Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 06:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 30 Aug 2011, 15:08 
Diva

laura_sandu scrie:
Ralu.....si eu iti recomand barbat ginecolog.Nu trebuie sa iti fie rusine, banuiesc ca asta e motivul pt care vrei femeie.Te asigur ca nu ii intereseaza.E mult mai important sa fie bun medicul si tu sa fii linistita:)
Fetelor, va pup din concediu :hug:

Unde esti in concediu draga mea?
Pup,distractie placuta!

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2011, 15:52 
Diva

elyt1000 scrie:
socrul meu are o vorba pe care mi-o spune mereu daca comentez: " copilul - un hobby fff scump,eu ti-am spus de la inceput'' :rofl: :rofl:

si eu prefer tot barbati in aceasta meserie...sunt mult mai buni si stai linistita ca nu au nici o treaba...vad sute deci crede-ma pt ei nu este nimic special...chiar nu ai de ce sa te rusinezi...
este adevarat ca din momentul in care vrei un bebe incepe cheltuiala dar se merita pana la urma...asta daca vrei si daca iti permiti...sunt o gramada de mamici care nu-si fac nici un ecograf toata sarcina...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2011, 18:04 
Diva

Nu stiu de ce vreau femeie,ma gandeam ca sunt mai intelegatoare,mai blande,nu neaparat de rusine ca doar e meseria lor,vorba voastra..la cate au vazut :)
Stiu ca o sarcina,un copil implica multe costuri si sacrificii,e unul dintre motivele pentru care am tot amanat momentul.Dar parca prea trece viata pe langa noi,ne uitam in jur si toti cunoscutii au copilasi deja maricei,la 2-3 ani,il fac deja pe al doilea.Fiecare are povestile lui cu nazbatiile copiilorAm zis ca trebuie sa incercam si noi,trebuie sa ne descurcam :)
Parca nu as vrea sa ma las la mila spitalului de stat,mai ales ca medicul cardiolog mi-a spus ca sarcina ar trebui tinuta sub observatie.O sa ma mai interesez de domnul doctor recomandat de voi si va tin la curent cu ce mai fac :)

Ely,la nunta de sambata nu mi-a placut mai deloc.In schimb duminica a fost mult mai fain,desi a fost o nunta mai restransa(poate chiar d-aia mi-a placut mai mult).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2011, 21:56 
Diva

ral_ct scrie:
Nu stiu de ce vreau femeie,ma gandeam ca sunt mai intelegatoare,mai blande,nu neaparat de rusine ca doar e meseria lor,vorba voastra..la cate au vazut :)
Stiu ca o sarcina,un copil implica multe costuri si sacrificii,e unul dintre motivele pentru care am tot amanat momentul.Dar parca prea trece viata pe langa noi,ne uitam in jur si toti cunoscutii au copilasi deja maricei,la 2-3 ani,il fac deja pe al doilea.Fiecare are povestile lui cu nazbatiile copiilorAm zis ca trebuie sa incercam si noi,trebuie sa ne descurcam :)
Parca nu as vrea sa ma las la mila spitalului de stat,mai ales ca medicul cardiolog mi-a spus ca sarcina ar trebui tinuta sub observatie.O sa ma mai interesez de domnul doctor recomandat de voi si va tin la curent cu ce mai fac :)

Ely,la nunta de sambata nu mi-a placut mai deloc.In schimb duminica a fost mult mai fain,desi a fost o nunta mai restransa(poate chiar d-aia mi-a placut mai mult).

tinem pumnii draga Ralu sa intri si tu in categoria mamicilor.....se merita bani si efortul :lol: crede-ma pe cuvant
ai avut sambata nunta si apoi duminica iar? wow,nu a-ti putut bea prea mult sambata :lol:
eu sincer iti recomand un barbat ginecolog e mult mai amabil,intelegator si calm decat o femeie.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 07:45 
Diva

Buna dimineata fetelor.Abia azi am observat ca nu o mai am pe Carla la prieteni pe facebook,probabil m-a sters din lista,oare sa o fi suparat eu cu ceva?...voi o mai aveti la prieteni?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 07:52 
Diva

La multi ani Adina.Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta draga.Te pup. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 08:19 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata fetelor.Abia azi am observat ca nu o mai am pe Carla la prieteni pe facebook,probabil m-a sters din lista,oare sa o fi suparat eu cu ceva?...voi o mai aveti la prieteni?

Nu te stresa,.nici la mine nu mai apare :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 08:20 
Diva

La multi ani,Adina!
Neatza, doamnelor! eu imi fac bagajul pentru Bucuresti...a naibii meserie,ma plimba astia ca pe caine :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 09:16 
Diva

corina1 scrie:

neata....nici eu nu o mai am in lista, ea stie ce a apucat-o si cu ce am suparat-o. treaba ei.

O sa fim si noi nasi in iunie 2011, sunt atat de fericita ca s-au gandit la noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 09:17 
Diva

La multi ani, Adina!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 09:23 
Diva

elyt1000 scrie:
tinem pumnii draga Ralu sa intri si tu in categoria mamicilor.....se merita bani si efortul :lol: crede-ma pe cuvant
ai avut sambata nunta si apoi duminica iar? wow,nu a-ti putut bea prea mult sambata :lol:
eu sincer iti recomand un barbat ginecolog e mult mai amabil,intelegator si calm decat o femeie.....

Da,Ely,am avut una sambata si una duminica.Eu cu bautul nu prea le am,oricum sunt cu volanul ca sa poata bea Costin cate un sprit :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 09:41 
Diva

buna dimineata
nicoleta, cum adica in iunie 2011?? poate in 2012 :nlol:
sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fini si ei de voi :~*
si noi am fost nasi dar finii au facut numai cununia civila anul asta, sa vedem cand si cealalta nunta :~*
ral_ct tin pumnii in planurile pt bebe, ne-am hotarat si noi, numai ca din pacate tre sa incep sa investighez niste treburi, sa fac analize, nu vreau sa risc nimic, poate cine stie la anul voi avea si eu o veste de genul asta :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 09:46 
Diva

amely85 scrie:
buna dimineata
si noi am fost nasi dar finii au facut numai cununia civila anul asta, sa vedem cand si cealalta nunta :~*
ral_ct tin pumnii in planurile pt bebe, ne-am hotarat si noi, numai ca din pacate tre sa incep sa investighez niste treburi, sa fac analize, nu vreau sa risc nimic, poate cine stie la anul voi avea si eu o veste de genul asta :love:

greu ca trezitul de dimineata :. :huh: , in 2012 e nunta. Felicitari petru decizia luata si sa vina bebe repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 10:51 
Diva

ral_ct scrie:

Da,Ely,am avut una sambata si una duminica.Eu cu bautul nu prea le am,oricum sunt cu volanul ca sa poata bea Costin cate un sprit :)

pai sincer eu la al tau sot ma gandeam.....daca al meu ar fi avut 2 petreceri una dupa alta ar fi fost kapot(terminat) :lol: :lol:
sigur si la noi se intampla la fel....e cel mai fericit al meu sot de cand mi-am luat carnetul,poate sa bea linistit,ca are sofer :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 10:55 
Diva

amely85 scrie:
buna dimineata

hei sa va fie de bine nasilor......si speram sa ne dai o veste buna cat de curand....
Corina nu-ti bate capul cu Carlita,ne-a sters pe toate de pe ghid(cel putin eu sunt stearsa :lol: ) din lista ei de Facebook.......las-o asa ,e mai bine
Nico felicitari ca ve-ti fi nasi.....fetelor eu nu inteleg un lucru,poate ma faceti si pe mine sa inteleg,sper sa nu supar pe nimeni si sa nu sariti pe mine.......de ce va place atat de mult sa cununati? eu sincer as face altceva cu bani aceeia,ptr copilul meu sau familie....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 11:44 
Diva

Nici eu nu mai sunt in lista Carlitei.Mie mi se pare aiurea ca nu am avut niciun conflict cu ea,nu cred ca am suparat-o cu ceva.Am observat ca a ramas prietena cu Oana.
Poate cineva,candva ne va lamuri si pe noi care a fost treaba. :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 12:04 
Diva

Buna dimi :flowers:
Multa sanatate Ralu si Amely si va asteptam cu vesti bune bune :hug:
Nici eu nu judec pe nimeni dar nu-mi place treaba asta cu cununatul cand suntem atat de tineri si intre prieteni si pe banda rulanta neam! Dar nu-mi place sa o fac eu,n-am nimic impotriva celor care o fac.Dar pentru mine sa fii parinte spiritual inseamana mult mai mult decat o relatie de prietenie,este ceva care tre sa tina toata viata,e respectul,experienta de viata si ceva deosebit.Avem multe exemple intre prietenii nostri care au cununat si acum se cearta "ca chiorii"ba pentru copii,ba sunt concurenti in afaceri si nu-si mai vorbesc,de la rahaturi deastea de doi lei strica ceva ce ar fi trebuit sa fie foarte special.Asta nu inseamna ca e o regula si daca cununi tanar te vei certa sigur,Doamne fereste dar eu consider ca tre sa fiu "coapta"la minte,in casnicie si respectul sa primeze intre mine si cuplul pe care-l cunun ca sa fac pasul asta!!!
Dar repet este parerea mea si atat,felicitari fetelor care cununa si sunt nasici chiar si pentru a2,3,4a oara,pana la urma fiecare face ce doreste cu banii sai,cu prietenii sai... :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 14:32 
Diva

Simo, suntem in Bulgaria.Pana vineri.E frumos, dar nu mai vin :ok: :lol:
In legatura cu Carla, cred ca si pe mine m-a scos din lista, nici nu am verificat.Dar sigur nu eram printre preferate.
Adina, la multi ani , draga mea!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai.
In legatura cu nasitul...noi am facut-o o data.....am gresit.....pt ca nu suntem in relatii extraordinare cu ei.Desi nu ne-au gresit cu nimic si s-au purtat foarte frumos, nu suntem pe aceeasi lungime de unda.Mi-am dorit sa nasesc o data in viata, pe cineva drag si am gafat din pacate.Oricum, eu va recomand sa nasiti o data, pe cineva apropiat, sa mergeti cu drag.E frumos sa fii nas.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 14:33 
Diva

buna fetelor.....nico felicitari ,
ralu sa stii ca si eu sunt scoasa din lista de facebook.....pana astazi nu am primit nici o veste de la carla, dar am primit in sfarsit un mesaj in care mi-a spus ca si-a sters contul de pe facebook .....
de aia nu mai este nimeni in lista ei de prieteni.nu stiu ce i s-a intamplat , sau ce probleme are, cert este ca nu vrea sa vb cu nimeni , nici macar cu mine .Cand va avea putere si dorinta sa vb , ne va spune ea ce probleme a avut.........Nu fiecare om reactioneaza la fel.Poate asa se linisteste ea.......Asteptati concluziile dupa ce vom afla despre ce e vb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 15:38 
Diva

buna fetelor! la multi ani Adina!!! si noi suntem nasii si mi-am dorit sa cunun pe cineva dar as fii preferat pe cineva fff apropiat...din pacate cu viitori fini nu am nici o treaba chiar daca suntem ruda (este verisorul sotului meu)...nici macar nu-i cunosc bine dar au insistat foarte mult si nu am vrut sa-i refuz...imi pare rau ca nu o sa fiu foarte apropiata de ei dar asta este...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]