Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 21:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 01 Iun 2011, 09:05 
Diva

la multi ani de 1 iunie pt toti prichindeii!

Eu nu i-am luat nimic lui Mihai, vreau sa-i iau o jucarie asemanatoare (sau identica daca gasesc ) cu elefantelul lui preferat, sa aiba la schimb cand e la uscat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 09:47 
Diva

mariko scrie:
Sincer,au 85 de ani,dar se tin suuper bine,adica bunicu conduce,bunica e mai saptamanal la coafor,se duc la mare,am fost si noi cu ei la mare,pleaca la socrii mei-cam 200 km singuri cu masina,nu sunt ramoliti :lol: DAca ai vazut pozele de pe facebook,ai fi gasit-o pe "mamaie" pe bac in pantaloni scurti,tricou si palarie traversand Dunarea,fff safari babeta mea :lol: Mie imi era teama de masina lor,au un Matiz pe care l-am condus de cateva ori si nu-mi mai trebuie,de fiecare data cand treceam pe langa tir ma vedeam in sant,o consider ff instabila :unsure: Ma rog,eu sunt obisnuita cu masini cu capacitatea cilindrica de 2000,poate de asta...In rest am toata baza in ei.Nu-mi ramane decat sa le fac bagajele si sa scap de taliban :lol:

Socrii mei au 62 si , la cata energie are Alexandru mi-e greu sa il las cu ei.
Mie sincer mai mult de 2-3 saptamani nu imi place sa il las cu bunicii(parintii mei)..Il rasfata prea tare si il aduc stricat acasa.Si cu bunica mea...care are 76 de ani ....nu l-as lasa nici macar 1 ora.Asta chiar daca inca e in forta si isi face singura gradina, treburile in curte si merge in oras la cumparaturi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 10:41 
Diva

mariko scrie:
Sincer,au 85 de ani,dar se tin suuper bine,adica bunicu conduce,bunica e mai saptamanal la coafor,se duc la mare,am fost si noi cu ei la mare,pleaca la socrii mei-cam 200 km singuri cu masina,nu sunt ramoliti :lol: DAca ai vazut pozele de pe facebook,ai fi gasit-o pe "mamaie" pe bac in pantaloni scurti,tricou si palarie traversand Dunarea,fff safari babeta mea :lol: Mie imi era teama de masina lor,au un Matiz pe care l-am condus de cateva ori si nu-mi mai trebuie,de fiecare data cand treceam pe langa tir ma vedeam in sant,o consider ff instabila :unsure: Ma rog,eu sunt obisnuita cu masini cu capacitatea cilindrica de 2000,poate de asta...In rest am toata baza in ei.Nu-mi ramane decat sa le fac bagajele si sa scap de taliban :lol:

inteleg ce zici tu, dar totusi au o varsta, nu vreau sa intelegi gresit, dar se pot intampla multe chiar la volan, iar asa mare distanta si atata timp eu una as zice pas. :flowers: mai ales ca mai spui ca masina este intabila :-S

Sabin a stat cu strabunica mea (74 ani) o singura noapte, cat am fost la o nunta, in rest cu ai mei nu am nici-o grija (tata are 51 , mama are 53), dar nu prea mult pt ca asa cum zice Laura, imi vine stricat acasa :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 11:53 
Diva

Cred ca de stricat il stric eu,ei nu,dimpotriva,l-au educat excelent,nu am nimic ce sa le reprosez.Masina nu ma intelegeti ca nu merge,mie mi se pare mica si de asta instabila.Nu pot compara hardughiile mele de masini cu buburuza lor!Asa ca,daca isi doresc ca vara asta sa aiba concediul cu stranepotul,go 4 it!Anul trecut au fost singuri in Polonia si s-au cam plictisit.Macar asa au activitate :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 11:58 
Diva

laura_sandu scrie:

Socrii mei au 62 si , la cata energie are Alexandru mi-e greu sa il las cu ei.
Mie sincer mai mult de 2-3 saptamani nu imi place sa il las cu bunicii(parintii mei)..Il rasfata prea tare si il aduc stricat acasa.Si cu bunica mea...care are 76 de ani ....nu l-as lasa nici macar 1 ora.Asta chiar daca inca e in forta si isi face singura gradina, treburile in curte si merge in oras la cumparaturi

Depinde acum si de batranii pe care ii ai,Laura...Eu am cea mai mare incredere in bunicii mei,pentru ca sunt ff atenti,tin ff mult la eticheta,la bun simt,la respect,dar sunt si ff moderni in conceptii-bunica-mea imi cumpara ea mie fuste mini ,parfumuri,bijuterii,iar bunicul,militar de cariera,are un stil cazon in ceea ce priveste viata,e ff punctual si ahtiat dupa disciplina,iar eu,apoi fiu-meu,nu am avut decat de castigat in urma educatiei primite de la ei.Oricum cele mai tari vacante au fost cele facute cu bunicii,nu cu parintii.Si inca mai facem concedii cu ei cu cea mai mare placere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:18 
Diva

mariko scrie:
Cred ca de stricat il stric eu,ei nu,dimpotriva,l-au educat excelent,nu am nimic ce sa le reprosez.Masina nu ma intelegeti ca nu merge,mie mi se pare mica si de asta instabila.Nu pot compara hardughiile mele de masini cu buburuza lor!Asa ca,daca isi doresc ca vara asta sa aiba concediul cu stranepotul,go 4 it!Anul trecut au fost singuri in Polonia si s-au cam plictisit.Macar asa au activitate :lol:

Probabil ca noi avem o impresie gresita si din cauza postarii tale , cand ne intrebai cum sa faci sa ii convingi pe bunicii tai sa nu plece in vacanta ca esti ingrijorata ca e drum lung, masina mica si ei au 85 de ani.Si apoi ai spus ca iti trimiti si piciul :flowers:
Se pare ca in ultima vreme tot pareri diferite avem :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:22 
Diva

mariko scrie:

Depinde acum si de batranii pe care ii ai,Laura...Eu am cea mai mare incredere in bunicii mei,pentru ca sunt ff atenti,tin ff mult la eticheta,la bun simt,la respect,dar sunt si ff moderni in conceptii-bunica-mea imi cumpara ea mie fuste mini ,parfumuri,bijuterii,iar bunicul,militar de cariera,are un stil cazon in ceea ce priveste viata,e ff punctual si ahtiat dupa disciplina,iar eu,apoi fiu-meu,nu am avut decat de castigat in urma educatiei primite de la ei.Oricum cele mai tari vacante au fost cele facute cu bunicii,nu cu parintii.Si inca mai facem concedii cu ei cu cea mai mare placere

Eu recunosc ca nu am incredere sa il las cu bunica mea, e drept :~*
Dar eu am crescut cu strabunica de la cateva luni pana la 3 ani , pt ca mama era studenta si apoi a lucrat.Si sunt foarte bine crescuta zic eu :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:27 
Diva

ce fain sa ai strbunici atat de tineri. MIhai are doi strabunici de 98 ani ( bunicul meu) si de 96 ani si o stabunica de 64 ani, care il iubeste enorm pe mihai si cu care ma tenta odata sa-l las ca sa merg la o nunta. Insa mamaita m-a intrebat daca nu ii dau si lui suc sa be (a se citi giusto sau cappy) sau daca nici friptura de pui nu-i dau sau acadea sa rontaie ptr dinti :blink: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:28 
Diva

laura_sandu scrie:

Probabil ca nu avem o impresie gresita si din cauza postarii tale , cand ne intrebai cum sa faci sa ii convingi pe bunicii tai sa nu plece in vacanta ca esti ingrijorata ca e drum lung, masina mica si ei au 85 de ani.Si apoi ai spus ca iti trimiti si piciul :flowers:
Se pare ca in ultima vreme tot pareri diferite avem :hug:

tot la asta ma refeaream si eu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:37 
Diva

poate m-am exprimat eu gresit :~* Eu am problema cu matizul,nu cu ei :lol: Mi se pare o masina anapoda,desi e intretinuta ff bine si nu are probleme tehnice.As fi preferat sa ia una din masinile noatre sau pe a tatei,dar ei nu si nu,ei si buburuza lor.De asta eram in panica,nu de drum sau popasuri,sau ca l-ar scapa pe terorist din miina.Dar o sa-i dau credit si buburuzei,sa vad cat poate :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:40 
Diva

SweetNicoleta scrie:
ce fain sa ai strbunici atat de tineri. MIhai are doi strabunici de 98 ani ( bunicul meu) si de 96 ani si o stabunica de 64 ani, care il iubeste enorm pe mihai si cu care ma tenta odata sa-l las ca sa merg la o nunta. Insa mamaita m-a intrebat daca nu ii dau si lui suc sa be (a se citi giusto sau cappy) sau daca nici friptura de pui nu-i dau sau acadea sa rontaie ptr dinti :blink: :rofl:

ups! bunica-mea e ca o leoaica si imi da peste maini cind vin cu nspe mii de dulciuri,acadele si restul,ca ii stric dantura si stomacul si are dreptate.Eu cred ca eram in stare sa-i dau friptura la o luna,daca il cresteam eu :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:42 
Diva

mariko scrie:
ups! bunica-mea e ca o leoaica si imi da peste maini cind vin cu nspe mii de dulciuri,acadele si restul,ca ii stric dantura si stomacul si are dreptate.Eu cred ca eram in stare sa-i dau friptura la o luna,daca il cresteam eu :-`

:nlol: :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:44 
Diva

Daca totul va fi bine si de acum in colo,i-o fac cadou la iarna si pe fiica-mea
Bunica-meu se uita la kanal d la nush ce telenovela si acum o striga pe bunica "coana Sahnur" :rofl: :rofl: Inainte ii spunea "generalul"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 13:25 
Diva

mariko scrie:
poate m-am exprimat eu gresit :~* Eu am problema cu matizul,nu cu ei :lol: Mi se pare o masina anapoda,desi e intretinuta ff bine si nu are probleme tehnice.As fi preferat sa ia una din masinile noatre sau pe a tatei,dar ei nu si nu,ei si buburuza lor.De asta eram in panica,nu de drum sau popasuri,sau ca l-ar scapa pe terorist din miina.Dar o sa-i dau credit si buburuzei,sa vad cat poate :flowers:

pai cam asa te-ai exprimat : Dar ce te faci cind o iau razna cei mari?Aseara era sa cad de pe scaun la masa cind mi-au auzit urechile "bomba": bunicii mei,la respectabila virsta de 85 de ani batuti,pleaca pe 10 iunie cu dl Goe in turul tarii Ei si minunatul lor Matiz Prima data am zis ca nu aud bine,dupa care am intrebat daca ei sint normali la cap.Inteleg ca bunica-meu conduce prin oras ,ca mai are evadari pe la socrii mei sau la bai cu babeta,dar sa-i las vreo 600-700 km singuri,ma ia capul

adica aici se intelege ca e vb de drum, distanta :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 13:48 
Diva

Buna ziua fetelor :hug:
in primul rand vreau sa va spun la multi anisori copilasilor vostri , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii..cate un pupic pentru fiecare de la mine :-* (si pentru voi).
Laura draga , iti raspund aici...fac foarte bine, vin si eu cu o veste ff buna, voi fi si eu mamica:D ...'probabil de fetita' cum a spus dr. :) ...sunt insarcinata in 16 saptamani si un pic si nu vreau sa credeti ca sunt o secretoasa , dar pana la 12 saptamani n-am vrut sa spun nimanui nimic , asta ca sa nu patesc ca si datile trecute ...si de data asta am avut mici probleme (sangerari)pana la 11 saptamani ...acuma le consider mici, dar atunci m-au inspaimantat rau de tot sa nu o patesc din nou, dar nu s-a dovetit a fi ceva rau ....acuma ma simt extraordinar de bine, cu greturile n-am avut mari batai de cap, am vomat doar de vreo 2 ori , in schimb am o pofta mareeeee de mancare, dat si faptul ca am pus deja 5kg
revin :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 13:54 
Diva

ramonelle scrie:
Buna ziua fetelor :hug:
in primul rand vreau sa va spun la multi anisori copilasilor vostri , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii..cate un pupic pentru fiecare de la mine :-* (si pentru voi).
Laura draga , iti raspund aici...fac foarte bine, vin si eu cu o veste ff buna, voi fi si eu mamica:D ...'probabil de fetita' cum a spus dr. :) ...sunt insarcinata in 16 saptamani si un pic si nu vreau sa credeti ca sunt o secretoasa , dar pana la 12 saptamani n-am vrut sa spun nimanui nimic , asta ca sa nu patesc ca si datile trecute ...si de data asta am avut mici probleme (sangerari)pana la 11 saptamani ...acuma le consider mici, dar atunci m-au inspaimantat rau de tot sa nu o patesc din nou, dar nu s-a dovetit a fi ceva rau ....acuma ma simt extraordinar de bine, cu greturile n-am avut mari batai de cap, am vomat doar de vreo 2 ori , in schimb am o pofta mareeeee de mancare, dat si faptul ca am pus deja 5kg
revin :hug:

Vai Ramo...aveam o presimtire.....ma bucur foarte tare si sper de data asta sa fie totul in regula si sa faci o fetita minunata.
Va doresc tot binele din lume si ai grija mare de tine si de burtica.Te pup cu drag si sper sa mai avem ocazia sa ne vedem curand.
Oricum, asteptam poze pe minunatul facebook :d

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 14:38 
Diva

La multi ani tuturor, mari si mici!
Ramo felicitari! Ma bucur din toata inima pt tine! iti doresc sarcina usoara in continuare si o bebelusa frumoasa si creata ca tine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 14:39 
Diva

laura_sandu scrie:

Vai Ramo...aveam o presimtire.....ma bucur foarte tare si sper de data asta sa fie totul in regula si sa faci o fetita minunata.
Va doresc tot binele din lume si ai grija mare de tine si de burtica.Te pup cu drag si sper sa mai avem ocazia sa ne vedem curand.
Oricum, asteptam poze pe minunatul facebook :d

Mersi mult de tot draga mea :hug: :-* ...sper si eu sa ne vedem cand ajungeti prin Cluj , mi-e tare dor sa-l vad si sa-l pupacesc pe Alexandru :love:
acuma sa vedem daca ramane fetita, ca Butnaru a zis doar 'probabil'...peste vreo 3 sapt ma duc iar la eco si atunci imi va spune sigur...eu as fi vrut un baietoi, dar ne bucuram la fel de mult si daca va fi fetita :~*
te pup :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 14:42 
Diva

[quote="elyt1000"
Adina ma tot tin sa te intreb de ceva vreme: cum a fost la pensant? esti multumita de rezultat?[/quote]

am fost deja de 2 ori si sunt foarte multumita de rezultat! am o forma ok aacum si nu stiu cum fac dar cresc foarte greu acum. daca inainte la 2-3 saptamani trebuia sa ma duc la pensat, acum nu am mai fost de aproape 2 luni. chiar merita!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 14:48 
Diva

ramonelle scrie:
Mersi mult de tot draga mea :hug: :-* ...sper si eu sa ne vedem cand ajungeti prin Cluj , mi-e tare dor sa-l vad si sa-l pupacesc pe Alexandru :love:
acuma sa vedem daca ramane fetita, ca Butnaru a zis doar 'probabil'...peste vreo 3 sapt ma duc iar la eco si atunci imi va spune sigur...eu as fi vrut un baietoi, dar ne bucuram la fel de mult si daca va fi fetita :~*
te pup :-*

Mergi la Butnaru?Super.Iti place?LA GYnia sau la spital?
Nu conteaza ce e, sanatos sa fie, Ramo!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]