Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 12:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 17 Apr 2006, 20:59 
Diva

Citat:
Normal ca le-am spus ca nu am pretentii... sincer, nici nu stiu daca toate cele care traditional le platesc nasii ajung la 4.000.000 RON si chiar nu am o problema sa ii dau eu...
Da, si vorbitul cu preotul e o idee..

psssttt!! Poza intitulata "inelul" nu se vede deloc!! Si inca ceva!! Chiar nu ai colegi de munca casatoriti ...sau ...amici ...fosti colegi?? Inmtreaba pe toata lumea ....si de ce nu ...zi-le urmatoarea chestie: nu trebuie sa platiti nimik...eu voi plati tot...voi trebuie doar sa fiti prezenti, sa asistati!! Doar darul va fi investitia lor! Atat!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 21:27 
Diva

Citat:

dah dah si nu functioneaza...asa am facut si eu la inceput...nu platit voi nimic, decat darul ca toti oamenii de "Rand"...numai raspunsuri de NU am primit pana nu am mers pe alta "varianta"...cea cu verisorii :)

inseamna ca ati intalnit numai idioti!! Eu nici nu m-am asteptat ca actualii mei nasi sa zica da!! A fost o surpriza totala!!:~*:love::love::love: Cand am mers la ei sa-i intrebam.... eram deja ferm convinsa ca vom primi un NU categoric!! Insa...socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 21:29 
Diva

Citat:

poate ca am apleat noi la cine nu tb...eu am zis ca cei "ai nostri" vor iesi la iveala. si eu credeam ca vara-mea va zice nuh dar de fapt s-au batut 3 perechi pe noi cand am intrebat de nasi in Cluj hihihi

si de ce nu i-ai ales pe toti 3?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 01:34 
Diva

Citat:
Am gasit nasi!
Si, ce e cel mai frumos, ca dupa ce nu aveam am 2 perechi de nasi...
Oricum, cu unii dintre ei va trebui sa vorbesc sa le spun daca vor sa fie a doua pereche.
Nu-mi vine sa cred!
:rocker:

Bravo!!!!:rocker::rocker::rocker:
Te inteleg ca nici eu n-am dus-o bine cu nasii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 01:39 
Diva

Citat:
Cel mai bine e ca putem sa facem invitatiile. Ca le-am tot amanat.

DA-i bataie atunci cu ele.Sa pui poza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 01:56 
Diva

Citat:
Momentan am poza cu modelul. Pe la sfarsitul lui mai probabil vor fi si ale noastre.

Dragute.DA si eu astept pana dupa Pasti sa fie gata. Abia astept.le-am luat de la o firma din bUc cand au venit la targ in Cluj.Nici n-am mai gasit modelul asta altundeva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 11:25 
Diva

Citat:
Am gasit nasi!
Oricum, cu unii dintre ei va trebui sa vorbesc sa le spun daca vor sa fie a doua pereche.
Nu-mi vine sa cred!

bravo, in sfarsit!!!! (X) ;) chiar ma bucur pentru voi, ca am tot vazut ca nu gaseati. sa fie intr-un ceas bun!!! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 12:06 
Veteran

Citat:
Am gasit nasi!
Nu-mi vine sa cred!

Stiam eu ca o sa se rezolve mai devreme sau mai tarziu. Cum s-a intamplat? Cine sunt... hai, zi detalii! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 13:17 
Veteran

Citat:
OK, asteptam raspuns de la o colega de facultate si de la o colega de servici (ambele foarte dragi, si ambele mai sunt nasici si in iunie). Si am primit raspuns pozitiv de la amandoua!
E drept ca la inceput nici nu ma gandisem sa le propun pentru ca stiam ca mai cununa cu o luna inainte de nunta mea!

Wow, ce femei pe cinste! Intr-adevar o sa ai niste nasi deosebiti! Felicitari si numai bine!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]