anidaaa scrie:
mariko, daca te documentezi cu privire la un subiect nu inseamna ca te pasioneaza ci doar doresti sa fi bine informata. nu e cazul sa fim ironice!
din explicatia ta reiese ca o posibila cauza a supraalimentarii in sarcina o constituie si o functionare defectuoasa a glandei tiroide.
eu refuz sa cred ca cineva, cu buna credinta, se poate ingrasa voit si, mai mult, se poate complace in situatie.
Adina,Simona a spus ca o fascineaza subiectul,eu i-am mai sugerat si altceva decat netul pentru a se documenta,nu am fost ironica! sunt tratate de specialitate care te lamuresc mult mai bine decat orice articol de revista sau forum

Da,si tiroida poate fi o cauza,dar nu e singura.Si inca o data da,sunt femei carora nu le pasa,Adina,se considera scutite de orice efort fizic,psihic,cum vrei tu sa ii spui pe timpul sarcinii,spun ca e o perioada cand pot face doar ceea ce vor,orice pofta si ca toti din jur trebuie sa se comporte cu ele ca si cand ar fi portelan.Am exemplu pe nasa lui fiu-meu care la 5 luni luase 20 kg,dar...nu isi incalta nici macar slapii singura,totul facea sotul ei.Ea statea la tv si atat,iar medicul italian i-a spus ca el nu-si asuma nici un fel de responsabilitate daca nu ii urmeaza sfaturile,a ignorat inclusiv regimul dat de nutritionist,iar fetita e fff mica pt 5 ani cat are acum,ii dai maxim 3!