SimoBobo scrie:
Carla nu decide nimeni nimic obligatoriu pentru toata lumea...nici daca se vine cu baietii sau nu,nici locatia....tu tot timpul esti extrem de inversunata.Cu mine de exemplu n-ati vorbit treaba asta cu locatia,iar mie si lui Ely ne-ar fi facut placere ca sotii nostri sa se cunoasca.
Hai sa nu mai vorbim "in privat" cate una cu alta si sa stabilim aici pe forum toate detaliile ca sa nu fie confuzii.
Deci daca s-a stabilit deja o locatie si toata lumea este de acord...spuneti-mi si mie(cazino,port...nu cunosc).Cat despre baieti...ok,venim fara

Simona, fara suparare dar eu nu am decis nimic, nici pentru voi si nici pentru mine.
Mie imi este indiferent daca voi vreti sa veniti cu sotii sau nu. Eu o consideram o intalnire de "ghidul miresei" - intalnire de fete dar nu am nici o problema daca cineva vine insotita, e decizia ei.
Eu am spus doar ca eu nu vin insotita, vreau sa ma simt bine si eu si prietenul meu. Nu cred ca el s-ar simtii bine la o masa cu inca 8-10 persoane (in cazul in care toata lumea vine insotita) pe care nu le cunoaste si de care nu a auzit niciodata...sau sa asculte "povestile" noastre. Nici eu nu ma duc la intalnirile lui cu baietii, sa ascult povesti despre fotbal sau mai stiu eu ce.
Cat despre locatie, nu aveam de unde sa stiu ca tu nu stii.
Mie imi este indiferent si locatia, nu stiu unde este cazino-ul din mamaia(nici nu am auzit de el pana acum) dar il gasesc, nu e nici o problema. Vin oriunde.
Eu vorbeam despre cazino-ul de langa port - singurul pe care il cunosc.
Sa-mi spuneti doar ce ati decis, sa stiu sa nu ma duc in alta parte...ora si data am inteles-o.
Oricum eu va sunam cand ajungeam in constanta sau in ziua intalnirii sa va intreb exact care e locul intalnirii si ora.