clarut scrie:
eu n-am nicio problema cu nasii si varsta. mi se pare ca dc sunt cu mult mai mari intervine mai degraba diferenta de mentaliate dintre generatii si nu-i bine nici asa. cred ca cel mai bine e sa-i alegi dupa relatia pe care o ai cu ei...
sunt de acord cu tine Clara, daca diferenta de varsta este prea mare, iar nu e bine. noi am vrut nasi tineri, cu care sa fim pe aceasi lungime de unda, "intamplator" imi este si var si ne intelegem minunat de cand eram mici. din pacate se mai intampla si sa iasa si urat, cunosc si eu cazuri unde nasa si fina sunt la concurenta, cu ce? numai ele stiu

gargauni la cap
din pacate si la noi, prima pereche de fini s-au despartit, din diverse motive relatia lor nu avea niciun viitor si cand noi, ca doi oameni adulti am incercat sa stam de vb cu amandoi, sa aflam ce se intampla si ce nu-i convine cui, incercand sa-i ajutam, s-au luat la bataie la noi in casa ,
mi-au speriat copilul( si asta m-a infuriat cel mai tare), mi-au daramat masa cu cafele, au imptastiat tot pe jos, in sfarsit foooarte urat, fapt pt care am rabufnit si i-am dat afara din casa pe amandoi. nu am mai vb cu ei o perioada, nici nu voiam sa-i vad la fatza, dar mi-a trecut, acum vorbim, dar ei sunt dezastru, ba divorteaza, ba se impaca, nici ei nu stiu ce vor
la cei ce urmeaza sa-i cununam acum, e cu totul alta situatie, imi sunt prieteni din copilarie si silviu e prieten bun cu el, n-am avut neintelegeri niciodata si sper sa nu avem, nu cred ca va fi cazul, avem o relatie minunata de cand ne stim. depinde cred si de asteptarile fiecaruia, care ce asteapta de la ceilalti si mi se pare urat asa