Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol II
MesajScris: 20 Apr 2006, 17:34 
Diva

Citat:

pai doar ceva hoteluri de 3 stele cazare cu mic dejun la preturi intre 40 si 90 euro pe noapte adica nici urma de sejur cu transport inclus sau ceva asemanator cum se face cand e vorba de spania si grecia pt astea sunt destule vad...:(( ideea e ca vrem sa ajungem acolo nu prea punem mare pret pe soare ci mai mult pe plimbare sigur vom inchiria masina si astfel... la fel cum am facut si in grecia putem vedea multe...

dc ai timp si chef sa cauti pot sa-ti dau eu coordonatele celor unde am stat in italia..am fost in toamna si m-am ocupat eu de cazare si am iesit super ca bani si conditii, am fost cu masina..numai sa-mi spui unde vreti sa ajungeti..hotelurile de 3 stele, unele din ele arata f rau...tre sa fii atenta sa fie nou, asta in cazul o sa optezi pt o excursie organizata de agentie..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 01:09 
Diva

Noi inca nu ne-am hotarat unde vrem sa mergem.Am opta Antalya sau Grecia ca vrem sa mergem cu masina.Prima data am vrut sa mergem cu avionul, dar am stat si m-am gandit io: cum naiba o sa car bagajele alea peste tot? si la intoarcere nu lua prea multe suveniruri ca ma intorc cu dublul gentilor.
Eu am mai fost in Turcia, nu Atalya si cred ca ar fi frumos.Acuma sa vedem dupa Pasti ce oferte gasim.
Axxy, ai vreo lipeala pe grecia sau Turcia?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 01:20 
Diva

Citat:

latin de-ai nostri, asa e. si unele agentii baga niste hoteluri in oferta de mori cand le vezi. daca le ceri poze zic ca nu ii pot ta si ce e mai naspa ca tu ca agentie nu primesti poze si detalii de la vanzator...

tot mai bine e cu reclama "din gura in gura". daca a fost cineva si iti recomanda un hotel e super.

da' macar sunt prietenosi italienii:) mai ales cu romancele:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2006, 02:48 
Diva

Ce stiti despre ofertele pt Dubai. "Scump, nene scump" sau acceptabil?
Asta a fost prima optiune.Si apoi Turcia si Grecia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2006, 18:26 
Veteran

am gasit si eu pana la urma:rolleyes: cazare 7 nopti intr-un apartament in statiunea Bibione Italia 186 euro/persoana fara mese si la asta se adauga transport cu avion pana la Venetia si de acolo ceva transfer la statiune asta pt ca nu mergem cu auto propriu...acum sunt in tratative cu agentia maine le fac o vizita sa aflu detalii la noi baza este sa inchiriem masina ca sa vizitam ce vrem noi asa am procedat si la greci....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2006, 18:36 
Veteran

Citat:
nush d c dar cred ca iar s-au dus pe apa sambetei ofertele de Egipt dupa noile atentate...

noi am primit o oferta de la seful meu sa mergem la el in Norvegia in luna de miere pe banii lui ;)

bravooo !!!!si ati acceptat? si eu am auzit ca a fost ceva atentat si cand te gandesti ca era o vreme cand imi doream aceasta destinatie dar am renuntat pt ca nu ofera libertate de miscare sa te plimbi pe cont propriu e daca nu imposibil macar riscant...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2006, 17:38 
Veteran

Citat:

pai ieri cauta iubi zboruri spre Oslo :) tu ce parere ai?:) si e chiar ieftin, cu Malev, 2 pers, dus intors de pe Budapesta , aprox 450 USD. Nu mi-a venit sa cred cand a zis. Acuma nush dc o fi inainte sau dupa nunta...ca iubi inca nu are pasaport, dar tot vom merge acolo la invitatia lui :)

superr merita sa mergeti evident:ok: si eu caut preturi la curse Bucuresti-Milano sau Buc- Venetia azi merg la agentia cu sejurul in Italia si vroiam sa aflu inainte ce costuri sunt la transport ...pt ca ei ne dau doar cazare si probabil la cerere transport ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 18:46 
Veteran

Citat:

e eficient sa cauti pe net ca stii la ce sa te astepti. ai grija la comisioanele din agentii! e mai ieftin sa iei direct de pe siteul firmei daca poti...Taromul oricum e super scump iar Blue Air...e companie slaba (Adik avioane proaste si alte chestii), stiu ca la milano de pleaca si de pe arad (sau se pleca la un moment dat)....

si ce preturi ai gasit? :-`

ultima noutate este ca la agentia aceasta au un catalog plin cu hoteluri, vile etc situate in Bibione la 50 km de Venetia, si am avut libertate sa alegem pe oricare sunt mullteee hoteluri acolo...si ne-am orientat la apartament ca astea predomina(apartamentele sunt de multe tipuri la ei) si la sfarsitul lui septembrie un apartament pt 7 nopti pe noi ne costa 171 euro deci atat dam 2 persoane pe cazare timp de 7 nopti :ok:iar transportul va fi 102 euro / persoana dus intors pana la venetia de acolo transfer singurei pana in statiune.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 20:23 
Diva

Citat:

:wok: bv! ai iesit bine. da, sunt f multe feluri de apartamente la ei. ai grija sa aibe bucatarie (sau chicinete) daca vrei sa gatesti tu acolo si nu vrei sa mergi la restaurant tot timpul. si eu stiam oferte de grecia in bungolow pe malul marii la numa 7 euro/noapte/per fara masa si erau super faine conditiile de cazare...dc cauti gasesti tot felu de oferte ok pana la urma :)

grooovy baby ....it's almost the week-end!!(X)(X)(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 21:36 
Diva

Citat:

ultima noutate este ca la agentia aceasta au un catalog plin cu hoteluri, vile etc situate in Bibione la 50 km de Venetia, si am avut libertate sa alegem pe oricare sunt mullteee hoteluri acolo...si ne-am orientat la apartament ca astea predomina(apartamentele sunt de multe tipuri la ei) si la sfarsitul lui septembrie un apartament pt 7 nopti pe noi ne costa 171 euro deci atat dam 2 persoane pe cazare timp de 7 nopti :ok:iar transportul va fi 102 euro / persoana dus intors pana la venetia de acolo transfer singurei pana in statiune.

bravo! ai iesit super bine! si ce faceti, stati doar acolo sau va mai plimbati si prin alte orase?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2006, 02:26 
Diva

Citat:

:wok: bv! ai iesit bine. da, sunt f multe feluri de apartamente la ei. ai grija sa aibe bucatarie (sau chicinete) daca vrei sa gatesti tu acolo si nu vrei sa mergi la restaurant tot timpul. si eu stiam oferte de grecia in bungolow pe malul marii la numa 7 euro/noapte/per fara masa si erau super faine conditiile de cazare...dc cauti gasesti tot felu de oferte ok pana la urma :)

Vreau si eu detalii despre bungalow-rile astea.:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]