elyt1000 scrie:
in ani trecuti chiar i-a placut dar parca e din ce in ce mai rau sincer.....la restaurante mancare putina,nu ff gustoasa si destul de scumpicica....plaja plina de tigarii,hartii si alte celea,am ales plaja particulara ca am crezut ca e curat si au si ei la fiecare umbrela si cate o scrumiera,trebuia sa stau numai cu ochii pe Veronique sa nu manance mucurile de tigara
cand iesiti cu copilasii in oras unde ii schimbati de pampers? nici un restaurant nu este prevazut cu masuta de schimbat pampers,nici un restaurant nu are scaun ptr copii,ca sa numai spun ca nici macar hotelul la care am dormit nu avea pat de copii.....cu caruciorul nu te poti plimba ptr ca daca vrei sa stai la stop sunt bordurii inalte de abia poti cobora carutul si asta cu ajutor,nu stiu ce or face saraci oameni in scaun cu rotile,de fapt stiu,o i-au prin mijlocul strazii,magazinele la fel,nici o rampa sa urci sau sa cobori cu un carutz ......la magazine nici o vanzatoare nu-ti zambeste,nici buna ziua ,nici la revedere.....si cate si mai cate
da,am ales prost dar am avut motive ptr asta,data viitoare ne urcam in avion si am terminat povestea si de condus Gabi prefer sa nu o fac.....si acum am folosit taxiul

Intr-adevar, daca e sa compari cu Olanda, unde toata lumea zambeste si e bine dispusa, suntem o natie mai pesimista

Si mie imi era frica inainte sa vin in Bucuresti ca voi avea aceeasi pb, pt ca multi prieteni veniti din Ardeal ma avertizau ca aici oamenii sunt mai rai.Pe cuvant ca nu e asa.Daca zambesc, primesc un zambet inapoi.Aproape toata lumea e prietenoasa cu Alexandru.
In privinta locurilor de schimbat pampersul si eu sunt nemultumita.In Cluj, la fiecare baie era in Mall si una pt mama si copilul.In Bucuresti am avut surpriza neplacuta sa nu fie asa.Si se mai si uita mirati daca intrebi unde este.
La restaurante......poate ai nimerit tu prost .Foarte multe au deja scaune de masa pt copii.Si mancarea....depinde ce terasa ati ales.Noi cand am fost in Mamaia am mancat in fiecare zi la alta terasa si am fost foarte multumiti de servicii si de mancare.
In privinta bordurilor si a rampelor de acces, e adevarat ca mai este inca mult de munca.Dar nu e chiar asa grav cum pare.Daca treci pe la trecere de pietoni sau pe la semafor, nu tb sa cobori bordura.
Cu traficul e grav.....e adevarat.si iti tb multi nervi si rabdare sa traversezi Romania.Suntem ramasi in urma rau si din cauza asta se intampla asa multe accidente din nefericire.