Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 17:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 20 Mai 2011, 17:54 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu nu mi-as da 4 salarii la o nunta.Recunosc asta cu mana pe inima. :~* Indiferent cat de dragi mi-ar fi.As da cel mult jumatate de salar....de-al lui Ionut :lol: :lol: :lol:

fetelor am citit cam tot ceea ce a-ti scris de nunti,nasit,dar de nunta si sunt in soc.....asa de mult a ajuns o nunta in Romania.....mi se pare super mult si sincer si eu ca si Laura nu as da 2000 de euro ptr nasit.....nu vreau sa provoc nici o discutie dar mi se pare o suma super mare,sincer.... imi amintesc de darul meu de nunta de acum 2 ani si nu pot decat sa zambesc,amar,ce-i drept......daca as fi stiut ca e asa aici nici nu mai faceam nunta si plecam 1 luna in '' luna de miere" in America,Brazilia si mai stiu eu pe unde.....daca vreti sa stiti noi am primit de ex de la unchii sotului 20 euro in plic,nu nu am gresit 20 :wall: ,asa ca va puteti imagina rezultatul :lol: :lol: .....iar voi vb de mii de euro,mi se pare incredibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 18:06 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor am citit cam tot ceea ce a-ti scris de nunti,nasit,dar de nunta si sunt in soc.....asa de mult a ajuns o nunta in Romania.....mi se pare super mult si sincer si eu ca si Laura nu as da 2000 de euro ptr nasit.....nu vreau sa provoc nici o discutie dar mi se pare o suma super mare,sincer.... imi amintesc de darul meu de nunta de acum 2 ani si nu pot decat sa zambesc,amar,ce-i drept......daca as fi stiut ca e asa aici nici nu mai faceam nunta si plecam 1 luna in '' luna de miere" in America,Brazilia si mai stiu eu pe unde.....daca vreti sa stiti noi am primit de ex de la unchii sotului 20 euro in plic,nu nu am gresit 20 :wall: ,asa ca va puteti imagina rezultatul :lol: :lol: .....iar voi vb de mii de euro,mi se pare incredibil

Pai in Romania salariile sunt mai mari :)))
Ideea e ...ca toata lumea considera aici ca e un start in viata pt mirii.In Romania , in general mirii isi platesc nunta cu banii din cinste , si nu prea au de unde sa stranga.Probabil in ideea asta se cinsteste asa de mult.
Eu sincer as prefera cu cadouri, dar pt asta trebuie sa se alinieze si Romanica noastra cu salariile si sa ajungem in randul lumii sa nu se mai faca nunta pt bani :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 18:41 
Diva

fetelor,eu v-am zis ca mie imi convine asa pentru ca ma scutesc de alergatura-voal,buchet,biserica,bla bla...cadou..drumuri prin tara,de care sincer n-am nici un chef.Si daca fac un calcul si as da 1000e,pune 7-8 mil lumanarile,voalul cat o mai fi si ala,tiara,buchet,biserica-popa si cor,cadoul de la civil unde nu ajung...mi s-ar face lehamite de umblat.In felul asta scap de toate si ei fac ce vor cu banii astia.No offense,dar noi credem ca e ok asa.Ar fi culmea sa ma duc cu mai putin stiind ca au dat ei ceea ce era obligatia noasta.Daca eram" pe loc" atunci poate vb tot de 1000- 1000 si ceva.In cazul asta e distanta care intervine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 18:44 
Diva

laura_sandu scrie:

Pai in Romania salariile sunt mai mari :)))
Ideea e ...ca toata lumea considera aici ca e un start in viata pt mirii.In Romania , in general mirii isi platesc nunta cu banii din cinste , si nu prea au de unde sa stranga.Probabil in ideea asta se cinsteste asa de mult.
Eu sincer as prefera cu cadouri, dar pt asta trebuie sa se alinieze si Romanica noastra cu salariile si sa ajungem in randul lumii sa nu se mai faca nunta pt bani :flowers:

noi am avut cadouri,dar am avut invitati doar prietenii fff buni si parintii :had_d:Adica 30 persoane :lol: Printre cadouri a fost si prima noastra masina,dar de la parinti,apoi carti,argintarie,niste lingurite aurite ff vechi de la bunici,un samovar de la tata de pe timpul cind bunicul a stat in siberia din 1887,ff frumos,obiecte de arta,chestii de astea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 18:53 
Diva

cumva s-a pierdut din ideea de la inceput ca banii de la nunta sa le fie un start tinerilor...stiu ca pe vremea alor mei aproape isi cumparau o masina sau un apartament...acum cate unii aproape ca pun bani de acasa...dar 1000-2000 de euro mi se pare exagerat!!! si sora-mea cand a nasit a dat 1000 euro si am ramas socata...pt mine aici ar fi o povara, nu ca n-as putea-o face dar no..ii mult si pt aici...daramite cu salariile de acolo care is mult mult mai mici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 18:59 
Diva

Eu nu mi-as da 4 salarii la o nunta.Recunosc asta cu mana pe inima. :~* Indiferent cat de dragi mi-ar fi.As da cel mult jumatate de salar....de-al lui Ionut :lol: :lol: :lol:[/quote]
Sa stii ca ai dreptate,eu am socotit la salariul meu,dfar m-ai luminat!O sa fac abuz de salariul lui ca e mai mare :rofl: :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 19:12 
Diva

Bamba scrie:
cumva s-a pierdut din ideea de la inceput ca banii de la nunta sa le fie un start tinerilor...stiu ca pe vremea alor mei aproape isi cumparau o masina sau un apartament...acum cate unii aproape ca pun bani de acasa...dar 1000-2000 de euro mi se pare exagerat!!! si sora-mea cand a nasit a dat 1000 euro si am ramas socata...pt mine aici ar fi o povara, nu ca n-as putea-o face dar no..ii mult si pt aici...daramite cu salariile de acolo care is mult mult mai mici...

now,asta am vrut sa spun si eu....mie mi se pare mult si ptr aici cu salariile astea,adica inteleg ca e un ajutor ptr tanara pereche dar mi se pare enorm...
da Laura ai mare dreptate.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2011, 19:13 
Diva

mariko scrie:
Sa stii ca ai dreptate,eu am socotit la salariul meu,dfar m-ai luminat!O sa fac abuz de salariul lui ca e mai mare :rofl: :wok:

:lol: :lol: :lol: hai ca ai fost tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 00:45 
Nou Venit

da, si eu ma amuz:)
eu consider ca fiecare da cat poate.
orice nas ar vrea sa dea cat mai mult...dar sfarseste sa dea cat poate. 1500 de euro nu mi se pare in ziua de astazi o suma fabuloasa .... ci un mic suport...
nu cred ca doar suma de la nunta este importanta...cred ca mai important este relatia cu ei...si cum se ajuta reciproc de-a lungul timpului ;)
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:02 
Diva

mariko scrie:
Si avind in vedere ca noi nu luam nimic din ceea ce a enumerat Anca,cred ca e ok sa le dau atit la final.Sa ma ocup de voal,lumanari,biserica ar insemna ca vreo 3-4 drumuri de 300 km sa tot fac de vineri seara pina duminica si at majoritatea agentiilor sunt inchise si nu rezolv nimic!Asa ca au liber sa ia ce isi doresc

ei nu-ti imagina ca eu alerg dupa chestiile astea, si ei au liber sa-si ia ce-si doresc, dar eu le achit :flowers:

si nu inteleg cum sunt inchise agentiile? nu lucreaza in weekend-uri? adica eu asa stiu :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:05 
Diva

denise scrie:
.
nu cred ca doar suma de la nunta este importanta...cred ca mai important este relatia cu ei...si cum se ajuta reciproc de-a lungul timpului ;)
va pup

asa este, este mai importanta relatia cu ei, decat suma data ca dar :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:38 
Diva

mariko scrie:
noi am avut cadouri,dar am avut invitati doar prietenii fff buni si parintii :had_d:Adica 30 persoane :lol: Printre cadouri a fost si prima noastra masina,dar de la parinti,apoi carti,argintarie,niste lingurite aurite ff vechi de la bunici,un samovar de la tata de pe timpul cind bunicul a stat in siberia din 1887,ff frumos,obiecte de arta,chestii de astea

super frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:40 
Diva

denise scrie:
da, si eu ma amuz:)
eu consider ca fiecare da cat poate.
orice nas ar vrea sa dea cat mai mult...dar sfarseste sa dea cat poate. 1500 de euro nu mi se pare in ziua de astazi o suma fabuloasa .... ci un mic suport...
va pup

1500 de eur cinste e un MIC suport?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:42 
Diva

mic mic suport! :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:47 
Diva

eu nu as da 2000 de euro la o nunta nici daca s-ar marita mama inca o data. sa fim seriosi. ce venit trebuie sa ai ca sa-ti permiti sa dai atatia bani. eu chiar daca mi-as permite nu as da. iar in cazul tau, Mariko, tinand cont ca sunteti bugetari, aveti 1 copil, unul pe drum si banuiesc mirii va cunosc situatia, indiferent ca nasiti sau nu, clar nu as accepta darul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:47 
Diva

anidaaa scrie:
mic mic suport! :rofl: :rofl: :rofl:

ce ti-e cu nasitul asta Adina....Trebuie sa renuntam la iesit in oras daca vrem sa strangem bani sa mai fim nasi.Imi pare rau...ne vom vedea doar o data pe luna.
Sau...voi avea grija cum imi aleg finii :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:49 
Diva

tare mi-e ca la sumele astea modeste trebuie sa iesim o data pe an nu pe luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:50 
Diva

anidaaa scrie:
eu nu as da 2000 de euro la o nunta nici daca s-ar marita mama inca o data. sa fim seriosi. ce venit trebuie sa ai ca sa-ti permiti sa dai atatia bani. eu chiar daca mi-as permite nu as da. iar in cazul tau, Mariko, tinand cont ca sunteti bugetari, aveti 1 copil, unul pe drum si banuiesc mirii va cunosc situatia, indiferent ca nasiti sau nu, clar nu as accepta darul.

Eu la nunta sincer mi-am platit eu lumanarile, buchetul, voalul si nu am avut nici o pretentie de la nasi.Cred ca e aiurea daca eu vreau si imi permit sa dau 500 de eur pe un amarat de voal(desi nu a fost cazul), sa imi plateasca nasii.Pe care by the way...ii alegi pt ca sunt pe sufletul tau, nu sa iti plateasca 4 rate la banca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:51 
Diva

anidaaa scrie:
tare mi-e ca la sumele astea modeste trebuie sa iesim o data pe an nu pe luna

Da mai...serios....si gata cu teatrul.A picat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:55 
Diva

eu la fel. nasii mei nu au platit absolut nimic. nici nu as fi acceptat asa ceva, iar darul nu a fost nici mai mare, nici mai mic decat al majoritatii. asta nu inseamna ca m-a deranjat ceva. din contra le sunt profund recunoscatoare ca au acceptat sa ne fie nasi si pastrez o super relatie cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]