Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 12:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 30 Mai 2011, 16:07 
Diva

laura_sandu scrie:
pai ne-am dat seama doar dimineata .Eram prea obositi sa despachetam aseara.O sa urmaresc cine se imbraca cu hainele mele :))).Imi pare rau ca aveam si 2 chestii noi care nu apucasem sa le port si erau cumparate pt botezul nepotelului lui Ionut de saptmana viitoare.....Asta este....

da din pacate numai poti face nimic.....lasa ca o sa-ti cumperi altceva......tare pacat ca s-a intamplat asa,dar na,acum numai poti da timpul inapoi......shopping scrie pe tine Laura :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2011, 16:31 
Diva

elyt1000 scrie:
da din pacate numai poti face nimic.....lasa ca o sa-ti cumperi altceva......tare pacat ca s-a intamplat asa,dar na,acum numai poti da timpul inapoi......shopping scrie pe tine Laura :lol:

Da....desi din pacate nu era programat de data asta. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2011, 17:11 
Diva

laura_sandu scrie:

o noua sesiune de shopping e binevenita oricand!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2011, 18:05 
Diva

laura_sandu scrie:

sunt sigura ca nu....cred ca nimeni nu-si doreste asa ceva.....dar cum am mai spus,nu poti da timpul inapoi.....acum SHOPPING

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 00:05 
Diva

Am fost la concert la Roxette.A meritat.A fost super frumos :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 09:54 
Diva

laura_sandu scrie:
Am fost la concert la Roxette.A meritat.A fost super frumos :~*

Bravo! anul asta nu ajung decit la Scorpions si Bon Jovi,nu ii pot rata :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 09:58 
Diva

mariko scrie:
Bravo! anul asta nu ajung decit la Scorpions si Bon Jovi,nu ii pot rata :lol:

La Bon Jovi parca ma tenteaza si pe mine.Sa vad cum ma organizez.Oricum nu m-as duce pe gazon, unde stau ca sarmalele.Parca am trecut de varsta aia...
Si am vazut ca biletele la VIP si tribune sunt 4-5 mil.Parca nu as da totusi atata, mai ales ca nu sunt fan adevarat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 10:06 
Diva

laura_sandu scrie:

La Bon Jovi parca ma tenteaza si pe mine.Sa vad cum ma organizez.Oricum nu m-as duce pe gazon, unde stau ca sarmalele.Parca am trecut de varsta aia...
Si am vazut ca biletele la VIP si tribune sunt 4-5 mil.Parca nu as da totusi atata, mai ales ca nu sunt fan adevarat.

Pai eu cam atita am dat... ma rog,ar fi a 2a oara cind ii vad,prima data am fost la Londra in 96 pe Wembley...acum,daca tot vin si aici,e musai.Am crescut cu ei,am colectii complete,autografe...de pe la 12 ani! :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 10:46 
Diva

Pai asta zic.Daca esti fan adevarat, sau daca primesti biletul cadou, cum s-a intamplat la mine la Roxette, merita.
Chiar daca mi-a placut foarte mult , eu as da banii astia mai bine pe cateva piese de teatru si o iesire in oras.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 11:52 
Diva

laura_sandu scrie:
Pai asta zic.Daca esti fan adevarat, sau daca primesti biletul cadou, cum s-a intamplat la mine la Roxette, merita.
Chiar daca mi-a placut foarte mult , eu as da banii astia mai bine pe cateva piese de teatru si o iesire in oras.

eu prefer opera,opereta si baletul,mai ales..de iesiri in oras,sunt satula,uneori am chef doar sa stau acasa sau sa ma duc pina la casa ,sa stau pe iarba si sa nu fac nimic.Daca erau alte concerte nu m-as fi deranjat,dar pt astea da,merita,din punctul meu de vedere.In nici un caz nu m-as duce la 3sud est sau Inna,Simplu si altii de pe la noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:11 
Diva

Eu singurul de la noi la care as merge e Stefan Banica la concertul de Craciun.Am inteles ca e un spectacol foarte frumos.
Si da.....spectacole de opera, opereta...Chiar am povestit cu Adina si Oana cand am iesit ultima data sa ne organizam sa iesim la o piesa de teatru.
Bon Jovi si Scorpions, chiar daca imi place sa ii ascult nu sunt preferatii mei in materie de muzica.
Oricum...la Roxette chiar daca a fost foarte frumos si s-a cantat non stop, nu s-a comparat cu concertul lui Michael Jackson la care am fost cand eram pustoaica.Chiar daca nici el nu era printre preferatii mei si am ajuns din intamplare acolo, a fost un super show.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:12 
Diva

mariko scrie:
eu prefer opera,opereta si baletul,mai ales..de iesiri in oras,sunt satula,uneori am chef doar sa stau acasa sau sa ma duc pina la casa ,sa stau pe iarba si sa nu fac nimic.Daca erau alte concerte nu m-as fi deranjat,dar pt astea da,merita,din punctul meu de vedere.In nici un caz nu m-as duce la 3sud est sau Inna,Simplu si altii de pe la noi

Eu foarte rar am chef sa stau doar acasa.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:18 
Diva

laura_sandu scrie:

Eu foarte rar am chef sa stau doar acasa.....
Eu m-am saturat de iesit...de discoteci,restaurante,parcuri,chefuri,cluburi...Mi-e tare dor sa stau acasa, sa miingii o mitza,potaia...sa citesc...sa ma duc la casuta noastra a si sa stau in hamac cind e cald....
Michael sincer,nu mi-a placut niciodata :( Am preferat intotdeauna muzica rock,folk,ascult cu placere Phoenix-primul lor concert pe la 15 ani cu tata :),Vali Sterian,Baniciu,Socaciu,Apoi vine artileria gen Deep Purple,Rainbow,Whitesnake,Uriah Heep,Janis joplin,Moody Blues,Megadeth,Iron Maiden,Metallica,My DYIn BRide,BJ,Scorpions,Omega,Hendrix,HIM...chestii de genul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:32 
Diva

laura_sandu scrie:

la Bon jovi o sa merg si eu. dar bilete la vip daca vrei sa cumperi acum, nu stiu daca mai gasesti. eu am luat in februarie si deabia am gasit pe randul 6, in conditiile in care se pusesera in vanzare de o saptamana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:34 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu singurul de la noi la care as merge e Stefan Banica la concertul de Craciun.Am inteles ca e un spectacol foarte frumos.
Si da.....spectacole de opera, opereta...Chiar am povestit cu Adina si Oana cand am iesit ultima data sa ne organizam sa iesim la o piesa de teatru.
Bon Jovi si Scorpions, chiar daca imi place sa ii ascult nu sunt preferatii mei in materie de muzica.
Oricum...la Roxette chiar daca a fost foarte frumos si s-a cantat non stop, nu s-a comparat cu concertul lui Michael Jackson la care am fost cand eram pustoaica.Chiar daca nici el nu era printre preferatii mei si am ajuns din intamplare acolo, a fost un super show.

nici nu ai putea sa compari atmosfera traita la un concert cand aveai 12 ani cu una traita la 30.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:39 
Diva

mie imi e dor sa merg la un concert, imi plac mult concertele simfonice si de orga ( de la Biserica Neagra), opera, opereta, teatrul. Dintre artistii romani as merge si eu la St. Banica. Poate cand mai creste Mihai o sa merg mai des, acum nu ma prea ma lasa inima sa-l las la mama si eu sa plec sa ma distrez, desi stiu ca bunica il iubeste si stie sa aiba grija de el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:45 
Diva

anidaaa scrie:

nici nu ai putea sa compari atmosfera traita la un concert cand aveai 12 ani cu una traita la 30.

E adevarat ca nu poti compara.Traiesti altfel momentul.
Sunt sigura ca o sa iti placa si tie mult la Bon Jovi.Desi eu sunt rupta de oboseala acum si ma doare tot corpul.Si nu mai am nici voce.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:46 
Diva

SweetNicoleta scrie:
mie imi e dor sa merg la un concert, imi plac mult concertele simfonice si de orga ( de la Biserica Neagra), opera, opereta, teatrul. Dintre artistii romani as merge si eu la St. Banica. Poate cand mai creste Mihai o sa merg mai des, acum nu ma prea ma lasa inima sa-l las la mama si eu sa plec sa ma distrez, desi stiu ca bunica il iubeste si stie sa aiba grija de el.

Hai mai....acum daca esti mama gata cu iesirile?Sigur nu ii face nimic rau mama ta.Dimpotriva , il rasfata si il iubeste.Si 3 ore departe de tine ii fac bine si lui si tie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:51 
Diva

laura_sandu scrie:

Hai mai....acum daca esti mama gata cu iesirile?Sigur nu ii face nimic rau mama ta.Dimpotriva , il rasfata si il iubeste.Si 3 ore departe de tine ii fac bine si lui si tie.

:ok: Eu il las cu lunile la ai mei-la bunicii mei,care au 85 de ani,mai exact,in vacante la socri si la tata si n-am remuscari :-` Dimpotriva!As innebuni sa stau non stop cu el! N-am stat nici cind avea o saptamina,acum,nici atit.Stau cit pot,cit consider ca e necesar,nu-s dependenta de el sau el de mine si nu ma consider mama denaturata pt asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:54 
Diva

anidaaa scrie:

Daca nu te simti de 30... :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]