Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 15:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 15 Iun 2011, 08:19 
Diva

Buna dimi dragele mele :flowers:
Ely,sper sa iei examenul asta si sa scapi odata de el.
Va sustin sa va lasati de fumat fetelor,e cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru sanatatea voastra :wok:
Cat despre burtica mea,deocamdata nu am dar saptamana asta incheiem primul trimestru asa ca ma astept la schimbari.Azi m-am trezit la 6,mergem la control la Constanta deseara si am emotii...insa sunt pozitiva :npray:
In rest ma simt bine insa trebuie sa mananc in cantitati mici ca ma simt tare rau daca mananc o portie normala sa ma satur.In general seara,noaptea imi mai e rau dar slava Domnului nu mai vars.Mi-am reluat activitatile normale,curatenie,piata,mancare,plimbari cu bubi,mult mers pe jos in general...chiar ieri am avut de alergat cu analizele,medic de familie,CAS,mai multe trasee si am preferat sa las masina acasa.
Pup si sarcina usoara in continuare la gravidute :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 08:56 
Diva

SimoBobo scrie:
Va sustin sa va lasati de fumat fetelor,e cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru sanatatea voastra :wok:
Cat despre burtica mea,deocamdata nu am dar saptamana asta incheiem primul trimestru asa ca ma astept la schimbari.Azi m-am trezit la 6,mergem la control la Constanta deseara si am emotii...insa sunt pozitiva :npray:
In rest ma simt bine insa trebuie sa mananc in cantitati mici ca ma simt tare rau daca mananc o portie normala sa ma satur.In general seara,noaptea imi mai e rau dar slava Domnului nu mai vars.Mi-am reluat activitatile normale,curatenie,piata,mancare,plimbari cu bubi,mult mers pe jos in general...chiar ieri am avut de alergat cu analizele,medic de familie,CAS,mai multe trasee si am preferat sa las masina acasa.

mie a inceput sa mi se vada burtica de abia in luna a sasea si prin luna a 7a am trecut la pantaloni de gravida :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 08:57 
Diva

lily scrie:
nu cred ca as putea sa cred ca asa se scrie corect tinand cont ca am facut o scoala de specialitate... nu imi dau seama cum am reusit sa-l scriu gresit de 2 ori dar este clar ca am gesit

i-ul se afla langa o pe tastatura :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:39 
Diva

buna,fetelor!
Laura,am o intrebare,trebuie sa ajung maine la tg mures,interes de serviciu...o sa stau in caminele jandarmeriei,am mai sta acolo acum 4 ani,tot din cauza serviciului.Acum voi sta o saptamana :wall: Voiam sa te intreb mai exista pizzeria pocco,paco.pico..ceva de genul...nu imi aduc aminte exact numele :~* cand am mers acolo acum 4 ani era noapte,dar tin minte ca era undeva -nu rade-cum vii dinspre o statuie a lupoaicei,apoi treci pe langa avram iancu ,astea le ai pe dreapta tot timpul si apoi iesi intr-o strada mare si e pe stanga...am dat explicatii de m-am rupt :nlol: ideea e ca nu as manca la popota la IJJ,as prefera acolo,erau salate ff faine.Sau ceva asemanator,sa nu caut ca turbata intr-un oras necunoscut.Mersi mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:43 
Diva

P.S. nu bag mana in foc ca era 100% pizzerie,avea etaj si papa bun :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:50 
Diva

mariko scrie:
buna,fetelor!
Laura,am o intrebare,trebuie sa ajung maine la tg mures,interes de serviciu...o sa stau in caminele jandarmeriei,am mai sta acolo acum 4 ani,tot din cauza serviciului.Acum voi sta o saptamana :wall: Voiam sa te intreb mai exista pizzeria pocco,paco.pico..ceva de genul...nu imi aduc aminte exact numele :~* cand am mers acolo acum 4 ani era noapte,dar tin minte ca era undeva -nu rade-cum vii dinspre o statuie a lupoaicei,apoi treci pe langa avram iancu ,astea le ai pe dreapta tot timpul si apoi iesi intr-o strada mare si e pe stanga...am dat explicatii de m-am rupt :nlol: ideea e ca nu as manca la popota la IJJ,as prefera acolo,erau salate ff faine.Sau ceva asemanator,sa nu caut ca turbata intr-un oras necunoscut.Mersi mult

Da da.Mai este.Tot in Centru, in Piata Trandafirilor, pe partea cu Teatrul.Banuiesc ca vorbim despre acelasi lucru, pt ca e singura non stop de acolo.
Si peste drum, este Leo....care e ieftin si are si o terasa daca mananci in timpul zilei.E chiar langa Hotel Concordia.
Daca vrei restaurante bune.....ma anunti si iti spun.Sunt cateva foarte ok.
Sedere placuta in Tg Mures.Eu zic sa te relaxezi.E un oras frumos si linistit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:51 
Diva

mariko scrie:
P.S. nu bag mana in foc ca era 100% pizzerie,avea etaj si papa bun :nbump:

Hmmmm...avea etaj.....atunci cred ca era Leo.....cred ca m-am pierdut in explicatii:)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:54 
Diva

Stai ca ,sper sa imi aduc bine aminte si nu incurc borcanele,avea ceva un leut pe geam...??cred...si o parcare maaare in fata...si ...is varzaaa :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 09:57 
Diva

laura_sandu scrie:

Da da.Mai este.Tot in Centru, in Piata Trandafirilor, pe partea cu Teatrul.Banuiesc ca vorbim despre acelasi lucru, pt ca e singura non stop de acolo.
Si peste drum, este Leo....care e ieftin si are si o terasa daca mananci in timpul zilei.E chiar langa Hotel Concordia.
Daca vrei restaurante bune.....ma anunti si iti spun.Sunt cateva foarte ok.
Sedere placuta in Tg Mures.Eu zic sa te relaxezi.E un oras frumos si linistit.
Multumesc mult,dar cred ca voi avea timp doar sa mananc,de asta caut ceva deschis oricand,pt ca nu stiu cum si cat voi fi pe drumuri,iar popota are program fix

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 10:00 
Diva

mariko scrie:
Stai ca ,sper sa imi aduc bine aminte si nu incurc borcanele,avea ceva un leut pe geam...??cred...si o parcare maaare in fata...si ...is varzaaa :-S

Daca avea un Leu...sigur e Leo.E deschis si are si etaj si salate destul de bune.Parcarea din fata .....sunt parcari in tot Centrul....dar nu una in fata pizzeriei.
Spune-mi exact unde e caminul si iti spun ce gasesti in jur.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 10:03 
Diva

in incinta unitatii de jandarmi,unde e inspectoratul de jandarmi,adresa pe care mi-au dat-o e apicultorilor 2,cred ca n-ati mutat UM de acolo...daca e tot aia in care am mai stat,am langa unitate blocuri de garsoniere si blocuri cu 4 etaje si cobor si ies intr-o strada mai mare,cu statii de autobuz...pricepi ceva ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 10:18 
Diva

mariko scrie:
in incinta unitatii de jandarmi,unde e inspectoratul de jandarmi,adresa pe care mi-au dat-o e apicultorilor 2,cred ca n-ati mutat UM de acolo...daca e tot aia in care am mai stat,am langa unitate blocuri de garsoniere si blocuri cu 4 etaje si cobor si ies intr-o strada mai mare,cu statii de autobuz...pricepi ceva ?

Da.E langa UMF.De acolo..cobori spre Centru....si pe partea dreapta dupa un sens giratoriu....unde este si un complex de magazine este Restaurantul Dublin Irish Pub(nu e tocmai un restaurant...e Pub).Se mananaca bine.
Mai cobori spre Centru...si pe dreapta este Teo, chiar langa Liceul Papiu si peste drum de Universitatea Petru Maior.Se mananaca foooarte bine, dar e cam piperat.
Si in Centru...cum cobori strada asta pe care sunt restaurantele si Umf-ul....faci stanga, dupa Catedrala Mare si intri pe o strada cu 2 sensuri de mers si cu un parc in mijloc.Pe partea stanga cum mergi , pe la mijlocul strazii este Leo si pe dreapta , ceva bomba non stop.
Tot pe partea dreapta, sunt cateva cafenele dragute, daca ai timp de stat.Iti recomand Gallery.Desi e cam fitoasa, are o super cafea si o inghetata tare buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 10:35 
Diva

laura_sandu scrie:
Da.E langa UMF.De acolo..cobori spre Centru....si pe partea dreapta dupa un sens giratoriu....unde este si un complex de magazine este Restaurantul Dublin Irish Pub(nu e tocmai un restaurant...e Pub).Se mananaca bine.
Mai cobori spre Centru...si pe dreapta este Teo, chiar langa Liceul Papiu si peste drum de Universitatea Petru Maior.Se mananaca foooarte bine, dar e cam piperat.
Si in Centru...cum cobori strada asta pe care sunt restaurantele si Umf-ul....faci stanga, dupa Catedrala Mare si intri pe o strada cu 2 sensuri de mers si cu un parc in mijloc.Pe partea stanga cum mergi , pe la mijlocul strazii este Leo si pe dreapta , ceva bomba non stop.
Tot pe partea dreapta, sunt cateva cafenele dragute, daca ai timp de stat.Iti recomand Gallery.Desi e cam fitoasa, are o super cafea si o inghetata tare buna.

Multumesc mult,Laura.Inseamna ca ceva ceva tot mai tin minte,n-am imbatranit degeaba :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 15:54 
Diva

SimoBobo scrie:

multumesc frumos Simo.....drum bun la Constanta si sa vii cu vesti bune bune......sa ne spui cate de minunat e bebicul tau acolo in burtica.....si la mine a inceput sa se cunoasca burtica pe la 20 saptamani,deci sunt sigura ca si la tine va mai dura un picutz ptr ca esti slaba (adica nu aveai burtica deloc inainte de a ramane gravidutza).....sa nu crezi ca am spus altceva :lol:
ma bucur ca te simti mai bine,va fi si mai bine sunt sigura de asta.....pupacim burtica si pe tine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 15:56 
Diva

Bamba scrie:
multumesc Ely...ce o sa fie aia o sa fie si o sa fiu ok :) doar nu am eu nici un control :))

de tura asta, daca totul o sa fie ok si copilul o sa coopereze sa se intoarca cum trebuie, vreau sa ma duc nastere naturala...daca nu, cezariana o sa fie iar...dar sper sa nu, si sa fie normala

eu sper ptr tine ca totul sa fie perfect si sa ai parte si de experienta nasterii normale......cine stie.....la fetita cezariana,la baiat nastere normala :lol: ..hai mai ca glumesc.....cum o fi,o fi,important este ca tu si bebe sa fi-ti sanatosi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 17:39 
Diva

Buna fetelor :flowers:
Simo draga iti tin pumnii pentru diseara , dar sunt convinsa ca o sa primesti numai vesti bune :hug: :-* ...si eu am fost in situatia ta pana prin saptamana a 12 a , cu tot felul de temeri si stiu cum e , dar pana la urma totul a fost in regula :)

Ely si eu am fost destul de slaba inainte , dar burta mea se vedea binisor inca de la 12 saptamani :lol: ...sa vezi acuma cat ditamai burtoiul am...e drept ca m-am ingrasat cam tare , deja am +7 kg si sunt una dintre nefericitele care retin apa :( ....de mancat nu mananc f mult, incerc sa mananc mai putin si mai des si desi inainte n-am avut niciodata probleme cu kg-mele acuma nu mai pot spune acelasi lucru :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 17:40 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
Simo draga iti tin pumnii pentru diseara , dar sunt convinsa ca o sa primesti numai vesti bune :hug: :-* ...si eu am fost in situatia ta pana prin saptamana a 12 a , cu tot felul de temeri si stiu cum e , dar pana la urma totul a fost in regula :)

Ely si eu am fost destul de slaba inainte , dar burta mea se vedea binisor inca de la 12 saptamani :lol: ...sa vezi acuma cat ditamai burtoiul am...e drept ca m-am ingrasat cam tare , deja am +7 kg si sunt una dintre nefericitele care retin apa :( ....de mancat nu mananc f mult, incerc sa mananc mai putin si mai des si desi inainte n-am avut niciodata probleme cu kg-mele acuma nu mai pot spune acelasi lucru :(

ehhh...nu cred :)
vin maine in vizita sa te vad :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 17:52 
Diva

ramonelle scrie:

ei chiar vreau sa-ti vad""ditamai burtoiul'' ....cand faci pozici?
stai linistita,cum i-am spus lui Gabi,iti spun si tie: important este ca tu si bebe sa fi-ti bine restul nu mai conteaza.....ma bucur din suflet ptr tine..... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 17:54 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
ei chiar vreau sa-ti vad""ditamai burtoiul'' ....cand faci pozici?
stai linistita,cum i-am spus lui Gabi,iti spun si tie: important este ca tu si bebe sa fi-ti bine restul nu mai conteaza.....ma bucur din suflet ptr tine..... :hug:

Eli, daca vrei o urmaresc si ii fac poze de paparazzi :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2011, 17:58 
Diva

ehhh...nu cred :)
vin maine in vizita sa te vad :D[/quote]
no chiar te astept si o sa te convingi singurica cat ditamai :back: am facut :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]