Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 07:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 26 Mai 2011, 14:48 
Diva

neata!...super obosita..as dormi cred 20 de ore din 24...si am de condus azi si de mers pe jos de o sa imi vina rau :(((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 14:52 
Diva

Bamba scrie:
neata!...super obosita..as dormi cred 20 de ore din 24...si am de condus azi si de mers pe jos de o sa imi vina rau :(((

buna fetele!!
dar ce-ai de facut Gabi? in week-end stai mai mult in pat,leneveste...dar stii cum e: atunci cand vrei nu se poate
in fiecare duminica spun ca dorm si eu mai mult dimineata,de unde mai,pur si simplu nu pot,ma trezesc si ma fatai in pat si nici gand sa dorm mai mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 15:03 
Diva

ii sora-mea aici de 3 sapt si numai in turnee de cumparaturi si plimbari am fost...cred ca ma prinde din urma oboseala...tot cate 6 ore pe noapte dorm de ceva vreme...azi ma duc la NY sa stau cu ei pana maine si maine ii duc la aeroport

si gata cu musafiri pt o vreme lunga...nu o sa mai avem dormitor de oaspeti ca barbatul meu s-a hotarat ca nu vindem casa sa luam alta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 17:24 
Diva

Bamba scrie:
ii sora-mea aici de 3 sapt si numai in turnee de cumparaturi si plimbari am fost...cred ca ma prinde din urma oboseala...tot cate 6 ore pe noapte dorm de ceva vreme...azi ma duc la NY sa stau cu ei pana maine si maine ii duc la aeroport

si gata cu musafiri pt o vreme lunga...nu o sa mai avem dormitor de oaspeti ca barbatul meu s-a hotarat ca nu vindem casa sa luam alta

wow dar asta inseamna ca a fost tare frumos cu sora ta acolo.....dupa ce va pleca sigur o sa te odihnesti......dar cred ca a fost o vizita tare placuta nu?
vreau si eu in NY......pai nu e o hotarare pe care o luati impreuna vizavi de vinderea casei? daca va place mult de ce sa o vindeti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 17:52 
Diva

carlita scrie:
dar s-a intamplat ceva sau cum de nu ai nici apa nici cablu?

apa a oprit-o un vecin sa lucreze....putea macar sa anunte :wall:
netul si cablul de abia acum au revenit..probabil a fost avarie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 22:16 
Diva

SweetNicoleta scrie:
apa a oprit-o un vecin sa lucreze....putea macar sa anunte :wall:
netul si cablul de abia acum au revenit..probabil a fost avarie

domnule nu suport astfel de oameni....imi amintesc cand stateam in Ro,se mai trezea cate un vecin ca avea nu stiu ce robinet stricat si oprea apa fara sa anunte......anunta domnule sa stie si omul sa isi opreasca apa de baut :wall: mari idioti,pe bune acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2011, 22:54 
Diva

Bamba scrie:

\

Cat timp a stat sora ta la voi?
Eu sincer mai mult de 3-4 zile nu suport pe nimeni in casa cu noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2011, 10:23 
Diva

Buna dimi fetele....azi am fost foarte matinala,m-am sculat din pat la 7...de obicei ma trezesc la 7 dar mai lenevesc,ma mai uit la neata cu razvan si dani sau un film bun.Sunt activa si ma simt binisor,curatenie generala prin casa,spalat si apoi spa la domiciliu ca azi avem prima intalnire cu bebe....am emotii,deabia astept sa vad ca e bine instalat acolo "in casuta" lui si ca totul decurge normal.La 5 dupamiaza plecam la Constanta,maine va dau raportul :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2011, 10:50 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna dimi fetele....azi am fost foarte matinala,m-am sculat din pat la 7...de obicei ma trezesc la 7 dar mai lenevesc,ma mai uit la neata cu razvan si dani sau un film bun.Sunt activa si ma simt binisor,curatenie generala prin casa,spalat si apoi spa la domiciliu ca azi avem prima intalnire cu bebe....am emotii,deabia astept sa vad ca e bine instalat acolo "in casuta" lui si ca totul decurge normal.La 5 dupamiaza plecam la Constanta,maine va dau raportul :hug:

Felicitari,Simona,o sa vezi ca bebele sta bine in apartament ;) Iar tie cu timpul o sa iti fie muuult mai bine.La inceput e mai grelut pina se obisnuieste organismul cu schimbarea.
Fetelor,sunt mindra tare si happy happy :ndance: De astazi am permis si categoria A,pentru motociclete!!! Am avut asa emotii la traseu,dat am trecut cu brio.La anul musai imi iau motor :neyes: anul asta nu ma lasa "seful" de trib,dupa capul lui,nici la ex nu ma duceam :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2011, 11:48 
Diva

simo, tu in cate saptamani esti? O sa vezi cat de emotionant e sa-l vezi pe bebe la ecograf. Eu mult timp ma tot uitam la pozele pe care le primeam la eco, le tineam in agenda si cand imi era dor de mihaita ma uitam la ele :nblink:

aliana, felicitari pt permis :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2011, 14:15 
Diva

SimoBobo scrie:

felicitari Simo.....asteptam vesti de la tine.....te-am mai intrebat o data,poate nu ai vazut sau poate e secret.....la ce dr ginecolog mergi in Constanta? salutai pe constantenii mei :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2011, 14:17 
Diva

mariko scrie:
Fetelor,sunt mindra tare si happy happy :ndance: De astazi am permis si categoria A,pentru motociclete!!! Am avut asa emotii la traseu,dat am trecut cu brio.La anul musai imi iau motor :neyes: anul asta nu ma lasa "seful" de trib,dupa capul lui,nici la ex nu ma duceam :lol:

Alina felicitarii ptr permis.....esti tare,ce sa mai spun? eu m-am plimbat o data aici cu motocicleta cu varul sotului si nu imi mai trebuie in viata mea,da pai sa dau de permis.....nu e de mine :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 06:18 
Diva

elyt1000 scrie:
wow dar asta inseamna ca a fost tare frumos cu sora ta acolo.....dupa ce va pleca sigur o sa te odihnesti......dar cred ca a fost o vizita tare placuta nu?
vreau si eu in NY......pai nu e o hotarare pe care o luati impreuna vizavi de vinderea casei? daca va place mult de ce sa o vindeti?

a fost frumos sa ii vad dar mi-am dat seama un pic ca suntem diferite :)) ii mai copilaroasa, am crezut ca s-a maturizat mai mult un pic...ne-am mai ciondanit noi asa pe ici pe colo dar in mare a fost ok...am plans amandoua pe aeroport asa ca suntem ok :))

am vrut sa vindem casa si sa luam una cu 4 dormitoare...ca fiecare copil sa aiba camera lui si plus inca una de oaspeti...ni se tot arata musafiri (nu din partea mea sa intelegem)...dar aici unde stam avem o locatie super faina si nimic din ce am gasit pana acum nu se compara...de asta nu prea vrem sa o dam nici unul...numai, avand musafiri din partea lui, el trebuia sa fie ala convins ca daca ramanem aici, nu mai primim musafiri pe termen lung ca nu mai avem unde

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 06:21 
Diva

laura_sandu scrie:
Cat timp a stat sora ta la voi?
Eu sincer mai mult de 3-4 zile nu suport pe nimeni in casa cu noi.

tu Laura sa stii ca ajung si eu tot acolo cu tine....sora sora da ori is eu prea sucita, ori nu stiu... au stat 3 sapt, au si fost plecati destul de mult sa viziteze prin imprejurimi...dar ne-am si ciondanit cat a stat aici...chestii minore...ca nu ii gata la timp cand sa iesim din casa si stam 4 pers dupa ea sa se termine de machiat si chestii din astea...dar adevarul ca nu mai am nervi...

sper sa nu mai am musafiri o vreme...amu asa cum zici tu...3-4 zile is de suportat...dar mai mult frate eu nu mai pot :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 09:04 
Diva

Serios acum...indiferent cat de bine te intelegi, in momentul in care stai in aceeasi casa atata timp, se nasc tot felul de discutii.
La fel patesc si cu persoanele cu care mergem in concediu.Chiar daca suntem prieteni buni, cand ajungi in concediu si stai atatea zile cu ei...cum spui tu:asteptam 3 pers dupa una sa se machieze, sa se aranjeze, sa se trezeasca.
Pana acum, am avut o singura pereche de prieteni cu care am fost compatibili in concediu.Am si fost in 2 ani consecutiv.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 10:36 
Diva

laura_sandu scrie:
Serios acum...indiferent cat de bine te intelegi, in momentul in care stai in aceeasi casa atata timp, se nasc tot felul de discutii.
La fel patesc si cu persoanele cu care mergem in concediu.Chiar daca suntem prieteni buni, cand ajungi in concediu si stai atatea zile cu ei...cum spui tu:asteptam 3 pers dupa una sa se machieze, sa se aranjeze, sa se trezeasca.
Pana acum, am avut o singura pereche de prieteni cu care am fost compatibili in concediu.Am si fost in 2 ani consecutiv.

noi evitam sa mergem cu cineva in concedii. nu ma tin nervii sa suport toane, fite sau sa-mi faca cineva program.
cat despre rude sau prieteni care vin in vizita la noi, prefer sa ma duc la ai mei si sa le las casa la dispozitie decat sa am vreo divergenta cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 15:12 
Diva

asa ii Laura si cu concediile...anul trecut am mers o sapt la beach cu inca 2 familii toti 3 cu copii...mai frate daca nu a urlat un copil (fina noastra cu care ne-am certat cu parintii bineinteles) de fiecare data cand trebuia sa mearga la culcare....da nu asa urlete...cate o ora intreaga...ragete...

anul asta mergem cu alte 2 familii...sper sa nu regret ca ii pacat de casa care am inchiriat-o sa nu ma bucur de vacanta...chestia buna ii ca nu prea avem ce program sa ne facem in afara de mers la plaja...ii f secluded locul ala si nu prea ai nimic de facut decat de mers la plaja :)

Adina, din pacate eu nu am luxul de a lasa casa si a merge in alta parte...is tare curioasa cum or sa se desfasoare lucrurile odata ce o sa mut dormitorul lui Alexia in cel de oaspeti si o sa fac dormitorul lui bebe 2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2011, 19:58 
Diva

anidaaa scrie:
noi evitam sa mergem cu cineva in concedii. nu ma tin nervii sa suport toane, fite sau sa-mi faca cineva program.
cat despre rude sau prieteni care vin in vizita la noi, prefer sa ma duc la ai mei si sa le las casa la dispozitie decat sa am vreo divergenta cu ei.

mare dreptate ai Adina.....si eu sincer am fost ptr 2 ani consecutiv cu a mea cumnata si socrii in mini-vacante de 3-4 zile ,am inchiriat casutze in parcuri de atractii pe aici prin Olanda,dar sincer nu imi mai trebuie,la data respectiva nu aveam copii(binenteles),cumnata mea avea 2.....nu puteam fuma in casa(la vremea aceea fumam inca) nu puteam face zgomot seara ca de erau copii si dormeau,a fost sincer cosmar,acum evit,anul trecut bine ca am fost insarcinata si mi-a fost rau si nu am fost,ca cred ca ma enervam la culme....
de suportat si eu nu suport mai mult de 2 saptamani pe cineva in casa,mai ales ca trebuie sa stai dupa ei ptr orice.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2011, 10:02 
Diva

2 saptamani sa stai in casa cu altcineva...mi se pare foarte mult. sincer cu toata bunavointa din lume nu as rezista.
o singura persoana( un prieten de-al lui Marius) care a stat vreo luna la noi nu m-a deranjat absolut deloc. are un bun-simt iesit din comun. sarac ul ca sa nu deranjeze venea doar sa doarma seara, nici frigiderul nu-l deschidea. in fine sunt cazuri si cazuri. oricum de plecat cu cineva in vacanta, clar nu mai plec.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2011, 12:51 
Diva

la multi ani ely!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]