Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 14:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 31 Aug 2011, 19:37 
Diva

ralu....dimineata este posibil, dar apoi a ajuns si la mine.Suntem apropiate , ma bucur ca astazi am primit primul mesaj de la ea.Sincer imi faceam griji,pt ca ea nu e o pers care sa faca chestii de genul asta.cu siguranta a avut un motiv bine intemeiat.Poate asa reactioneaza ea in situatii delicate,se inchide si nu vre sa vb cu nimeni.Mi se intampla si mie , si sunt sigura ca si voua vi se mai intampla.Na acuma am sa astept pana va considera momentul sa vorbeasca cu mine .Eu am vrut sa va spun acest lucru , pentru ca un om nu merita judecat dupa o singura situatie si vroiam sa va transm ca ea chiar are o problema pe care nu o poate impartasi inca cu nimeni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 19:41 
Diva

clarut scrie:

eu n-am nicio problema cu nasii si varsta. mi se pare ca dc sunt cu mult mai mari intervine mai degraba diferenta de mentaliate dintre generatii si nu-i bine nici asa. cred ca cel mai bine e sa-i alegi dupa relatia pe care o ai cu ei...

sunt de acord cu tine Clara, daca diferenta de varsta este prea mare, iar nu e bine. noi am vrut nasi tineri, cu care sa fim pe aceasi lungime de unda, "intamplator" imi este si var si ne intelegem minunat de cand eram mici. din pacate se mai intampla si sa iasa si urat, cunosc si eu cazuri unde nasa si fina sunt la concurenta, cu ce? numai ele stiu :wacko: gargauni la cap

din pacate si la noi, prima pereche de fini s-au despartit, din diverse motive relatia lor nu avea niciun viitor si cand noi, ca doi oameni adulti am incercat sa stam de vb cu amandoi, sa aflam ce se intampla si ce nu-i convine cui, incercand sa-i ajutam, s-au luat la bataie la noi in casa , mi-au speriat copilul( si asta m-a infuriat cel mai tare), mi-au daramat masa cu cafele, au imptastiat tot pe jos, in sfarsit foooarte urat, fapt pt care am rabufnit si i-am dat afara din casa pe amandoi. nu am mai vb cu ei o perioada, nici nu voiam sa-i vad la fatza, dar mi-a trecut, acum vorbim, dar ei sunt dezastru, ba divorteaza, ba se impaca, nici ei nu stiu ce vor

la cei ce urmeaza sa-i cununam acum, e cu totul alta situatie, imi sunt prieteni din copilarie si silviu e prieten bun cu el, n-am avut neintelegeri niciodata si sper sa nu avem, nu cred ca va fi cazul, avem o relatie minunata de cand ne stim. depinde cred si de asteptarile fiecaruia, care ce asteapta de la ceilalti si mi se pare urat asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 19:42 
Diva

ok,am inteles! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 20:52 
Diva

Ayrun scrie:

sunt de acord cu tine Clara, daca diferenta de varsta este prea mare, iar nu e bine. noi am vrut nasi tineri, cu care sa fim pe aceasi lungime de unda, "intamplator" imi este si var si ne intelegem minunat de cand eram mici. din pacate se mai intampla si sa iasa si urat, cunosc si eu cazuri unde nasa si fina sunt la concurenta, cu ce? numai ele stiu :wacko: gargauni la cap

din pacate si la noi, prima pereche de fini s-au despartit, din diverse motive relatia lor nu avea niciun viitor si cand noi, ca doi oameni adulti am incercat sa stam de vb cu amandoi, sa aflam ce se intampla si ce nu-i convine cui, incercand sa-i ajutam, s-au luat la bataie la noi in casa , mi-au speriat copilul( si asta m-a infuriat cel mai tare), mi-au daramat masa cu cafele, au imptastiat tot pe jos, in sfarsit foooarte urat, fapt pt care am rabufnit si i-am dat afara din casa pe amandoi. nu am mai vb cu ei o perioada, nici nu voiam sa-i vad la fatza, dar mi-a trecut, acum vorbim, dar ei sunt dezastru, ba divorteaza, ba se impaca, nici ei nu stiu ce vor

la cei ce urmeaza sa-i cununam acum, e cu totul alta situatie, imi sunt prieteni din copilarie si silviu e prieten bun cu el, n-am avut neintelegeri niciodata si sper sa nu avem, nu cred ca va fi cazul, avem o relatie minunata de cand ne stim. depinde cred si de asteptarile fiecaruia, care ce asteapta de la ceilalti si mi se pare urat asa

chiar ca urat...sa se ia la bataie?! nu pot sa inteleg violenta fizica intr-un cuplu. cat de rau te supara ceva ca sa recurgi la ea. ma ingrozeste ideea asta. e un fel de amestec de frica si dezgust.

imi pare rau ca ati fost martori la asa ceva...si mai ales bietul copil, cine stie ce si-o fi imaginat :( ma rog, dc asa se "inteleg" ei poate ar trebui sa se desparta, e clar ca-si fac rau unul altuia...

oricum, sper sa nu mai aveti parte de asa ceva!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 20:57 
Diva

elyt1000 scrie:

multumesc ptr observatie[/quote]

draga de tine. tu nu te superi niciodata. :hug: e ceva care sa te enerveze? :) singura data cand te-am vazut iritata a fost cu Carlita. si nici atunci prea serios, mi se parea ca esti chiar simpatica cum o boscorodesti :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 20:59 
Diva

puffy_is scrie:
ralu....dimineata este posibil, dar apoi a ajuns si la mine.Suntem apropiate , ma bucur ca astazi am primit primul mesaj de la ea.Sincer imi faceam griji,pt ca ea nu e o pers care sa faca chestii de genul asta.cu siguranta a avut un motiv bine intemeiat.Poate asa reactioneaza ea in situatii delicate,se inchide si nu vre sa vb cu nimeni.Mi se intampla si mie , si sunt sigura ca si voua vi se mai intampla.Na acuma am sa astept pana va considera momentul sa vorbeasca cu mine .Eu am vrut sa va spun acest lucru , pentru ca un om nu merita judecat dupa o singura situatie si vroiam sa va transm ca ea chiar are o problema pe care nu o poate impartasi inca cu nimeni.

pai se poate inchide si fara atata mister in jurul ei...oricum, sper sa nu fie ceva grav si sa-si revina rpd! sa-i transmiti ca ne gandim la ea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 21:04 
Diva

clarut scrie:
draga de tine. tu nu te superi niciodata. :hug: e ceva care sa te enerveze? :) singura data cand te-am vazut iritata a fost cu Carlita. si nici atunci prea serios, mi se parea ca esti chiar simpatica cum o boscorodesti :)

oooo sunt o gramada de chestii care ma enerveaza.......dar pe unele le i-au in gluma si ma bufneste rasul si trec mai departe....
ceea ce a fost cu Carlita m-a scos total din pepeni....nu vreau sa mai repet ca un papagal....imi pare rau ca are probleme personale dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti bati pur si simplu joc de cineva......iti asumi responsabilitatea,totusi ai 23 ani.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 21:07 
Diva

clarut scrie:

chiar ca urat...sa se ia la bataie?! nu pot sa inteleg violenta fizica intr-un cuplu. cat de rau te supara ceva ca sa recurgi la ea. ma ingrozeste ideea asta. e un fel de amestec de frica si dezgust.

imi pare rau ca ati fost martori la asa ceva...si mai ales bietul copil, cine stie ce si-o fi imaginat :( ma rog, dc asa se "inteleg" ei poate ar trebui sa se desparta, e clar ca-si fac rau unul altuia...

oricum, sper sa nu mai aveti parte de asa ceva!

saracul sabin avea 1 an si 4 luni , el statea si se juca linistit cand au inceput sa traga unu de altul, el atunci s-a speriat, inafara de asta, mai venise cineva la noi in vizita si chiar daca eram singuri, asa ceva nu faci!!!! mi-am dat seama la un mom dat, ca doar ea si-a dorit nunta, ea a tinut mortis sa fie mireasa, asta in conditiile in care el plecase de acasa cu doua sapt inainte de nunta si i-am zis sa se gandeasca bine, sa nu o faca doar de dragul de a imbraca rochia de mireasa , ca mireasa esti o seara si atat, trece repede, dar pt ce urmeaza dupa (casnicia), tre sa fie doi, sa se iubeasca, sa se respecte, ceea ce la ei.......

inchid subiectul ca nu mai conteaza. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 21:30 
Diva

clarut scrie:
lilyyyy :) si noi suntem nasi (e nearticulat) si as fi preferat (conditional optativ=un singur i :ok: ) si pt ely, "veti fi" - veti se scrie intr-un cuvant. n-ai de ce sa folosesti cratima ca nu inseamna nimic silabele despartite dc le iei separat :)

eu n-am nicio problema cu nasii si varsta. mi se pare ca dc sunt cu mult mai mari intervine mai degraba diferenta de mentaliate dintre generatii si nu-i bine nici asa. cred ca cel mai bine e sa-i alegi dupa relatia pe care o ai cu ei...

la multi ani, adina! sa fii sanatoasa si voioasa! :flowers:

mariko, multumesc frumos pt link. tot nu m-am dumerit. sunt complet pe dinafara subiectului :-`

multumesc frumos pt observatie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2011, 21:31 
Diva

clarut scrie:

pai se poate inchide si fara atata mister in jurul ei...oricum, sper sa nu fie ceva grav si sa-si revina rpd! sa-i transmiti ca ne gandim la ea!

am vazut si eu azi dimi ca ne-a sters carla pe toate dp fcb, iar acum va aud ca si-a sters si contul, nu inteleg dc asa brusc. sper si eu sa fie ok si sa nu aiba probleme grave.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 05:06 
Diva

Ayrun scrie:

am vazut si eu azi dimi ca ne-a sters carla pe toate dp fcb, iar acum va aud ca si-a sters si contul, nu inteleg dc asa brusc. sper si eu sa fie ok si sa nu aiba probleme grave.

am inteles ca are probleme,dar tot nu pot sa inteleg ce au problemele personale(oricare ar fi ele)cu un cont pe ghid,sau pe facebook???daca nu era in dispozitie de comunicare,putea sa nu intre.ciudat..sper sa-i fie bine. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 15:27 
Diva

lily scrie:
o sa va tin la curent cu ce se intampla...sincer eu nu ma astept la ce este mai rau...incerc sa fiu obtimista

chiar nu are ce sa fie rau.Alexandru a mers pana acum la program de vara, cate o zi cand am avut nevoie.Dar din 5 septembrie, il duc in fiecare zi.Pana acum a fost incantat.Si el si eu :~*

Lili, esti optimista , nu obtimista :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 15:33 
Diva

laura_sandu scrie:
chiar nu are ce sa fie rau.Alexandru a mers pana acum la program de vara, cate o zi cand am avut nevoie.Dar din 5 septembrie, il duc in fiecare zi.Pana acum a fost incantat.Si el si eu :~*

prima zi a fost ok...cateva zile pana se obisnuieste o tin pana la 12 si apoi intra la program normal pana la 17...am inteles ca a plans putin de dimineata si nu a vrut sa manance dar la pranz a ras tot :lol: sa vedem cum se comporta maine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 16:17 
Diva

lily scrie:
prima zi a fost ok...cateva zile pana se obisnuieste o tin pana la 12 si apoi intra la program normal pana la 17...am inteles ca a plans putin de dimineata si nu a vrut sa manance dar la pranz a ras tot :lol: sa vedem cum se comporta maine

se va obisnui repede, acum la inceput e mai greu pt ca mai toti copii plang si se iau unii dupa altii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 16:59 
Diva

lily scrie:

prima zi a fost ok...cateva zile pana se obisnuieste o tin pana la 12 si apoi intra la program normal pana la 17...am inteles ca a plans putin de dimineata si nu a vrut sa manance dar la pranz a ras tot :lol: sa vedem cum se comporta maine[/quote]
ce ma bucur lily.....va fi totul ok,se va obisnui cu copii si va fi ff incantata cand o vei duce dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 19:22 
Diva

eu sincer nu stiu ce problema poate avea contul de pe ghid sau de pe facebook, poate doar cu pozele puse acolo....Poata vrea sa i-a de la capat totul.....nu stiu si eu imi pun intrebari pt ca nu am vazut-o niciodata asa, dar explicandu-mi ca isi va reveni si va vb cand va simti nevoia m-a facut sa imi dau seama ca nu trebuie sa o presez , sau sa ii gasesc tot felul de defecte si probleme.Asa simte ea in acest moment.Elly eu stiu ca tu esti dragutza, sunt sigura ca iti va trece , imi imaginez ca te-ai suparat pt ca ati depus si voi un efort sa veniti singure,nici nu pot sa ii gasesc ei argumente , pentru ca nu stiu despre ce este vb.Cert este ca nu a facut-o intentionat , si ceva s-a intamplat inaitne sa ajunga la mare( daca a mai ajuns) sau in timpul vacantei.
Cat despre fini, urat anca ce s-a intamplat ..Ma mir ca reusesti sa mai vb cu ei.Eu sunt multumita de finii mei,si ma inteleg de 10 ori mai bine decat mi-as fi imaginat.Sper fetelor care cununati sa aveti o prietenie frumoasa cu finii vostri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2011, 21:45 
Diva

puffy_is scrie:
Elly eu stiu ca tu esti dragutza, sunt sigura ca iti va trece , imi imaginez ca te-ai suparat pt ca ati depus si voi un efort sa veniti singure,nici nu pot sa ii gasesc ei argumente , pentru ca nu stiu despre ce este vb.Cert este ca nu a facut-o intentionat , si ceva s-a intamplat inaitne sa ajunga la mare( daca a mai ajuns)

stii care e faza Oana,eu sunt o femeie la 32 ani si nu suport sa fiu calcata in picioare de nimeni,sincer sunt dragutza cu cine merita......am spus si nu ma mai repet,sunt problemele ei,sper sa le rezolve,cu mine treaba e clara,cat de dragutza as fii,nu pot sa stau ca o prosta cu tel in mana si sa sun si sun si sun la 2 sec dupa ce aceea persoana iti trimite mesaj,adica ptr mine e mult prea mult...subiect inchis,te-as mai ruga sa nu-mi mai folosesti numele cand vb despre acest capitol,multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2011, 18:36 
Diva

Va multumesc mult fetelor pt urari! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2011, 19:19 
Diva

iar ati fost vorbarete :))

noi am fost intr-o mini vacanta...vacanta mare ni s-a stricat din cauza lui Irene care a lovit coasta exact unde trebuia noi sa mergem si a inundat asa de rau ca a stricat drumuri de nu s-a mai putut ajunge acolo...inchiriasem asa casa faina pe plaja, cu piscina...eh...la anul...

lily si simo...va inteleg perfect...pt mine a fost suuuper greu sa o las pe Alexia la gradi...si nu i-a placut deloc...am fortat-o 5 luni sa mearga si plangea in fiecare zi cand o lasam iar cand ma duceam dupa ea, fugea la mine si scancea de imi rupea sufletul...si acum ma simt vinovata ca nu mi-am ascultat instinctul sa o scot afara mai repede....nu i-a placut de educatoare si pace...nu era genul de femeie care ar trebui sa fie in preajma copiilor mici dupa parerea mea...asa rece si dura cu pitici de 1 an jumate - 2 ani...si cat s-a mai imbolnavit saraca....vaaai nici nu vreau sa ma gandesc...

acum in schimb, merge la o femeie care are grija de 5-6 copii la ea acasa si din prima clipa i-a placut la Alexia de ea...cand am mers sa o vizitam si sa ne arate documentele cum ca ii acreditata si a trecut toate verificarile etc...Alexia nu a vrut sa mai plece de acolo...si nu a plans deloc chiar daca ma asteptam la o sapt-doua sa planga...deja are un an si ceva de cand merge si n-am nici o treaba cu ea...

conteaza fff mult prima impresie care si=o face si cum se conecteaza cu educatoarea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2011, 20:49 
Diva

m rog....fiecare cu ideile ei si conceptiil ei......nnu ma intereseaza sa schimb parerea nimanui despre nimeni si nimic.Fiecare gandeste ce vrea si cum vrea......

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]