Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 18 Aug 2011, 21:28 
Diva

mda,exista riscul asta in colectivitate.Poate totusi are o imunitate buna.Si sunt cateva boli de care se zice ca e mai bine sa le ai cand esti copil.Tu trebuie sa te intorci la serviciu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2011, 22:02 
Diva

ral_ct scrie:
mda,exista riscul asta in colectivitate.Poate totusi are o imunitate buna.Si sunt cateva boli de care se zice ca e mai bine sa le ai cand esti copil.Tu trebuie sa te intorci la serviciu?

mai am pana la sfarsitul lu feb dar as vrea sa-mi caut in alta parte pana atuncea si eram cam obligata sa o duc de acum pt ca la noi este batalie pe locuri...in feb nu as mai fii gasit nici un loc...doar la particular si parca nu-mi vine sa dau 6 mil in plus pt cam aceelasi lucru...
imunitatea este ok pana acuma tinand cont ca nu am avut probleme cu ea dar nu se compara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2011, 23:41 
Diva

laura_sandu scrie:

O intreb pe Andreea si iti trimit un msg cu numarul de tel.Stiu ca are multe rochii lungi si frumoase.Poate gasesti ceva sa iti placa.

laura, nu o mai intreba pe prietena ta, pt ca m-am hotarat. o sa ma intorc la elite mariaj unde am mai probat o rochita care mi-a placut f tare, nu este pe site ca sa o vedeti, este f simpla , fara pietre si alte chesti (i se pot adauga), fuchsia seamana cu aceasta http://rochieocazie.ro/Rochii-De-Seara_ ... 111530.php, dar fara pietre, simpla. si gata am incheiat si ma iertati ca v-am stresat atat :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 00:08 
Diva

Ayrun scrie:

laura, nu o mai intreba pe prietena ta, pt ca m-am hotarat. o sa ma intorc la elite mariaj unde am mai probat o rochita care mi-a placut f tare, nu este pe site ca sa o vedeti, este f simpla , fara pietre si alte chesti (i se pot adauga), fuchsia seamana cu aceasta http://rochieocazie.ro/Rochii-De-Seara_ ... 111530.php, dar fara pietre, simpla. si gata am incheiat si ma iertati ca v-am stresat atat :flowers:

ok...mai bine.ca am intrebat si oricum nu te puteam ajuta pt ca vinde doar in cerc restrans :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 00:13 
Diva

laura_sandu scrie:
ok...mai bine.ca am intrebat si oricum nu te puteam ajuta pt ca vinde doar in cerc restrans :hug:

ms oricum. ma duc maine sa o iau si am incheiat capitolul. dragul meu sot s-a indragostit de acea rochie si m-a asigurat ca imi venea cel mai bine din toate punctele de vedere, evidentiaza talia, ascunde burtica si are o culoare tinereasca. acum incepe capitolul incaltaminte :wall: :nlol: :curse: :-S :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 10:13 
Diva

Neata!Acum,Anca,daca te-ai hotarat la o rochie cred ca iti va fi ceva mai usor cu incaltamintea.Spor la cautari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 10:17 
Diva

lily scrie:
quote]
mai am pana la sfarsitul lu feb dar as vrea sa-mi caut in alta parte pana atuncea si eram cam obligata sa o duc de acum pt ca la noi este batalie pe locuri...in feb nu as mai fii gasit nici un loc...doar la particular si parca nu-mi vine sa dau 6 mil in plus pt cam aceelasi lucru...
imunitatea este ok pana acuma tinand cont ca nu am avut probleme cu ea dar nu se compara...

Cred ca peste tot e bataie pe locurile la crese si la gradinite.Am o prietena care abia,abia a reusit sa il inscrie la cresa,cu tot felul de interventii.Spera ca la gradi va fi mai usor.Dar de unde,a incercat intai la gradinita de peste drum dar acolo nu se tinea cont de domiciliu si apoi din ce in ce mai departe.Nu a reusit nicaieri,astepta sa inceapa anul si nu stie daca se va elibera vreun loc la vreo gradi sau daca il mia tin la cresa inca un an :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 10:34 
Diva

Ayrun scrie:

ms oricum. ma duc maine sa o iau si am incheiat capitolul. dragul meu sot s-a indragostit de acea rochie si m-a asigurat ca imi venea cel mai bine din toate punctele de vedere, evidentiaza talia, ascunde burtica si are o culoare tinereasca. acum incepe capitolul incaltaminte :wall: :nlol: :curse: :-S :wacko:

ce culoare vrei sa iti cumperi pantofii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 11:03 
Diva

habar n-am. Nude cu plic mov sau in mai multe culori?!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:02 
Diva

SimoBobo scrie:
Mai dar Ely nu da nici un semn....cat face cu masina pana in Olanda?

buna fetele.....iubita,aseara la ora 23:00 am ajuns acasa.....sunt terminata,am sa povestesc poate pe saptamana viitoare experienta unei vacante cu masina din Olanda in Romania si inapoi,experienta pe care sigur nu o voi mai repeta
in rest sunt ok.....dar acum vreau sa citesc tot ceea ce a-ti scris.....eram la partea cu Carlita si-a dat ''demisia'' de pe site.....urat fff urat ,probleme personale ca probleme personale,nu ma intereseaza sincer,sper sa nu fie grave si sa treaca repede dar sincer sunt total dezamagita de comportamentul ei......mi-a facut o cu totul alta impresie,ma intreb de ce o avea telefon mobil,doar ptr sms-uri? in fine,sper sa-i fie bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:16 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele.....iubita,aseara la ora 23:00 am ajuns acasa.....sunt terminata,am sa povestesc poate pe saptamana viitoare experienta unei vacante cu masina din Olanda in Romania si inapoi,experienta pe care sigur nu o voi mai repeta
in rest sunt ok.....dar acum vreau sa citesc tot ceea ce a-ti scris.....eram la partea cu Carlita si-a dat ''demisia'' de pe site.....urat fff urat ,probleme personale ca probleme personale,nu ma intereseaza sincer,sper sa nu fie grave si sa treaca repede dar sincer sunt total dezamagita de comportamentul ei......mi-a facut o cu totul alta impresie,ma intreb de ce o avea telefon mobil,doar ptr sms-uri? in fine,sper sa-i fie bine

bine ai revenit Ely !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:18 
Diva

elyt1000 scrie:

bine ai revenit ely. Astept sa ne povestesti cum a fost drumul si concediul in Romania. Parca vroiati sa-i faceti si botezul si motul lui Vero, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:37 
Diva

Ely, asteptam povesti.Despre drum, despre vacanta :hug:
De ce esti asa suparata pe Carlita? :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:42 
Diva

SweetNicoleta scrie:
bine ai revenit ely. Astept sa ne povestesti cum a fost drumul si concediul in Romania. Parca vroiati sa-i faceti si botezul si motul lui Vero, nu?

multumesc Anca ,Nico......da,am reusit sa o botezam,de luat motul nu,ptr ca a fost mult prea aglomerat si pitica intr-un final a adormit,am vrut a 2a zi si ne-am luat cu altceva,dar nu-i nici o drama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:45 
Diva

Buna,Ely!Bine ai revenit!Asteptam sa vii cu povestile si cu poze,evident! :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:51 
Diva

laura_sandu scrie:
Ely, asteptam povesti.Despre drum, despre vacanta :hug:
De ce esti asa suparata pe Carlita? :\

sunt suparata pe Carlita ptr simplu fapt ca ea a organizat intalnirea si a facut un adevarat tam-tam sa nu venim cu sotii,ziua si ora a fost alegerea ei.....mi-a lasat nr ei de tel dar mi-a scris numai sms-uri,nu mi-a raspuns la nici un tel si cred ca am sunat-o de 6 ori.....sincer eu nu am 15 ani sa stau sa scriu sms-uri,eu am pus mana si am sunat-o,fara nici un raspuns si la fiecare 10 min primeam mesaj de la ea.....ce sa mai,vina e a nostra,am stat 4 femei in gura unei fetiscane,ne-a facut pe toate.....asta e.....imi pare tare rau ca s-a intamplat asa: sotul simonei a umblat sa caute un prieten sa bea o bericica cu el,al meu l-am expediat la pescuit unde nu i-a placut deloc,claudia era cu sotul care se plimba cu fetita si mai venea din cand in cand la o conversatie,intr-adevar sotul ralucai era pe mare deci oricum nu venea.....putea fi mult mai frumos,am fi ramas sa mancam ceva impreuna si mai stiu eu cate......asta e,data viitoare mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:56 
Diva

elyt1000 scrie:
sunt suparata pe Carlita ptr simplu fapt ca ea a organizat intalnirea si a facut un adevarat tam-tam sa nu venim cu sotii,ziua si ora a fost alegerea ei.....mi-a lasat nr ei de tel dar mi-a scris numai sms-uri,nu mi-a raspuns la nici un tel si cred ca am sunat-o de 6 ori.....sincer eu nu am 15 ani sa stau sa scriu sms-uri,eu am pus mana si am sunat-o,fara nici un raspuns si la fiecare 10 min primeam mesaj de la ea.....ce sa mai,vina e a nostra,am stat 4 femei in gura unei fetiscane,ne-a facut pe toate.....asta e.....imi pare tare rau ca s-a intamplat asa: sotul simonei a umblat sa caute un prieten sa bea o bericica cu el,al meu l-am expediat la pescuit unde nu i-a placut deloc,claudia era cu sotul care se plimba cu fetita si mai venea din cand in cand la o conversatie,intr-adevar sotul ralucai era pe mare deci oricum nu venea.....putea fi mult mai frumos,am fi ramas sa mancam ceva impreuna si mai stiu eu cate......asta e,data viitoare mai bine

pai de ce nu ati incercat sa va intaslniti si a doua zi in formatie completa?
Adevarul este ca si-a cam batut joc de voi Carlita.Ea inca este un copil, cu preocupari si apucaturi pe care noi le-am trecut de mult(sau nu le-am avut deloc:))).Vrea sa para mult mai matura decat este, si siteul asta a fost o masca perfecta .aici poti fi cine vrei, ca nu te controleaza nimeni :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:56 
Diva

elyt1000 scrie:

da, urat din partea ei, chiar nu o inteleg. in sfarsit, macar voi v-ati simtit bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:57 
Diva

Hai,Ely,nu mai pune la suflet!A trecut,asta e...Cu toate ca a fost cam aiurea ca fiecare sot sa isi gaseasca obligat fortat cate ceva de facut.
Vrei sa iti zic ceva amuzant(oarecum):cand m-am despartit de voi l-am sunat pe Costin(ma sunase el si nu auzisem telefonul).Ajunsese acasa,i-a bagat in port din seara aia ca era avertisment de furtuna pana a doua zi,incepuse deja sa bata vantul destul de tare.Deci pana la urma,daca mai stateam,putea fi chiar si al meu sot prezent :)

Cum a fost la botez?V-ati distrat?A plans Vero?Sotul ce zice?Cand mai revine in Romania? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 12:58 
Diva

ral_ct scrie:
Buna,Ely!Bine ai revenit!Asteptam sa vii cu povestile si cu poze,evident! :hap_w:

buna ralu.....promit ca va povestesc tot cu lux de amanunte,acum nu am chef si m-a enervat iarasi atitudinea carlitei,asumati domnule responsabilitatea ptr greselile facute,ai incurcat o gramada de oameni,am vrut sa fie bine in primul rand ptr ea dar ea nici nu s-a gandt la noi
poze am sa pun cand le descarc ,promit....
sunt intr-ul totul de acord cu ceea ce a spus Simo....Ralu esti o persoana tare blanda si sensibila,mi-a facut deosebita placere sa te cunosc personal
simo despre tine ce pot sa spun,tot respectul meu: tu si iubi sunteti niste frumosi,deosebiti si cu un suflet imens,va doresc sa va de-a bunul Dumnezeu multa multa sanatate si un bebe frumos,cuminte si sanatos......un pupic mare de la Veronique ptr Iubi al vostru :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]