Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 19 Aug 2011, 14:18 
Diva

elyt1000 scrie:

cofetaria aida....str flamanda
i-am scris cu mana mea numele cu litere mari si am comandat si 3 platouri de fursecuri,20 ron/platoul....am dat o gramada de bani pe niste platouri cu prajiturele mici ,fff colorate 12 buc platou,incredibil,ce fursecuri nici un fursec.....au avut mare noroc ca nu m-am dus eu dupa ele,l-am trimis pe cumnatul meu ca altfel era razboi :wall:[/quote]

Prajiturele d-astea ati primit?Tot vad prin cofetarii,ma tenteaza sa imi iau dar nu stiu daca merita.

Fişiere ataşate:
058b.jpg
058b.jpg [ 4.79 KiB | Vizualizat de 4273 ori ]
058b.jpg
058b.jpg [ 4.79 KiB | Vizualizat de 4273 ori ]

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:18 
Diva

Ayrun scrie:

chiar daca are 23 de ani, da dovada de imaturitate.

ce , ce, ce povesti Ramoooo????????? :nlol: :nlol:

nu prea vreau sa intru in detalii Anca, sa nu te superi :hug: ...oricum niste aberatii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:21 
Diva

acum noi toate tragem cocluzia ca era ceva in legatura cu noi :)
Eu nu inteleg ce s-ar fi putut intampla.Am vazut ca si pe Fb si-a sters aproape toate pozele,stiam ca avea destul de multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:23 
Diva

ramonelle scrie:
nu prea vreau sa intru in detalii Anca, sa nu te superi :hug: ...oricum niste aberatii
nu e prob, te inteleg, doar ca ne-ai facut curioaseeee :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:25 
Diva

poate carla chiar are probleme destul de mari...nu cred ca atitudinea asta a ei are legatura cu intalnirea voastra. Cred ca a patit ea ceva si s-a inchis in ea....cine stie. Poate ne spune si noua la un moment dat. Am vazut si eu ca si-a sters pozele de facebook

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:27 
Diva

ral_ct scrie:
Prajiturele d-astea ati primit?Tot vad prin cofetarii,ma tenteaza sa imi iau dar nu stiu daca merita.

ia-ti si tu 100 de grame pt inceput sa vezi daca-ti plac. daca nu le dai de pomana unui copil si gata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 14:30 
Diva

daaa..cred ca asa trebuie sa fac! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 15:00 
Diva

sa nu credeti ca sunt si eu acuma o secretoasa...sunt niste aberatii scoase despre o persoana de pe ghid si am fost oarecum si eu implicata....nu e vorba de nici una dintre voi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 15:37 
Diva

ral_ct scrie:
Cred ca peste tot e bataie pe locurile la crese si la gradinite.Am o prietena care abia,abia a reusit sa il inscrie la cresa,cu tot felul de interventii.Spera ca la gradi va fi mai usor.Dar de unde,a incercat intai la gradinita de peste drum dar acolo nu se tinea cont de domiciliu si apoi din ce in ce mai departe.Nu a reusit nicaieri,astepta sa inceapa anul si nu stie daca se va elibera vreun loc la vreo gradi sau daca il mia tin la cresa inca un an :(

la noi am inteles ca gradinite sunt mai multe si ai prioritate daca vrei sa ramana la aceeasi gradi ca si cresa...sa speram ca nu sunt asa mari probleme...dar pana atuncea mai este...incerc sa nu ma gandesc la asta de acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 15:56 
Diva

buna fetelor! bine ai venit Ely :-* abia asteptam sa vedem poze si sa ne povestesti ce s-a mai intamplat la intoarcere...cred ca si-a facut sotul tau o impresie foarte proasta despre tara noastra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 17:56 
Diva

mai fetelor,chiar ma lasati masca...se vede ca am fost in concediu si ,sincer,nici n-am prea citit din urma, pe facebook am intrat sa pun cateva poze...alegerea Carlei e alegerea ei,in fond,dar exista ceea ce se numeste bun simt,ma rog...
Uii,Simo,Ramo,voi aveti burtici :hug: Fiica-mea cred ca ma invineteste pe dinauntru,face scandal non-stop,de obicei cand am si eu timp sa stau,e super comic sa vezi o burta inexistenta facand valuri :lol: ...Si asta mai ales cand e si Marius in zona.E ceva gen"sunt aici!" Am zis ca o sa ma bag intr-o cutie de carton,ca au toti tendinta sa dea peste mine :nscmoll: ...in schimb,am reusit in concediu sa merg pe jos 20 km pe traseu montan fara sa fac febra musculara! Ideea era sa obosim talibanul,dar...ne-am luat-o noi,la intoarcere ere mai fresh decat la urcare :wall:
Ely,bine ai revenit! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:12 
Diva

lily scrie:
buna fetelor! bine ai venit Ely :-* abia asteptam sa vedem poze si sa ne povestesti ce s-a mai intamplat la intoarcere...cred ca si-a facut sotul tau o impresie foarte proasta despre tara noastra

de ce sa isi faca sotul ei impresie proasta despre Romania?Avem plusuri si minusuri, e adevarat.Dar daca esti doar in vizita, e altfel decat daca locuiesti aici.Cred ca singurul lucru deranjant sunt drumurile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:16 
Diva

laura_sandu scrie:
de ce sa isi faca sotul ei impresie proasta despre Romania?Avem plusuri si minusuri, e adevarat.Dar daca esti doar in vizita, e altfel decat daca locuiesti aici.Cred ca singurul lucru deranjant sunt drumurile.

si marlanii,Laura :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:36 
Diva

mariko scrie:
mai fetelor,chiar ma lasati masca...se vede ca am fost in concediu si ,sincer,nici n-am prea citit din urma, pe facebook am intrat sa pun cateva poze...alegerea Carlei e alegerea ei,in fond,dar exista ceea ce se numeste bun simt,ma rog...
Uii,Simo,Ramo,voi aveti burtici :hug: Fiica-mea cred ca ma invineteste pe dinauntru,face scandal non-stop,de obicei cand am si eu timp sa stau,e super comic sa vezi o burta inexistenta facand valuri :lol: ...Si asta mai ales cand e si Marius in zona.E ceva gen"sunt aici!" Am zis ca o sa ma bag intr-o cutie de carton,ca au toti tendinta sa dea peste mine :nscmoll: ...in schimb,am reusit in concediu sa merg pe jos 20 km pe traseu montan fara sa fac febra musculara! Ideea era sa obosim talibanul,dar...ne-am luat-o noi,la intoarcere ere mai fresh decat la urcare :wall:
Ely,bine ai revenit! :-*

da, da , avem burtici...de fapt a lui Simo e burtica, asteptam sa ne puna o poza cu ea...in schimb a mea e burtoaie in toata regula, multa lume in loc sa ma intrebe cat mai ai? , ma intreaba mai ai putin asa-i? si eu mai am inca 2 luni jumate aprox.
de miscat se misca si a mea foarte mult si in special seara si dimineata face cate-o tumba de efectiv ma doare, dar imi si place in acelasi timp :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:36 
Diva

laura_sandu scrie:

cand mergeti in concediu Laura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:39 
Diva

Mda,la voi,Ramo..la mine...scandura( a se vedea facebook-ul pt exemplificare :)) )! si noi mai avem 3 luni,ca cezariana o am la sfarsitul lui noiembrie,cu 2 saptamani inainte de dpn.Si ai dreptate,fac tumbe de doare burta,mai da cate un sut de-mi amorteste piciorul...uneori ma intreb unde are loc de atata balet

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:45 
Diva

ramonelle scrie:
cand mergeti in concediu Laura?

duminica viitoare.abia astept sa ma relaxez putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:48 
Diva

[quote="ramonelle"] Ramona,inca o data iti cer scuze pentru faza cu Maya, in fata fetelor...ma simt super prost fata de tine,dar asta mic al meu si-a facut cu unchi-su cusca si a scris si pe ea "maya"...acum asteptam sa faca o data catelusa pui sa i-o iau pe Maya,ca ne-a terminat anul asta cu"vreau husky si s-o cheme Maya"...sper sa ne ierti :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:48 
Diva

mariko scrie:
Mda,la voi,Ramo..la mine...scandura( a se vedea facebook-ul pt exemplificare :)) )! si noi mai avem 3 luni,ca cezariana o am la sfarsitul lui noiembrie,cu 2 saptamani inainte de dpn.Si ai dreptate,fac tumbe de doare burta,mai da cate un sut de-mi amorteste piciorul...uneori ma intreb unde are loc de atata balet

da , le-am vazut , intradevar nu zice nimeni ca ai fi gravida in 24 sapt, esti o norocoasa....in schimb eu am acumulat ffff multe kg , dar nu vreau sa ma plang de asta , sunt fericita ca suntem sanatoase si eu si fetita :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2011, 18:49 
Diva

sanatatea conteaza cel mai mult!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]