Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 21 Mai 2011, 01:57 
Diva

anidaaa scrie:
eu la fel. nasii mei nu au platit absolut nimic. nici nu as fi acceptat asa ceva, iar darul nu a fost nici mai mare, nici mai mic decat al majoritatii. asta nu inseamna ca m-a deranjat ceva. din contra le sunt profund recunoscatoare ca au acceptat sa ne fie nasi si pastrez o super relatie cu ei.

Exact.Si eu cred la fel.Importanta e relatia cu nasii nu darul la nunta.Eu la ce sume vad pe aici....au cinstit chiar putin.Trebuie sa am o discutie serioasa cu ei pe tema asta, sa vada ce bine ne-au ales :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 01:58 
Diva

laura_sandu scrie:

Da mai...serios....si gata cu teatrul.A picat

ai de gand sa nasesti ceva si te pregatesti ? ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 02:01 
Diva

anidaaa scrie:

ai de gand sa nasesti ceva si te pregatesti ? ;)

Nu....sper sa nu am surprize prea curand. :lol: Ca nu am bani adunati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 02:06 
Diva

Alina , pe bune acum.Fiecare da cat vrea si cat poate.Daca tu consideri ca atata merita mirii pe care ii nasesti normal ca atata dai.
Mai facem si noi haz sa animam forumul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 09:44 
Diva

anidaaa scrie:
eu nu as da 2000 de euro la o nunta nici daca s-ar marita mama inca o data. sa fim seriosi. ce venit trebuie sa ai ca sa-ti permiti sa dai atatia bani. eu chiar daca mi-as permite nu as da. iar in cazul tau, Mariko, tinand cont ca sunteti bugetari, aveti 1 copil, unul pe drum si banuiesc mirii va cunosc situatia, indiferent ca nasiti sau nu, clar nu as accepta darul.

daca as trai doar din salariu de bugetar as muri de foame...salariul e de dat pe cosmetice,haine,jucarii,carti... :lol: eu n-am zis ca nu-mi permit sa nasesc la suma asta!Si nu e suma pusa de ei pt ca si mirii au tot ce le trebuie,e o suma pusa de noi ca asa consideram ca merita.Si chiar nu e un efort financiar ! Ar fi insemnat sa nu-mi cumpar inca o masina daca ar fi fost greu si cu nunta asta.Fiecare da dupa suflet si posibilitati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 09:44 
Diva

La multi ani Elenelor si Constantinilor! :ncake: :nchampagne: :nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:07 
Diva

La multi ani, Ely!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:16 
Diva

mariko scrie:
daca as trai doar din salariu de bugetar as muri de foame...salariul e de dat pe cosmetice,haine,jucarii,carti... :lol: eu n-am zis ca nu-mi permit sa nasesc la suma asta!Si nu e suma pusa de ei pt ca si mirii au tot ce le trebuie,e o suma pusa de noi ca asa consideram ca merita.Si chiar nu e un efort financiar ! Ar fi insemnat sa nu-mi cumpar inca o masina daca ar fi fost greu si cu nunta asta.Fiecare da dupa suflet si posibilitati.

ok, am inteles ce vrei tu sa spui. hai sa incheiem, ca deja deviaza subiectul in altele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:18 
Diva

La multi ani Ely :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:19 
Diva

Ayrun scrie:

ok, am inteles ce vrei tu sa spui. hai sa incheiem, ca deja deviaza subiectul in altele :)
Ai dreptate,pe mine ma interesa cam cit se da in sud fata de Iasi,dar vad ca e cam la fel.Ma gindeam sa nu dam putin,de asta intrebasem :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:23 
Diva

Anca,la noi,agentiile simbata lucreaza pina la ora 15...si duminica e inchis,poate la voi sunt deschise,dar aici nu si nu prea ai timp sa vezi decit 2 max intr-un wknd... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:27 
Diva

mariko scrie:
Anca,la noi,agentiile simbata lucreaza pina la ora 15...si duminica e inchis,poate la voi sunt deschise,dar aici nu si nu prea ai timp sa vezi decit 2 max intr-un wknd... :wall:

Asa e si in Cluj.Mai ales pe timpul verii cand sunt evenimente nu prea ii gasesti la birou , pt ca sunt la restaurante.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:30 
Diva

laura_sandu scrie:

Asa e si in Cluj.Mai ales pe timpul verii cand sunt evenimente nu prea ii gasesti la birou , pt ca sunt la restaurante.
Exact! Si e greu sa umbli dupa ei in timpul saptamanii,asa ca te conformezi in alea citeva ore sa tooot umbli ca un caine... :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:31 
Diva

Alta distractie,ma deconectez si apar online :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:32 
Diva

Din punctul meu de vedere, nasii nici nu au ce sa caute la agentie.Pana la urma mirii isi aleg.Eventual daca vor sa se consulte cu cineva , merg cu nasii.Oricum, daca sunt din acelasi oras e mai usor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:34 
Diva

mariko scrie:
Ai dreptate,pe mine ma interesa cam cit se da in sud fata de Iasi,dar vad ca e cam la fel.Ma gindeam sa nu dam putin,de asta intrebasem :)

ca o paranteza, eu personal nu ma iau dupa cat dau altii, dam cat putem, deci nu ma intereseaza ca dam mai putin decat altii, nu suntem genul de oameni care sa ne falim cu stiu eu ce sume doar ca suntem nasi si vezi doamne sa se vada ca suntem instariti, nunta este fara niciun fel de obligatii, dar noi am stabilit ca le vom face pe toate pt ca vrem :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:36 
Diva

mariko scrie:

am inteles, la noi sunt destule si poate de aceea ma gandeam ca gasesc ce vor la o agentie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 10:51 
Diva

Ayrun scrie:

ca o paranteza, eu personal nu ma iau dupa cat dau altii, dam cat putem, deci nu ma intereseaza ca dam mai putin decat altii, nu suntem genul de oameni care sa ne falim cu stiu eu ce sume doar ca suntem nasi si vezi doamne sa se vada ca suntem instariti, nunta este fara niciun fel de obligatii, dar noi am stabilit ca le vom face pe toate pt ca vrem :flowers:

Ai dreptate,dar stii cum e,fiecare zona,regiune,are tipicurile si "tarifele "ei...Am fost de curand la un botez si o parte erau din Oltenia dintre invitati si au dat sub moldoveni cu mult si au cam strimbat din nas cind au auzit ca aici dai cam 7-8 mil,iar la ei 4-5...Era ideea sa nu dai nici fff mult,sa ii faci pe altii sa se simta prost,nici mai putin.Si stii cum e,nasii si parintii dau cam la fel,de obicei ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 11:33 
Diva

mariko scrie:
Ai dreptate,dar stii cum e,fiecare zona,regiune,are tipicurile si "tarifele "ei...Am fost de curand la un botez si o parte erau din Oltenia dintre invitati si au dat sub moldoveni cu mult si au cam strimbat din nas cind au auzit ca aici dai cam 7-8 mil,iar la ei 4-5...Era ideea sa nu dai nici fff mult,sa ii faci pe altii sa se simta prost,nici mai putin.Si stii cum e,nasii si parintii dau cam la fel,de obicei ;)

Eu nu stiam ca nasii si parintii dau cam la fel.Parintii dau in 90% din cazuri mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2011, 11:47 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu nu stiam ca nasii si parintii dau cam la fel.Parintii dau in 90% din cazuri mai mult.

asa stiu si eu :flowers: si mi se pare firesc

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]