Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 15:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 14 Iun 2011, 20:02 
Diva

offff mai fetelor....lipseste omul o zi si uite cat a-ti scris....in primul rand va pultumesc ptr sustinere,examenul a fost destul de greu ,am o durere de cap de nici nu va imaginati,dar pana maine trece....prea multa concentrare :wall:
ptr mine subiectul sarcina,kg in plus si orice tine de asta e inchis,pana la urmatorul bebe :lol: .....nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut,acum am ramas cu ''burtica'' asta pe care nu reusesc deloc sa o dau jos dar cu cateva sfaturi bune (multumesc Gabi) sper sa reusesc...macar putin acolo
cat despre subiectul mama: pe mama mea nu as putea fii in veci suparata,si daca sunt, tine cam 2 ore cel mult....o sun zilnic.....vb pe net cu ea......sincer chiar daca e departe imi este dor de ea si de tot ce faceam impreuna cand eram in tara....mama e prietena mea cea mai buna.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:05 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
da, nu-mi spune ca si noi la fel, unde mai pui ca 8-10 mil ii dadeam lunar pe tigari si nu mai vreau, chiar nu mai vreau

Felicitari Anca :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:05 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Pai, vorbim la telefon si ne intelegem.
Suuuper Anca.Ma bate si pe mine gandul de ceva vreme sa ma las.Ca am inceput sa fumez destul de mult...din nou.

Mult succes, daca te decizi sa le raresti sau sa termini cu ele :\ :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:07 
Diva

Ayrun scrie:
da, nu-mi spune ca si noi la fel, unde mai pui ca 8-10 mil ii dadeam lunar pe tigari si nu mai vreau, chiar nu mai vreau

bravo Anca.....de asta m-am suparat si eu....la inceput imi cumparam florii pe bani pe care trebuia sa ii dau pe tigari,acum cosmetice :lol: .....buna idee in pusculitza copiilor vostri :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:07 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
nu sunt suparata Lily, chiar is multumita de cum am evoluat pana acum comparat cu sarcina cealalta...sunt inca in hainele mele la 15 sapt si nu am numai un pic peste 2 kg puse...da stiu....nu sunt in standarde dar oh well...sunt multumita de mine...

pe mine ma deranjase si am sa las subiectul balta ca nu ajung nicaieri, felul in care a generalizat Alina cand a zis ca cine se ingrasa peste 20 de kg si nu are sarcina cu riscuri (sa trebuiasca stat la pat) sunt niste nesimtite care mananca cu 4 maini...ceea ce e total lipsit de adevar si daca ea nu a fost in situatie si sunt putine care sunt asa din tot ce vad in jurul meu cel putin, atunci nu ar trebui sa imparta judecati aiurea asupra altor femei...care poate chiar sufera ca pun atata pe ele fara sa manance exagerat de mult sau pt 2 sau mai stiu ce alte prostii care au fost spuse...

eu cred ca alea care stau 40 de sapt degeaba si asteapta sa fie servite numai pe tava si mananca toata ziua sunt putine....si poate chiar alea nu pun 20 de kg pe ele...

standardele sunt chestii care ma lasa rece...aici cel putin difera standardele de ce zice Alina cel putin...pt o persoana cu greutate normala ii ok sa ia in sarcina de la 11 kg la aproape 16 kg...cine e prea slab poate lua pana la 18 kg...cine e prea gras nu ii indicat sa depaseasca 11 kg

http://www.webmd.com/baby/guide/healthy-weight-gain

eu am terminat de dezbatut subiectul asta ca e un punct mort...fiecare cu parerea lui...

Asa e cel mai bine :)
Sincer chiar daca pe mine nu ma afecteaza aceste discutii si le-am citit mai pe sarite nu mi-a prea placut felul in care s-a generalizat situatia, si sunt 100% de acord cu cele spuse de tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:09 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
cred ca se intelege calr ca am gresit cand am scris...in nici un caz nu pot sa fiu atat de dusa incat sa cred ca asa se scrie corect...recunosc ca mai fac greseli dar nici chiar asa...nici eu nu-l pot pronunta

Asa este, am inteles clar ceea ce ai vrut sa spui, doar ca ai scris de 2 ori acelasi cuvant si deja ma gandeam ca invat ceva nou :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:10 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
offff mai fetelor....lipseste omul o zi si uite cat a-ti scris....in primul rand va pultumesc ptr sustinere,examenul a fost destul de greu ,am o durere de cap de nici nu va imaginati,dar pana maine trece....prea multa concentrare :wall:
ptr mine subiectul sarcina,kg in plus si orice tine de asta e inchis,pana la urmatorul bebe :lol: .....nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut,acum am ramas cu ''burtica'' asta pe care nu reusesc deloc sa o dau jos dar cu cateva sfaturi bune (multumesc Gabi) sper sa reusesc...macar putin acolo
cat despre subiectul mama: pe mama mea nu as putea fii in veci suparata,si daca sunt, tine cam 2 ore cel mult....o sun zilnic.....vb pe net cu ea......sincer chiar daca e departe imi este dor de ea si de tot ce faceam impreuna cand eram in tara....mama e prietena mea cea mai buna.... :hug:

Bravo, o sa vezi ca o sa fie bine.
Am avut si eu un examen astazi, totul a fost ok...ma astept la un 8-9 :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:16 
Diva

carlita scrie:

Bravo, o sa vezi ca o sa fie bine.
Am avut si eu un examen astazi, totul a fost ok...ma astept la un 8-9 :nlol:

mie imi trebuiesc 500 puncte....data trecuta am avut 499,de data asta trebuie sa fie 500 :lol:
cand iti da tie rezultatul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:20 
Diva

bine ca ai scapat de examen Ely...iti tin pumnii sa fie bine si sa iei de tura asta si alea 4 pcte in plus care ti-au lipsit data trecuta :) %%- %%-

No uite ca am stiut ca 4 ti-au lipsit dar numai 1 de fapt...sunt convinsa atunci ca l-ai facut acum si o sa fie ok..un pct ii putin de recuperat mai ales dupa ce deja ai experienta examenului :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 20:31 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
mie imi trebuiesc 500 puncte....data trecuta am avut 499,de data asta trebuie sa fie 500 :lol:
cand iti da tie rezultatul?

cateva zile, o saptamana :) pana il aflu mai dau unu..
unu stiu sigur ca il dau in toamna, asta e :) prea multa bataie de cap..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:27 
Diva

Bamba scrie:
No uite ca am stiut ca 4 ti-au lipsit dar numai 1 de fapt...sunt convinsa atunci ca l-ai facut acum si o sa fie ok..un pct ii putin de recuperat mai ales dupa ce deja ai experienta examenului :)

da un singur punct mi-a lipsit si uite acum aveam si eu depuse actele ptr cetatenie dar.....recuperam noi.....eu simt ca de data asta a fost bine
cum te mai simti? cand aflam sexul la bebe sau e secret?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:32 
Diva

lily scrie:
cred ca se intelege calr ca am gresit cand am scris...in nici un caz nu pot sa fiu atat de dusa incat sa cred ca asa se scrie corect...recunosc ca mai fac greseli dar nici chiar asa...nici eu nu-l pot pronunta

nu as vrea sa par ironica...dar l-ai scris de 2 ori...e clar ca asa credeai ca se spune.De-asta ti-am si atras atentia.Banuiesc ca nu ai dat copy paste la cuvant... :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:47 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
nu as vrea sa par ironica...dar l-ai scris de 2 ori...e clar ca asa credeai ca se spune.De-asta ti-am si atras atentia.Banuiesc ca nu ai dat copy paste la cuvant... :-S

Exact asta vroiam si eu sa spun dar nu mi-am gasit cuvintele si nu am vrut sa par rea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:52 
Diva

laura_sandu scrie:

nu cred ca as putea sa cred ca asa se scrie corect tinand cont ca am facut o scoala de specialitate... nu imi dau seama cum am reusit sa-l scriu gresit de 2 ori dar este clar ca am gesit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:54 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
nu cred ca as putea sa cred ca asa se scrie corect tinand cont ca am facut o scoala de specialitate... nu imi dau seama cum am reusit sa-l scriu gresit de 2 ori dar este clar ca am gesit

probabil ca te gandeai la altceva in timp ce scriai si asa a iesit ;)

mai patesc si eu cateodata, si mai grav...ca daca as scrie pe forum ar fi bine, dar mi se intampla la cursuri, profesoara ne dicteaza ceva iar eu cu mintea departe scriu altceva, cand recitesc ma gandesc oare ce cuvant era acolo :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:57 
Diva

elyt1000 scrie:
da un singur punct mi-a lipsit si uite acum aveam si eu depuse actele ptr cetatenie dar.....recuperam noi.....eu simt ca de data asta a fost bine
cum te mai simti? cand aflam sexul la bebe sau e secret?

ma simt bine...chiar n-am treaba de tura asta :) trecut si putinele greturi care le-am avut...

aflu peste vreo 5 sapt...nu e secret :) n-am inca stabilit data pt ultrasound, la controlul lunar din 5 iulie o sa o fixez :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 21:58 
Diva

laura_sandu scrie:

:lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 22:01 
Diva

carlita scrie:
probabil ca te gandeai la altceva in timp ce scriai si asa a iesit ;)

mai patesc si eu cateodata, si mai grav...ca daca as scrie pe forum ar fi bine, dar mi se intampla la cursuri, profesoara ne dicteaza ceva iar eu cu mintea departe scriu altceva, cand recitesc ma gandesc oare ce cuvant era acolo :nlol:

nu ma gandeam la altceva in timp ce scriam...eram cu Erika in brate si ma tot stresa...in ultimul timp si-a format o obsesie pt mine...toata ziua vrea la mine si daca dispar din raza ei vizuala incepe sa planga isteric indiferent daca este cu Laurian sau altcineva...ma enerveaza de mor...sper sa-i treaca cat mai repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2011, 22:31 
Diva

Bamba scrie:
ma simt bine...chiar n-am treaba de tura asta :) trecut si putinele greturi care le-am avut...

aflu peste vreo 5 sapt...nu e secret :) n-am inca stabilit data pt ultrasound, la controlul lunar din 5 iulie o sa o fixez :)

ce super fain....am impresia ca de data asta e baiat....hai mai Gabi ca e super fain sa ai pereche(fata- baiat),vezi si experienta cu un baietel.....bleu,camasutze,pantalonas.....e personal cred ca e minunat....uite la Anca,ce familie completa...sunt tare curioasa ce este.....
sa ai parte de o sarcina cat mai usoara in continuare si de o nastere la fel sau mult mai usoara....e normala sau cezariana?
gravidutzele noastre va doresc la toate asemeni...unde a-ti disparut? vrem sa vedem burtici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 02:56 
Diva

multumesc Ely...ce o sa fie aia o sa fie si o sa fiu ok :) doar nu am eu nici un control :))

de tura asta, daca totul o sa fie ok si copilul o sa coopereze sa se intoarca cum trebuie, vreau sa ma duc nastere naturala...daca nu, cezariana o sa fie iar...dar sper sa nu, si sa fie normala

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]