oricum mi-e ca un frate,de asta ne gindeam la suma asta.Deci nu e nici mult,nici putin...mersi mult

mai, dar si noi tinem la ei, ne sunt foarte dragi si avem o prietenie foarte frumoasa, daca as castiga pe luna 5000e, as mai zice, dar altfel, nu am de unde sa dau mai mult, adica noi consideram ca este o suma rezonabila :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]