Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 10:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 01 Iun 2011, 20:11 
Diva

ramonelle scrie:
Buna ziua fetelor :hug:
in primul rand vreau sa va spun la multi anisori copilasilor vostri , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii..cate un pupic pentru fiecare de la mine :-* (si pentru voi).
Laura draga , iti raspund aici...fac foarte bine, vin si eu cu o veste ff buna, voi fi si eu mamica:D ...'probabil de fetita' cum a spus dr. :) ...sunt insarcinata in 16 saptamani si un pic si nu vreau sa credeti ca sunt o secretoasa , dar pana la 12 saptamani n-am vrut sa spun nimanui nimic , asta ca sa nu patesc ca si datile trecute ...si de data asta am avut mici probleme (sangerari)pana la 11 saptamani ...acuma le consider mici, dar atunci m-au inspaimantat rau de tot sa nu o patesc din nou, dar nu s-a dovetit a fi ceva rau ....acuma ma simt extraordinar de bine, cu greturile n-am avut mari batai de cap, am vomat doar de vreo 2 ori , in schimb am o pofta mareeeee de mancare, dat si faptul ca am pus deja 5kg
revin :hug:

:clap: :clap: Ramonica 16 saptamani???????/ dar ai tinut bine ascuns.....iubita sarcina usoara,sunt ffff fericita ptr tine....fetita....felicitari......te pupam dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:15 
Diva

La multi ani tuturor copiilor vostri !!! Sa fie sanatosi,veseli,cuminti si sa va bucure sufletele toata viata dragele mele :flowers:
Ramo felicitari draga mea din tot sufletul,stiu foarte bine cat v-ati dorit si cat ati luptat pentru minunea asta,asa ca sarcina usoara in continuare si toata sanatatea si fericirea din lume la tine si la bebe :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:15 
Diva

La multi ani copilasiilor vostri!!...desi aici nu se tine eu i-am cumparat cadouas lui Veronique si am sarbatorit-o in oras cu prietena mea :lol: ....si asa am sa fac in fiecare an

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:16 
Diva

Simo ce faci? cum te mai simti? te pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:24 
Diva

Bamba scrie:
Cum se calc due date acolo? Nu se ia prima zi a ciclului si se merge 40 sapt?

ba da, asa se calculeaza data probabila a nasterii, dar se calculeaza si ecografic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:25 
Diva

elyt1000 scrie:
La multi ani copilasiilor vostri!!...desi aici nu se tine eu i-am cumparat cadouas lui Veronique si am sarbatorit-o in oras cu prietena mea :lol: ....si asa am sa fac in fiecare an

eu i-am luat un hipopotam cu o zornaitoare in el (are un elefant asa si e nederpartit de el) si hainute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:26 
Diva

SimoBobo scrie:
La multi ani tuturor copiilor vostri !!! Sa fie sanatosi,veseli,cuminti si sa va bucure sufletele toata viata dragele mele :flowers:
Ramo felicitari draga mea din tot sufletul,stiu foarte bine cat v-ati dorit si cat ati luptat pentru minunea asta,asa ca sarcina usoara in continuare si toata sanatatea si fericirea din lume la tine si la bebe :hug:

hei, cum te mai simti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:49 
Diva

am inteles Nico mersi! in functie de evolutia copilului poate sa se schimbe...la mine au coincis cu alexia tot timpul si pana acum si la asta la fel :)

am inteles eu bine ca depinde de dr daca iti face epidurala?? pai nu e alegerea ta daca vrei sa ti-o faci sau nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:55 
Diva

Bamba scrie:
am inteles eu bine ca depinde de dr daca iti face epidurala?? pai nu e alegerea ta daca vrei sa ti-o faci sau nu?

aici depinde de tine daca vrei sau nu epidurala dar nu ti-o recomanda....ceea ce nu poti alege aici este daca nastere sa fie prin cezariana sau normala.....atata timp cat poti naste normal nici nu intra in discutie sa ai pretentii de cezariana,doar in momentul cand exista complicatii atunci e clar,cezariana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:58 
Diva

da si aici e alegerea ta daca vrei sa o faci...nu sunt impotriva insa...cu cezariana exact ca si la voi Ely nu ai de ales...natural prima nastere olbigatoriu, doar daca nu e intors copilul sau din alte motive nu se poate naste natural te trimite la cezariana...la a doua nastere insa, daca prima a fost cezariana, te lasa sa alegi cum vrei sa nasti...natural sau cezariana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:58 
Diva

anidaaa scrie:
am fost deja de 2 ori si sunt foarte multumita de rezultat! am o forma ok aacum si nu stiu cum fac dar cresc foarte greu acum. daca inainte la 2-3 saptamani trebuia sa ma duc la pensat, acum nu am mai fost de aproape 2 luni. chiar merita!

ce super fain Adina....ce mi-as dori si eu sa merg la tipa asta......pai si nu e super sa poti merge la 2 luni la pensat? cine nu si-ar dori.....acum sunt si eu la stadiul de crestere iara,nu le mai fac nimic si cand in vin in Romania o sa merg la cosmeticiana surori mele sa-mi de-a o forma si dupa am sa vad ce o sa fac,caut una buna si aici :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:00 
Diva

Bamba scrie:
am inteles Nico mersi! in functie de evolutia copilului poate sa se schimbe...la mine au coincis cu alexia tot timpul si pana acum si la asta la fel :)

ba tu alegi, tu ii propui doctorului, tu o cumperi din farmacie.....dai spaga la anestezist sa ti-o faca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:01 
Diva

ce cumperi din farmacie? si de ce trebuie sa dai spaga anestezistului? nu asta ii meseria lui? sa faca anestezii???? iar ma enervez si i-as pune pe toti la zid :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:05 
Diva

Va multumesc fetelor din suflet :hug: :-* ...sper sa fie bine pana la sfarsit si sa intru si eu in randul mamicilor :love:
Simo draga , la fel iti doresc si eu tie (ti-am trimis un mesaj si pe facebook de vreo saptamana , sper ca l-ai primit)...sa dea D-zeu sa ai o sarcina cat mai usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos ca tine :hug: :-*
cum te mai simti acuma? greturi mai ai ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:08 
Diva

Bamba scrie:

exact Gabi, in mod normal se calc dupa ultimul CM , dar pe parcurs se poate modifica...iar la mine cica e mai avansata sarcina cu o sapt , asa ca de la 15 noiembrie s-a redus la 9 noiembrie...oricum nici data asta nu e batuta in cuie , poate sa vina si mai repede , dar si mai tarziu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:12 
Diva

Bamba scrie:
ce cumperi din farmacie? si de ce trebuie sa dai spaga anestezistului? nu asta ii meseria lui? sa faca anestezii???? iar ma enervez si i-as pune pe toti la zid :(

cam asta se intampla in spitalele de stat Gabi...e mai sigur sa-ti cumperi de ex. kit-ul pt epidurala din farmacie si stii sigur ca il ai , ca altfel risti s-o patesti cum a patit-o Laura , nu mai aveau nu stiu ce cateter in spital si nu i-au putut face epidurala :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:17 
Diva

Bamba scrie:

Gabi nu te enerva ca nu face bine la bebe....asta e Romania,nu stiu de ce esti asa surprinsa? nu s-a schimbat nimic si nici nu cred ca se va schimba in viitorul apropiat.....si vb despre spitalele de stat,cine are bani se duce la particular......nici nu vreau sa ma gandesc la femeile saracile venite de la tara care nu au bani nici de spaga la asistente in spitale cum sunt tratate,ele si copii lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:20 
Diva

ramonelle scrie:
Va multumesc fetelor din suflet :hug: :-* ...sper sa fie bine pana la sfarsit si sa intru si eu in randul mamicilor :love:
Simo draga , la fel iti doresc si eu tie (ti-am trimis un mesaj si pe facebook de vreo saptamana , sper ca l-ai primit)...sa dea D-zeu sa ai o sarcina cat mai usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos ca tine :hug: :-*
cum te mai simti acuma? greturi mai ai ?

sigur anul asta vei intra in randul mamicilor tu Ramo......de ce vrei baietel si nu fetita? si eu mi-am dorit toata sarcina baietel dar sunt o fericita cu fetita mea si nu as vrea sa o schimb pe un baietel ptr nimic in lume :hug: ....sarcina usoara si asteptam pozici cu burtica ta frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:23 
Diva

mda ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea...ma enervez Eli pt ca tot sper ca se schimba ceva cu fiecare an care trece...suntem in 2011!! si nimic nu se schimba, cel putin nu in sistemul medical...ii absurd sa trebuiasca sa iti cumperi tu lucruri de baza cand asta li-i meseria...spitalele cu ce sunt dotate atunci?...la operatie pe creier au trebuit sa duca pansamente!!! ii inadmisibil asa ceva!!! vor doar spaga dar de dat ceva inapoi nu dau...si meseria si-o fac in sila...ca sa forteze lumea sa mearga la cabinetele lor particulare...eu le-as retrage licenta de a profesa la vreo cativa sa ii dau de ex...sa vedem daca isi baga mintile in cap
acum asta cu epidurala...sa ti-o duci tu de acasa...ce? tubuletele si cu solutia aia sau ce anume contine chitul ala? doamne fereste!

hormonii astia....:( ma aprind prea repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:34 
Diva

elyt1000 scrie:
sigur anul asta vei intra in randul mamicilor tu Ramo......de ce vrei baietel si nu fetita? si eu mi-am dorit toata sarcina baietel dar sunt o fericita cu fetita mea si nu as vrea sa o schimb pe un baietel ptr nimic in lume :hug: ....sarcina usoara si asteptam pozici cu burtica ta frumoasa

Doamne ajuta Ely.....nu neaparat ca imi doream musai , musai baietel, dar asa simteam eu , nu stiu cum sa spun, dar acuma ca am aflat ca va fi fetita ne bucuram la fel e mult , chiar nu conteaza asta, sanatoasa sa fie

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]