bine ai revenit, Ely! imi pare rau de experienta pe care ati avut-o in Ro..te inteleg cu traficul ca si eu sunt ingrozita de drumurile cu masina acolo. In rest eu n-am avut experiente neplacute.
ah, am avut una cu o tipa care ne-a "furat" locul de parcare

Andrei voia sa intre cu spatele iar ea a venit de pe contrasens, a calcat 2 benzi continue si s-a bagat rpd in locul nostru, mai sa dea peste noi

si cand i-am spus, tot ea cu gura mare ca nu-i adevarat

Pe urma a venit un paznic sa ne spuna ca alea sunt locuri rezervate muzeului de literatura dar ca ne "intelegem" dc vrem si noi un loc...bineinteles ca alea nu erau locurile muzeului de literatura, i-am cerut sa ne dovedeasca, dar nu avea cu ce, nu era nimic scris, nici macare fiarele (si alea ilegale) pe care sa scrie rezervat nu erau. Andrei a zis ca o sa le faca reclamatie...
Intre timp femeia s-a tirat, bucuroasa ca ne-a "facut" cu locul de parcare. ceea ce nu inteleg e de ce a tinut neaparat sa ia locul ala de parcare si nu altele care erau la 10 m mai incolo. nu pricep pur si simplu atitudinea asta sfidatoare, de ce e atat de greu sa spui ma scuzati si sa-ti indrepti greseala...unde au crescut astfel de oameni, cine i-a educat si mai ales in ce mediu traiesc de le lipseste bun simtul elementar?!
multumesc Clara....da,numai am nimic de comentat la capitolul condus in Romania sau bun simt.... am vazut multi romani care traiesc afara(cred eu,civilizat,ca altfel nu au cum) si in Romania fac dezastru.....imi pare tare rau ca exista astfel de specimene