Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 11 Iul 2011, 21:17 
Diva

Ayrun scrie:
Ely, este traversam nu tranversam :flowers:

:lol: :lol: m-a bufnit si rasul......ce urat suna cand il citesti,oboseala isi spune cuvantul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:21 
Diva

Ayrun scrie:
da , cam asa ceva.

mai Ely, initial am zis ca plecam in mai, intre timp ne-am sucit, avem apartamentul pus in vanzare si asteptam sa se dea, oricum avem o nunta in octombrie si nu mai e mult asa ca nu ar fi avut rost sa plecam/sa venim atatea drumuri si bani pe avion sau mai stiu eu ce. ideea este ca oricum nu avem toti banii pt acte asa ca asteptam cumintei vanzarea casei, nu ne grabim :flowers:

f bine,luati-o usor,faceti totul cu cap si va fi bine.....pana una alta mai creste si Iza,o sa va fie mai usor....
dar de mutat va mutati? suna tare frumos Suedia......sa iti iei traista cu medicamente de la Romania,cine stie ce ciudati mai sunt si aia :lol: :lol: ......eu acum cand vin cumpar tot,antibiotice si mai stiu eu ce nu gasesc aici si astia sunt atat de prosti de habar nu au ca sa-mi dea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:25 
Diva

lily scrie:
in mod normal 37.5 nu este considerata febra...doar ce trece de 38 se considera...de la dintisori poata sa creasca pana la 39 dar cedeaza foarte repede la tratament

nuuuu? eu stiam ca ce e 37,5 e temperatura.....asa scrie si in cartea de la pediatru a lui vero,da intr-adevar nu e febra dar asa e considerata aici,desi astia nu fac nimic nici la 40 grade,doar la 42 dupa 3 zile,mi s-a pus rau pata pe astia dupa cum se vede :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:47 
Diva

ce mortala esti tu Ely!! nu au ce sa ii faca daca ii virus...nici aici nu le fac nimic...numai chestii din astea care amelioreaza discomfortul gen Tylenol, Motrin si din astea...daca e infectie, atunci da antibiotice...cateodata nici prea multe medicamente nu sunt ok, parerea mea...nu asa de mititei...

cand am fost in Romania, a racit Alexia in primele zile....mi-a scris dr o reteta lunga cat o zi de post...am luat un singur sirop homeopat de tuse numai de pe ea...ca restul mi s-au parut ca is prea exagerate sa i le dau pt o simpla raceala...nicicum nu e bine...nici prea putine medicamente, nici prea multe parca :)))) eu oricum aveam medicamente cu mine...eu is pe invers decat tine Ely, duc de aici tot cu mine ca stiu cu astea ii obisnuit organismul ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 22:03 
Diva

Bamba scrie:
ce mortala esti tu Ely!! nu au ce sa ii faca daca ii virus...nici aici nu le fac nimic...numai chestii din astea care amelioreaza discomfortul gen Tylenol, Motrin si din astea...daca e infectie, atunci da antibiotice...cateodata nici prea multe medicamente nu sunt ok, parerea mea...nu asa de mititei...

cand am fost in Romania, a racit Alexia in primele zile....mi-a scris dr o reteta lunga cat o zi de post...am luat un singur sirop homeopat de tuse numai de pe ea...ca restul mi s-au parut ca is prea exagerate sa i le dau pt o simpla raceala...nicicum nu e bine...nici prea putine medicamente, nici prea multe parca :)))) eu oricum aveam medicamente cu mine...eu is pe invers decat tine Ely, duc de aici tot cu mine ca stiu cu astea ii obisnuit organismul ei

da, ai dreptate Gabi...nici eu nu sunt pt antibiotice si multe medicamente decat daca este absolut necesar...ma bucur foarte mult ca nici pediatra ei nu este asa...altfel cu siguranta o schimbam...cunosc o gramada de dr care dau antibiotice chiar injectabile indiferent de natura infectiei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 22:16 
Diva

Bamba scrie:

sincer nici eu nu sunt ptr mdicamente,dar am vazut acum ca mi-a facut copila febra si eu in casa doar cu panadol junior si ala luat de la pediatra cand i-am facut primul vaccin la 3 luni ca a zis ca e posibil sa faca temperatura
deci nici asa nu e normal,sa nu ai tu in casa nurofen si mai stiu eu ce.....adica gata ma interesez ce ar trebui sa am ptr puiul meu in trusa de prim ajutor ca nu mai tine :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 22:36 
Diva

ely, sunt sigura ca va trece usor, orice este.Nu te speria :hug:
In legatura cu drumul, eu cred ca o sa faceti in jur de 14-15 ore, mai ales ca sunteti cu copil.Noi faceam de la Cluj pana la Constanta 8-9 ore .Si lui Ionut ii place sa mergem cu masina, sa ne oprim, sa admiram peisajele...sa ajungem terminati la destinatie :lol: .Eu sincer prefer avionul, dar din pacate este mai costisitor si nu intotdeauna putem alege varianta asta :( .
Noi din Bucuresti pana in Tg-Mures, facem 4-5 ore si nu prea avem probleme cu Alexandru.S-a obisnuit deja cu drumurile si sta cuminte in scaunelul lui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 22:58 
Diva

Laura si eu m-am facut tare comoda si prefer avionul...dar ii mai scump intr-adevar :)

Ely nu prea ai ce medicamente sa tii in casa...in afara de astea care amelioreaza gen panadol, nurofen, paracetamol (acum am vazut ca asta de fapt ii Tylenol de aici) sau cum le zic acolo la voi...in rest, antibiotice ma gandesc ca sunt pe reteta si plus de asta expira...mai ales ca astea pt copii is lichide si aici cel putin nu tin mai mult de 10 zile...sau asa scrie pe sticla cel putin :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 23:11 
Diva

elyt1000 scrie:
f bine,luati-o usor,faceti totul cu cap si va fi bine.....pana una alta mai creste si Iza,o sa va fie mai usor....
dar de mutat va mutati? suna tare frumos Suedia......sa iti iei traista cu medicamente de la Romania,cine stie ce ciudati mai sunt si aia :lol: :lol: ......eu acum cand vin cumpar tot,antibiotice si mai stiu eu ce nu gasesc aici si astia sunt atat de prosti de habar nu au ca sa-mi dea

da Ely, de mutat ne mutam 100% sigur si o sa trimit inainte cam tot ce consider ca am nevoie

si eu din fericire nu am apelat la antib pana acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2011, 16:24 
Diva

fetelor gata am aflat motivul : nu e infectie la urechiuse,nici rosu in gat,virus nici atat, sunt 2 maselutze care ii ies in acelasi timp,poate face febra pana la 42 grade nimic nu se intampla(exact cum ti-a spus si pediatrul vostru Gabi),nurofen,panadol si in ultima instanta paracetamol ajuta si nimic altceva.....numai avem nici temperatura,dar vineri avem ultimul vaccin si am inteles de la pediatru ca o sa fie cam bolnavioara si va face iar febra,uiiii,numai in week-end trebuie sa se intample asa....lasa,sa scapam inainte sa plecam in vacanta.....
pediatrul meu nu e de acord cu antibiotic,spune ca daca veronique acum spre ex lua antibiotic avea diaree si sigur era mai leguma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2011, 16:49 
Diva

laura_sandu scrie:
ely, sunt sigura ca va trece usor, orice este.Nu te speria :hug:
In legatura cu drumul, eu cred ca o sa faceti in jur de 14-15 ore, mai ales ca sunteti cu copil.Noi faceam de la Cluj pana la Constanta 8-9 ore .Si lui Ionut ii place sa mergem cu masina, sa ne oprim, sa admiram peisajele...sa ajungem terminati la destinatie :lol: .Eu sincer prefer avionul, dar din pacate este mai costisitor si nu intotdeauna putem alege varianta asta :( .
Noi din Bucuresti pana in Tg-Mures, facem 4-5 ore si nu prea avem probleme cu Alexandru.S-a obisnuit deja cu drumurile si sta cuminte in scaunelul lui.

gata a trecut cat de cat....mai avem seara probleme ca se trezeste din fundul somnului si plange,cred ca ii zvacneste acolo la maselutze.....
si eu la fel am zis in jur de 15 ore ca Timisoara-Constanta......si eu prefer avionul in unele cazuri,da intr-adevar e mai scum dar mai rapid :lol: cat pierzi pe drum cu masina ai putea f bine sta cu familia,dar de data asta am preferat asa,e o vacanta de placere si vrem cu masina.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2011, 18:42 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor gata am aflat motivul : nu e infectie la urechiuse,nici rosu in gat,virus nici atat, sunt 2 maselutze care ii ies in acelasi timp,poate face febra pana la 42 grade nimic nu se intampla(exact cum ti-a spus si pediatrul vostru Gabi),nurofen,panadol si in ultima instanta paracetamol ajuta si nimic altceva.....numai avem nici temperatura,dar vineri avem ultimul vaccin si am inteles de la pediatru ca o sa fie cam bolnavioara si va face iar febra,uiiii,numai in week-end trebuie sa se intample asa....lasa,sa scapam inainte sa plecam in vacanta.....
pediatrul meu nu e de acord cu antibiotic,spune ca daca veronique acum spre ex lua antibiotic avea diaree si sigur era mai leguma

ma bucur Ely ca nu este ceva grav si ca se simte mai bine...o sa iasa si maselutele si o sa scapam de durerii...pupici pt Vero

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2011, 19:25 
Diva

lily scrie:
ma bucur Ely ca nu este ceva grav si ca se simte mai bine...o sa iasa si maselutele si o sa scapam de durerii...pupici pt Vero

multumim Lily....asemeni ptr Erika :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2011, 08:43 
Diva

buna dimineata......elly sanatate mult veronicai....ma bucur ca se simte mai bine...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2011, 09:06 
Diva

Buna dimineata!!! o zi superba va doresc! sanatate celei mici,Ely :flowers: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2011, 11:53 
Diva

buna dimineata si de la noi!!!!
multumesc mult fetele!!! veronique si-a revenit,numai avem temperatura,ne-am trezit doar o singura data aseara pt 5 min cred ca o durea/manca rau gingia,ca era cu manutza toata in guritza.....acum asteptam vineri vaccinul,sper sa fim bine.....va pupam si va dorim multa sanatate si voua,ca e mai importanta ca toate :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2011, 16:54 
Diva

scumpa de ea///sigur va fi bine.... :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 11:44 
Diva

hello, ladies! :neyes:

se apropie vacanta mea din Ro si voiam sa intreb daca fetele din Bucuresti sunt disponibile miercuri pt o cafeluta, maslinuta etc?

pup,
Clara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 11:48 
Diva

clarut scrie:
hello, ladies! :neyes:

se apropie vacanta mea din Ro si voiam sa intreb daca fetele din Bucuresti sunt disponibile miercuri pt o cafeluta, maslinuta etc?

pup,
Clara

Daaaaa...clar!Eu sunt disponibila!Sper sa nu intervina nimic.O sa ne intelegem toate la ora sa fie ok.Eu pot doar dupa 6.30 cand vine Ionut acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 12:07 
Diva

laura_sandu scrie:

Daaaaa...clar!Eu sunt disponibila!Sper sa nu intervina nimic.O sa ne intelegem toate la ora sa fie ok.Eu pot doar dupa 6.30 cand vine Ionut acasa

of, eu nu pot dupa 6.30:( nu stiu de ce ma gandeam ca voi o sa vreti in timpul zilei:) dar poti sa vii si cu maimutoiul dc asta e pb.
dc nu, joi e ok?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]