Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 21 Aug 2011, 21:28 
Diva

i-a trecut si la adi...a mers in spate la un prieten si lui la 40 la ora i se parea ca pica de pe ea daramite cu mai mare viteza...asa ca s-a lecuit...nu i-a placut deloc :)

nu prea are nici o treaba cu viteza adi...mai mult eu am avut probleme ca am picior greu pe acceleratie..dar o amenda usturatoare acum 9 ani, permis suspendat pe 2 sapt si m-am lecuit...gata! mai bine mai incet si cu treaba buna decat sa ajung cu 5 min mai devreme...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 08:46 
Diva

laura_sandu scrie:
si Ionut tot zice ca vrea sa isi cumpere....dar dupa cum gandesc eu lucrurile o va face intr-o alta viata.din punctul meu de vedere , dupa ce ai o familie , chiar daca esti fan sporturi extreme, eu cred ca tb sa te protejezi.si ma refer aici la motocicletele de viteza.Oricum viata e plina de pericole.De ce sa nu le evitam pe cele pe care putem?

Neatza,fetele! sunt de acord cu voi...eu am trecut de la scuter la motor,dar nu sunt o vitezomana! nici n-as avea unde,in oras chiar nu merita sa ii dai 200/h,cand ai nspe stopuri,cedari de prioritate,treceri de pietoni...Prefer sa merg regulamentar.(Am vazut destui decapitati pe sosea:( )La fel si cu masina,pana acum am condus masina alui meu,care era sport si avea 200 si ceva in bord si tot cu 50-60 merg ca n-am cum altfel,dar cu ditamai caravanul meu,care e si inalt,chiar nu-mi doresc sa trec de suta:)) Motocicleta la mine e pasiune veche,ma topesc dupa ele,le prefer in locul bijuteriilor :lol: (spre disperarea unora care sa nu le vada in ochi si fac crize cand m-au vazut cu minunea in fata blocului O:) )da,recunosc,I LOVE MY KAWASAKI :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:31 
Diva

neata feteloooor !!! sunt tare vioaie azi, am achitat rochia si mi-am gasit si pantofi, adica am gasit un model care sa=l fac la comanda. bine ca am incheiat capitolul. :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:32 
Diva

Ayrun scrie:
neata feteloooor !!! sunt tare vioaie azi, am achitat rochia si mi-am gasit si pantofi, adica am gasit un model care sa=l fac la comanda. bine ca am incheiat capitolul. :had_d:
:clap: :clap: bravoooo!!! eu inca nu stiu in ce ma imbrac la biserica :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:34 
Diva

Ayrun scrie:

In sfarsit:)Ma bucur ca ai rezolvat si ai gasit ceva sa iti placa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:36 
Diva

laura_sandu scrie:

In sfarsit:)Ma bucur ca ai rezolvat si ai gasit ceva sa iti placa

daaaaaaaa, mama ei de rochie ca mi-a dat numai dureri de cap , dar in acelasi timp recunosc ca si eu sunt ciufuta si sucita :wacko: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:38 
Diva

mariko scrie:
:clap: :clap: bravoooo!!! eu inca nu stiu in ce ma imbrac la biserica :cry:

ai zis ca iti trebuie ceva mai de zi nu? o rochita pana la genunchi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:39 
Diva

Astea suntem,ce naiba...femei! eu ma gandesc cu groaza ca e inca una in plus in dulap,ca la viitoarea nunta iar incep tambalaul si fac colectie de rochii,rochite degeaba.N-am purtat una de 2 ori pana acum.Si nici nu ma indur parca sa le dau si tot asa :wall: Vreau ceva care sa mearga cu o toca,o palarie,acu eu sunt aia care nu stie ce vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:51 
Diva

mariko scrie:
Astea suntem,ce naiba...femei! eu ma gandesc cu groaza ca e inca una in plus in dulap,ca la viitoarea nunta iar incep tambalaul si fac colectie de rochii,rochite degeaba.N-am purtat una de 2 ori pana acum.Si nici nu ma indur parca sa le dau si tot asa :wall: Vreau ceva care sa mearga cu o toca,o palarie,acu eu sunt aia care nu stie ce vrea

Poti sa iti cumperi pt cununie, o rochita simpla, dreapta, pana la genunchi.Fara briz brizuri si inflorituri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:59 
Diva

laura_sandu scrie:

Poti sa iti cumperi pt cununie, o rochita simpla, dreapta, pana la genunchi.Fara briz brizuri si inflorituri.

da, cam asa ma gandeam si eu si iti poti lua si palarie sau ce vrei tu :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 11:12 
Diva

bine ai revenit, Ely! imi pare rau de experienta pe care ati avut-o in Ro..te inteleg cu traficul ca si eu sunt ingrozita de drumurile cu masina acolo. In rest eu n-am avut experiente neplacute.

ah, am avut una cu o tipa care ne-a "furat" locul de parcare :) Andrei voia sa intre cu spatele iar ea a venit de pe contrasens, a calcat 2 benzi continue si s-a bagat rpd in locul nostru, mai sa dea peste noi :) si cand i-am spus, tot ea cu gura mare ca nu-i adevarat :) Pe urma a venit un paznic sa ne spuna ca alea sunt locuri rezervate muzeului de literatura dar ca ne "intelegem" dc vrem si noi un loc...bineinteles ca alea nu erau locurile muzeului de literatura, i-am cerut sa ne dovedeasca, dar nu avea cu ce, nu era nimic scris, nici macare fiarele (si alea ilegale) pe care sa scrie rezervat nu erau. Andrei a zis ca o sa le faca reclamatie...
Intre timp femeia s-a tirat, bucuroasa ca ne-a "facut" cu locul de parcare. ceea ce nu inteleg e de ce a tinut neaparat sa ia locul ala de parcare si nu altele care erau la 10 m mai incolo. nu pricep pur si simplu atitudinea asta sfidatoare, de ce e atat de greu sa spui ma scuzati si sa-ti indrepti greseala...unde au crescut astfel de oameni, cine i-a educat si mai ales in ce mediu traiesc de le lipseste bun simtul elementar?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 11:46 
Diva

ramonelle scrie:
nu pot sa cred ca ai trecut prin cluj si n-ai zis nimic :(

Ramo,am stat doar cateva ore in Cluj :( Ii spuneam si lui Lily ca la fel a fost si in Sibiu.Am fost in trecere doar,ne-am plimbat prin centru,am vizitat Gradina botanica.Mi-a placut foarte mult orasul,e superb si poate la anul revenim si ii alocam mai mult timp.Si atunci vin sa te vad si pe tine si bebelul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 11:53 
Diva

laura_sandu scrie:
si Ionut tot zice ca vrea sa isi cumpere....dar dupa cum gandesc eu lucrurile o va face intr-o alta viata.din punctul meu de vedere , dupa ce ai o familie , chiar daca esti fan sporturi extreme, eu cred ca tb sa te protejezi.si ma refer aici la motocicletele de viteza.Oricum viata e plina de pericole.De ce sa nu le evitam pe cele pe care putem?

exact! desi plimbarea cu motocicleta rules!! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:10 
Diva

clarut scrie:
bine ai revenit, Ely! imi pare rau de experienta pe care ati avut-o in Ro..te inteleg cu traficul ca si eu sunt ingrozita de drumurile cu masina acolo. In rest eu n-am avut experiente neplacute.

ah, am avut una cu o tipa care ne-a "furat" locul de parcare :) Andrei voia sa intre cu spatele iar ea a venit de pe contrasens, a calcat 2 benzi continue si s-a bagat rpd in locul nostru, mai sa dea peste noi :) si cand i-am spus, tot ea cu gura mare ca nu-i adevarat :) Pe urma a venit un paznic sa ne spuna ca alea sunt locuri rezervate muzeului de literatura dar ca ne "intelegem" dc vrem si noi un loc...bineinteles ca alea nu erau locurile muzeului de literatura, i-am cerut sa ne dovedeasca, dar nu avea cu ce, nu era nimic scris, nici macare fiarele (si alea ilegale) pe care sa scrie rezervat nu erau. Andrei a zis ca o sa le faca reclamatie...
Intre timp femeia s-a tirat, bucuroasa ca ne-a "facut" cu locul de parcare. ceea ce nu inteleg e de ce a tinut neaparat sa ia locul ala de parcare si nu altele care erau la 10 m mai incolo. nu pricep pur si simplu atitudinea asta sfidatoare, de ce e atat de greu sa spui ma scuzati si sa-ti indrepti greseala...unde au crescut astfel de oameni, cine i-a educat si mai ales in ce mediu traiesc de le lipseste bun simtul elementar?!

astea sunt chestii minore, clarut.si eu am patit asa de 2 ori in Cluj.O data m-am enervat asa tare, ca i-am blocat masina si am stat 3 ore in Mall.Cand am iesit,ma asteptau.Erau 3 gaite.M-am certat cu ele ca la usa cortului, si seara am ras de intamplare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:19 
Diva

clarut scrie:

exact! desi plimbarea cu motocicleta rules!! :~*

e super! am senzatia de libertate totala O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:23 
Diva

laura_sandu scrie:

astea sunt chestii minore, clarut.si eu am patit asa de 2 ori in Cluj.O data m-am enervat asa tare, ca i-am blocat masina si am stat 3 ore in Mall.Cand am iesit,ma asteptau.Erau 3 gaite.M-am certat cu ele ca la usa cortului, si seara am ras de intamplare.

or fi minore dar mie mi se par o dovada crunta de nesimtire. cum poti fi asa, nu inteleg. si pana la urma nu intamplarea m-a enervat, ci atitudinea sfidatoare a unei femei care la prma vedere parea decenta. dar se pare ca abia coborase din copac :x
esti f tare tu :nlol: mi te si inchipui la discutii cu ele :argue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:24 
Diva

mariko scrie:
e super! am senzatia de libertate totala O:)

da, exact, dar acum nu m-as mai urca pe motocicleta decat dc ar fi sa ma plimb in camp. poate nici asa...e mult prea periculos...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:28 
Diva

ah, Laura, ma enerveaza si chestia asta cu ocupatul locurilor de parcare. ca sunt atatea localuri care isi rezerva locurile din fata cladirii de la ei putere. sa se duca la primarie, sa plateasca si pe urma sunt ale lor. cum au ei senzatia ca e strada lor?! mai ales cand se gaseste asa greu un loc de parcare in Buc. si nu stiu exact cine ar trebui sa-i amendeze pt treaba asta ca le-as scrie. ar mai scoate si statul niste bani de pe urma lor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:30 
Diva

Ayrun scrie:

bravo, ma bucur ca ti-ai gasit! tu arati bine oricum asa ca nu-mi fac probleme :neyes:
cum sunt pantofii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2011, 12:36 
Diva

clarut scrie:

bravo, ma bucur ca ti-ai gasit! tu arati bine oricum asa ca nu-mi fac probleme :neyes:
cum sunt pantofii?

:flowers: ms Clara esti tare draguta

am cam doua modele, acum trebuie sa ma decid

Fişiere ataşate:
glitter21-pup_01.jpg
glitter21-pup_01.jpg [ 22.7 KiB | Vizualizat de 4002 ori ]
35580296_PAHPCPVHS.jpg
35580296_PAHPCPVHS.jpg [ 22.25 KiB | Vizualizat de 4002 ori ]

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]