Citat:
nu cred ca e ceva rau sa te rog sa imi stergi pozele puse cu mine si iubi la cupluri. atat!
se sterg azi
Citat:
si regulile ar trebui sa fie pentru toti.
SUNT pentru toata lumea, avertizarea a fost pentru voi toate, pe tine te nominoalizasem pentru ca ai fost prima care ai sarit, dar avertizarea nu era doar pentru tine.
Citat:
tu cred ca nu ai citit ce a zis zizi nush cum.
ba da, repet, avertizarea este PENTRU VOI TOATE.
Citat:
traim intr-o societate democratica (cel putin asa ne laudam) unde fiecare avem dreptul la cuvant si opinie. atata timp cat nu ne injuram pe fata de ce sa fim comunisti si sa dam din cap ca prostii cand ne insulta cineva?! "without freedom of speach there is NO JUSTICE" si pentru cei care nu stiu Engleza :"fara dreptul la cuvant nu exista dreptate". Think About it!
Corect, pana la un punct: in lumea reala daca te injura cineva il duci in fata instantei. Aici, unde suntem anonimi, singura justitie suntem noi, administratorii site-ului! Tocmai de aceea incercam sa pastram decenta si atmosfera! Acest post va fi inchis, o sa te rog mult daca intr-adevar iti doresti sa discuti depre luna de miere sa deschizi din nou postul.... pentru ca are titlul CELE MAI ROMANTICE DESTINATII, dar in interior toata lumea se cearta

:wacko::unsure:
Pentru cine doreste neaparat continuarea discutiei, il (de fapt O, ca numai femei sunt) rog sa o faca aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=14295
Si, PENTRU TOATA LUMEA: FITI MAI INTELEGATORI SI NU MAI ATACATI PERSONAL. TOATA LUMEA ARE DREPTUL LA PARERI SI SFATURI SI DREPTUL DE A A POSTA AICI, ATATA VREME CAT NU JIGNESTE SAU ATACA PERSONAL ALTA PERSOANA.