Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 13:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 24 Mai 2011, 20:15 
Diva

elyt1000 scrie:
buna krys....bine ai revenit...
asteptam o veste si de la tine

buna,la mine cred ca mai dureaza putin,am un examen in vara si as vrea sa pot invata,dar daca ,se intampla,vom fi foarte fericiti!
ce fetita mare si frumoasa ai,ely!
sa fie sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2011, 21:04 
Diva

krysstynna scrie:
buna,la mine cred ca mai dureaza putin,am un examen in vara si as vrea sa pot invata,dar daca ,se intampla,vom fi foarte fericiti!
ce fetita mare si frumoasa ai,ely!
sa fie sanatoasa!

:hug: multumesc frumos....da suntem fetita mare,avem 9 luni,uiiii ce a trecut timpul asta
sper sa se intample si la voi miracolul(atunci cand doriti cu adevarat),nu e nimic mai minunat decat sa fi mama( o spun din experienta :lol: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2011, 22:33 
Diva

elyt1000 scrie:
:hug: multumesc frumos....da suntem fetita mare,avem 9 luni,uiiii ce a trecut timpul asta
sper sa se intample si la voi miracolul(atunci cand doriti cu adevarat),nu e nimic mai minunat decat sa fi mama( o spun din experienta :lol: )

Eu sincer, desi il iubesc maxim....uneori mi-e dor sa nu mai fiu mama..... :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2011, 23:39 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu sincer, desi il iubesc maxim....uneori mi-e dor sa nu mai fiu mama..... :cry:

mai am si eu momente cand imi doresc sa fiu la fel ca inainte:libera sa fac ce vreau.....dar imi revin repede :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 00:03 
Diva

curios ca simtiti asa...oare de ce sunteti mai tinere? :) poate ca eu care am facut-o la 33 de ani nu am regrete din astea ca nu exista nimic din ce as vrea sa fac care sa nu poata sa o includa si pe ea....in cluburi nu ma duc, in vacante fara ea nu vad de ce sa merg ca doar ii parte din familie si ea, la film nu prea mergem dar am putea sa o lasam cu cineva...nu stiu de ce as vrea sa nu o am :)

nu ii nici un repros catre voi fetelor...numai am mai auzit chestia asta si de la alte fete si asta ii ce am observat...ca vine de la fete care au avut copiii mai tinere...era asa o observatie de a mea de mai multa vreme si acum mi-o intariti si voi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 00:08 
Diva

Bamba scrie:
curios ca simtiti asa...oare de ce sunteti mai tinere? :) poate ca eu care am facut-o la 33 de ani nu am regrete din astea ca nu exista nimic din ce as vrea sa fac care sa nu poata sa o includa si pe ea....in cluburi nu ma duc, in vacante fara ea nu vad de ce sa merg ca doar ii parte din familie si ea, la film nu prea mergem dar am putea sa o lasam cu cineva...nu stiu de ce as vrea sa nu o am :)

nu ii nici un repros catre voi fetelor...numai am mai auzit chestia asta si de la alte fete si asta ii ce am observat...ca vine de la fete care au avut copiii mai tinere...era asa o observatie de a mea de mai multa vreme si acum mi-o intariti si voi :)

Tanara.....nu mai sunt nici eu.Am 31 de ani anul asta.Nu consider ca l-am avut prea devreme.
Si nu imi doresc sa nu il fi avut, pt ca il iubesc mai mult decat am crezut ca pot fi capabila.Dar....sunt epuizata de multe ori fizic si psihic.Mi-e dor sa muncesc , sa fac ceva pt mine.De multe ori ma simt singura si neputincioasa si sunt un pachet de nervi cand mai face micul meu terorist crize de isterie.
Mi-e dor sa ne urcam in masina la sf de saptamana si sa mergem unde ne taie capul...mi-e dor sa nu am responsabilitati.Nu simt copilul ca pe o povara, dar uneori mi-e greu .Si poate de-asta am sentimente egoiste :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 07:32 
Diva

am inteles...bine cand am zis tanara, cred ca in capul meu era chestia ca aveai sub 30 cand ai ramas insarcinata...nu? cam 28? daca piticul face anul asta 2...ori pe la 28, fiind casatorita numai de 2 ani, poate ca mai voiai sa mai faceti chestii numai voi doi...asa cum va taie capul :)

iti dai seama ca nici prin cap nu imi trece ca nu il iubesti sau ca nu iti doresti sa il fii avut :)

noi am calatorit ff mult cu ea, de cand avea 4 luni tot in calatorii o tine...avionul pt ea deja ii obisnuita :) asta era una dintre temerile mele, ca nu o sa mai putem calatori dupa ce avem copiii...dar ii invatam de mici asa si atunci suntem ok :)

is curioasa cum o sa fie cu 2 copii, amu pe unul l-am obisnuit asa...trebuie sa il break si pe al doilea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 08:29 
Diva

Bamba scrie:
am inteles...bine cand am zis tanara, cred ca in capul meu era chestia ca aveai sub 30 cand ai ramas insarcinata...nu? cam 28? daca piticul face anul asta 2...ori pe la 28, fiind casatorita numai de 2 ani, poate ca mai voiai sa mai faceti chestii numai voi doi...asa cum va taie capul :)

iti dai seama ca nici prin cap nu imi trece ca nu il iubesti sau ca nu iti doresti sa il fii avut :)

noi am calatorit ff mult cu ea, de cand avea 4 luni tot in calatorii o tine...avionul pt ea deja ii obisnuita :) asta era una dintre temerile mele, ca nu o sa mai putem calatori dupa ce avem copiii...dar ii invatam de mici asa si atunci suntem ok :)

is curioasa cum o sa fie cu 2 copii, amu pe unul l-am obisnuit asa...trebuie sa il break si pe al doilea :)

Noi inca nu l-am dus niciodata cu avionul.Si nici anul asta nu are onoarea.Dar in masina a fost pana acum cat n-au fost unii intr-o viata :blink:
In fine...eram intr-o pasa proasta.Mi-a trecut, mai ales ca a dormit bine azi noapte si sunt fresh acum :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 09:30 
Diva

Eu sint sigura ca ne descurcam toate cu cei mici :ok: Dar ce te faci cind o iau razna cei mari?Aseara era sa cad de pe scaun la masa cind mi-au auzit urechile "bomba": bunicii mei,la respectabila virsta de 85 de ani batuti,pleaca pe 10 iunie cu dl Goe in turul tarii :woow: Ei si minunatul lor Matiz :-` Prima data am zis ca nu aud bine,dupa care am intrebat daca ei sint normali la cap.Inteleg ca bunica-meu conduce prin oras ,ca mai are evadari pe la socrii mei sau la bai cu babeta,dar sa-i las vreo 600-700 km singuri,ma ia capul :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 10:56 
Diva

Buna dimi fetele :flowers:
Sa traiesti cu numele Ely si iarta-ma ca ti-o spun "a3a zi dupa scripturi" dar e din suflet si la multe lunite minunii de Veronique :ncake:
Felicitari Alina pentru ca vei fi mamica de fetita si vei avea pereche...cica asa e ideal :napplause:
Laura draga mea te pup si mi-e tare dor de tine,apreciez enorm la tine cat de sincera poti fi,sunt sigura si am vazut cu ochii mei cat il iubesti pe Alexandru dar am si eu prietene bune care au momente cand viseaza la libertatea de dinaintea copiilor si mereu am fost "invidiata"ca sunt singura si ma plimb si fac ce vreau,cand vreau fara sa depind de altceva...mereu imi spun fetele in gluma ca le enervez eu cu tineretile mele si acum sunt foarte fericite ca intru in randul lor,asteptau vestea cu sufletul la gura :, si toate sunt mamici de nota 10 si majoritatea au peste 30 de ani.
Dar nu e o regula,fiecare simte in felul sau :hug:
Pup pe toate cu drag

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 12:45 
Diva

Bamba scrie:

nu-ti doresti niciodata sa fii doar tu cu sotul tau? fara urlete, pampersi si nopti nedormite?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 12:47 
Diva

eu n-am inteles. cine da 2000 de euro la o nunta? si mie mi se pare mult, da' fiecare dupa posibilitati :)
mi se pare distractiv cum astia din vest se zgarcesc desi au salarii de 5-10 ori mai mari decat in Ro...bine, la noi e si chestie de orgoliu, ca doar d-aia pana de curand se striga darul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 12:53 
Diva

clarut scrie:

nu-ti doresti niciodata sa fii doar tu cu sotul tau? fara urlete, pampersi si nopti nedormite?

Exaaaact...despre asta vorbesc.Ca imi doresc uneori sa fim doar noi doi....dar nu sa dispara Alexandru :love: Asa vreo luna....cred ca mi-ar ajunge :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 17:49 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna dimi fetele :flowers:
Sa traiesti cu numele Ely si iarta-ma ca ti-o spun "a3a zi dupa scripturi" dar e din suflet si la multe lunite minunii de Veronique :ncake:
Pup pe toate cu drag

multumim Simo.....stim ca vine din sufletul drag si bun...te pupam
mai si eu o ador pe Veronique si cateodata cred ca nu as putea sa stau o zi fara ea,dar cateodata imi doresc o zi de odihna numai ptr mine......sa ma relaxez total.....desi cum am mai spun, imi trece repede :lol: .......si prefer sa merg la cumparaturi cu ea si peste tot de altfel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 18:07 
Diva

ok...poate ca simt asa pt ca nu am avut nopti nedormite...nu am avut urlete...pampersi da dar ii chiar o chestie minora (inca mi-i mai greu acum ca nu mai are pampersi si se trezeste noaptea sa o duc la baie - inainte nu ma trezeam niciodata)

cand suntem numai noi doi si ea ii la gradinita, ne lipseste...nu ar fi vacanta sau iesire daca nu ii si ea...ii parte din familie, cum sa nu fie acolo? nu mai suntem numai noi doi acum si nu o sa mai fim niciodata

am pauze cand ii la gradi si ma duc la cumparaturi sau in oras linistita...poate ca asta ii trucul...cand incepe sa zburde si sa alerge si sa aiba energie, ii momentul de dus la gradi cu ceilalati copii sa isi consume intre ei energia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2011, 18:41 
Diva

Bamba scrie:
ok...poate ca simt asa pt ca nu am avut nopti nedormite...nu am avut urlete...pampersi da dar ii chiar o chestie minora (inca mi-i mai greu acum ca nu mai are pampersi si se trezeste noaptea sa o duc la baie - inainte nu ma trezeam niciodata)

cand suntem numai noi doi si ea ii la gradinita, ne lipseste...nu ar fi vacanta sau iesire daca nu ii si ea...ii parte din familie, cum sa nu fie acolo? nu mai suntem numai noi doi acum si nu o sa mai fim niciodata

am pauze cand ii la gradi si ma duc la cumparaturi sau in oras linistita...poate ca asta ii trucul...cand incepe sa zburde si sa alerge si sa aiba energie, ii momentul de dus la gradi cu ceilalati copii sa isi consume intre ei energia :)

Sunt sigura ca asta e solutia.Sa il duc la gradi sau la cresa.L-am gasit , dar abia in septembrie am gasit locuri.
Pana atunci o sa caut o gradinita particulara, sa il duc treptat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 10:20 
Diva

neata! Va invit la o cafea

eu nu am apa, cablu si net, noroc cu gigi mobilu' mai imi fac si eu de lucru la calculator

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 11:23 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
neata! Va invit la o cafea

eu nu am apa, cablu si net, noroc cu gigi mobilu' mai imi fac si eu de lucru la calculator

dar s-a intamplat ceva sau cum de nu ai nici apa nici cablu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 13:20 
Diva

Bamba scrie:
ok...poate ca simt asa pt ca nu am avut nopti nedormite...nu am avut urlete...pampersi da dar ii chiar o chestie minora

si eu simt acelasi lucru, nu-mi mai imaginez viata fara ei, unde mergem noi sunt si ei, cu mici exceptii. iar din cand in cand mai avem iesiri si fara ei, dar le duc dorul :)

acum na, e adevarat ca nu mai este acelasi lucru ca atunci cand eram doar noi doi si fugeam cand vroiam unde aveam chef, dar nu regret si nu as schimba absolut nimic. la 25 de ani m-am casatorit si intotdeauna mi-am dorit doi copii pana implinesc 30 de ani si uite ca asa a fost :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 13:22 
Diva

clarut scrie:
eu n-am inteles. cine da 2000 de euro la o nunta? si mie mi se pare mult, da' fiecare dupa posibilitati :)
mi se pare distractiv cum astia din vest se zgarcesc desi au salarii de 5-10 ori mai mari decat in Ro...bine, la noi e si chestie de orgoliu, ca doar d-aia pana de curand se striga darul...

mariko da 2000e la nunta :)

bine ca nu se mai practica strigatul darului, mi se pare de foarte prooooost gust, dar asa cum spui, la noi este o chestie de orgoliu :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]