Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 13:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 08 Iun 2011, 11:39 
Diva

mariko scrie:
Buna dimineata,fetele! sunt ff multumita,am luat dimineata rezultatele la analize,au iesit excelente,am in minus 3 kg fata de debut,ceea ce ma bucura ff mult,am facut ff multa miscare si s-a vazut,medicul e foarte multumit de cum arat si de cum se prezinta sarcina pina acum.Mi-a spus ca s-ar bucura daca mai multe femei insarcinate s-ar comporta normal,nu ca si cand ar fi bolnave,ca de aici apar atat de multe probleme.Imi place ca pune accent pe miscare,pe aer liber...am ajuns la concluzia ca prefer un barbat gineco decat o femeie

super Alina,ma bucur ptr tine.....acum sincer vb depinde si de sarcina.....la mine a fost o drama,am stat o luna in spital in perfuzii,deci am fost cu adevarat aceea''gravida bolnava''desi mi-ar fii placut tare mult sa fac sport,miscare,imposibil.....crede-ma ca daca ai fi avut aceeasi sarcina ca mine singura miscare pe care o puteai face era sa te ridici si sa bagi capul in galeata.....
si eu prefer dr ginecolog barbat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 11:52 
Diva

Bravo Alina,esti o norocoasa,sarcina superba in continuare :flowers:
Nu toate avem acelasi noroc,femeile sunt atat de diferite,fiecare simte si traieste sarcina in felul ei.Si eu tot asa aveam planul facut,sa nu schimb absolut nimic ba chiar aveam o gura "cat China" ca eu voi fi exemplu de urmat in sarcina,organizata,mancat cu cap,facut sala,tot ce trebuie...dar nu am fost pregatita pentru ce am avut de trait.Am zacut 2 luni ca un caine si ii dau mare dreptate lui Ely,nu m-am considerat bolnava nici o secunda dar clar de acum incolo nu voi mai judeca pe nimeni nici la capitolul asta pentru ca nu ai de unde sa stii ce simte fiecare femeie in parte !!!
Da Ely asa este,un medic absolut excelent :napplause:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 11:58 
Diva

asa este,sunt sarcini si sarcini.Doamne fereste sa iti fie rau,sa fii obligata sa stai la pat!Dr meu se referea la acele mamicute care,desi perfect sanatoase,fara probleme,se considera scutite de absolut orice efort,care maninca mult,pe motiv ca trebuie sa iti faci toate poftele si pun 20-30 kg pe ele...si ajung sa se imbolnaveasca singure.Cind e motiv medical,atunci nu te mai joci cu sanatatea ta si a bebelului! Cind esti ok,ar fi pacat sa schimbi ceva. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 12:11 
Diva

sarcinile sunt foarte diferite, eu am avut stari de greata, dar nu m-au tinut in pat, am facut miscare ( plimbare in cazul meu), am mancat multe fructe, cereale, primele 2 trimistre am luat vreo 5 kg, eram atat de fericita. La mine problemele au aparut in ultimul trimestru( mai precis in luna a opta) si atunci am pus pe mine cate 1-2 kg pe saptamana, am fost nevoita sa nu mai fac miscare, sa stau cat mai mult in pat. Am luat in total 23 kg in sarcina, dar spre norocul meu, dupa 4 luni de la nastere, mai am 1 kg de dat jos sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:23 
Diva

Carla, referitor la mesajul dp fcb, nu e chiar asa de simplu precum pare, depinde de fiecare, este si asta o dependenta si pentru multi nu e foarte usor sa se lase. mie imi place sa fumez, cred ca mai mult gestul imi place, nu sunt genul care sa ma scol noaptea sau care la prima ora asta sa fie primul lucru care-l fac, sa fumez, dar sunt persoane care fac lucrul asta si nu se pot lasa asa brusc, trebuie sa o ia treptat. ai fi inteles poate daca erai fumatoare, asa nu prea ai cum :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:26 
Diva

mariko scrie:
asa este,sunt sarcini si sarcini.Doamne fereste sa iti fie rau,sa fii obligata sa stai la pat!Dr meu se referea la acele mamicute care,desi perfect sanatoase,fara probleme,se considera scutite de absolut orice efort,care maninca mult,pe motiv ca trebuie sa iti faci toate poftele si pun 20-30 kg pe ele...si ajung sa se imbolnaveasca singure.Cind e motiv medical,atunci nu te mai joci cu sanatatea ta si a bebelului! Cind esti ok,ar fi pacat sa schimbi ceva. :flowers:

eu sincer am inteles ce ai vrut sa spui si ca nu ai generalizat,dar cum a spus si Simo nu trebuie sa judecam pe nimeni,fiecare concepe sarcina in felul ei.....este fff adevarat ca sunt si femei prefecute numai sa ii chinuie pe bietii lor barbatii dar......e absolut problema lor :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:29 
Diva

Ayrun scrie:
Carla, referitor la mesajul dp fcb, nu e chiar asa de simplu precum pare, depinde de fiecare, este si asta o dependenta si pentru multi nu e foarte usor sa se lase. mie imi place sa fumez, cred ca mai mult gestul imi place, nu sunt genul care sa ma scol noaptea sau care la prima ora asta sa fie primul lucru care-l fac, sa fumez, dar sunt persoane care fac lucrul asta si nu se pot lasa asa brusc, trebuie sa o ia treptat. ai fi inteles poate daca erai fumatoare, asa nu prea ai cum :flowers:

corect....crede-ma Anca ca eu asa ajunsensem in ultima perioada de dinainte sa ma las.....ma trezeam pe la 1 noaptea nu aveam somn,i-a sa mai pipez una repede :lol: .....dimineata cafelutza si tigara,ajunsesem sa fumez 30 tigari pe zi....si m-am lasat,am spus nu,nu se mai poate asa....dar sunt cazuri si cazuri.....exact ca la sarcina,la pierdut kg dupa nastere si la dat burta jos :wall: marea mea problema.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:33 
Diva

mariko scrie:

da, sunt multe femei care se plaaaang de parca cine stie ce-ar avea, isi pun palma-n :back: si baga pe motiv de gradiveala si ca mananca pt 2(cea mai mare idiotenie), iar apoi raman ca niste vaci nesimtite.

pt cele cu probleme de sanatate(disgravidie cum a fost si cazul meu), nu doresc la nimeni asa ceva, e groaznic, apoi sa mai stai si la pat e si mai groaznic, sa zaaaci asa ca o leguma si sa astepti sa treaca timpul, te termina si psihic si fizic. ma bucur ca la a doua sarcina nu am mai fost asa grav ca la Sabin, mi-a fost destul de rau si acum, pana pe la vreo 3 luni si ceva, dar n-am mai stat tintuita in pat sau in vreun spital.

aveti grija de voi gravidutelor :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:37 
Diva

elyt1000 scrie:
i.....exact ca la sarcina,la pierdut kg dupa nastere si la dat burta jos :wall: marea mea problema.....

mai, stai asa ca de dat kg-mele jos le dai, e o chestie diferita ca apoi tre sa te si modelezi putin, pt ca pielea si burta , picioarele arata groaznic dupa o sarcina, si mi se pare normal la transformarile prin care trecem, si eu am inca burta, mi-a ramas forma asa nu stiu cum sa0ti explic, kg le-am dat jos, mai jonglez cu cateva, dar nu ma omor :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 13:42 
Diva

Ayrun scrie:

mai, stai asa ca de dat kg-mele jos le dai, e o chestie diferita ca apoi tre sa te si modelezi putin, pt ca pielea si burta , picioarele arata groaznic dupa o sarcina, si mi se pare normal la transformarile prin care trecem, si eu am inca burta, mi-a ramas forma asa nu stiu cum sa0ti explic, kg le-am dat jos, mai jonglez cu cateva, dar nu ma omor :p

mai mie sincer parca nu mi s-a retras burta nici acum dupa 9 luni de la nastere,imi vine sa urlu ca nu m-au lasat vacile astea in spital sa imi pun braul sau sa zic mai bine ca eu am fost vaca care le-a ascultat.....kg mai am de dat jos vreo 6 .....hai mai Anca ca nici nu se vede pic de burtica la tine,te-am vazut si la ziua ta in poze cand Iza avea 3 luni? parca asa,super fain.....sa o vezi pe a mea.....am colac de salvare,ce noroc pe mine,la vara nu ma inec in Marea Neagra :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 15:52 
Diva

sincera Alina, poate ca dr tau e multumit, dar mie nu mi se pare normal ca pe langa faptul ca esti slaba de felul tau, sa mai pierzi 3 kg fiind in trimestrul 2 de sarcina...3 kg la o pers deja slaba sunt mult si nu mi se pare sanatos...parerea mea...fiecare cu a lui

pt persoanele care sunt slabe din fire, au un metabolism bun sau mai stiu e ce, ii f usor sa arunce ca ce simplu e sa nu se ingrase...si cum ar trebui toata lumea sa faca...dar cand ai dezechilibre hormonale si te uiti cum te umfli cu aer sau cand ti-i rau de nu mai stii de tine si stai si zaci ca o leguma in pat nu mai e asa de simplu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 17:58 
Diva

Bamba scrie:
sincera Alina, poate ca dr tau e multumit, dar mie nu mi se pare normal ca pe langa faptul ca esti slaba de felul tau, sa mai pierzi 3 kg fiind in trimestrul 2 de sarcina...3 kg la o pers deja slaba sunt mult si nu mi se pare sanatos...parerea mea...fiecare cu a lui

pt persoanele care sunt slabe din fire, au un metabolism bun sau mai stiu e ce, ii f usor sa arunce ca ce simplu e sa nu se ingrase...si cum ar trebui toata lumea sa faca...dar cand ai dezechilibre hormonale si te uiti cum te umfli cu aer sau cand ti-i rau de nu mai stii de tine si stai si zaci ca o leguma in pat nu mai e asa de simplu...

si eu sunt de aceeasi parere cu tine Gabi, cu toate ca si eu am pierdut in greutate cateva kg, dar asta la inceput cand imi era rau rau si mancam numai perfuzii, de nu mai stiam de mine, apoi am recuperat pana la 20 de kg :D , cel mai mult fiind puse in ultimele doua luni
eu din cate stiu, atunci cand esti slaba iti poti permite sa pui mai mult, iar cand esti mai plinuta tre sa pui cat mai putin(nu sa tii vreo cura) dar sa nu depasesti limita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 18:21 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

Asa este, nu sunt fumatoare si nu am fumat niciodata si probabil imi este mult mai usor sa imi dau cu parerea, dar eu consider ca asa cum te-ai apucat asa te si poti lasa daca ai vointa, am si spus asta. Nu trebuie sa te lasi dintr-o data, pe parcurs, poti incerca mai multe metode pana o gasesti pe cea mai buna.
Am in jurul meu si persoane fumatoare si nefumatoare dar si persoane care au fumat si au avut vointa sa se lase, admir aceste persoane foarte mult. E greu dar nu imposibil..."Nu pot" nu este un raspuns pentru nimic.
Suntem oameni maturi, si fiecare alegem si gandim diferit, fiecare stie ce este mai bine pentru el O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 19:47 
Diva

ei nu tine numai de vointa...important ii sa iti doresti sa te lasi...daca iti place gestul asa cum zice Anca atunci aia inseamna ca inca nu ii hotarata sa se lase 100%

eu cu Adi fumam ca turcii...eu un pachet pe zi...adi si 2..si ne-am lasat...dar eu la inceput nu am fost convinsa 100% si am recidivat dupa 2 sapt...dupa care m-am convins si am reusit amandoi...31 iulie 2003 :)) acum nu suport mirosul...la Adi ii mai e dor cateodata...

ii super greu....la inceput eram sa ne scoatem ochii la cat de frustrati eram ca ne lipsea nicotina...primele 2 sapt sunt mai grele...si ar fi bine sa nu fie influente fumatoare in jur ca sa faca lucrurile mai simple :)

pe mine m-au ajutat gumele de la Nicorette...cand simteam ca imi trebuie un pic de nicotina, bagam o guma in gura si imi trecea

dar daca nu ai fumat niciodata, atunci clar nu ai cum sa intelegi si din afara totdeauna lucrurile par mai simple decat sunt in realitate...teoria ii usoara, practica mai grea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 20:51 
Diva

Ayrun scrie:

si eu sunt de aceeasi parere cu tine Gabi, cu toate ca si eu am pierdut in greutate cateva kg, dar asta la inceput cand imi era rau rau si mancam numai perfuzii, de nu mai stiam de mine, apoi am recuperat pana la 20 de kg :D , cel mai mult fiind puse in ultimele doua luni
eu din cate stiu, atunci cand esti slaba iti poti permite sa pui mai mult, iar cand esti mai plinuta tre sa pui cat mai putin(nu sa tii vreo cura) dar sa nu depasesti limita

ce sa mai spun ca eu primele 16 saptamani am pierdut 13kg pe care le-m recuperat imediat cu + inca 7kg.....20kg am pus si eu pe mine la sarcina....sincer fiecare isi doreste doar sa fie bine ea si bebele,e clar ca mai sunt si exceptii cand le vezi ca dupa ce sunt cat malul mananca si cu mainile si cu picioarele ca de sunt 2,trebuie sa pape si ptr bebe....dar cum am mai spus fiecare cu conceptia ei despre sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 21:23 
Diva

tu Ely eu nu stiu daca ti-as fi scazut burta f mult daca ai fi purtat braul ala...eu l-am purtat (ca mi l-au dat ele din spital) dar tot abdomenele au fost baza ca ala nu a facut nimic...eu cred ca mai mult ii pt uter si pt sustinere decat pe abdomen...grasimea de pe abdomen din cate stiu eu numai cu exercitiu se da jos din pacate

pe mine m-a ajutat cand am slabit dupa sarcina cu Alexia workout-urile de Tae-bo ale lui Billy Blanks...vezi poate le gasesti sa iti iei macar unul...imi place tare mult cum lucreaza abdomenul...dar de retras in totalitate sa nu iti faci iluzii prea mari din pacate :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 21:52 
Diva

Bamba scrie:
ei nu tine numai de vointa...important ii sa iti doresti sa te lasi...daca iti place gestul asa cum zice Anca atunci aia inseamna ca inca nu ii hotarata sa se lase 100%

eu chiar vreau sa ma las, dar acum ne-am mobilizat impreuna ,la Silviu e mai grav cu tigarile, asa ca ne-am hotarat sa ne luam un set de tigari electronice, am gasit un model care imi place la nebunie. eu imi voi lua fara nicotina, iar el isi va lua cu nicotina low, pana va renunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 21:59 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
eu chiar vreau sa ma las, dar acum ne-am mobilizat impreuna ,la Silviu e mai grav cu tigarile, asa ca ne-am hotarat sa ne luam un set de tigari electronice, am gasit un model care imi place la nebunie. eu imi voi lua fara nicotina, iar el isi va lua cu nicotina low, pana va renunta.

Mult succes iti doresc Anca.
Soacra mea a terminat-o cu tigarile asa, de pe o zi pe alta...a plecat in America prima data pt. 6 luni iar in tot acel timp nu a fumat deloc pentru ca in casa erau copilasi mici ,nu fuma nimeni si ii era jena sa fumeze mai ales ca nora-sa de acolo se uita urat :) ...dupa 6 luni cat a stat acolo nu a mai pus tigara in gura, si vreau sa spun ca a fumat 25 de ani, de cand era fata.
Eu inca incerc sa ii conving pe ai mei sa se lase, mama a rarit-o bine...fumeaza 3 tigari pe zi, incet incet poate termina cu ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2011, 23:56 
Diva

carlita scrie:

Mult succes iti doresc Anca.
Soacra mea a terminat-o cu tigarile asa, de pe o zi pe alta...a plecat in America prima data pt. 6 luni iar in tot acel timp nu a fumat deloc pentru ca in casa erau copilasi mici ,nu fuma nimeni si ii era jena sa fumeze mai ales ca nora-sa de acolo se uta urat :) ...dupa 6 luni cat a stat acolo nu a mai pus tigara in gura, si vreau sa spun ca a fumat 25 de ani, de cand era fata.
Eu inca incerc sa ii conving pe ai mei sa se lase, mama a rarit-o bine...fumeaza 3 tigari pe zi, incet incet poate termina cu ele.
ms ,eu chiar cred ca vom reusi pt ca vrem, eu mai mult de joaca si sa mai scot fum din cand in cand :D. La noi, tata a ajuns la 2 tigari pe zi de la un pachet, acum vreo luna s-a hotarat, iar mama nu mai fumeaza de ceva timp :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 07:59 
Diva

Bamba scrie:

La 1.70 ,51 de kg nu mi se par asa putine,sunt in bareme.Erau mult 55Kg.In plus,nu vreau sa iau in astea 6 luni mai mult de 6-7 kg,la fel am facut si cu prima sarcina,iar fiu-meu e deja baiat mare la 6 ani,care n-a avut de la nastere nici un fel de probleme...Bebelina creste,iar eu compensez kg ei cu gimnastica,asa ca mentin un echilibru.Intotdeauna am pus accent pe alimentatie si sport, si...nu fumez :flowers: .Depinde si de metabolism,de sarcina.Asa cum am spus,m-am referit la cele perfect sanatoase in sarcina care ajung la complicatii din cauza lor.La o sarcina cu probleme,tot ce conteaza e sa ajungi cu bine la sfarsit

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]