poate ca am auzit eu niste povesti mai horror (de la mai multe persoane, in diferite spitale, din diferite orase) dar oricum parerea mea e fff proasta...la timisoare de ex, un sofer de al nostru s-a dus sa stea cu taica-sa ca era pe moarte...si a stat in spital vreo cateva zile cu el pana a murit...isi platea scaunul tu fetelor sa stea la capataiul lui!!! si dimineata cand se schimba tura trebuia sa il plateasca din nou!!! ca altfel nu il lasau sa stea acolo...asta pe langa obisnuitul cumparat de medicamente, pansamente si tot ce trebuia ca sa fie tratat...si spagile aferente...

hai sa fim seriosi!!! si mai stiu inca cel putin vreo 2 ex din astea cu chestii de-a dreptul aberante

acum Laura poate ca tu nu ar fi trebuit sa dai nimic daca cunosti pe cineva...dar un simplu om obisnuit nu trebuie sa dea obligatoriu ceva ca sa se uite cineva la el/ea? aia pe mine ma revolta...eu inteleg ca dai daca te simti multumit...dar de acolo si pana la a pretinde pur si simplu ca altfel nu ma uit la tine ca doctor ii cale lunga...isi incalca juramantul pe care il face nu? sau ala de fapt ii numa de forma...
si mie mi s-a intamplat in 2000...uitasera ai mei sa dea spaga la dr ca au fost stresati si au venit cu noaptea in cap ca ma internasera de urgenta pt apendice si au plecat tot asa buimaci inapoi la Sibiu...si dr din Cluj nu a vrut sa ma externeze dupa vreo 4-5 zile...pana mi-a zis asistenta ca din cauza ca nu si-a primit plicul...ei ce m-am enervat...am cerut sa ma scoata afara din spital pe proprie raspundere si numai de a dracului nu i-am dat nimic