Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 09 Iun 2011, 21:11 
Diva

elyt1000 scrie:
da da asa e....mare dreptate ai.....trebuie sa ma pun serios pe treaba ca imi este rusine sa merg acasa in halul asta de grasa.....copil copil dar.......mii de multumiri ptr sfaturi,am sa tin cont de ele :hug:

Scumpa cat vreti sa stati in Romania?poate trag o fuga pana la Constanta sa ne vedem un pic :nwink:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 21:16 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
uiiiii si mai aveai timp si de casa si de bebe? sincer cand dorme Veronique 2 ore la pranz stau si eu relaxata la calculator,mai imi fac o unghie desi stiu ca tare bine mi-ar prinde ca in acest timp sa fac niscai abdomene....dar parca sunt terminata,nu stiu
cat despre pilates am facut si eu acum vreo 2 ani dar nu ma incanta deloc....cu zumba nu stiu ce sa zic,vecina asta a mea face de ceva ani dar nu vad nici un rezultat,adica are o burta de numa si un corp urat,acum sincer,nu-i nimic modelat.....si de asta zic : nu stiu daca sa ma duc sau ba
am sa caut totusi dvd-urile astea......poate se aprinde motorul

Eli, imi permit sa-mi dau si eu cu parerea aici :)
Eu am incercat pana acum tae bo, pilates si zumba si vreau sa-ti spun ca pentru mine cel mai potrivit e zumba, mi se pare ca acolo fac cel mai mult, ma misc cel mai mult si obosesc cel mai repede dar nu ma las cand vad ca restul persoanelor merg mai departe, ma ambitionam de fiecare data sa termin programul.
De curand s-a apucat si o prietena foarte buna de zumba si e foarte incantata, ea incearca sa traga de mine acum sa merg iarasi. Sper sa reusesc din 20 cand termin cu examenele si incep practica pentru ca o sa am mai mult timp liber.

Dar asta depinde de fiecare persoana in parte, incearca si tu mai multe si vezi ce iti place, unde te simti bine si unde simti ca lucrezi mai mult.

Referitor la prietena ta, poti sa faci oricat sport din lume vrei daca esti genul de persoana care vi acasa si mananci mancare nesanatoasa.
Zumba te ajuta sa scazi in greutate, iti da o stare de bine si te face sa te simti mai bine, iti modeleaza usor muschii dar pentru tonifiere si pentru ca muschii sa arate bine lucrati, pentru putina fibra...trebuie sa muncesti si la sala, sa lucrezi putin piept, abdomen, picioare...altfel pielea o sa stea "lalai" pe tine. (nu am gasit un alt cuvant la ora asta)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 21:20 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
da da asa e....mare dreptate ai.....trebuie sa ma pun serios pe treaba ca imi este rusine sa merg acasa in halul asta de grasa.....copil copil dar.......mii de multumiri ptr sfaturi,am sa tin cont de ele :hug:

hai mai Eli ca nu esti asa grasa :nlol: ....dar asa suntem noi femeile, niciodata nu suntem multumite de noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 21:53 
Diva

SimoBobo scrie:
Scumpa cat vreti sa stati in Romania?poate trag o fuga pana la Constanta sa ne vedem un pic :nwink:

iubita in constanta cam 10 zile stau.....ce mi-ar placea sa te cunosc personal.....tinem legatura :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 22:15 
Diva

carlita scrie:
hai mai Eli ca nu esti asa grasa :nlol: ....dar asa suntem noi femeile, niciodata nu suntem multumite de noi.

ei nu,sunt putin elefantzel.....azi am fost la cumparaturi si mi-am cumparat 2-3 haine de nervi,aia nu se inchidea din cauza sanilor,aia se mula prea tare pe burta,enervant :wall: .....multumesc Carlita de sfaturi....mai sa stii ca am sa incerc....ca mie imi place sa dansez si ce am vazut pe la tv cu zumba imi place.....e vecina mea de 50 ani si nu prietena mea,poate la ea numai merge...dar femei ii place si se tine de treaba,mie imi place ca desi are varsta asta si un corp nu ff frumos are ambitie si face ceva ptr ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 22:18 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
ei nu,sunt putin elefantzel.....azi am fost la cumparaturi si mi-am cumparat 2-3 haine de nervi,aia nu se inchidea din cauza sanilor,aia se mula prea tare pe burta,enervant :wall: .....multumesc Carlita de sfaturi....mai sa stii ca am sa incerc....ca mie imi place sa dansez si ce am vazut pe la tv cu zumba imi place.....e vecina mea de 50 ani si nu prietena mea,poate la ea numai merge...dar femei ii place si se tine de treaba,mie imi place ca desi are varsta asta si un corp nu ff frumos are ambitie si face ceva ptr ea

Pai daca are 50 de ani nu are rost sa mai discutam :)
Ea probabil nu merge ca sa slabeasca ci pentru mentinere, sa nu puna mai mult...pentru a-si consuma energia, isi doreste sa faca ceva pentru ea si zumba ii place.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 22:20 
Diva

carlita scrie:
Pai daca are 50 de ani nu are rost sa mai discutam :)
Ea probabil nu merge ca sa slabeasca ci pentru mentinere, sa nu puna mai mult...pentru a-si consuma energia, isi doreste sa faca ceva pentru ea si zumba ii place.

exact asta am vrut sa spun.....si eu numai scap de ea......vine la usa la mine suna si spune : am venit la cafea si eu raman sa inchid usa si ea e deja in mijlocul casei.....acum vrea gratare cu noi,sa merg cu ea pe la zumba ,sa merg sa inot in piscina la ea.....adica intr-un cuvant : stres
eu vreau sa am prietene de varsta mea nu de varsta lui mama :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 22:21 
Diva

carlita scrie:
Fetelor, stiu ca eu nu am nici o legatura cu acest subiect...dar si eu cred acest lucru ca si voi :)
Va pun o poza cu mine la 50 kg la cei 1,64 ai mei (cum aratam) ....si multe persoane imi spuneau ca sunt slaba.
Asa ca, la 1,70 si la kg care le aveam atunci cred ca as fi aratat si mai slaba, dar sa fiu si insarcinata si sa arat asa.

Eu sincer ma simt bine undeva la 54-55 kg (neinsarcinata fiind), dar conteaza foarte mult si cum se depun si in ce locuri se depun aceste kg, si cat de grele iti sunt oasele.

eu zic ca nu erai prea slaba.Iti statea bine, mai ales ca esti tinerica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 22:30 
Diva

Ely...parerea mea e ca daca vrei sa slabesti repede si frumos, cel mai bine e la aparate.Eu la tae-bo am slabit cam in 6 luni, dar dupa o luna de aparate s-au vazut rezultatele cu ochiul liber.
Oricum si daca mergi la Zumba, e important ca ai pe cineva care trage de tine, chiar daca e stresanta si are 50 de ani.Macar te ambitioneaza :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 23:45 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
eu zic ca nu erai prea slaba.Iti statea bine, mai ales ca esti tinerica.

Da, imi placea si mie asa cum eram si puteam purta n hainute....dar stii cum ii, cand esti slab "esti prea slab" sau "esti bolnava?", cand te-ai ingrasat "vai dar ce te-ai ingrasat" :)

E exact ca si chestia "cand faci nunta?", "si copilul?" ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 08:10 
Diva

Bamba scrie:
in primul rand calculand BMI esti underweight...ceea ce nu ii ok sa mai slabesti si mai mult...dar asta e alta chestie si e problema ta si decizia ta referitor la tine si la copilul tau...

pe mine ce ma deranjeaza in ceea ce zici tu si o iau ca pe o chestie personala avand in vedere ca si eu sunt insarcinata, ii cum spui tu ca...."cele perfect sanatoare care ajung la complicatii din cauza lor"...adica ce vrei sa spui? tu intelegi chestia ca nu ai intotdeauana control asupra a cat te ingrasi??? poti sa ai grija ce mananci cat vrei...si sincera sa fiu, chiar daca nu am avut probleme nici cu sarcina cealalta, nici cu asta, dr nu mi-a recomandat sa fac sport extrem cum sustii tu ca faci...nu recomanda la nici o femeie gravida sport cum faceau inainte de sarcina...in moderatie da....ceea ce fac...si pt asta tot nu am control cum ma ingras si cum pun pe mine...dar
se pare ca eu nu sunt norocoasa ca tine....

doar pt ca esti una dintre putinele care sunt norocoase sa nu puna pe ele in sarcina, aia nu inseamna ca trebuie sa judeci pe restul care nu sunt ca tine...chiar daca nu avem probleme cu sarcina sau alte complicatii...

Te iriti degeaba,sincer.Era vb de cele care,asa cum spunea si Anca,isi pun palma in :back: cat sunt gravide,manaca cu 4 miini si iau 20-30 kg/sarcina.De aici apar complicatiile,retentie de apa,hipertensiune,diabet, la care ajung din cauza lor,nu a altcuiva.Am spus clar,fereasca Dumnezeu de complicatii,atunci faci orice sa fii bine.Orice medic spune maxim 10-12 kg/sarcina,in rest e surplus.
In plus, tu nu ai cum,nici teoretic si nici practic sa faci ceea ce fac eu,am 25 de ani de sport in spate,musculatura la mine e diferit dezvoltata fata de a unei persoane care face in reprize de timp,fara sa stie pt ce e fiecare exercitiu in parte.Ar fi culmea sa cer cuiva sa scoata 7 min/2000m alergare,asa cum am eu baremele la serviciu daca nu e antrenat.La mine nu e vb de sport extrem,e vb de meseria mea,unde o secunda poate fi hotaratoare daca mi se da in cap sau nu,pentru ca eu nu stau pe strada sa vanez daca ii dau o amenda lui x sau lui y,tin de o alta structura operativa.
Asa ca nu o lua personal :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 08:59 
Diva

mariko scrie:

Te iriti degeaba,sincer.Era vb de cele care,asa cum spunea si Anca,isi pun palma in :back: cat sunt gravide,manaca cu 4 miini si iau 20-30 kg/sarcina.De aici apar complicatiile,retentie de apa,hipertensiune,diabet, la care ajung din cauza lor,nu a altcuiva.Am spus clar,fereasca Dumnezeu de complicatii,atunci faci orice sa fii bine.Orice medic spune maxim 10-12 kg/sarcina,in rest e surplus.
In plus, tu nu ai cum,nici teoretic si nici practic sa faci ceea ce fac eu,am 25 de ani de sport in spate,musculatura la mine e diferit dezvoltata fata de a unei persoane care face in reprize de timp,fara sa stie pt ce e fiecare exercitiu in parte.Ar fi culmea sa cer cuiva sa scoata 7 min/2000m alergare,asa cum am eu baremele la serviciu daca nu e antrenat.La mine nu e vb de sport extrem,e vb de meseria mea,unde o secunda poate fi hotaratoare daca mi se da in cap sau nu,pentru ca eu nu stau pe strada sa vanez daca ii dau o amenda lui x sau lui y,tin de o alta structura operativa.
Asa ca nu o lua personal :flowers:

Sunt de acord cu tine .Doar un singur lucru am de specificat.Retentia de apa nu cred ca are legatura cu nesimtirea .Eu retin apa de cand ma stiu.Tocmai de-asta in sarcina medicul mi-a spus ca ma pot ingrasa 15 kg, pt ca retin apa.Drept urmare am si plecat cu 12 mai putin din spital dupa ce am nascut.
Si retin apa si in rest, chiar daca nu sunt insarcinata.Asta chiar daca beau multa apa si nu mananc sare aproape deloc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 12:34 
Diva

laura_sandu scrie:
Ely...parerea mea e ca daca vrei sa slabesti repede si frumos, cel mai bine e la aparate.Eu la tae-bo am slabit cam in 6 luni, dar dupa o luna de aparate s-au vazut rezultatele cu ochiul liber.
Oricum si daca mergi la Zumba, e important ca ai pe cineva care trage de tine, chiar daca e stresanta si are 50 de ani.Macar te ambitioneaza :hug:

uite ca la aspectul asta nu m-am gandit dar sa stii ca ai mare dreptate....eu cred ca femeia vrea doar sa ma ajute.....m-a ajutat si cu limba olandeza si acum o face,ma corecteaza de fiecare data si ma ajuta......cred ca eu sunt cea stresata pana la urma :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 14:32 
Diva

mariko scrie:
Era vb de cele care,asa cum spunea si Anca,isi pun palma in :back: cat sunt gravide,manaca cu 4 miini si iau 20-30 kg/sarcina.De aici apar complicatiile,retentie de apa,hipertensiune,diabet, la care ajung din cauza lor,nu a altcuiva.:flowers:

cum spune Laura, retentia de apa nu are leg cu nesimtirea, si eu am retinut apa si un ultimele 2 luni am ajuns la 20 de kg, mancand foarte sanatos (nu cu 4 maini si nu pt 2) si nesarat (de obicei mananc nesarat). din ce spui tu acolo, se intelege ca am retinut apa din vina noastra ca asa am vrut noi, dar nu e chiar asa

legat de chestia cu kg in sarcina, eu sunt de parere ca e normal sa pui pe tine si ca nu e normal sa slabesti(voit), una e sa incerci sa mentii un echilibru in sarcina si alta sa faci sala si mai stiu eu ce alergari si biciclete si sa fii sub greutatea normala la mom respectiv din sarcina :) , fiecare face cum crede ca e mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 14:42 
Diva

eu am mancat fara niciun pic de sare in ultima luna si a fost foarte greu pt mine pt ca nu avea niciun gust mancarea si am prins si craciunul si revelionul. Si cu toate astea tot am retinut apa cat pt 3 gravide

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 15:16 
Diva

Alina , cu siguranta ca marea majoritate de aici suntem mai sedentare ca tine si poate de-asta nu intelegem pozitia ta.Eu nu am fost niciodata o mare sportiva, cu atat mai putin in sarcina.
Dar , sunt sigura ca tu sti ce e bine pt organismul tau si pt copilas.Esti suficient de matura sa nu faci excese aiurea si sa iti faci rau singura.
Noi, ne dam cu parerea, atat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 15:28 
Diva

Alina, eu iti inteleg punctul de vedere...ce m-a iritat pe mine este cum vorbesti asa la general de "cele care iau 20-30 kg in sarcina mancand cu 4 maini"...poti sa iei kg astea si fara sa mananci cu 4 maini...pur si simplu nu ai control a cat pui pe tine...

eu am luat 23 de kg cu Alexia si aveam jurnal in care imi scriam fiecare bucatura pe care o bagam in gura...tocmai ca sa vad daca mancam ca o nesimtita...si eu zic ca mancam destul de sanatos...si pt asta ma umflam in fiecare sapt vazand cu ochii...nu poti sa controlezi hormonii...eu am luat in greutate si in alea 18 luni cat am facut tratament sa raman gravida si acum cat am incercat pt sarcina asta si cred ca asta a fost si in sarcina...tot un dezechilibru de ceva origine...am slabit cat mi-a fost rau in primele 3-4 luni si dupa aia corpul mi-a recuperat cu varf si indesat

de tura asta, cum nu mi-a fost rau, nu ma ingras deocamdata asa de tare ca data trecuta

ma repet...m-a iritat cum ai generalizat categoria de femei care se ingrasa 20-30 kg si se ingrasa doar din cauza ca mananca cu 4 maini ca niste nesimtite...nu ar trebui sa faci judecati din astea cand nu ai fost in cauza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 15:32 
Diva

O Doamne Alina dar ce spui tu aici nu are nici o treaba cu realitatea,iarta-ma si nu te supara pe mine te rog ca nu spun cu rautate dar absolut nici una din afectiunile spuse de tine n-au treaba cu "nesimtirea"gravidei de a "manca cu 4 maini".
Diabetul gestational apare la unele femei in timpul sarcinii din cauza insuficientei organismului de a secreta insulina in cantitati necesare pentru a mentine o glicemie (cantitatea de glucoza din sange) in limite normale,el nu se compara cu cel normal si este un mare factor de risc pentru aparitia hipertensiunii.
Cat despre retentia de apa...atunci cand esti insarcinata, corpul retine mai multa apa decat de obicei si astfel isi schimba chimia circulatiei sangvine,iar cresterea uterului exercita o presiune asupra pelvisului care va incetini intoarcerea sangelui la inima. Aceasta incetinire in circulatia sangelui creeaza presiune in vene care la randul lor vor directiona o parte din fluid spre tesul picioarelor, umflandu-le.
Eu sunt pentru prima data insarcinata dar intotdeauna m-a fascinat subiectul si m-am informat cat am putut eu de mult(din carti,de pe net,cu ajutorul prietenilor mei medici,farmacisti) plus ca sunt inconjurata de membri ai familiei cu copii mici,prietenele mele toate sunt gravidute sau au deja un copil,doi si pot spune cu mana pe inima ca am cunoscut foarte bine mai toate cazurile.Astfel va pot spune ca am vazut si graviduta care a luat 30 de kg si n-a mancat saracuta mai nimic,a zacut mai toata sarcina si se umfla vazand cu ochii in fiecare zi....am vazut si graviduta care cum spui tu Alina "a mancat cu 4 maini" si a luat doar 15kg...
Eu cred ca absolut fiecare femeie este in felul ei si standardele astea creeate:ca trebuie sa fim nu stiu cum,ca trebuie sa iei maxim 12 kg,ca trebuie sa faci miscare...bla bla bla nu se aplica pentru toate.Unele sufera groaznic toata sarcina,altele fluiera de n-au aer si daca nu le-ar creste burtica ai paria pe 1mil de dolari ca nu sunt gravide si tot asa.E de la caz la caz,de la metabolism la metabolism,de la istoricul medical al fiecareia in parte si pana la urma de ce nu...de cum are fiecare chef sa se bucure de sarcina(ca mananca cu 4 maini,ca se comporta ca si cand e bolnava,ca profita de sot etc
Eu nu sunt o fire sportiva dar intotdeauna am avut mare grija de cum arat si la primele 2 kg in plus bagam sala(aparate,aerobic,de toate)de urgenta si cand am ramas acum aveam abonament de 6 luni deja iar medicul meu mi-a interzis sportul sub orice forma a lui in primul trimestru de sarcina...mi-a recomandat plimbari pe jos si cam atat.Sper din suflet sa ma simt bine in trimestrul 2 sa pot face ceva banda,bicicleta mai usor asa.Deocamdata nu m-am ingrasat nici 1kg macar,cand am ramas aveam 56,apoi am slabit 3 si acum am 53kg.Ce tine de mine voi face totul dar ce e de la natura si alti factori nu mai pot controla.Oricum sper din suflet ca la sfarsit sa ma incadrez "in standarde" :nblink:
Eu ma bucur mult pentru tine ca te simti atat de bine si ai slabit si asta te face fericita dar incearca sa eviti "atacul" la adresa celor "bolnave,prefacute,si care se fac cat vacile"...pana la urma conteaza cum te simti tu si cam atat.Iar noi ne bucuram sincer sa auzim numai de bine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 15:42 
Diva

pupici Simo!

Pai esti in trim 2 acum...nu te simti un pic mai bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2011, 15:51 
Diva

Bamba scrie:
pupici Simo!
Pai esti in trim 2 acum...nu te simti un pic mai bine?

Slava Domnului de cateva zile ma simt mai bine(cu mici exceptii dar nu se compara cu ce-a fost)...sunt in saptamana a11a.
Nici nu v-am mai zis dar la controlul de 9 sapt am primit vesti tulburatoare,bebe era prea mic si nu a vrut sa se pronunte medicul meu dar ceva parea a fi in neregula iar saptamana viitoare,miercuri,mergem din nou la control si facem o serie de analize ca sa se lamureasca medicul meu daca e totul ok.Am fost in depresie vreo 2 zile dar ajutata de cei dragi mi-am dat seama ca nu rezolv nimic si sunt foarte optimista acum.Imi doresc enorm copilul asta,m-am atasat de el,asa in starea lui de fat de acum.
Mi-a facut iubi o surpriza si in weekend am fost la munte...Doamne cat de bine m-am simtit,am venit de acolo alt om,cu zambetul pe buze si aproape sigura ca totul va fi bine.
Pup toate burticile si mamicile si miresicile :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]