ral_ct scrie:
Hai,Ely,nu mai pune la suflet!A trecut,asta e...Cu toate ca a fost cam aiurea ca fiecare sot sa isi gaseasca obligat fortat cate ceva de facut.
Vrei sa iti zic ceva amuzant(oarecum):cand m-am despartit de voi l-am sunat pe Costin(ma sunase el si nu auzisem telefonul).Ajunsese acasa,i-a bagat in port din seara aia ca era avertisment de furtuna pana a doua zi,incepuse deja sa bata vantul destul de tare.Deci pana la urma,daca mai stateam,putea fi chiar si al meu sot prezent

Cum a fost la botez?V-ati distrat?A plans Vero?Sotul ce zice?Cand mai revine in Romania?

vezi mai....ce frumos ar fi putut fi.....offff,ma oftic de mor acum,to late
Ralu botezul a fost linistit,in familie,fara prea mult tam tam,Veronique a dormit prima parte a slujbei,a trebuit sa o trezim brusc ptr botez,am dezbracat-o si cand a luat-o preotul in brate a inceput circul,urlete si urlete,daca pana atunci sotul meu era pus pe sotii,in momentele acelea s-a inrosit tot la fata si m-ai avea putin sa explodeze

ii plangea printesa.....asa a tinut-o pana la sfarsit,a spus si preotul: este mare si constientizeaza totul....pana la urma a fost bine,ptr ca botezul a inceput la ora 16:30 si preotul avea la 17:00 ''treaba''asa ca a taiat la greu din slujba,marfa nu? in plus i-a luat la nas 3 mil vechi,ptr jumatate de ora....incredibil dar adevarat,si a primit chitanta doar pe 500 mii vechi ,taxa de botez

restul ptr ei
tortul a fost fff frumos dar i-au gresit numele,cum era de asteptat,nu putea fi totul perfect,cat de mica petrecere ai face doar in familie si tot exista probleme
in rest totul ok....